🇮🇷🇵🇸
🔰الزامات یک قیاس اصولی!
🍃🌹🍃
🔹یکی از مواردی که به ویژه در ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ملت بزرگ ایران زیاد دیده و شنیده میشود، مقایسه عملکرد دوران پهلوی و سالهای حیات جمهوری اسلامی ایران است. این قیاس دو الزام مهم دارد که باید مورد توجه قرار گیرد؛
۱. تاریخ معاصر ایران به ویژه دوران حکومت قاجار و پهلوی باید به دقت مطالعه و بررسی شود. دوران سیاهی که سرشار از خیانت، وابستگی، عقبافتادگی، ظلم، تجزیه کشور، تحقیر، فقر و استبداد است. بنابراین، آشنایی با میراث شوم این دوره برای قضاوت و مقایسه دوران قبل و بعد از انقلاب ضروری است.
۲. از ابتدای پیروزی انقلاب، حجم بیسابقهای از دشمنی علیه ایران اعمال شده است که در تاریخ نمونه آن یافت نمیشود. ایجاد شورشهای تجزیهطلبانه، تلاش برای کودتا، ترور بسیاری از مسئولان مؤثر انقلاب، ترور بیش از ۲۳ هزار نفر از مردم، تحمیل جنگ هشت ساله، اعمال تحریمهای همهجانبه و ایجاد اغتشاش گوشهای از این دشمنیهاست. بنابراین، باید رویکردها و عملکرد دو دوره در این حوزهها بررسی شود. با وجود در نظر گرفتن این دو مؤلفه باز هم مقایسه عملکرد نظام برآمده از انقلاب شکوهمند ملت ایران در سال ۱۳۵۷ کارنامهای روشن و درخشان است که در ادامه به گوشهای از تفاوتی که جمهوری اسلامی ایران رقم زد، اشاره میکنیم؛
🔹سیاست داخلی: رژیم دیکتاتوری پهلوی با رویکرد دیکتاتوری خود، خفقان، استبداد، نادیده گرفتن و سرکوب مردم و عدم آزادی سیاسی را به ارمغان آورد؛ ولی جمهوری اسلامی با اتخاذ رویکرد مردمسالاری، توانست مشارکت اجتماعی، انتخابات آزاد، آزادیهای اجتماعی، فعالیت احزاب سیاسی، چرخش قدرت و استقلال سیاسی را برای مردم فراهم کند.
🔸سیاست خارجی: رژیم پهلوی با وابستگی به قدرتهای بزرگ، ایران را به بازیگر دستنشانده، تأمینکننده منافع کشورهای خارجی، ناتوان در برابر تهدیدهای خارجی، یک ملت بدون عزت و تحقیر از سوی کشورهای قدرتمند تبدیل کرد؛ در مقابل جمهوری اسلامی رویکرد استقلال را پیش گرفت، که تأمین منافع ملی، حفظ عزت، ایفای نقش محوری در منطقه، تصمیمگیری براساس عزت، حکمت و مصلحت از آثار این رویکرد بود.
🔹رژیم پهلوی با سیاست پیوند با قدرتهای بزرگ وابستگی شدیدی به تجهیزات و حمایت خارجی پیدا کرد و مسبب جدا شدن بحرین، جدا شدن ارتفاعات آرارات، جدا شدن دشت ناامید و... بود؛ اما جمهوری اسلامی با رویکرد دروننگر و مردم پایه به حفظ تمامیت ارضی، امنیت ملی، اتکا به تجهیزات بومی و اقتدار منطقهای نائل شد.
🔸فرهنگ: رویکرد رژیم پهلوی دنبالهروی از هویت غربی بود. ضدیت با اسلام و اعتقادات دینی، مبارزه با حجاب، استفاده ابزاری از زنان، ابتذال در تلویزیون و سینما، گسترش مراکز فساد و فحشا، کاپیتولاسیون، بیتوجهی به علم و دانشگاه عواقب این رویکرد برای کشور بود؛ اما جمهوری اسلامی رویکرد تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی را دنبال کرد و توانست به هویت ایرانی عزت دهد، جایگاه والای زنان را احیای کند، معنویت و حضور پررنگ جوانان در مراسمهای مذهبی را افزایش دهد، رشد علمی را تسریع بخشد و سینمای حرفهای بسازد.
🔹اقتصاد: رژیم پهلوی رویکرد نگاه به بیرون را برگزید که موجبات تأمین بیشتر کالاها از خارج کشور، اقتصاد تک محصولی، نابودی کشاورزی با اصلاحات ارضی، افزایش فاصله طبقاتی، عدم توسعه روستاها، مهاجرت گسترده از روستا به شهر، گسترش حاشیهنشینی و حلبیآبادها را در کشور فراهم کرد. جمهوری_ اسلامی رویکرد نگاه به درون را برگزید که از ثمرات آن استفاده از ظرفیتهای داخلی، توسعهصنایع، توسعه روستاها، تلاش برای کم کردن فاصله طبقاتی، تولید کالاهای استراتژیک، تلاش برای عبور از تک محصولی، توسعه و خودکفایی کشاورزی بوده است.
#رسانه_شهرک_فرهنگی_۲۲_بهمن
🆔@shahrak22bahman_kashan
🔺روایت انقلاب مردم کاشان
#رسانه_شهرک_فرهنگی_۲۲_بهمن
🆔@shahrak22bahman_kashan
بیانیه.pdf
328.3K
✨بیانیه پایگاه مقاومت بسیج حبیب ابن مظاهر شهرک فرهنگی۲۲ بهمن بمناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران 🇮🇷
#رسانه_شهرک_فرهنگی_۲۲_بهمن
🆔@shahrak22bahman_kashan
#شادیانه
🎂به مناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت حضرت علی اکبر (ع) وروز جوان ، مراسم جشن شادیانه ای همزمان با جشن پیروزی انقلاب اسلامی با همکاری فرهنگسرای علامه فیض کاشانی شهرداری کاشان برگزار می گردد.🇮🇷
🎤سخنرانی
🎤مولودی خوانی
🎼اجرای سرود
🍩پذیرایی
🗓یکشنبه : ۲۱ بهمن ۱۴۰۳
⏰بعد از نماز مغرب و عشا
🕌مسجد جامع حضرت ابوالفضل(ع)
#قرارگاه_جهادی_اجتماعی_شهیدان_عباسی
#فرهنگسرای_علامه_فیض_کاشانی
#شهرداری_کاشان
#کانون_فرهنگی_تخصصی_۲۲_بهمن
#مسجد_جامع_حضرت_ابوالفضل
#پایگاه_بسیج_حبیب_ابن_مظاهر
#پایگاه_بسیج_مائده
#رسانه_شهرک_فرهنگی_۲۲_بهمن
🆔@shahrak22bahman_kashan