#سلام_مولا_جانم ❣
جمعه یعنی
روشن از رویش بگردد این جهان
جمعه یعنی
انتظار مَهدی صاحب زمان💔
به جمعه بگو
یا نیاید
یا اینکه تو راهم با خود بیاورد😔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌹
@ShahidToorajii
🍃🌸🍂🌺🍃🌸🍂
(خاطره یکی از همرزمان شهید)
✍اولین روزهای سال 63 بود نشسته بودم داخل چادر فرماندهی جوان خوش سیمایی وارد شد سلام کرد و گفت : آقای مسجدیان نیرو نمی خواهی!؟گفتم : تا ببینم کی باشه!گفت : محمـد تــورجی ، گفتم این محمد آقا کی هست؟
لبخندی زد و گفت : خودم هستم
نگاهی به او کردم و گفتم : چیکار بلدی؟گفت: بعضی وقت ها می خونم گفتم اشکالی نداره ، همین الآن بخون!همانجا نشست و کمی مداحی کرد سوز درونی عجیبی داشت صدایش هم زیبا بود اشعاری در مورد #حضرت_زهـرا_س خواند.
علت حضورش را در این گردان سوال کردم فهمیدم به خاطر بعضی مسائل سیاسی از گردان قبلی خارج شده
کمی که با او صحبت کردم فهمیدم نیروی پخته و فهمیده ای است
گفتم : به یک شرط تو رو قبول می کنم باید بی سیم چی خودم باشی! قبول کرد و به گردان ما ملحق شد
مدتی گذشت محمد با من صحبت کرد و گفت: می خواهم بروم بین بقیه نیروها گفتم : باشه اما باید مسئول دسته شوید قبول کرد این اولین باری بود که مسئولیت قبول می کرد بچه ها خیلی دوستش داشتند همیشه تعدادی از نیروها اطراف محمد بودند. چند روز بعد گفتم محمـد باید معاون گروهان شوی.
قبول نمی کرد، با اسرار یه من گفت: به شرطی که #سه_شنبه_ها تا عصر چهارشنبه با من کاری نداشته باشی!
با تعجب گفتم: چطــور؟
با خنده گفت: جان آقای مسجدی نپرس!قبول کردم و محمد معاون گروهان شد مدیریت محمد خیلی خوب بود. مدتی بعد دوباره محمد را صدا کردم و گفتم : باید مسئول گروهان بشی
رفت یکی از دوستان را واسطه کرد که من این کار را نکنم گفتم : اگه مسئولیت نگیری باید از گردان بری!
کمی فکر کرد و گفت : قبول می کنم ، اما با همان شرط قبلی!
گفتم : صبـر کن ببینم یعنی چی که تو باید شرط بذاری؟! اصلا بگو ببینم بعضی هفته ها که نیستی کجا میری؟
اصرار می کرد که نگوید من هم اصرار می کردم که باید بگویی کجا می روی بالأخره گفت حاجی تا زنده هستم به کسی نگو، من سه شنبه ها از این جا می رم #مسجد_جمکـران و تا عصر چهارشنبه بر می گردم.
با تعجب نگاهش می کردم چیزی نگفتم. بعد ها فهمیدم مسیر 900 کیلومتری دارخوئین تا جمکـــران را می رود و بعد از خواندن #نماز_امام_زمـان_عجل_الله_تعالی فرجه الشریف بر می گردد.
یکبار همراهش رفتم نیمه های شب برای خوردن آب بلند شدم. نگاهی به محمـد انداختم سرش به شیشه بودمشغول خواندن نافله بودقطرات اشک از چشمانش جاری بود.
در مسیر برگشت با او صحبت می کردم می گفت: یکبـار 14 بار ماشین عوض کردم تا به جمکران رسیدم. بعد هم نماز را خواندم و سریع برگشتم!
🌷 #شهیدمحمدرضا_تورجےزاده
@ShahidToorajii
🍃🌸🍂🌺🍃🌸
🌟 بهترین عمل در شب قدر
🔺️ رهبر انقلاب: بهترین اعمال در #شب_قدر دعاست، احیاء هم برای دعا و توسل و ذکر است. دعا یعنی با خدای متعال سخن گفتن؛ در واقع خدا را نزدیک خود احساس کردن و حرف دل را با او در میان گذاشتن. دعا یا درخواست است، یا تمجید و تحمید است، یا اظهار محبت و ارادت است؛ همهی اینها دعاست.
#رمضان
@ShahidToorajii
«میخــواهـَـم بِســـوزم
سوختـــن حَیــــاتِ مــَن است
مَن آن شُعله را که به قَلبَم آتش میزَنَد مُقَدَس میشُمارَم؛
مــَن آن شــَب کـه سَرتاپاے وجــودم میسوزَد و همــه آلایش هاے مادے و معنوے خاکستر میشود، شــَب قَدر میخوانــَم
و همــه حیاتَــم را فــداے یک #شبقَدر میــکنم.»
🌷شهید دکتر مصطفی چمران🕊
@ShahidToorajii
🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺
نه دلشان می آمد من را تنها بگذارند ،نه دلشان می آمد جبهه نروند .این اواخر قبل از رفتنشان هر روز با هم یکی به دو می کردند. شوهرم به پسرم می گفت :«از این به بعد ،تو مرد خونه ای .باید بمونی از مادرت مراقبت کنی .»
پسرم می گفت :«نه آقاجون .من که چهارده سالم بیش تر نیست.کاری ازم بر نمی آد.شما بمونید پیش مادر بهتره»
-اگه بچه ای ،پس می ری جبهه چه کار ؟بچه بازی که نیست.
- لااقل آب که می تونم به رزمنده ها بدم.
دیدم هیچ کدام کوتاه نمی آیند،گفتم «برید هر دو تاییتون برید»
منبع :کتاب مادران شهدا از مجموعه کتابهای روزگاران انتشارات روایت فتح
@ShahidToorajii
🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺
شهید محمدرضا تورجی زاده
🌷 توی خط مقدم کارها گره خورده بود خیلی از بچه ها پرپر شده بودند خیلی ها مجروح.
🌷 حاج حسین خرازی بی قرار بود اما به رو نمی آورد خیلی ها داشتند باور میکردند اینجا آخر کاره
🌷 توی این گیر و دار حاجی اومد پشت بیسم و با حالت بغض و گریه به تورجی زاده، فرمانده گردان یازهرا"س" گفت : چند خط روضه حضرت زهرا برام بخون.
🌷 تورجی زاده فقط یک بیت زمزمه کرد که دیدم حاجی از هوش رفت!
🌷 صدای او در كل بيسم ها پخش شد. خدا می دونه نفهمیدیم چی شد وقتی به خودمون اومدیم دیدیم بچه ها دارند تکبیر میگن ، خط را گرفته بودند و عراقی ها را تارو مار کرده بودند
🌷 با توسل به حضرت زهرا(س) گره کار باز شده بود
┄┅═══✼
@ShahidToorajii
✼═══┅┄
عرض سلـام و ادب خدمـت محبین شهدا
طاعاتـ قبول حـق🍃
بزرگواران عنایت بفرمایید قرار بر این هستش که بعد از ایام ماه مبارک رمضان در جوار مزار مطهر #شهید_محمدرضا_تورجی_زاده وهدیه به روح پاک ایشان #آش_نذری پخت بشه ان شاءالله.
🔰قصد داریم از امروز به یمن میلاد با سعادت و پربرکت #امام_حسن_مجتبی(ع) کریم اهل بیت کمک های شما بزرگواران را جمع آوری کنیم.
به همین منظور از همه شما دوستداران شهید بزرگوار که تمایل داریـد در ثـواب این نذر بزرگ شریک بشید دعوت میشه که کمک های مالی خودتون رو از طریق آیدی زیر ارسال بفرمایید .
@Hamid_barzkar
#قطعا این مبالغ نه تحت عنوان کمک بلکه جهت نیت گرفتن شما عزیزان بمنظور حاجت روایی تون به واسطه دوست شهیدمون خواهد بود .
#یقینآ روح شهید بزرگوار بواسطه برپایی این نذر بزرگ شاد خواهد شد .
عزیزانی که حاجتمند هستید این فرصت رو غنیمت بشمارید و هر چه در توان دارید در برپایی این نذر بزرگ خودتون رو بی نصیب نگذارید .
انشاءالله که خود شهید تورجی زاده نظر لطف به نیت های پاک و کمک های صادقانه تون داشته باشند.
#یاعلےبگیم...
#ازاینسفرههامعجزهدورنیست
#عاقبتتـون_بخیر
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
@ShahidToorajii
─┅═ೋ❅🌸❅ೋ═┅─
شهید محمدرضا تورجی زاده
عرض سلـام و ادب خدمـت محبین شهدا طاعاتـ قبول حـق🍃 بزرگواران عنایت بفرمایید قرار بر این هستش که بعد
سلام بزرگواران این طرح از ولادت امام حسن در تلگرام شروع شده اون دسته از عزیزانی که تمایل دارند در این شرکت کنند فقط و فقط تا فردا وقت دارند
التماس دعا