🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳
🏴
⭕️زندگی مؤمنانه به سبک #حضرت_زینب(س)
🔶حضرت زینب سلام(س) منظومه ای از فضایل اخلاقی
به راستی #حضرت_زینب(س) را می توان به عنوان #منظومه_ای_از_فضایل و #کمالات_اخلاقی معرفی کرد، کسی که در ابعاد مختلف ارتباط معنوی با خدای متعال، ارتباط با خانواده و خویشاندان و ارتباط اجتماعی و سیاسی در بردارنده ی زیبای های اخلاقی فراوانی بودند.
💠ارتباط معنوی با خدای متعال
🔷براساس جهان بینی اسلامی، سرآمد همه فضایل و کمالات دینی و اخلاقی ارتباط صحیح و اصولی با خدای متعال است، زندگی بدون ارتباط صحیح با خدا هیچگونه معنا و مفهومی ندارد، کمااینکه در فرهنگ قرآن نیز فلسفه و هدف زندگی، بندگی حق تعالی معرفی شده است: «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِیَعْبُدُونِ؛[۱] من جنّ و انس را نیافریدم جز براى اینکه عبادتم کنند (و از این راه تکامل یابند و به من نزدیک شوند)!» اهتمام و توجه #حضرت_زینب (س) به مقوله عبودیت و بندگی حقّ تعالی را باید در میدان بحران و تنش سال ۶۱ هجری مشاهده کرد، سالی که ایشان شاهد سخت ترین و ناگوارترین بلایای تاریخ اسلام بود و در کمتر از نصف روز عزیزترین نزدیکان خود را از دست داد و در نهایت با عده ای از نزدیکان خود به اسارات برده شد، ولی در این حال غمبار ارتباط معنوی خود را با خدای متعال فراموش نکرد.[۲]
🔷عبودیت و بندگی #عقیله_بنی_هاشم را امام حسین(ع) بهتر میشناست، کما اینکه در آخرین ساعات وداع خود با خواهرش این چنین بیان میدارد: «یا اختاه، لا تنسینی فی نافلة اللیل؛[۳] خواهرم من را در نافله شب فراموش نکن». از فاطمه صغرى، دختر امام حسین(ع) روایت شده که میفرمود: عمه ام زینب در شب دهم محرم تا به صبح در محراب عبادتش به نماز ایستاده بود».[۴]
💠مقام صبر و رضای الهی
🔷یکی از ابعاد وجودی و فضایل اخلاقی #حضرت_زینب(س) برخورداری از #مقام_والای_صبر و رضای الهی بود، توضیح و تبیین این مقام عرفانی حضرت زینب(س) از عهده این چند سطر برنمی آید، فقط در توصیف این ویژگی حضرت میتوان به این عبارت بسنده کرد که هیچ مصیبتی در طول تاریخ سخت تر و دردناک تر از #واقعه_عاشورا نبود، از شهادت برادرها، برادرزاده ها، فرزندان و تشنگی روز عاشورا گرفته تا ایام اسارت و توهین و تحقیرهایی که کوفیان و شامیان به خاندان اهل بیت کردند، ولی با وجود این همه سختی و رنج و محنت و ناملایمات، #عقیله_بنی_هاشم لب به شکوه و ناسپاسی به درگاه الهی باز نکردند، #صبر_زینبی، صبری قرآنی بود، به شکلی که میتوان ایشان را مصداق روشن آیه شریف دانست:«فَاصْبِرْ صَبْراً جَمیلاً؛[۵] پس صبر جمیل پیشه کن». همین صبر قرآنی بود که موجب شده بود عقیله بنی هاشم مجذوب رضایت الهی شود و سختیها و محنتها را جز زیبایی نبیند: «ما رَاَیْتُ اِلاّ جَمیلا».[۶]
💠حیا و عفاف زینبی
🔷یکی از برجستگی های سبک زندگی مؤمنانه برخورداری از اهرم #حیا و عفت در زندگی است، حیا و عفت موجب میشود انسان به هیچوجه به خود اجازه ندهد وارد در مناطق ممنوعه و یا به عبارتی ناهنجاری های دینی و اخلاقی شود، کما اینکه در منابع روایی از امام علی(ع) نیز این چنین نقل شده است: «العَفافُ یَصونُ النَّفسَ و یُنَزِّهُها عَنِ الدَّنایا؛[۷] عفّت، نفس را مصون، و آن را از پستیها دور نگه میدارد». حیا و #عفاف_حضرت_زینب(س) ریشه در سیره و پرورش فاطمی داشت؛ کما اینکه منابع روایی عبارت شگفت انگیزی در خصوص حیای زیبنی نقل کرده اند:
🔷یحیی مازنی در خصوص حیا و عفاف عقیله بنی هاشم این چنین بیان میدارد: مدت مدیدی نزدیک خانه ای که #زینب_کبری(س) زندگی میکردند ساکم بودم، ولی به خدا سوگند نه او را دیدم و نه صدایش را شنیدم. هنگامی که شبانه به زیارت قبر جدّش، پیامبر(ص) میرفت، به گونه ای حرکت میکرد که امام حسن(ع) طرف راست او بود، امام حسین(ع) در طرف چپ ایشان، و امام علی(ع) در پیشاپیش زینب حرکت میکرد، در حالی که شمع و چراغ را خاموش کرده بودند، یک بار علّت این امر را از امام حسن(ع) پرسیدم ایشان فرمودند: می ترسم نظر کسی به خواهرم، زینب(ع) بیفتد».[۸]
💠شجاعت و ولایت داری
🔷هرچند #عقیله_بنی_هاشم را به حیا و عفت میشناسند، و تا پیش از حادثه دردناک کربلا چشم نامحرمی به ایشان نیفتاده بود، ولی در فضای بحران زده و ملتهب سال ۶۱ هجری وقتی که در جامعه کوفی مردی و مردانگی رنگ می بازد و مردان غیرت خود را از دست میدهند و باطل نامردی خود را رو میکنند، زینب کبری(س) با کمال شجاعت به دفاع از امام زمان خود میشتابد، و در عرصه کارزار با دژخیمان در مقام پاسداری از حریم ولایت شجاعانه ایستادگی کرده و نقشه شوم دشمن را برای حذف مرجعیت دینی اهل بیت(ع) نقش بر آب میکند، بطوری که روشنگریهای ایشان در کوفه و شام به خوبی گویای این مطلب است.
4_5988022049505804815(1).mp3
5.73M
#شهادت_امام_سجاد(؏)
🔳 #زمینه
🎶 منزل بہ منزل خسٺہ از اساࢪټ
🎙 #جواد_مقدم
#خانه_خوبان
•┈┈••✾❀✿💜✿❀✾••┈┈•
با ما همراه باشید.
@shahrakeemam
شهرک امام خمینی(ره)
ارتباط با مدیر کانال
@montazrezohor1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 انتقاد رهبر انقلاب از طرح «سوالات فقهی کمیاب» در گزینشها
🔻 رهبر انقلاب: «ما یک سابقهی نامطلوبی در امر گزینش از سالهای قبل در جاهای مختلف داشتهایم که معیارهای گزینش، معیارهای درستی نبوده؛ فرض کنید مثلاً راجع به فلان مسئلهی فقهیِ خیلی کمیاب که از یک فقیه هم آدم بپرسد، معلوم نیست حاضر باشد بتواند جواب بدهد، از یک جوانی بپرسند که اگر جواب نداد، رد بشود؛ این کارها را نکنید. یک گزینش درست و حسابیِ کاملاً خردمندانه و صحیح انجام بگیرد تا با گزینش وارد بشوند.» ۹۹/۰۶/۱۱
💻 @Khamenei_ir
🏴مصیبت خوانی
🔷س 5377: در بعضی از هیأت های مذهبی مصیبت هایی خوانده می شود که مستند به مقتل معتبری نیست، و از هیچ عالم یا مرجعی هم شنیده نشده است، و هنگامی که از خواننده مصیبت از منبع آن سؤال می شود، پاسخ می دهند که اهلبیت(علیهمالسلام) اینگونه به ما فهمانده اند، و یا ما را راهنمایی کرده اند، و این وقایع فقط در مقاتل نیست، و منبع آن هم فقط گفته های علما نمی باشد، بلکه گاهی بعضی از امور برای مدّاح یا خطیب از راه الهام و مکاشفه معلوم می شود، سؤال من این است که آیا نقل وقایع از این طریق صحیح است یا خیر؟ و در صورتی که صحیح نباشد، تکلیف شنوندگان چیست؟
✅ج: نقل مطالب بهصورت مزبور بدون اینکه مستند به روایتی باشد، و یا در تاریخ ثابت شده باشد، وجه شرعی ندارد، مگر آن که نقل آن به عنوان بیان حال به حسب برداشت متکلّم بوده و علم به خلاف بودن آن، نداشته باشد. و تکلیف شنوندگان نهی از منکر است، به شرطی که موضوع و شرایط آن نزد آنان ثابت شده باشد.
📕منبع: leader.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ظهر امروز؛ حضور سرزده سردار قاآنی در منزل شهید پورجعفری یار همیشگی سردار سلیمانی
•┈┈••✾❀✿💜✿❀✾••┈┈•
با ما همراه باشید.
@shahrakeemam
شهرک امام خمینی(ره)
ارتباط با مدیر کانال
@montazrezohor1
⭕️ #حدیث_روز
🔸امام صادق (ع):
🔹هر كه جوياى رياست باشد، نابود شود.(الكافی : ۲/۲۹۷/۲)
•┈┈••✾❀✿💜✿❀✾••┈┈•
با ما همراه باشید.
@shahrakeemam
شهرک امام خمینی(ره)
ارتباط با مدیر کانال
@montazrezohor1
1️⃣ حضرت سیدالشهداء نفرمود من با یزید بیعت نمیکنم؛ فرمود: «مِثْلِی لَا یُبَایعُ مِثْلَ یزید بن معاویة»؛ [بحارالأنوار، ج۴۴، ص٣٢۵] فرمود هرکس آزاداندیش است، حسینی فکر میکند؛ مثل من فکر میکند، زیر بار ظلم نمیرود.
2️⃣ امروز هم همینطور است، بیان حسین بن علی همینطور است. امروز کسی که حسینی فکر میکند؛ نه آمریکا را، نه آن #معامله_قرن را، نه #صهیونیست را، هیچکدام را تحمل نمیکند.
3️⃣ اگر حضرت فرموده بود من با یزید بیعت نمیکنم شاید فکر میکردند که مخصوص خود اوست. حضرت فرمود: «مِثْلِی لَا یُبَایعُ مِثْلَ یزید بن معاویة»، تا ظهورِ حضرت این اصل حاکم است؛ یعنی کسی که حسینی فکر میکند زیر بار ظلم نمیرود.
4️⃣ این است که امام (رضواناللهعلیه) فرمود: انقلاب مدیون کربلاست، پیروزی این نهضت به برکت کربلا و قیام حسین بن علی بن ابیطالب است، همین است.
✍️ حکیم متأله آیةالله جوادی آملی
•┈┈••✾❀✿💜✿❀✾••┈┈•
با ما همراه باشید.
@shahrakeemam
شهرک امام خمینی(ره)
ارتباط با مدیر کانال
@montazrezohor1
صف بندی در نماز میت
برخی ها تصور می کنند در نماز میت هم مثل نماز جماعت یومیه، خانم ها باید پشت سر مردان و یا جدا از آن ها بایستند.
در حالی که نماز میت را می توان نامنظم و حتی مختلط نیز اقامه نمود و در آن تفکیک شرط نیست.
🌱
پرخاشگري كودكان
👌پرخاشگري در كودكان علل متفاوتي دارد. در اين پست علل آن را بررسي خواهيم كرد.
١. الگوبرداري از والدين پرخاشگر:
شايد تا به حال خود كودك در معرض پرخاش شما قرار نگرفته باشد اما همين كه پرخاش شما را مشاهده كند،كافي است تاپر خاشگري راهي باشد براي رسيدن به خواسته اش يا ابراز ناراحتي اش.
٢. حوصله نداشتن والدين و كوتاه آمدن در مقابل كودك پرخاشگر:
بسياري مواقع، بسياري والدين حوصله ندارند و تن به خواسته بي مورد كودك مي دهند كودك شما ياد مي گيرد براي رسيدن به خواسته اش داد بزند و...
٣. دعوا كردن و داد زدن بر سر كودك:
وقتي خشم و عصبانيتتان را سر كودك خالي ميكنيد، به او ياد مي دهيد كه او هم در مواقع عصبانيت به جاي كنترل رفتارش، خشمش را سر شما يا ديگران خالي كند.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
27.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«سخنرانی استاد دهنوی در آمریکا»
تاثیر عاشورا بر روابط خانوادگی
جدایی مادر از فرزند
#تأثیر_عاشورا_بر_روابط_خانوادگی
#محرم_
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | لزوم ترمیم و بروزرسانیِ سند تحوّل بنیادین آموزش و پرورش
گزیده سخنرانی رهبر انقلاب در اجلاس سالیانه رؤسا و مدیران آموزش و پرورش
💻 @khamenei_ir