#یه_نکته
مدیریت افراد باتقوا
🔹در طول تاریخ، ضعف مدیران و مسئولان هر جامعهای، از عوامل مهم در بدبختی مردم آن جامعه بوده است. بدبختی بشریت این است که شخصیتهای معنوی و دینی را بهعنوان «مدیر» و افراد باتدبیر، نمیشناسد. تصور عامۀ مردم نسبت به افراد باتقوا اینگونه است که «او آدم خوبی است و پشت سرش نماز میخوانیم» اما در عمل، مدیریت را بهدست گرگها میسپارند!
💠سؤال این است که مردم جامعۀ ما چگونه هستند؟ آیا مردم ما به فرد باتقواتر رأی میدهند؟ متأسفانه مردم گمان میکنند که دینداران، مدیریت بلد نیستند، فکر میکنند که دین با مدیریت ارتباطی ندارد، از این رو ترجیح میدهند مدیریت را به افرادِ کمتر دیندار بسپارند در نتیجه بدبخت میشوند. در اینجا صرفاً کشور خودمان مدنظر نیست؛ در همهجای دنیا همینگونه است.
🔹مردم وقتی به دیندارها و خوبان دین میرسند، فکر میکنند که اینها مدیریت بلد نیستند! چنانکه به علیبنابیطالب(ع) گفتند: شما مدیریت بلد نیستید! درحالیکه مدیریت افراد باتقوا بسیار هوشمندانه است و بسیاری از مردم از درک آن عاجزند، بههمین دلیل در جامعهای که رشد عقلی پیدا نکرده است، خوبها تنها میمانند و بدها رأی میآورند، در طول تاریخ، وضعیت غالباً همینطور بوده است. مردم در اثر بیبصیرتی و تبلیغات مسموم، معاویه را باهوشتر از امام علی(ع) میدانستند، چون قدرت تشخیص مدیریت هوشمندانۀ امام را نداشتند.
💠در کشور ما، مردم به کسی رأی دادند که پیشنهاد خردمندانهای نداشت و گفت: «مذاکراه مشکلات را حل میکند» این پیشنهاد، هوشمندانه و خردمندانه نبود ولی با تصورات و برداشت مردم، جور در میآمد، لذا مردم به آن رأی دادند. پیشنهاد دیگر این بود که «مذاکره فایدهای برای مردم ندارد» این پیشنهاد با اینکه هوشمندانهتر بود اما از طرف مردم پذیرفته نشد و رأی نیاورد. خوشبختانه چندان طول نکشید که مفیدنبودن مذاکرات به اثبات رسید.
🔹هرکسی با تقواتر و دیندارتر باشد سیاستمدارتر است و برای اقتصاد جامعه نجاتدهندهتر است. مدیریت ولایی، توأم با تقواست و مدیریت علوی، مدیریتی بسیار هوشمندانه است اما سطح درک مردم در طول تاریخ بهقدری نبوده که پابهپای این مدیریت بیایند، به همیندلیل حضرت ولیعصر(ع) زمانی ظهور میکند که وقتی مدیریت ولایی و الهی خود را اعلام کرد، مردم بفهمند. در سیرۀ ائمه هدی(ع) هم میبینیم که امامان ما خیلی سریع برای حکومت اقدام نمیکردند بلکه منتظر فراهمشدن شرایط بودند تا اینکه مردم به ولیّ خدا اعتماد کنند.
🔹نجات اقتصاد کشور کار چه کسانی است؟ کار افراد باتقواتر است یا افراد بیتقواتر؟ چند نفر از مردم ما معتقدند که دین و تقوا راه نجات اقتصاد کشور است؟ مردم موقع انتخابات به تقوای افراد توجهی نمیکنند چون معتقدند «دین ربطی به فهم و مدیریت ندارد!» فکر میکنند دین یعنی فقط نمازخواندن، گریه و زاری و زیارت و... لذا تصور میکنند که مدیریت، مقولهای جدای از دین است.
💠دین عقل انسان را رشد میدهد. اگر مردم کارها را به انسان کمدین و ضعیفالایمان بسپارید در واقع کار را به فرد ضعیفالعقل سپردهاند که دائم خرابکاری میکند. مردم روزی به این رشد میرسند و به امام زمان(ع) حق خواهند داد که باتقواترین افراد را بهعنوان وزرای خود انتخاب کند. مردم نیز میفهمند و درک میکنند که اگر کسی تقوا نداشته باشد عقل ندارد، اگر کسی ایمان نداشته باشد عقل درستی ندارد، اگر کسی دین نداشته باشد عقل ندارد که با آن مدیریت کند! مردم روزی این کلمات را بهصورت بدیهی میفهمند، آنوقت میتوان حکومت و دولت ایدهآل داشت.
@mosaferbehesht110
🔹اقتصاد مملکت در اثر بیتدبیری اینطور بههم ریخت. بیتدبیری یعنی بیدینی، چون دین تدبیر آدم را افزایش میدهد. دین که فقط نماز و روزه نیست! ظاهراً این تصور که «مدیریتهای کلان سیاسی، یکمقدار پدرسوختگی میخواهد!» برای مردم ضربالمثل شده است، درحالیکه اینگونه نیست. مدیریت به صفای باطن و عقل نیاز دارد نه پدرسوختگی.
💠متأسفانه در طول تاریخ، مردم به کسانی که یکمقدار پدرسوختگی دارند، بیشتر اعتماد کردند تا کسانی که اصلاً در کارشان عیبی نیست؛ در واقع گرهِ کار در همینجاست.
🔹اینکه مردم بین سیاستورزی و ایمان فاصله میگذارند، یکی از دلایلش ما طلبهها هستیم، حوزههای علمیه نباید به این اشتباه دامن بزنند، وقتی دستورات دینی را در باب مدیریت، برای مردم توضیح ندهیم، مردم فکر میکنند که دین حرفی برای مدیریت ندارد، در نتیجه سراغ غربیها میروند. در حالیکه حرفهای دین در باب اقتصاد و معیشت جامعه، بسیار دقیق و هوشمندانه است و متأسفانه عقل خیلیها از درک آن عاجز است.
💠ما طلبهها مقصر هستیم که حرفهای بسیار هوشمندانۀ دینی را در باب اداره زندگی، به مردم نگفتیم، در نتیجه مردم میگویند «دیندارها مگر بلدند جامعه را اداره کنند!» مردم در طول تاریخ به
اینکه «دین به انسان سیاست یاد میدهد» اعتماد نکردهاند و تقصیر طلبهها و حوزههای علمیه هم است که بخشهای سیاستی، اقتصادی و معیشتی دین را به مردم آموزش ندادهاند. مثلاً اینکه دین مضاربه و سپردهکردن پول و سودگرفتن را نمیپسندد؛ اگر انسان پولش را به کسی یا به بانکی بسپارد و خودش بیکار بنشیند، بهمرور باعث میشود که عقلش زائل شود. اهلبیت(ع) سفارش میکردند که خودتان با پولتان کار کنید.
🔹امیرالمؤمنین(ع) استخدامشدن را مذموم میشمارند و سفارش میکنند که «جوان تا میتواند نباید کارمند شود» (وَ إِنِ اسْتَطَعْتَ أَلَّا يَكُونَ بَيْنَكَ وَ بَيْنَ اللَّهِ ذُو نِعْمَةٍ فَافْعَلْ... ؛ نهجالبلاغه/نامه 31) ولی امروز، کدامیک از جوانان ما این موضوع را میدانند؟! در کدام کتاب درسی این موضوع را خواندهاند؟!
👤 علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۷.۰۵.۲۲
@mosaferbehesht110
1_21072611.mp3
5.91M
✅ همسرقهرمان
استادعباسی ولدی
#حیات_طیبه ۶
@mosaferbehesht110
1_21072721.mp3
2.29M
✅ پاداش صبربربداخلاقی همسر!
استادعباسی ولدی
#حیات_طیبه ۷
@mosaferbehesht119
1_21442618.mp3
2.4M
✅ خانه داری بی کلاسی نیست!
استادپناهیان
#حیات_طیبه ۸
@mosaferbehesht110
1_22781536.mp3
1.12M
👆سه کاری که برای به دست آوردن کمال باید انجام دهیم.
☑️ ویژه شهادت امام محمد باقر علیه السلام
@mosaferbehesht110
🍃🍃🍃💠﷽💠🍃🍃🍃
#یه_نکته ی ناب👌😍
خانم_و_آقا_بدونن
💠 با احترام گذاشتن به مرد، میتوان او را برای همیشه عاشق خود کرد!
💠 مردها اگر مجبور باشند بین عشق و احترام یکی را انتخاب کنند، بیشترشان ترجیح میدهند تنها بمانند ولی به آنها بیاحترامی نشود!
💠 و از سوی دیگر اکثر خانمها به عشق و محبت بیشتر علاقه نشان دادهاند.
💠اگر مردها و زنها بتوانند یکدیگر را بهدرستی درک کنند، میتوانند کنار هم زندگی آرام و بیدغدغه و پر از عشق داشته باشند.
@mosaferbehesht110
May 11
4_5814572904813166824.mp3
2.01M
#صوت
✅شرح حدیث توسط رهبری: دور نکردن دیگران به بهانه عیوبشان
@mosaferbehesht110
#یه_نکته
📌توییت علیرضا پناهیان/ تئوریزه کردن
سازشکاری همراه با یاد کردن از مقاومت!
❗️/ رفتار اشعثگونه!❗️
🔻نمیدانم از پیروزی حق خوشحال باشم
یا از پیچیدهتر شدن نفاق ناراحت😏
@mosaferbehesht110
سلام علیکم
صبحتون بخیر✋
عیدتون مبارک👌👌
هر بزرگواری مطلب خوب و خنده دار و مناسب داشت
میتونه برامون ارسال کنه تا در کانال قرار بدیم👌👌
ان شاءالله
@mosaferbehesht133
#خنده_حلال ۱
از خانه آقا جانم آورده ام
افراد با یكی از بچه ها كه در واحد تداركات لشكر كار می كرد و شكم آورده بود، شوخی داشتند.
او را به هم نشان می دادند و آهسته می گفتند:«بزنیم به تخته، تداركات به برادران ما ساخته است».
او كه می شنید جواب می داد:«والله به حضرت عباس(ع) از خانۀ آقاجانم آورده ام.
تداركات گورش كجاست كه كفن داشته باشد. این وصله ها به تداركات لشكر نمی چسبد!»
@mosaferbehesht110
#خنده_حلال ۲
💠 والکثافه من الشیطان 👹
🔹روحانی گردانمان بود. روشش این بود که بعد از نماز حدیثی از معصومین نقل میکرد و درباره ی آن توضیح میداد.
🔸پیدا بود این اولین باری است که به صورت تبلیغی-رزمی به جبهه آمده است و اِلّا شاید بیگدار به آب نمی زد و هوس نمی کرد بچهها را امتحان کند؛ آن هم بچه های این گردان را که تبعیدگاه بود؛😅
🔹نمی آمد بگوید: «بچه ها! النظافه من الایمان و …؟» تا بچهها در عین ناباوری اش بگویند: «حاج آقا والکثافه من الشیطان».😂😂
🔸فکر می کرد لابد می گویند حاج آقا «وَ الْ» ندارد، یا هاج و واج میمانند و او با قیافه حکیمانهای میگوید: «ای بیسوادها بقیه ندارد. حدیث همین است».
🔹با این وصف حاجی کم نیاورد😇 و گفت: «حالا اگر گفتید این حدیث مال کیه؟»
بچهها فی الفور گفتند: «نصفش حدیث نبوی است، نصف دیگرش از قیس بن اکبر سیاه»😂😂
لبخند_بزن_بسیجی 😁
🌹🍃🌹🍃
@mosaferbehesht110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 زن و مرد هر دو رئیس هستند!
#حیات_طیبه ۹
@mosaferbehesht110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعضی مردها انگار از دماغ فیل افتادند؟
استاد_پناهیان
#حیات_طیبه ۱۰
🍃❤️ @mosaferbehesht110