💠 سیاست استعماری برای ترویج بیبندوباری
از شصت سال پیش که استعمارگران به جهان اسلامی ما پا گذاشتند، در پی این بودند که به پسران و دختران جوان ما بقبولانند که فرهنگ نوعی هوسبازی و نوعی برهنگی و اختلاط و تلاش برای ارضای امیال و شهوات است؛ فرهنگ عبارت است از اباحیگری و دوری از مسجد و اسلام و مرجع تقلید و نماز.
به پسران و دختران جوان ما گفتند: انسان پیشرفته کسی است که با این امور هیچ ارتباطی نداشته باشد و تا سر، غرق در شهوات و لذات شود.
استعمارگران از شصت سال پیش دنبال این بودند که به جانهای دختران طاهر و پسران پاک ما این مفهوم غلط از پیشرفت و فرهنگ را تزریق کنند.
📚 بارقهها، ص۵٣-۵۴
#شهید_صدر #حجاب
🔗 پژوهشگاه شهید صدر را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
🆔 @shahidsadr
💠 تنها مجلس ختم برای شهید مطهری در عراق
آیتالله سید علیاکبر حائری:
ماههای اول پیروزی انقلاب بود. گروه فرقان آیتالله مطهری را به شهادت رساند. ایشان از اطرافیان امام خمینی و در علمیت و شهرت، شاخص بود؛ بنابراین دشمن تصمیم گرفت که آقای مطهری را حذف کند.
من در نجف بودم. شهید صدر با اینکه میدانست همکاری با جمهوری اسلامی خطرناک است و دولت عراق آن را ممنوع میداند، درعینحال وظیفۀ خود میدید که از شهید مطهری تجلیل کند. شهید صدر این کار را کرد و اعلام کرد برای شهید مطهری مجلس ختمی در مسجد شیخ طوسی برگزار شود. من نیز نزدیک درِ داخلی ایستاده بودم و به کسانی که میآمدند، خوشامد میگفتم. علمای نجف این را خطرناک میدانستند و هیچکس حاضر نبود این کار را بکند. تنها کسی که این کار را کرد شهید صدر بود.
📚 آن روزها، ص١٣۶-١٣٧
#شهید_صدر #شهید_مطهری
🔗 پژوهشگاه شهید صدر را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
🆔 @shahidsadr
💠 تربیت اسلامی متناسب با جامعۀ امروزی(۱)
زن وقتی میخواهد وارد جامعه شود و با مردم زندگی کند، خود را مجبور به ترک حجاب و دین میبیند؛ چون جامعه بیحجابی را بر او تحمیل میکند…. پس جامعه به این زن این طور تحمیل میکند که یکی از این دو راه را برگزیند: یا باحجاب باشد و گوشهنشینی اختیار کرده و همه میدانهای فعالیت را رها کند و یا - اگر میخواهد که وجود و حیات داشته باشد - حجاب و کرامت و دینش را رها کند و بیحجاب و بیکرامت و بیدین به این میدانها قدم بگذارد.
در چنین وضعیتی ما نباید به موعظه و تهذیب فردی، بیندیشیم؛ چرا؟ چون تهذیب فردی تنها در صورتی میتواند موفق و مؤثر باشد که ظرفیت و توانی در حد ازخودگذشتگی و جانبازی به فرد بدهد...
معلوم نیست که حتی اگر خود ما هم مخاطب حکمی شرعی باشیم که به موجب آن باید تمام زندگی را تعطیل کنیم، به چنین حکمی عمل خواهیم کرد یا نه؟ [آن وقت] توقع داریم که این زن در آن سطح از آگاهی [دینی] به این حکم گردن نهد و از آن اطاعت کند!
پس اسلام چگونه میتواند اینچنین فردی را به سطح ازخودگذشتگیهای بزرگ ارتقا بدهد؟!
📚 حوزه و بایستهها، ص٧٣-٧۶
#شهید_صدر #حجاب
🔗 پژوهشگاه شهید صدر را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
🆔 @shahidsadr