eitaa logo
شجره طیبه🌳🌷
98 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
8.7هزار ویدیو
377 فایل
پیام های خود را برای اینجانب ارسال فرمایید https://eitaa.com/ma_najafi
مشاهده در ایتا
دانلود
▫️خدایا تو خیلی ماهری! ➕ درخشش 🔴 👇 @bidariymelat
هدایت شده از بصیر
💢چرایی یک نگرانی ✍🏻فتح‌الله پریشان 🔹چند روز پیش بود که رهبر معظم انقلاب در دیدار مبلغان و طلاب حوزه‌های علمیه سراسر کشور درباره تبلیغ و الزامات روزآمد آن در ایام محرم‌ فرمودند: «واقعا با اطلاعاتی که به من می‌رسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم»! به راستی چرا رهبری نگران تبلیغ است؟ آیا فهم و ادراک این نگرانی سخت و غامض است؟ 🔸تنها کافی است به وضعیت جامعه از منظرهای مختلف به ویژه وجه رفتارشناسی مذهبی آنها در رعایت شرع و قانون در خصوص پوشش و عفاف و ده‌ها موضوع و مسئله دیگر و نقش مقوله تبلیغ به ویژه تبلیغ دینی درباره تک‌تک این مسائل و موضوعات نگاهی بیفکنیم. 🔹نوعی رخوت، سستی، بی‌انگیزگی و رهاشدگی خطرناک دیده می‌شود که اگر به هشدارهایی از جنس مباحثی که رهبری در این دیدار طرح کردند، توجه و اهتمام نشود جامعه در مسیری نامطمئن قرار خواهد گرفت. این همان سرمایه‌گذاری است که دشمن در رهیافت اخیر خودش تحت عنوان جنگ ترکیبی با محوریت جنگ شناختی و ناهماهنگی معرفتی دنبال می‌کند. 🔸این در حالی است تبلیغ دینی از دیرباز هم هدف و هم وسیله‌ای مقدس برای تطهیر و تهذیب جامعه اسلامی، افزایش همبستگی و محبت ملی، تقویت باورها و صیانت از ایمان‌های مردم را بر عهده داشته و مردان و زنانی مسئولیت‌پذیر و مؤمن به آخرت به عنوان مبلغ این رسالت خطیر را در ساحت تربیت و تعلیم نسل جوان و تهذیب جامعه اسلامی به صورت مستمر و متداوم برعهده داشته و بدون ناامیدی و خستگی در متن و بطن جامعه انجام می‌شده است. 🔹البته در ایام‌الله‌هایی مثل ماه مبارک رمضان یا دهه محرم این آمادگی ضمایر و قلوب ایرانی‌های عاشق اهل ‌بیت(علیه‌السلام) دوچندان می‌شد و اساسا به تعبیر امام راحل(ره) همین محرم و صفر و گریه‌های سیاسی در طول تاریخ بوده که اسلام را زنده نگه ‌داشته و رسالت و پیام این اشک‌ها و عزاداری‌ها را از دالان تاریخ به زمانه ما رسانده و ثمره آن، تحقق انقلابی اسلامی و شکل‌گیری نظامی اسلامی بر پایه محبت و ولایت‌مداری به رهبری یکی از سلاله‌های همان امام غریب و تنها در سرزمین‌ قلوب آماده مردم ایران بوده است. 🔸آری! این نگرانی به حق است؛ چون دشمنان غدار و فریبکار با ابزاری از همان جنس تبیین البته ۳۶۰ درجه بالعکس و با دروغ به دنبال ره‌زنی ذهن و عین فرزندان این جامعه اسلامی است و می‌خواهد این میراث ۱۴۰۰ ساله پاسداشت عزای امام حسین(علیه‌السلام) و جلوه امروزین آن یعنی جمهوری اسلامی ایران را به ثمن بخس از دست ما بگیرد. اگر تبلیغ نتواند این ادراک را امروز جا بیاندازد باید نگرانش بود!
هدایت شده از بصیر
🇮🇷 📝 کاشف ایرانی پادزهر قرص برنج کیست 🍃🌹🍃 🔻فاطمه فرجادیان دانشمند ۴۳ ساله با دکترای رشتهٔ شیمی پلیمر از دانشگاه شیراز به‌تازگی دانشمند برترِ جهان شناخته شد. 🔸کشف پادزهر قطعی قرص برنج که در مرحلهٔ کارآزمایی بالینی است توسط این دانشمند ایرانی صورت گرفته است. 🔹این دانشمند با ترکیبات جدید توانسته محصولات دارویی جدید تولید کند که این ترکیبات استفاده‌شده در پروژه‌ها دارای ساختار نوآورانه بوده‌اند. 🔺او در مورد مهاجرت گفته که فرصتش چند باری برای من هم فراهم شده اما به‌خاطر احساس مسئولیت‌پذیری در شغل محول‌شده و دِینی که به وطن دارم از آن صرف‌نظر کردم.
هدایت شده از بصیر
PTT-20221008-WA0004.opus
1.24M
چرا انهدام پُل کریمه اهمیت داشت ؟ 🔸️ اهمیت ژئوپلیتیکی و ژئواستراتژیکی پُل کریمه چه بود ؟ 🔸️انهدام این پُل از سوی اوکراین نشانه چیست؟ 🔸️ واکنش پوتین به انهدام پُل کرچ چه خواهد بود ؟ 📌برای یافتن پاسخ سوالات فوق این فایل صوتی را گوش کنید.
هدایت شده از شهید علی تاج احمدی
بسیج صدا و سیمای استان قزوین برگزار می کند: 📌«دوره آموزشی تخصصی رسانه» ♦️در رشته های: اجرا و فن بیان، بازیگری، تصویربرداری حرفه ای، تدوین ♦️با حضور اساتید برتر کشوری و استانی ♦️شرایط ثبت نام: سنین بین 15 الی 20سال ♦️شروع ثبت نام از 27 تیرماه 1402 🔹ارائه مدرک معتبر و برگزاری همایش در اختتامیه دوره 🔹جهت ثبت نام با شماره 33681083 از ساعت 14 الی 18 تماس حاصل نمایید صدا و سیمای استان قزوین بسیج هنرمندان استان قزوین آفرینش های فرهنگی هنری بسیج استان قزوین جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین فرهنگی هنری خورشید مهد نورا
💢اروپا در آتش آمریکایی ✍🏻رامین نصیری 🔹انتقادها از دولت بایدن به بیشترین میزان خود در روز‌های اخیر در رابطه با سیاست‌های اعمالی‌اش در قاره سبز رسیده است. 🔸دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا در یک میتینگ سیاسی گفت: «سیاست‌های دولت بایدن ایالات متحده را به سمت جنگ جهانی سوم می‌کشاند. در نتیجه تصمیم جدید دولت باید برای آماده‌سازی نیرو‌های ذخیره و فرستادن آنها به اوکراین، مرز‌های دفاعی ایالات متحده آمریکا بی‌دفاع خواهد ماند.» 🔹از سوی دیگر خبری مبنی بر ارسال تجهیزات و سلاح‌های سنگین نظامی به لهستان توسط ایالات متحده آمریکا در رسانه‌ها بازنشر شده است که نگرانی‌های بین‌المللی را مبنی بر آنچه که از آن به امنیتی‌سازی قاره اروپا عنوان می‌شود در بر داشته است. 🔸سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا ارسال این تسلیحات به پایان جنگ کمک می‌کند یا موجب تصاعد بیشتر بحران خواهد شد؟ 🔰گزاره‌ تحلیلی: 🔹۱ ـ دو سال پس از جنگ اوکراین و روسیه هم اکنون برای همگان مشخص شده است که ایالات متحده آمریکا اصلی‌ترین نقش را در تشدید تنش‌ها میان اوکراین و روسیه و آغاز این جنگ بازی کرده است. حمایت‌های یک بام و دو هوای آمریکایی از اوکراین، نه تنها موجب تغییر راهبردی وضعیت به نفع اوکراین در میدان نبرد نشده است بلکه با فرسایشی کردن جنگ موجب آسیب‌دیدگی هر چه بیشتر پایگاه‌ها و زیرساخت‌های اساسی اوکراین در خلال این منازعه شده است. 🔸۲ ـ از سوی دیگر تجربه ارسال نیروی نظامی زمینی در جنگ‌های خاورمیانه‌ای (عراق و افغانستان) و سرنوشت آن باعث شده است تا نگرانی‌ها از این انتقال خیلی بیشتر شود. عراق و افغانستان بعد از استقرار یگان‌های زمینی ایالات متحده به مدت چندین سال با چالشی به نام چگونگی اخراج این نیروها از سرزمین خود روبه‌رو شدند بنابراین زلنسکی نیز باید نگران این موضوع باشد که در آینده چگونه می‌تواند با چالش بازپس فرستادن نیرو‌های ایالات متحده دست و پنجه نرم کند. 🔹۳ ـ تسلیح لهستان به سلاح‌ها و موشک‌های آمریکایی نیز نمایش‌دهنده قصد و نیت اصلی ایالات متحده آمریکا برای امنیتی کردن اروپا و حفظ کنترل خود بر روی اروپا می‌باشد. اعمال سیاست‌های شرق‌هراسی در اروپا و ترساندن مداوم اروپاییان از تهدیدات شرق باعث شده است تا عملا اروپا برای حفظ امنیت خود به صورت مداوم نیازمند ایالات متحده باشد. نیازمندی که در نهایت به تنظیم‌گری و کنترل کامل اروپا توسط آمریکا منجر شده است. پیداست که لهستان با تحویل گرفتن تجهیزات و سلاح‌های آمریکایی می‌تواند خود تبدیل به عنصری برای پیشبرد مقاصد آمریکایی نیز شود و در صورتی که اروپایی‌ها مخالف امیال آمریکایی عمل کنند به مانند آلمان هیتلری به مقابله با آنها بپردازد. چرا که این حجم از موشک‌ها و تسليحات دریافتی لهستان نمی‌تواند صرفا به دلیل تهدیدات روسیه بوده باشد. 🔅نکته پایانی؛ همانگونه که رهبر معظم انقلاب به واقع تحلیل درستی کردند و زمینه‌ساز جنگ روسیه و اوکراین را ایالات متحده آمریکا بیان کردند دقیقا مشخص است که آمریکا در قاره سبز به دنبال تنش‌زایی و بحران‌زایی است، چرا که در بحران‌ها و تنش‌ها به مانند ناجی می‌آید و با فرسایشی کردن بحران به دنبال برطرف کردن نیاز‌ها و قصد و منظور خود هست. بنابراین اعزام یگان زمینی به اوکراین و ارسال تسلیحات به لهستان در آینده موجب افزایش بحران و تنش در اروپا شده و موجب افروخته‌تر شدن آتش در اروپا می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاخ ریاست جمهوری سوئد سوخت!!! همون‌ کشوری که اجازه داده بود قرآن کریم را بسوزانند!!! ومکروا ومکرالله ...✌️👊 مردم درتوسعه وسازندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1⃣ مهدکودک،‌ یتیمخانۀ دوران مدرن است. پای این یتیمخانه را به مراسم روضه باز نکنیم. بچه‌ها در عزاداری باید در میان بزرگ‌ترها باشند، اشک ریختن و آه کشیدن و بر سر و سینه زدنشان را ببینند. اینها در تربیت معجزه می‌کند. عاقل، خودش را از برکت اعجاز محروم نمی‌کند. 2⃣ بچه‌ها را به می‌فرستیم تا راحت عزاداری کنیم. اصالت رفاه حتی در روضه‌ها؟! بی‌شک بچه‌ها مایۀ جلب رحمت خدا هستند. آقا و خانم مداح! آقا و خانم سخنران! آقای پدر و خانم مادر! با راحت‌طلبی از رحمت‌طلبی غافل نشویم. ‼️ شاید نشر این مطلب از فرهنگ شدن یک اشتباه جلوگیری کند. 3⃣ می‌دانم دو ویراست قبلی سؤالات زیادی در ذهن‌ها تولید می‌کند. به والدین، مسئولین هیئات و منتقدان پیشنهاد می‌کنم قبل از هر نقد و مخالفتی حتماً این دو صوت را گوش کنند. صوت اول: https://eitaa.com/abbasivaladi/12401 صوت دوم: https://eitaa.com/abbasivaladi/12403 علیه السلام ✅ جدید حجت الاسلام عباسی ولدی نشانی صفحه: https://virasty.com/mohsen_abbasivaladi @abbasivaladi