👆اطلاعات عمومی بهداشتی پزشکی مهم، مخصوص ایام کرونایی🔰
1⃣ چگونه از فرد بیمار در خانه مراقبت کنیم؟ (رجوع به تصویر)
2⃣ عملکرد #ماسکها را در مقابل #ویروس ببینید و دقت کنید که کدام ماسک برای این ایام، مناسب و کدام، نامناسب است (رجوع به تصویر)
🔸منابع: خبرگزاری فارس، کانال بیداری ملت
#کرونا_را_شکست_میدهیم
@ShahidRabe
📷 تصویر تاریخی، به مناسبت #روز_جوان، روز تولد حضرت علی اکبر علیه السلام🍃🌺
✍ توضیح تصویر:🔰
مرجع شهید حضرت آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری شهید رابع اعلی الله مقامه، زعیم نهضت اسلام خواهی مشروطه (مشروعه) و دو فرزند شایسته ایشان، که بر عکس فرزند دیگر (مهدی ناخلف، که توسط ایادی انگلیس گمراه شد و در صف مخالفان پدر قرار گرفت)،
همواره، یار و همراه و پشتیبان پدر و خانواده بودند.🔰
1⃣ سمت راست: مرحوم آقا شیخ هادی نوری، داماد مرحوم آقا شیخ علی اکبر مجتهد بروجردی و والد دکتر شمس الدین تندر کیا(نویسنده کتاب سرّ دار)، شیخ هادی پس از شهادت مظلومانه شیخ، برای اداره و حمایت از خانواده، تحویل و دفن جنازه مطهر شیخ و... متحمل زحمات و مصائب فراوان شد.
2⃣ سمت چپ: مرحوم آقا شیخ ضیاء الدین نوری،
نماینده پدر در عتبات که در زمان شهادت شیخ، در نجف بود، نقل است، (از دکتر موسی حقانی) که بیوت معممین ثلاث حامی مشروطه در نجف، تحت تأثیر عوامل نفوذی جریان غربگرا (همچون اسد الله خرقانی فراماسون) به شیخ ضیاء الدین، اجازه ورود برای تنویر افکار و انتقال پیام های مرجع شهید را نمی دادند!!!؟
🔸برگرفته از: کتاب سر دار، آثار استاد فقید، علی ابوالحسنی منذر، سخنان دکتر حقانی در یادنامه شهادت شیخ و...
@ShahidRabe
امر ولی،ختم کلام،حجت،تمام.mp3
1.87M
⁉️👆مورد خطاب امام خامنه ای (حفظه الله) چه کسانی هستند؟
✅ همراه باشیم با کانال تخصصی #شهید_رابع👇👇
✅ انتشار قربة الی الله
@ShahidRabe
🔴 به بهانه سالگرد قمری درگذشت حاج آقا محمد تقی نجفی اصفهانی(ره)، معروف به آقا نجفی/ یازدهم شعبان ۱۳۳۲ ق
✍ آقا محمد تقی نجفی اصفهانی(آقا نجفی) و حاج آقا نورالله اصفهانی دو برادر حامی مشروطه در اصفهان بودند. گرچه نقش عملی حاج آقا نورالله، در مشروطه اصفهان، جلوه بیشتری دارد، اما نقش آقا نجفی به صورت عام و در مشروطه اصفهان به صورت خاص، حائز اهمیت بیشتری است. به دلیل 🔰
۱- تأکید وی بر صبغه دینی مشروطه در اصفهان و🔰
۲- رفاقتش با مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)
این دو برادر پس از اطلاع از شهادت شیخ فضل الله (ره) ماهیت اصلی مشروطه انگلیسی و عواملش تا حدی برایشان آشکار شد، اما اگر در وقت لازم، به هشدارهای آن شهید بصیر توجه می کردند، تاریخ طور دیگری رقم می خورد.
🔻در باب علاقه آقا نجفی به مرجع شهید [۱]🔰
مرحوم آقا نجفی به مرجع شهید، پیغام داده بود: من برای جان شما بیمناکم و در آیات و روایات که مطالعه نموده ام و دقت کرده ام، احتمال می دهم، مصداق آن کسی که شهید می شود، شما باشید و شیخ گفته بود:
"من هم اینهایی که شما فرموده اید، مطالعه کرده و دیده ام و امیدوارم که مصداق آن، من باشم".
نامه مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری به آقا نجفی در صدر مشروطه راجع به لزوم پی ریزی نظام جدید، بر اساس "اجرای احکام اسلام"، گذشته از اهتمام آن دو به ایجاد حکومت اسلامی، گویای وحدت فکری و صمیمیت ویژه ایشان است. گفته می شود که پس از فتح و اشغال تهران به دست مشروطه خواهان تندرو نیز، آقا نجفی کوشید برای جلوگیری از سوء قصد به جان شیخ فضل الله، به تهران بیاید، که به انجام این کار توفیق نیافت![شاید مانع تراشی برخی اطرافیان].
با این سوابق، پیداست مرحوم آقا نجفی از شنیدن خبر شهادت شیخ، بسیار اندوهگین گردد و به تلخی بگرید.
آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی فرمودند:
مرحوم پدرم، آیت الله آخوند ملا محمد جواد صافی [از اصحاب مرجع شهید نوری] اواخر حیات شیخ شهید، در تهران اقامت داشت و با ایشان مربوط بود. پس از قتل شیخ، وی تهران را ترک کرد.مرحوم پدرم نزد مرحوم آقا نجفی درس خوانده بود و از وی اجازه اجتهاد داشت. می فرمود: در اصفهان، روی سوابقی که بین من و آقا نجفی وجود داشت، به محضر ایشان رسیدم. در بستر بیماری قرار داشت و حال مزاجیش مساعد نبود.آقا نجفی در همان بستر بیماری اصرار داشت که من از حالات شیخ فضل الله در روز های آخر عمر برایش نقل کنم و من نیز از روزهای آخر حیات شیخ، و مصائب آن ایام و مقاومت اعجاب انگیز وی برای ایشان می گفتم و او گوش داده و به تلخی می گریست.
🔸[۱] برگرفته از: کتاب تنهای شکیبا، مورخ فقید، علی ابوالحسنی منذر
@ShahidRabe
📄 #مقاله
✍ موضوع: آثار اقدام به موقع؛ و آفات تأخیر اقدام، در نهضت مشروطیت
🖋 محقق و نویسنده: حجت الاسلام والمسلمین علی احمدیخواه (کوهنانی)
✍ مسألة این نوشتار، نتیجة مثبتِ «اقدام و عمل به موقع » است و «آفتهایِ تأخیر در اقدام»؛ و از دست دادن فرصت؛ فرصتی که چون ابر بهاری سریع میگذرد؛ و از دست دادن آن سبب غصّه میگردد.
اگر اقدامات علما مثل حرکت در نهضت عدالتخانه و پیشنویس قانون اساسی به موقع و بدون واسطههای نامحرم صورت میگرفت نتیجه میداد؛ همانطور که الان شورای نگهبان، نتیجه آن اقدام به موقع است؛ اما هرجا که اقدام به موقع نشد؛ مثل سکوت در برابر تبدیل عتدالتخانه به مشروطه، حذف پسوند اسلامی از عنوان مجلس، سکوت در برابر تغییر روز افتتاح مجلس از نیمه شعبان به 18 شعبان؛ سکوت در برابر اهانتهای تندروان به مقدسات، نتیجهاش این شد که: سکولاران و تندروان دینستیز و دینگریز، روی کار بیایند! سلطنتی متظاهر به دین و اصول شیعه را بر کنار کنند، سلطنتی استعماری و دینستیز بر سر کار بیاید؛ آلتهای فعل این استبداد استعماری هم برای پایهریزی آن، ذبح عظیمی بکنند؛ اعدام مجهتد [مرجع] شیعه در پایتخت کشور شیعه در روز تولد مولای شیعه!
این است نتایج اقدام بیموقع یا دیر هنگام، که البته بیش و پیش از علما، روشنفکران متدین در این معامله تقصیر دارند؛ چون به موقع عمل نکردند و مانع خیانتها و اهانتهای روشنکفران مدعی روشنفکری نشدند، هیچ؛ بلکه اندیشه این تندروان مشروطه، بر افکار آن روشنفکران پیشین استوار بود؛ بلکه خودشان بر آن بارِ بیبندوباری، سربار سکولاری و استبداد استعماری رضانی را نیز افزودند و نتیجه عدم اقدام به موقع آنان، پایهریزی پهلوی شد.
امضا و قبول قانون اساسی بیگانه، دو راهی جدایی
...وقتی که قرار شد، قانون اساسی داشته باشیم. قانون اساسی بلژیک و فرانسه را آوردند. برای تأیید آن قانون اساسی، مجتهد نوری (#مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری اعلی الله مقامه)؛ و سید عبدالله بهبهانی و سید محمد طباطبائی را حاضر کردند. تماشاچی نظارهگر حرکت علماست: سید عبدالله خودش امضا کرد و به طباطایی داد تا امضا کند. طباطبایی تعللی و تأملی کرد که سید عبدالله گفت: الان وقت این حرفها نیست. الان امضا کن بعدا" با هم حرف میزنیم. طباطبایی هم مکرهاً امضا کرد!
نوبت به علامه شیخ فضلالله رسید. او گفت: من از امضا کردن ابایی ندارم؛ اما مشروطه به این است که این قوانین را ببرم و مطالعه کنم. اگر با شرع مخالفتی نداشت، امضا میکنم؛ و الا هرگز. چون به شیخ فرصت ندادند تا در قوانین تأمل کند، او نیز امضا نکرد و رفت. شعار از تماشاچی ظاهربین برخاست: «سیدین سندین»؛ چون آن دو سید، قانون اساسی را امضا کرده بودند» (این مطلب را ضیاءالدین درّی از زبان خود شیخ شهید شنیده).
این اقدام شیخ به موقع بود و منطقی؛ اما امضای سیدین، بیموقع و زود هنگام، که تبعات و آفتهای خود را داشت.
مشروطة مشروعه(پیشنویس قانون اساسی و اقدام به موقع همه علما)
مجتهد نوری وقتی که دید مشروطه با تمسک به قانون بیگانه به بیراهه میرود، گفت مشروطه باید مشروعه باشد؛ یعنی چه؟ یعنی اینکه تمام مصوبات مجلس، به تأیید پنج نفر از فقهای تراز اول برسد. به همین جهت، با نامهنگاری و مکتوبات خود، همه علما را از واقع امر آگاه کرد و آنان نیز به حمایت برخاستند. دستخط شیخ اکنون هم موجود است؛ البته با اندکی تغییر در نهایت آن را تصویب کردند؛ چون همه علما از آن حمایت کردند. نتیجه این اقدام به موقع شیخ و تأیید تمام علما، قبول آن پیشنویس از سوی تندوران شد و افزودن اصل دوم به متمم قانون اساسی...کامل مقاله در👇
http://ahmadikhahkoonani.blogfa.com/post/7
@ShahidRabe
🚩🏴 سالگرد شهادت مظلومانه عالم مجاهد، آیت الله سید محمد باقر صدر و خواهر فاضله اش"بنت الهدی" تسلیت باد/ رضوان الله تعالی علیهما
🌹 شهادت: ۱۹ فروردین ۱۳۵۹ شمسی، در زیر شکنجه دژخیمان سفاک صدام جنایتکار
🌷 «رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات»
اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
📷 شهید صدر در معیت امام راحل/نجف اشرف
@ShahidRabe