هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
کرسی ترویجی
تفسیر موضوعی به مثابه روش نظریهپردازی در علوم انسانی (خوانشی نو از دیدگاه قرآنی شهیدصدر)
ارائه کننده:
🔸دکتر علیرضا #محمدی_فرد، عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه؛
ناقدین:
🔸دکتر سعید #بهمنی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف قرآن؛
🔸دکتر مسعود #آذربایجانی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
دبیر علمی:
🔸دکتر حسین #بحرینی، پژوهشگر همکار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
🗓 شنبه 19 اسفند 1402ساعت 10
📍قم، پردیسان، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🔻به صورت حضوری و مجازی
🌐 جلسه مجازی:
https://skyroom.online/ch/rihu/meeting3
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|عضو شوید👇
@rihu_ac_ir
💠 حتی دورترین نقاط…
ما در برابر خدای متعال نسبت به هر انسانی که از دین منحرف شود پاسخگو هستیم. ما نسبت به هر انسانی در دورترین نقطۀ جهان اسلام که بهرغم وجود امکانات منحرف است، مسئول هستیم؛ چه برسد به آن کسانی که در وطن ما، در کشور ما و در میان مردم ما زندگی میکنند.
چگونه میتوانیم ادعا کنیم که از دعوتکنندگان به خدای متعال هستیم، درحالیکه در کشور ما کسانی وجود دارند که از اسلام هیچچیز نمیدانند و ما اصلاً به آنها فکر هم نمیکنیم؟
📚 بارقهها، ص۴٠
🆔 @shahidsadr
💠 امتداد روح مسجد در تمامی عرصههای زندگی
شریعت به آدمی آموخت که تفاوت مسجد، بهعنوان خانه خدا، با خانه آدمی در شکل ساختمان یا داشتن نشانههایی مخصوص نیست؛
بلکه مسجد از آن رو خانه خداست که آدمی در آن قلمرو به کارهایی میپردازد که در انجام آنها از خود میگذرد و هدفی فراتر از منطق منافع مادی محدود را پی میگیرد و این قلمرو باید گسترش یابد و همه زمینههای زندگی آدمی را دربربگیرد.
بر این اساس هر عرصهای که انسان در آن کاری را میکند که در انجام آن از خود میگذرد و هدفش را خدا و خلق خدا قرار میدهد، عرصهای است که روح مسجد را با خود دارد.
📚انسان و عبادت، ص۶۴
🆔 @shahidsadr
💠 پیوند با خدا در تربیت اسلامی
فراگیر بودن عبادت بیانگر رویکرد کلی تربیت اسلامی است که بهدنبال آن است که آدمی را در همۀ کارها و فعالیتهایش با خداوند متعال پیوند بزند و همۀ کارهای شایسته را در هر شکل و زمینهای که هستند به عبادت تبدیل کند.
📚 انسان و عبادت، ص۶۳
🆔 @shahidsadr
💠امتی برتر از هزاران
🔹وقتی مسلمانان در ماه مبارک رمضان و شب قدر، مراسم میگیرند درواقع در این مراسم لحظات یادبود میلاد دین بزرگی را سپری میکنند که این امت را پدید آورد و محتوای کامل آن را در صحنۀ تاریخ به او بخشید.
🔹بنابراین، این ماه مبارک رمضان و بهطور ویژه شب قدر است که شاهد ولادت این دین و نزول آن بر انسان که در قرآن متجلی شد، بوده است و به همین دلیل این شب قدر از هزار ماه برتر است؛ زیرا یک روز از زندگی امتی دینی که در دستان خود دینی دارد که برایش راه را روشن و اهداف را معین میکند، برای زندگی امتها و ملتها از هزار ماه زندگیِ امتی گمشده که نه هدفی دارد و نه راهی، پُرخیروبرکتتر است.
📚کتاب بارقهها، صفحه ٢۶١
🆔 @shahidsadr
#شبهای_قدر #ماه_رمضان #شهید_صدر #کتاب_خوب