📄 #مقاله
✍ موضوع: دردها و دغدغه هاى شیخ فضل اللّه نورى(ره)
🖋نویسنده: مورخ و پژوهشگر فقید، مرحوم استاد علی ابوالحسنی(منذر)ره🔰
✍ آیت اللّه العظمى حاج شیخ فضل اللّه نورى(ره)، انسانى دین باور، عدالت خواه، درد آشنا و زمان آگاه بود که از عمق جان، به حقانیت، کمال و جاودانگى اسلام اعتقاد داشت و مسؤولیت خویش را در جایگاه فقیهى پرنفوذ، تعلیم و تبلیغ معارف دین و اجراى احکام آن مى شمرد و در پاسدارى از اسلام تا سر حدّ بذل جان کوشا بود...
✍ شرایط چهارگانه براى پاسدارى موفّق از اسلام 🔰
براى پاسدارى از هر چیز، تنها عشق و علاقه به آن کافى نیست؛ بلکه افزون بر این، باید اولاً ماهیت و ویژگى هاى آن شىء را دقیقاً شناخت تا آن را با چیزهاى دیگر و احیاناً ضدّ آن عوضى نگرفت؛ ثانیاً با موجبات رشد و بقاى آن کاملاً آشنا شد تا با استفاده از ابزار، لوازم و امکانات موجود، به تأمین نیازهاى وى برآمد؛ ثالثاً از خطرها، آفت ها و نقاط ضعف و آسیب آن آگاهى حاصل کرد تا راه را بر موانعى که در مسیر رشد و پویایى وى وجود دارد، بست و از تعرض و تجاوز آن ها به کیان و موجودیت آن پیش گیرى نمود.
مرزبانى از اسلام در قالب مجموعه اى منسجم از یک سلسله باورها و بایدها نیز، از این قانون کلّى مستثنا نیست و تنها کسانى از عهده این مسؤولیت خطیر بر مى آیند که واجد شروط لازم باشند:
1. قلبشان سرشار از عشق به اسلام باشد؛ 2. اصول و فروع آن را دقیق و کارشناسانه بشناسند؛ 3. موجبات بقا و رشد آن را نیک بدانند؛ 4. به خطرها و آفت هایى که سلامت و بقاى این دین را در پهنه اجتماع و سیاست تهدید مى کند، وقوف کامل داشته باشند تا با همتى استوار به صیانت از دین برخیزند و تمام توان خویش را در دفاع از کیان آن به کار گیرند و مرجع شهید، علامه شیخ فضل اللّه نوری، اعلی الله مقامه الشریف به حق، اینچنین بود... کامل مقاله👇
http://mashrootiat.pchi.ir/show.php?page=contents&id=15286
@ShahidRabe
✍ پاسخ به ادعاهای واهی مغرضانه و تهمت های ناروا🔰
‼️محک تجربه و سخنانی که در آنها «غش» وجود دارد
✍ موضوع: بررسی ادعاهای حسین آبادیان درباره مجتهد نوری (مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، زعیم و نظریه پرداز مشروطه مشروعه، اعلی الله مقامه الشریف)
🖋 نویسنده و محقق: آقای علي احمديخواه؛ استادیار گروه تاریخ معاصر مؤسسه امام خمینی(ره)
🔸 مندرج در: فصلنامه پانزده خرداد؛ فصلنامه تخصصی در حوزه تاریخپژوهی ایران معاصر، ش52 تابستان 1396، ص 229 تا 257
✅ مقدمه نویسنده:🔰
✍ محققان دقیق، در پیچ و خمهای تاریک تاریخ، چه بسیار سرهای بریده دیدهاند که بیجرم و بیجنایت به تیغ تیز تندروان و تندخویان از جسم جدا شدهاند! به عبارتی، تاریخ ترورستان است و بند بند آن، سرکَشی ظالم و سرکُشی مظلوم. گاهی مظلوم را ترور جسمانی میکردند و گاهی ترور جانی و روحانی و شخصیتی؛ و اگر میتوانستند از هر جهت ترور میکردند؛ نمونههای آن، به قدری بسیار است که هر جا بنگری، ظالمی هست یا مظلومی با مشخصات پیشگفته؛ اما قصد قلم، این است که در این نوشتار به شخصیتی بپردازد که از هر جهت جسمی و جانی، شخصیتی و بدنی، هر دو ترور شد و اعدام؛ و مورد اتهامهای دوستان بیخبر و دشمنان بیانصاف قرار گرفته یعنی مجتهد نوری (آیتالله حاجی شیخفضلالله).
از زمان خود مجتهد نوری- به جهت تقاص فتوای تحریم تنباکو از شاگرد میرزا و همکاری شیخ شهید با ایشان یا هر علت دیگر- سکولاران دینستیز و دینگریز- به سردمداری انگلیس- به جان شیخ افتادند. ابتدا با ترور جسمانی، بعد با ترور شخصیت و تهمت، بعد هم اعدام؛ در آخر با حقیقتسوزی و دروغدوزی و تاریخسازی، دست به تخریب همهجانبه بر ضد ایشان زدند؛ او را که خود از پیشوایان نخستین نهضت عدالتخانه (و بعد مشروطه) بود، ضد مشروطه، ضد مجلس، ضد ولایت فقیه، مدافع و دعاگوی محمدعلیشاه و و و و؛ در تاریخ تاریک مشروطه- که از دست و زبان مخالفان شیخ و حزب حاکم بیرون تراویده و نگاشته شده- معرفی کردند؛ تا الان که برخی از معاصران نیز با تکرار همان سخنان سخیف مخالفان شیخ شهید، دست به تکرار تاریخ یک قرن پیش زدهاند؛ در حالی که همان زمان، خود شیخ به آن شبهات پاسخ داده است.
در این نوشتار به طور خلاصه به ادعاهای جناب آقای حسین آبادیان درباره مسائل پیشگفته و نسبتهای ناروایشان درباره مجتهد نوری میپردازیم؛ البته این اتهام و ادعای آبادیان از زبان پیشکسوتان ایشان مانند: آجودانیها، محسن کدیور، داود فیرحی و ثبوت نیز پیشتر تکرار شده و این جماعت معمولاً سخنان همدیگر را تکرار میکنند و تکثیر و استنساخ. مطلب جدیدی ندارند به جز تكرار ترجيعبند ذيل، مجتهد نوری چنین معرفی شده:
ضد مشروطه، ضد قانون و مجلس، ضد ولایت فقیه، مدافع و دعاگوی محمدعلیشاه و طرفدار نظریة سلطنت!
تفصیل پوچی اين ادعاها را در كتاب انديشههاي سياسي شيخ فضلالله نوري از زبان خويش (به انضمام جواب به اتهامات) و در رسالهای با عنوان «بررسي دو جريان مشروعهخواه و مشروطهطلب» و نيز در کتاب در کشاکش مشروطه و استبداد؛ تحلیلی بر زمانه، زندگی و نقش محمدعلیشاه قاجار در مشروطیت ایران، «ولایتفقیهان از دیدگاه شیخ فضلالله نوری...» مستند بیان کردهایم؛ و در دیگر مقالات درباره رجال، وعاظ و نشريات مشروطه به تفصيل نوشتهايم؛ اما در اينجا، به طور اشاره تنها به ادعاها و تهمتهاي آقاي حسين آباديان درباره شيخ شهيد میپردازیم و جواب حضرت شيخ به ايشان تا محك تجربه تاريخ به ميان بيايد و سفيدروي نشود هر كه در او غش باشد!..کامل مطلب👇
http://ahmadikhahkoonani.blogfa.com/post/14
@ShahidRabe
📷 تصویر تاریخی، به مناسبت #روز_جوان، روز تولد حضرت علی اکبر علیه السلام🍃🌺
✍ توضیح تصویر:🔰
مرجع شهید حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری شهید رابع اعلی الله مقامه، زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه (مشروعه) و دو فرزند شایسته ایشان، که بر عکس فرزند دیگر (مهدی ناخلف، که توسط ایادی انگلیس گمراه شد و در صف مخالفان پدر قرار گرفت)،
همواره، یار و همراه و پشتیبان پدر و خانواده بودند.🔰
1⃣ سمت راست: مرحوم آقا شیخ هادی نوری، داماد مرحوم آقا شیخ علی اکبر مجتهد بروجردی و والد دکتر شمس الدین تندر کیا(نویسنده کتاب سرّ دار)، شیخ هادی پس از شهادت مظلومانه شیخ، برای اداره و حمایت از خانواده، تحویل و دفن جنازه مطهر شیخ و... متحمل زحمات و مصائب فراوان شد.
2⃣ سمت چپ: مرحوم آقا شیخ ضیاء الدین نوری،
نماینده پدر در عتبات که در زمان شهادت شیخ، در نجف بود، نقل است، (از دکتر موسی حقانی) که بیوت معممین ثلاث حامی مشروطه در نجف، تحت تأثیر عوامل نفوذی جریان غربگرا (همچون اسد الله خرقانی فراماسون) به شیخ ضیاء الدین، اجازه ورود برای تنویر افکار و انتقال پیام های مرجع شهید را نمی دادند!!!؟
🔸برگرفته از: کتاب سر دار، آثار استاد فقید، علی ابوالحسنی منذر، سخنان دکتر حقانی در یادنامه شهادت شیخ و...
@ShahidRabe
امر ولی،ختم کلام،حجت،تمام.mp3
1.87M
⁉️👆مورد خطاب امام خامنه ای (حفظه الله) چه کسانی هستند؟
✅ همراه باشیم با کانال تخصصی #شهید_رابع👇👇
✅ انتشار قربة الی الله
@ShahidRabe
🔴 به بهانه سالگرد قمری درگذشت حاج آقا محمد تقی نجفی اصفهانی(ره)، معروف به آقا نجفی/ یازدهم شعبان ۱۳۳۲ ق
✍ آقا محمد تقی نجفی اصفهانی(آقا نجفی) و حاج آقا نورالله اصفهانی دو برادر حامی مشروطه در اصفهان بودند. گرچه نقش عملی حاج آقا نورالله، در مشروطه اصفهان، جلوه بیشتری دارد، اما نقش آقا نجفی به صورت عام و در مشروطه اصفهان به صورت خاص، حائز اهمیت بیشتری است. به دلیل 🔰
۱- تأکید وی بر صبغه دینی مشروطه در اصفهان و🔰
۲- رفاقتش با مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)
این دو برادر پس از اطلاع از شهادت شیخ فضل الله (ره) ماهیت اصلی مشروطه انگلیسی و عواملش تا حدی برایشان آشکار شد، اما اگر در وقت لازم، به هشدارهای آن شهید بصیر توجه می کردند، تاریخ طور دیگری رقم می خورد.
🔻در باب علاقه آقا نجفی به مرجع شهید [۱]🔰
مرحوم آقا نجفی به مرجع شهید، پیغام داده بود: من برای جان شما بیمناکم و در آیات و روایات که مطالعه نموده ام و دقت کرده ام، احتمال می دهم، مصداق آن کسی که شهید می شود، شما باشید و شیخ گفته بود:
"من هم اینهایی که شما فرموده اید، مطالعه کرده و دیده ام و امیدوارم که مصداق آن، من باشم".
نامه مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری به آقا نجفی در صدر مشروطه راجع به لزوم پی ریزی نظام جدید، بر اساس "اجرای احکام اسلام"، گذشته از اهتمام آن دو به ایجاد حکومت اسلامی، گویای وحدت فکری و صمیمیت ویژه ایشان است. گفته می شود که پس از فتح و اشغال تهران به دست مشروطه خواهان تندرو نیز، آقا نجفی کوشید برای جلوگیری از سوء قصد به جان شیخ فضل الله، به تهران بیاید، که به انجام این کار توفیق نیافت![شاید مانع تراشی برخی اطرافیان].
با این سوابق، پیداست مرحوم آقا نجفی از شنیدن خبر شهادت شیخ، بسیار اندوهگین گردد و به تلخی بگرید.
آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی فرمودند:
مرحوم پدرم، آیت الله آخوند ملا محمد جواد صافی [از اصحاب مرجع شهید نوری] اواخر حیات شیخ شهید، در تهران اقامت داشت و با ایشان مربوط بود. پس از قتل شیخ، وی تهران را ترک کرد.مرحوم پدرم نزد مرحوم آقا نجفی درس خوانده بود و از وی اجازه اجتهاد داشت. می فرمود: در اصفهان، روی سوابقی که بین من و آقا نجفی وجود داشت، به محضر ایشان رسیدم. در بستر بیماری قرار داشت و حال مزاجیش مساعد نبود.آقا نجفی در همان بستر بیماری اصرار داشت که من از حالات شیخ فضل الله در روز های آخر عمر برایش نقل کنم و من نیز از روزهای آخر حیات شیخ، و مصائب آن ایام و مقاومت اعجاب انگیز وی برای ایشان می گفتم و او گوش داده و به تلخی می گریست.
🔸[۱] برگرفته از: کتاب تنهای شکیبا، مورخ فقید، علی ابوالحسنی منذر
@ShahidRabe
📄 #مقاله
✍ موضوع: آثار اقدام به موقع؛ و آفات تأخیر اقدام، در نهضت مشروطیت
🖋 محقق و نویسنده: حجت الاسلام والمسلمین علی احمدیخواه (کوهنانی)
✍ مسألة این نوشتار، نتیجة مثبتِ «اقدام و عمل به موقع » است و «آفتهایِ تأخیر در اقدام»؛ و از دست دادن فرصت؛ فرصتی که چون ابر بهاری سریع میگذرد؛ و از دست دادن آن سبب غصّه میگردد.
اگر اقدامات علما مثل حرکت در نهضت عدالتخانه و پیشنویس قانون اساسی به موقع و بدون واسطههای نامحرم صورت میگرفت نتیجه میداد؛ همانطور که الان شورای نگهبان، نتیجه آن اقدام به موقع است؛ اما هرجا که اقدام به موقع نشد؛ مثل سکوت در برابر تبدیل عتدالتخانه به مشروطه، حذف پسوند اسلامی از عنوان مجلس، سکوت در برابر تغییر روز افتتاح مجلس از نیمه شعبان به 18 شعبان؛ سکوت در برابر اهانتهای تندروان به مقدسات، نتیجهاش این شد که: سکولاران و تندروان دینستیز و دینگریز، روی کار بیایند! سلطنتی متظاهر به دین و اصول شیعه را بر کنار کنند، سلطنتی استعماری و دینستیز بر سر کار بیاید؛ آلتهای فعل این استبداد استعماری هم برای پایهریزی آن، ذبح عظیمی بکنند؛ اعدام مجهتد [مرجع] شیعه در پایتخت کشور شیعه در روز تولد مولای شیعه!
این است نتایج اقدام بیموقع یا دیر هنگام، که البته بیش و پیش از علما، روشنفکران متدین در این معامله تقصیر دارند؛ چون به موقع عمل نکردند و مانع خیانتها و اهانتهای روشنکفران مدعی روشنفکری نشدند، هیچ؛ بلکه اندیشه این تندروان مشروطه، بر افکار آن روشنفکران پیشین استوار بود؛ بلکه خودشان بر آن بارِ بیبندوباری، سربار سکولاری و استبداد استعماری رضانی را نیز افزودند و نتیجه عدم اقدام به موقع آنان، پایهریزی پهلوی شد.
امضا و قبول قانون اساسی بیگانه، دو راهی جدایی
...وقتی که قرار شد، قانون اساسی داشته باشیم. قانون اساسی بلژیک و فرانسه را آوردند. برای تأیید آن قانون اساسی، مجتهد نوری (#مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری اعلی الله مقامه)؛ و سید عبدالله بهبهانی و سید محمد طباطبائی را حاضر کردند. تماشاچی نظارهگر حرکت علماست: سید عبدالله خودش امضا کرد و به طباطایی داد تا امضا کند. طباطبایی تعللی و تأملی کرد که سید عبدالله گفت: الان وقت این حرفها نیست. الان امضا کن بعدا" با هم حرف میزنیم. طباطبایی هم مکرهاً امضا کرد!
نوبت به علامه شیخ فضلالله رسید. او گفت: من از امضا کردن ابایی ندارم؛ اما مشروطه به این است که این قوانین را ببرم و مطالعه کنم. اگر با شرع مخالفتی نداشت، امضا میکنم؛ و الا هرگز. چون به شیخ فرصت ندادند تا در قوانین تأمل کند، او نیز امضا نکرد و رفت. شعار از تماشاچی ظاهربین برخاست: «سیدین سندین»؛ چون آن دو سید، قانون اساسی را امضا کرده بودند» (این مطلب را ضیاءالدین درّی از زبان خود شیخ شهید شنیده).
این اقدام شیخ به موقع بود و منطقی؛ اما امضای سیدین، بیموقع و زود هنگام، که تبعات و آفتهای خود را داشت.
مشروطة مشروعه(پیشنویس قانون اساسی و اقدام به موقع همه علما)
مجتهد نوری وقتی که دید مشروطه با تمسک به قانون بیگانه به بیراهه میرود، گفت مشروطه باید مشروعه باشد؛ یعنی چه؟ یعنی اینکه تمام مصوبات مجلس، به تأیید پنج نفر از فقهای تراز اول برسد. به همین جهت، با نامهنگاری و مکتوبات خود، همه علما را از واقع امر آگاه کرد و آنان نیز به حمایت برخاستند. دستخط شیخ اکنون هم موجود است؛ البته با اندکی تغییر در نهایت آن را تصویب کردند؛ چون همه علما از آن حمایت کردند. نتیجه این اقدام به موقع شیخ و تأیید تمام علما، قبول آن پیشنویس از سوی تندوران شد و افزودن اصل دوم به متمم قانون اساسی...کامل مقاله در👇
http://ahmadikhahkoonani.blogfa.com/post/7
@ShahidRabe
🚩🏴 سالگرد شهادت مظلومانه عالم مجاهد، آیت الله سید محمد باقر صدر و خواهر فاضله اش"بنت الهدی" تسلیت باد/ رضوان الله تعالی علیهما
🌹 شهادت: ۱۹ فروردین ۱۳۵۹ شمسی، در زیر شکنجه دژخیمان سفاک صدام جنایتکار
🌷 «رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات»
اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
📷 شهید صدر در معیت امام راحل/نجف اشرف
@ShahidRabe
✅ قصیده ای در مدح حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف🍃🌺
✍ از: مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع اعلی الله مقامه الشریف
✍ زنده یاد استاد علی ابوالحسنی (منذر)، مورخ و پژوهشگر فقید معاصر که چندین جلد کتاب در مورد علامه شیخ فضل الله(ره) به رشته تحریر درآورده است، در کتاب «خانه بر دامنه آتشفشان، شهادتنامه شیخ فضلالله نوری»، قصیده ای از ایشان را در مدح حضرت ولی عصر(عج) آورده است. گفتنی است، شیخ شهید در این قصیده ی خواندنی، بیت معروف سعدی (ما از تو به غیر تو نداریم تمنا | حلوا به کسی ده که محبت نچشیده) را نیز تضمین کرده است. با هم می خوانیم🔰
ای آنکه کسی سرو، چو قد تو ندیده/چون لعل لبت غنچه ز گلزار نچیده
چون نرگس مستت به همه گلشن عالم/نه دیده چنین دیده و نه گوش شنیده
ای مظهر خوبان همه «خوب» اند تو «خوبی»/نوری است جمالت که ز انوار چکیده
خضر ار لب لعل تو نمی کرد تمنا/تا حشر به سرچشمه حیوان نرسیده
«نشناخته» گفتند گروهی که خدایی! /پس «مرد شناسای» تو را چیست عقیده؟!
واقف نشد از سرّ تو ای مخزن اسرار/جز عارف چل ساله که در خرقه خزیده
ذات تو معماست به بویش نبرد پی/آنکس که یکی جرعه زجامت نچشیده
دانم به یقین گر به رخت پرده نبودی/کس یوسف کنعان به کلافی نخریده!
می کرد تجلی اگر این یوسف ثانی/دلباختگان، دل عوض دست، بریده!
در مردمک دیده و از دیده نهانی/پیدا و نهان! غیر خداوند که دیده؟!
جز دیدن روی تو ندارد غرضی چرخ/زین گردش روز و شب با قد خمیده
دانی ز چه در پای گل سرخ بود خار؟/از بس که به گلزار، به شوق تو دویده
پرسیده ای از خار چرا نوک تو سرخ است؟/از بس که به پای گل بیچاره خلیده
از هجر تو، در ساحت گلزار، عزادار/بلبل به نواخوانی و گل جامه دریده
دل فاخته سان بهر تو با نغمۀ کوکو/هر لحظه از این شاخ به آن شاخ پریده
از چیست که بلبل شده دلباخته گل؟/زین رو که یکی روز، گلی دست تو دیده
زان روز که من باخته ام نرد محبت/دانسته ام آخر به کجا کار کشیده
دهری است زند زلف تو اندر دل ما نیش/افسون نکند چارۀ این مار گزیده
پنهان ز عدویی، زمحبان ز چه ای دور؟/جانها به لب از هجر تو ای ماه رسیده
عید است جهانی همه در وصل گل و مل/جز من که ز «هجر» ت دلم از عیش کپیده
آیا شود آن دم که کنی تازه روانم؟/زان باد صباحی که ز کوی تو وزیده
آیا شود آن روز که بینیم بیکبار
آن یار؟!/گذشتیم ز مرّات عدیده!
زین رو شده آهوی ختا شهرۀ آفاق/کاندر حرم قدس تو یک لحظه چریده
شد چشم سپید از پی دیدار تو، تا کی؟/از دامن وصل تو بود دست بریده؟
تا چند به هجران تو باشیم گرفتار/رحمی بکن ای آهوی از دشت رمیده
صد شکر نمردیم و رسیدیم به شعبان/کاین ماه دگر باره به ما روح دمیده
گو تهنیت عید بدان نور مجسم/کامروز خدا بر همه ی خلق گزیده
«ممتاز[۱]» به شب روز، دعاگو و ثناجو/هست از نظر لطف تو این طرفه قصیده
جز شربت لطف تو نداریم تمنا/
حلوا به کسی ده که محبت نچشیده
🔸قابل ذکر است که مجموعه اشعار باقیمانده از مرجع شهید، در قالب یک PDF تحت عنوان "نورالاشعار علامه نوری" نشر یافته است.
🔸[۱] مرجع شهید، به غیر از "نوری" به "ممتاز" نیز تخلص داشته اند.
@ShahidRabe
🌺🍃ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف تبریک و تهنیت باد🍃🌺
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
@ShahidRabe