💠 ارزش انسان
اسلام به محکوم کردن اهداف جاهلی و ارزشهای آن از زندگی اکتفا نمیکند، بلکه به جای این هدفها ، هدف متعالی که باید انسانها در مسیر آن حرکت کنند قرار میدهد….
قرآن به جای مال فزونتر و ثروت جاودانهتر، عمل بهتر را ایدهآل و هدف اول قرار داده است و جماعت بشری را ـ که پیامبران الهی متولی تربیت و آمادهسازی آنها بوده اند ـ در پیشی گرفتن بهسوی این هدف و رقابت در عمل صالح، تشویق کرده است….
برای اینکه این هدف جدید بر پایهای واقعی و استوار قرار گیرد، اسلام دیدگاه جدیدی درباره صحنه زندگی دنیوی ارائه داده و آن را به جهانی فراتر از جهان محسوسات پیوند داده و بهجای جاودانگی مال و ثروت، سخن از جاودانگی عمل به میان آورده و بر این نکته تأکید دارد که عمل به اعماق جان آدمی گسترش می یابد و در پایان ، بر پایه روشی که اعمال در آن جهان حقیقت نظم می یابند، شکل میگیرد.
📚 اسلام راهبر زندگی، ص۵٧.
🔗 پژوهشگاه شهید صدر را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
🆔 @shahidsadr
💠 تغییر نگرش به صبر
صبر یک ارزش بزرگ اخلاق اسلامی است، اما همین ارزش، در نتیجۀ شرایط عقبماندگی جهان اسلام، چهرهای منفی به خود گرفته است؛ زیرا صبر در این شرایط بهمعنای خواری و تحمل ناگواریها با روحیۀ بیتفاوتی و عدم تعامل با موضوعات مهم امت اسلام و دغدغههای بزرگ آن، تبدیل شده است.
با این وضعیت تا امت اسلام درکش را نسبت به صبر تغییر ندهد و باور نکند که صبر عبارت است از شکیبایی در انجام وظیفه و تحمل سختیها در راه مقاومت در برابر ظلم و سرکشی و صرفنظر کردن از دغدغههای کوچک بهخاطر دغدغههای بزرگ، هرگز نخواهد توانست جنبشی فراگیر را در حیاتش محقق سازد.
📚اسلام راهبر زندگی، ص٢٢۵-٢٢۶.
🔗 پژوهشگاه شهید صدر را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
🆔 @shahidsadr
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغاز طلبگی
🔻 آشنایی شهید سیدحسن نصرالله با شهید سیدمحمدباقر صدر
در بیان آیتالله غروی از شاگران شهید صدر
▪️ شهید صدر تربیت سید حسن نصرالله را به سید عباس موسوی، دبیر سابق حزبالله لبنان، سپرد و او اینگونه طلبگی را آغاز کرد.
#سید_حسن_نصرالله
#شهید_صدر
#حزب_الله
🔗 پژوهشگاه شهید صدر را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
🆔@shahidsadr
💠 غیرت اسلامی
بیایید - پیش از اینکه به گذشته بازگردیم و به اینکه چه انجام دادهایم بنگریم - از مسئله اول آغاز کنیم؛ یعنی احساسمان نسبت به بلا. پیش از هرچیز باید این احساسات را پاک کنیم، باید احساسمان به بلا را اصلاح کنیم و آن را به احساسی اسلامی تبدیل کنیم که آکنده از غیرت به اسلام باشد، نه غیرت بر منافع شخصی….
مشکل، مشکل این فرد یا آن فرد نیست، بلکه مشکل وجود کلی همۀ این افراد است. این طور نیست که این کیان، بهرایگان بهدست ما رسیده باشد که ما بتوانیم یا حتی اجازه داشته باشیم، بهبهانۀ شکست روحی آن را بهراحتی از دست بدهیم، به اختیار خودمان از آن پا پس بکشیم و بهدست خودمان نابودش کنیم. این کیان وجودی است که از پس تاریخی آکنده از فداکاری و سرشار از تلاش و جهاد صالحانه بهدست ما رسیده است.
📚 بارقهها، ص۴۴٠-۴۴۴.
🔗 پژوهشگاه شهید صدر را در تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید
🆔 @shahidsadr