سه تار_ جلال آل احمد۱.m4a
5.67M
داستان صوتی سه تار
نوشته جلال آل احمد
@shahrzade_dastan
سه تار_ جلال آل احمد۲.m4a
5.1M
داستان صوتی سه تار
نوشته جلال آل احمد
@shahrzade_dastan
عکس ارسالی اعضای کانال خانم رویا سیف برای چالش #آخرین_کتابی_که_خواندهام.
🍀ممنونم دوست خوبم🙏
🔺️برشی از متن انتخابی را که ایشان برایمان فرستادهاند، در ادامه بخوانید:
🌹 زندگی مجموعهای است از مسیرها و مقصدها. لکن تا مقصد معین نباشد، مسیر معینی ندارد. زندگی در مسیر کمال زمانی زیبا و پرحاصل است که هدفها، آرمانها و مقصدها در آن کاملا معین و مشخص باشد.
@shahrzade_dastan
آشنایی با نویسنده و سبک او
🍂🍂🍂🍂🍂🍃🍃🍃🍃🍃
بارگاس یوسا
نویسنده ی بزرگ و برجسته ی پرویی و برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات در سال 2010 میلادی است. بارگاس یوسا اکنون مردی سالخورده با موهایی سفید است اما هنوز هم جذبه و متانت خاص خود را حفظ کرده است. او تقریباً در تمام زندگی خود، صبح ها را به نوشتن اختصاص داده و در طول 55 سال، 59 کتاب منتشر کرده است که در میان آن ها، تعدادی از برترین رمان های نیم قرن اخیر به چشم می خورند.
او خود را در رمان های نویسندگانی چون الکساندر دوما، ویکتور هوگو، چارلز دیکنر و اونوره دو بالزاک غرق کرده بود و رویای یک زندگی سرشار از ماجراجویی را در سر می پروراند.
«کلمات، اَعمال هستند.» به گفته ی یوسا، این جمله از ژان پل سارتر، شکل دهنده ی درک او از نقش سیاسی رمان نویسان بوده است. کتاب های «قصه گو»، «جنگ آخرزمان»، «چه کسی پالومینو مولرو را کشت؟»، «مرگ در آند»، «رویای سلت»، «قهرمان عصر ما»، «تازه کارها»، «نامه هایی به یک نویسنده جوان»، «راهی به سوی بهشت»، و «وسوسه ناممکن» و سالهای سگی از دیگر آثار ارزشمند این نویسنده ی اهل پرو هستند.
سبک بارگاس یوسا شامل مطالب تاریخی و همچنین تجربیات شخصی اوست.
آثار ماریو بارگاس یوسا به عنوان رمانهای مدرن و پست مدرن مورد توجه قرار میگیرند.یکی از داستان نویسان مورد علاقه بارگاس یوسا و به حتم تأثیرگذارترین نویسنده در کار نویسندگی او ویلیام فاکنر آمریکایی است. بارگاس یوسا فاکنر را "نویسندهای میداند که روشهای رمان مدرن را به کمال رسانده" است. سبک هر دو نویسنده با تغییرات پیچیدهای در زمان و روایت عجین شده است. به عنوان مثال در سالهای سگی جنبههایی از طرح داستان، پیشرفت شخصیت اصلی و استفاده از زمان روایت تحت تأثیر رمان روشنایی ماه اوت فاکنر قرار گرفته است.
او درباره نوشتن میگوید:
_ اگر نمینوشتم، بدون هیچ تردیدی مغزم را منفجر میکردم.
هیجانانگیزترین و تحریکآمیزترین لحظهها زمانی است که نوشتن داستان اتفاق میافتد، وقتی نوشتن اتفاق میافتد همهچیز پدیدار میشود.
منبع: سایت آوانگارد_ ایران کتاب
#بارگاس_یوسا
@shahrzade_dastan
تقویم روز🗓🗓🗓
امروز پنجشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۱ و ۱۷ نوامبر ۲۰۲۲ میلادی مصادف است با:
🍃 زاد روز تولد محمد شمس لنگرودی شاعر، بازیگر و پژوهشگر و مورخ ادبی در سال ۱۳۲۹
🍃زاد روز مارتین اسکورسیزی کارگردان و تهیه کننده در ۱۹۴۲
🍃درگذشت محمد کاظم قزوینی مورخ و نویسنده در سال۱۳۷۳
@shahrzade_dastan
شاعرانه
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍃🍃🍃🍃🍃
حکایت باران بی امان است
این گونه که من
دوستت می دارم
شوریده وار و پریشان
بر خزه ها و خیزاب ها
به بیراهه و راه ها تاختن
بی تاب، بی قرار
دریایی جستن
و به سنگچین باغ بسته دری سر نهادن
و تو را به یاد آوردن
حکایت بارانی بی قرار است
این گونه که من دوستت می دارم
⚘شمس لنگرودی
@shahrzade_dastan
بیست شیوه برای یافتن سوژه
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍃🍃🍃🍃🍃🍃
قسمت شانزدهم
نوشتن پیش درآمد
رمانهایی که خواننده با خواندن اولین صفحه آن با اشتیاق تند تند صفحات آن را ورق میزند، معمولا با یک پیش درآمد که حادثهای مهیج دارد شروع میشود. البته لزومی ندارد در این صحنه حتما شخصیت اصلی باشد. اما باید حتما اتفاقی مهیج، مرموز و پرکشش یا شوک آور رخ بدهد تا خواننده به خود بگوید: بهتر است بقیه کتاب را بخوانم تا ببینن چرا این اتفاق افتاده است.
نوشتن صحنههای شروع گیرا در اول رمانها کار نسبتا سادهای است. مشکل نوشتن بقیه رمان است. اما شاید بعد از نوشتن یک پیش درآمد مهیج ، سوژههای مختلفی به ذهنتان برسد و یکی از سوژهها کل رمان را در ذهنتان زنده کند. نوشتن یک پیش درآمد هزار یا دو هزار کلمهای تمرین خوبی است. برای نوشتن یک رمان جذاب که خواننده چارهای جز ورق زدن آن و بقیه رمان نداشته باشد.
@shahrzade_dastan