از صبح که بلند میشم میشورمو میسابم مامانم همش تو گوشیه 😍😃
#حضور_در_فضای_مجازی_را_مدیریت_
#کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 وظیفه منتظران در عصر غیبت
« دکتر رفیعی»
@shahidsoleymani110
#تلنگر
💢شهیدحججی میـگفت:
یه وقتـایی دلکندناز
یه سری چیـزای "خـوب"
باعـثمیشه...
چیـزای بهتری
بدسـتبیاریم..
بـرای رسیـدن به
مهدی زهـرا"عج"
ازچـی دلکندیم؟!🤔
23.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سر راهت در انتظارم
برده هجرت صبر و قرارم
#اباصالح_المهدی_ادرکنی
#یاصاحبالزمان
#مولاجانم ♥️
چرا شب غم ما را سحر نمی آید
چرا ز یوسف زهرا خبر نمی آید...
عزیز فاطمه! یکدم بیا به محفل ما
مگر به مجلس مادر، پسر نمی آید...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✨شبتون بخیر ای مولایی که زمین و زمینیان، عطر خدا را تنها از وجود شما
استشمام می کنند.✨
4_5789633378345027205.mp3
6.66M
#مهندسی_فکر ۱۲
⚜️ تفکر در لحظه ی آغاز زندگیِ آخرتی مون
و کیفیتِ زندگی مون، بعد از تولد به برزخ، زیباترین و ارزشمندترین بخشِ تفکر هر انسانه...
تفکری که اونو از شقاوت ابدی، دور میکنه.
@shahidsoleymani110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢امام خمینی (ره) :
ما بیزار هستیم از آزادی منهای قرآن...
ما بیزار هستیم از آزادی منهای اسلام...
ما بیزار هستیم از اسلام منهای روحانیت...
اینها دنبال آزادی منهای قرآن و اسلام هستند!
مسلمین، از اینها دوری کنید!
شما اسلام می خواهید ولی اینها اسلام را نمی خواهند!
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 موفقیتهای چشمگیر ایران در عرصه توانمندیهای دفاعی و قدرت بازدارندگی.
#ایران_قوی
#جهاد_تبیین
[WWW.SARALLAH-ZN.IR]ma0109176.mp3
24.16M
#زمینه (فاعتبروا،فاعتبروا...)
اون لحظه که علی تنها شه
زهرا تو شعله ها میسوزه
این درس روشنه تاریخه
این قصه قصه هر روزه
کی گفته اینا همش اتفاقه
روضه فاطمیه از نفاقه
اون طرف در همه جاش سیاهه
اینطرفش حی علی الفلاحه
دیوار و در داره میسوزه
تو این معرکه کجا وایسادی
بی طرفی بزرگترین گناهه
«حاج مهدی رسولی»
#سلام_امام_زمانم💚
و تو آن خوبترين خبري
که خداوند،
عالم را از شوق آن
پُر خواهد کرد ....
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لولیک الفرج🌻🌻
#امام_زمان عج🌻🌻
AUD-20220912-WA0018.mp3
15.13M
#مهندسی_فکر ۱۳
💢 چرا اینقدر دیر کرد؟
چرا اینهمه سال، بعد از اینهمه دعا، بازم نیومد؟
چرا واقعاً؟
هیچ برای این سؤال، "فکرت" رو خرج کردی؟
@shahidsoleymani110
#مناسبت_روز
#بیست_وهفتم_آذر_روز_وحدت_حوزه_و_
#دانشگاه
📌ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه
✍منشأ و مبدأ بحث وحدت حوزه و دانشگاه يا طرح اين گفتمان،در نگرش حضرت امام (ره) بود كه آنرا، چند سال قبل از پيروزي انقلاب اسلامي ، جهت همراهي و همگامي حوزه و دانشگاه براي رسيدن به افقهايي جديد وبراي هدايت و رهبري جامعه طرح نمودند. بر اين اساس حضرت امام (ره) خطاب به حوزويان و دانشگاهيان مطالبي را بيان فرمودند. ايشان به حوزويان فرمودند: كه بايد ارتباط خود را با دانشگاهيان تقويت كنيد و نبايد نسبت به دانشگاه برخورد انكاري و تدافعي داشته باشيد و توصيه ديگر امام (ره) به دانشگاه بود كه در مورد ديدگاه اسلام منهاي روحانيت بيان شد، كه در اين مورد گلايه داشتند و از دانشگاهيان خواستند تا با حوزه، تقارب و هم انديشي داشته و در مسير همگامي پيش بروند.
از اين روي يك اراده بسيار قوي در ميان نخبگان حوزوي و دانشگاهي، كه به امام و انقلاب وفادار بودند، پديد آمد و اين اراده قوي موجب شد كه انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي راه خود را به خوبي طي كند.
👈ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه را ميتوان از زواياي مختلف مورد توجه قرار داد:
1⃣ وحدت و انسجام اجتماعي: جامعه براي بقاي خود نيازمند وحدت و انسجام اجتماعي است و اين وحدت و انسجام اجتماعي از طريق تعامل و همكاري سازنده نهادهاي اجتماعي حاصل ميشود.تحولات تاريخي، اجتماعي و سياسي عميقاً متأثر از پيوست و گسست نخبگان اجتماعي (به طور خاص حوزويان و دانشگاهيان) بوده است و وحدت و تعامل با همگرايي و پيوست حوزه و دانشگاه قبل از اينكه يك وظيفه براي نخبگان اين دو نهاد علمي و معرفتي باشد، حقي براي كل جامعه است و تأثير اين پيوست و گسست مستقيماً متوجه جامعه خواهد شد.
2⃣تأمين نيروي انساني براي ساختار نظام اسلامي: بيشك حوزههاي علميه و دانشگاهها به عنوان تأمين كننده نيروي انساني، دو ركن اساسي و تعيين كننده در ساختار نظام هستند، بنابراين حوزه و دانشگاه به عنوان دو ثقل مؤثر در نظام اسلامي ميبايست داراي وحدت نظري و عملي باشند، حوزه و دانشگاه دو نهاد نيروساز اصيل جامعه هستند كه كليديترين مناصب حكومتي را به عهده ميگيرند و اين ضرورت دارد؛ براي اينكه ما ساختار نظام اسلامي را حفظ كنيم و همواره به دنبال وحدت اين دو نهاد علمي باشيم.
3⃣ تحقق اسلاميت دانشگاه ها و عينيت يافتن دانشگاه اسلامي: براي سوق دادن دانشگاه به «محوريت قرار دادن دين» و ارزشمدار نمودن آموزش و پژوهش و اهتمام به «جهتگيريهاي ديني و ارزش مدارانه» در عرصههاي علمي اين اقتضا را دارد كه به وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان يك ضرورت و يك موضوع غيرقابل ترديد ، نگريسته شود. و اين مهم است كه ميتواند ايده و معرفت و روشهاي سكولار را از محيط علم و دانش بزدايد.
4⃣ جنبش توليد نرم افزار علمي و ديني: يكي از عوامل اصلي زمينه ساز براي توليد علم و نظريه و تمدن سازي و نهضت نرمافزاري، همانا سالم سازي گفتگوها و سپس تضمين بقاي اين فضاي سالم و علمي براي مباحثه و گفتگوست. و حوزه و دانشگاه براي رشد به فضايي دور از افراط و تفريط نيازمند بوده و وحدت و همگرايي اين دو نهاد علمي را هر چه بيشتر ضروري مينمايد.
ادامه👇
💢راه كارهاي تعميق وحدت حوزه و دانشگاه:
اول) امروز نسل سوم حوزه و دانشگاه بايد گام بعدي را در نهادينه كردن ارزشهاي انقلاب و تكميل اين پروژه بردارند و ايده وحدت حوزه و دانشگاه بستگي به نوع برنامهريزي و نحوه اجراي انها دارد. ما امروزه به تلقي جديدي از وحدت حوزه و دانشگاه نيازمنديم كه از يك طرف امكان تحقق خارجي آن وجود داشته باشد و از طرف ديگر بتواند به نيازهاي جامعه اسلامي در تمامي ابعاد فرهنگي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي، ديني و علمي و... پاسخ مناسب دهد.
دوم)سياستگذاران و برنامهريزان حكومت و فعالان سياسي، اجتماعي، نخبگان و مسئولان حوزه و دانشگاه، «وحدت و همگرايي حوزه و دانشگاه» را راهبرد و استراتژي بنيادين بشناسند و با اين معيار، تصميم ها و برنامههاي كشور را تنظيم و تعديل نمايند و تمام نهادهاي جامعه بايد توجه داشته باشند كه تعامل و ارتباط حوزه و دانشگاه به دور از هرگونه تشريفات كاذب انجام گيرد.
سوم) بدنه اصلي حوزه و دانشگاه درگير مسايل فرعي و حاشيهاي و دعواي جناحي نشود و بايد اين انرژي را در راهي مصرف كردکه مفيد براي جامعه ومردم باشد.
چهارم) حوزه و دانشگاه به گونهاي عمل نمايند كه در برابر غرب نه به دام سكولاريسم بيفتند و نه در دام تحجر و قشريگري، بلكه راه خلاقيت، توليد و نوانديشي را در عين اصولگرايي و اصالت خواهي و حفظ نصوص اسلام و ارزشهاي محوري سرلوحه حركت خود نمايند و در اين راه مجاهدت نمايند.
پنجم) هر دو نهاد حوزه و دانشگاه، وجود ديگري را براي اداره جامعه لازم و ضروري دانسته، كاركردهاي خود و محدوده وظايف و اختيارات خود را پذيرفته و ظرفيت تحمل خود را بالا ببرند.
ششم) وجود حركتهاي ناسالمي كه با رويكرد افراط و تفريط ارزشهاي بنيادين جامعه اسلامي را مورد هجمه قرار ميدهند، را به انزوا برده و فضا را هر چه بيشتر در جهت تعامل وهمگرايي بيشتر فراهم نمايند.
هفتم) مباحث و نقد نظرهاي يكديگر و يا گفتگوهاي انتقادي وقاعده مند داشته باشند،تا باب نوانديشي، طرح سؤال و مباحثه، فكر، نظر و كرسيهاي آزادانديشي با حفظ حدود گسترش يابد.
هشتم) وحدت بايد به گونهاي فهميده شود كه در عين وحدت تنوع هم وجود داشته باشد، يعني بايد بتوانيم راه تفاهم و حسن ظن را در عين حفظ نظر و بحث و اختلاف نظر مورد توجه و لحاظ قرار دهيم.
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
#شهید_مفتح
تحلیل یک کاربر عراقی ازوقایع اخیر ایران
🔹 يکشنبه 20 آذر 1401 - 19:22 مقالهای در شبکه های اجتماعی عراق منتشر شده است که به مطالبات اغتشاشگران در ایران می پردازد؛ در این مقاله تاکید شده است که مسائل اقتصادی و یا اجتماعی و یا علمی در فهرست مطالبات اغتشاشگران دیده نمی شود بلکه آنها به تاسی از فرهنگ غرب فقط خواهان کشف حجاب هستند.
🔸متن کامل مقاله به شرح زیر است:
🔹معترضان هیچ بیانیه ای و یا شعاری مبنی بر بهبود خدمات عمومی از قبیل برق و گاز مطرح نکرده اند؛ زیرا تمام این موارد در کشور با قیمت پایین و با تکنولوژی های بالا فراهم و در دسترس ایرانیهاست. شهرها از نعمت لوله کشی گاز بهره مند هستند و برق هم به ندرت قطع می شود.
🔹در فهرست مطالبات اغتشاشگران، خواسته ای در خصوص آموزش و یا درمان مشاهده نمی شود؛ زیرا انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و درمان انقلاب بپا کرده است آموزش به صورت رایگان برای عموم ملت ایران فراهم است و ایرانی ها 95 درصد از نیازهای دارویی خود را تامین می کنند و بیمارستان های ایران همه ساله از هزاران نفر از بیماران از کشورهای همسایه استقبال می کند.
🔹همچنین درخواستی در خصوص سنگفرش کردن جاده ها، احداث شبکه مترو و قطار و فرودگاه های داخلی دیده نمی شود؛ زیرا شبکه حمل و نقل در ایران از حیث وسعت و نیز از لحاظ زیبایی کم نظیر است علاوه بر آن در این کشور 70 فرودگاه داخلی وجود دارد. همچنین کسی از معترضان خواستار توسعه فضای سبز نیست؛ زیرا بسیاری از شهرهای ایران به گونه ای است که بیننده گمان می کند که وارد یک جنگل سرسبز شده است.
🔹در فهرست مطالبات معترضان حتی درخواستی مبنی بر نوسازی قوانین کار دیده نمی شود زیرا قوانین کار در ایران از بسیاری از نظامهای سرمایه داری جهان پیشرفته تر است و از کارگران حمایت می شود.
🔹تقاضایی از وزارت مسکن از سوی معترضان دیده نشده است؛ زیرا آنچه که ایران در خصوص مسکن به جوانان ارائه می دهد؛ آرزوی صدها میلیون جوان در کشورهای متعدد است.
🔹در فهرست مطالبات ایرانیان درخواستی درخصوص آزادی های فکری و سیاسی مشاهده نشده است مطبوعات ایران آزادانه می نویسند و انتقاد می کنند. همچنین کسی خواهان توسعه و ارتقای صنعت و پژوهش های علمی نیست زیرا ایران در این خصوص معجزه آفریده است. آنچه که در بازار می بینی، اغلب ساخت داخل است، حتی پروژه های عظیم و ایستگاه های استخراج نفت و دوب فلزات و ساخت خودرو به دست متخصصان ایرانی صورت میگیرد.سازوکار همه شرکت های بزرگ در ایران ملی هستند و تمام طرح ها و پروژه های خود را با ها و ابزارها و نیروهای داخلی به اجرا درمی آورند.
🔹همچنین خواسته ای مربوط به موسیقی و سینما و شعر و نقاشی و ورزش ندیدم؛ زیرا ایران در بسیاری از هنرها در آسیا سرآمد و پیشتاز است.
🔹آنچه که در فهرست مطالبات اغتشاشاگران دیده می شود آن است که این "نظام دیکتاتور اجازه بوسیدن در انظار عمومی و خلع حجاب و نوشیدن مشروبات الکلی و فسق و فجور را نمی دهد". شبکه های اجتماعی ایرانی را دنبال کنید تا به صحت سخنانم پی ببرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ارتباط گرفتن بادانشجویان رابلدبود...
سالروز شهادت شهید والامقام استاد محمد مفتح گرامی باد
#بیست_وهفتم_أذر_روز_حوزه_و_دانشگاه
#شهید_مفتح