May 11
🔴 لابی های فروش اجناس وارداتی با فنگ شویی
🔻 وقتی پای پول در آوردن در میان است برخی همه چیز را فدای درآمد زایی می کنند و این مدل را باید ابتدا در سبک فکری لیبرالیسم و نوع اقتصاد مرکانتیلیستی جستجو کرد. کسب سود و منفعت به هر شکل ممکن شیوه ای منفی و بدور از اخلاق است که در اقتصاد لیبرالی پایه گذاری شد و اکنون بسیاری از سرمایه داران دنیا بدین شکل به ثروت افسانه ای رسیده اندو بسیاری از مردم در گوشه گوشه دنیا در فقر...
🔻 فرقه هایی که با سوء استفاده از پوشش معنویت و عرفان در مدلی تقریبا نو و در فنگ شویی در حال فعالیت هستند را می توان ذیل این مدل اقتصاد مرکانتیلیستی آورد.
🔻 فنگ شویی با القا برخی مطالب بی مبنا و بی اساس مانند اینکه شمع هر چهار عنصر مهم مانند آب، خاک و آتش و باد را دارد و بسیار برای زندگی کاربرد دارد و می تواند منفعت های زیادی را برای افراد جلب و حذب کند. با ظاهرسازی برای اینکه بقبولاند که فلان گیاه چقدر می تواند زندگی انسان را دگرگون کند! با فروش وسیله هایی از کاسه، ظرف و سنگ نمک و .... در حقیقت همان کار منفعت طلبانه غیر اخلاقی را انجام می دهد.
🔻 فقط تفاوت در این است که این مدل فروش اقلام، همراه با پشتوانه سازی برای مطالب بی اساس و ... است که در اینجا بر پایه به ظاهری معنوی، و با متد سبک زندگی ارائه می شود.
https://eitaa.com/antihalghe
https://eitaa.com/shakhes
# تفکر یوگا 🧘♂
فهرست مطالبی که می خواهیم در چند جلسه درمورد جریان یوگا عرض کنیم 🔰
الف.مفهوم شناسی یوگا
ب.سیرتاریخی جریان یوگا
پ.تعالیم وآموزه های یوگا
ج.شخصیت های یوگا
د.نقد تفکر یوگا
ذ.یوگا در ایران
ر.شبهات یوگا
ز.نکات پایانی یوگا
ی.جمع بندی وهشدار هایی درمورد یوگا
📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
منتظر مطالب جذاب وحقایقی که تا کنون از یوگا 🧘♂نمی دانستید باشید
═══✼🍃🌹🍃✼═══
موسسه شاخص
eitaa.com/shakhes
#یوگا 🧘♂️
الف.مفهوم شناسی یوگا 🔰
کلمه ی یوگا درلغت ریشه در زبان سانسکریت (زبان باستانی ودینی مردم هندوستان )دارد و از کلمۀ «yuj» یا یوج گرفته شده است که به معنای اتحاد وپیوستگی است و با کلمۀ یک یا یگانه هم خانواده است .
ولی تعریف اصطلاحی آن نیز محل بحث است که برخی آن را نوعی سبک زندگی برای کنترل بدن وروح می دانند وبرخی آن را هماهنگ کنندۀ قوای فردی و اتحاد قوای ذهنی با قوای حیاتی بدن وحواس می دانند که منجر به تخلیه انرژی وآگاهی می شود وتعریف های بسیار دیگری که وجود دارد
اما ملاحظۀ چند نکته درمفهوم شناسی یوگا حائز اهمیت است👌 :
1.در نظر گرفتن معنای لغوی یوگا (پیوستگی)در فهم مفهوم یوگا خیلی مهم است.
2.آن چه در این جا از یوگا مراد ما است ، نوعی سبک زندگی است که یکی از ابعاد آن ورزش های آن است لذا می توان یوگا محل بحث را این طور تعریف کرد :
علمی است که با ارائۀ فعالیت های جسمانی وتفکرات خاص ،سعی در رساندن انسان به آرامش وموازنۀ فکر وخود شناسی وسلامت جسم دارد .
3.در یوگا هم بعد جسم درنظر گرفته شده وهم بعد روح لذا برای هر دو بعد برنامه ریزی شده است به عبارتی بهتر پیوستگی روح وجسم ورسیدن آرامش در یوگا پی ریزی شده است 🧐
منتظر مطالب جذاب بعدی در مورد جریان یوگا باشید
ادامه دارد ....
═══✼🍃🌹🍃✼═══
موسسه شاخص
eitaa.com/shakhes
صوت 16.mp3
7.51M
#نقد_جریان_مثبت_اندیشی
🎙فایل صوتی ۱۶
▫️ حجتالاسلام محسن شریعتی
🌿 عنوان : گنده گویی و اغراق در جریان مثبت اندیشی
در جریان مثبت اندیشی هر نوع ادعایی در کارنامه خودش داره و خودش رو همان منجی شما معرفی می کند.
چرا این در این جریان ادعا های بزرگ و گنده گویی مشاهده می کنیم ؟
یادمون باشه سنگ بزرگ علامت نزدنه
═══✼🍃🌹🍃✼═══
با همکاری موسسه فرهنگی هنری افق کویر
موسسه شاخص
eitaa.com/shakhes
#لطف_و_نظر_همراهان
سلام
وقت بخیر
من سالها پیش فیلم راز رو از شبکه مستند چهار دیدم . خیلی برام جالب بود . از اون به بعد دنبال کتابهایی با این سبک میرفتم . از شیوه هاشون استفاده میکردم . و همه اتفاقات خوب زندگیمو به آموزه های اونها ربط میدادم . بعد یه مدت میدیم ورق برگشت . کتابا و شیوه هامو عوض میکردم . خیلی کورکورانه دنبالش میکردم . آدم نماز خون و اهل دعایی هم هستما . ولی انگار این مثبت اندیشی برام شیرین بود .چندین سال همراهم بود . و فایلها و کتابای زیادی تهیه کردم.
این چند ماه اخیر به فکر خرید دوره ی میلیونی یکی از مربیان انگیزشی افتاده بودم
که کانال شما رو خیلی اتفاقی پیدا کردم و فایلهاتونو گوش دادم . (اینم بگم که همیشه تهه دلم میگفتم این کائنات که اینا میگن با دین ما جور در نمیاد ولی چون حرفاشون خوش آب و رنگ بود باز ادامه میدادم .)
بعد از شنیدن تحلیلهای شما کلا کانالای مثبت اندیشیمو پاک کردم .چند روز اول با یک خلا بزرگی مواجه شدم . و حالم بد بود .
ولی به فکر این افتادم که خدارو دارم و واسطه فیضشون امام زنده هست و هر چی بگم میشنون. شروع کردم به صحبت با امام زمان عج ، واقعا چند روزه به طرز عجیبی آرامش دارم . نمیتونم وصف کنم.اون حس بی پناهی و رها شدگی در دنیا رو دیگه ندارم الحمدالله.
این کانالهای مثبت اندیشی خیلی خرج میکنن برای تبلیغاتشون و خیلی عضو هم دارن ،هم از مردم پول میگیرن هم راه اشتباه نشونشون میدن ای کاش یه جوری جلوشون گرفته بشه . هر چند خیلی سخته..
خدا خیرتون بده .خدا به علمتون برکت بده . حوائجتونو برآورده کنه . ببخشید طولانی شد .
═══✼🍃🌹🍃✼═══
موسسه شاخص
https://eitaa.com/shakhes
#تفکر یوگا 🧘🧘♂️
ب.سیر تاریخی یوگا 🔰
جریان یوگا پنج دوره را پشت سر گذاشته است تا به این مرحله ای که هست برسد، نکتۀ جالب این است که این دوره ها تکمیل کنندۀ یک دیگر بوده وهر دوره ای باعث توسعه ی دورۀ قبل شده است.
توضیح این پنج دوره نیاز به ساعت ها زمان دارد وچند جلد کتاب را می طلبد ولی می توان خلاصۀ این پنج دوره به طور اجمال این گونه بیان کرد👌 :
1️⃣دورۀ اول :(دورۀ قبل ودائی وتمدن سند)4000ق م تا1500ق م ،پیدا شدن مهرها ومجسمه های باستانی که نشان از حرکت یوگایی وزندگی اجتماعی آنان داشت ؛انقراض ظاهری توسط آریایی ها وباقی ماندن لایه های تفکری آنان .
2️⃣دورۀ دوم (دورۀ ودایی ):1500ق م تا500 ق م، ظهور ریشی ها (روحانی ) وکتاب های دینی مثل وداها ،اوپانیشادها و......،ذکر تمرین های یوگایی درقالب تفکرومراقبه ،تمرین های تنفسی ،وتزکیۀ نفس (نفس کُشی )،اولین لایه های یوگا تدوین یافته دراوپانیشادها
3️⃣دورۀ سوم (دورۀ حماسی ):500ق م تا 500 م ،کتابت کتاب پورانه ها وکتاب های افسانه ای ،توسعۀ یوگا با توصیه هایی نظیر اصول تغذیه ای ،مطالعه ،انتخاب زمان ومکان مناسب برای انجام تمارین .
4️⃣دورۀ چهارم (دورۀ کلاسیک ):500م تا1500م ،پیدایش وتوسعه یوگا به افکار جدید درزمینه های الاهیاتی وسبک زندگی
5️⃣دورۀ پنجم (دورۀ معاصر ):1800م تا الآن ،گسترش بیش از حد آن توسط پرورش شاگردان ووسایل گسترش جمعی ،یافتن مبانی علمی برای تمرینات واضافه کردن ورزش هایی ویا تکمیل ورزش های یوگایی .
📣 البته باید این نکته را درآخر متذکر شد که سیر تاریخی یوگا یک مسالۀ اختلافی است ولی سعی شد که خلاصه ی این سیرتاریخی خدمت عزیزان ارائه گردد.
🖊منتظر مطالب جذاب بعدی در جریان یوگا باشید
ادامه دارد.....🔰
═══✼🍃🌹🍃✼═══
موسسه شاخص
eitaa.com/shakhes
صوت 17.mp3
10.36M
#نقد_جریان_مثبت_اندیشی
🎙فایل صوتی ۱۷
▫️ حجتالاسلام محسن شریعتی
🌿 عنوان : ارائه شواهد آماری و تجربه های موفق
جریان مثبت اندیشی برای اینکه ثابت کنه که حرفهاش درسته ، دائما تجربه های شرکت کنندگان در دوره ها را مطرح می کنه
گاهی اینقدر این بیان تجربیات زیاد است که از دوره موفقیت میشه دوره خاطره گویی
بهشون بگید
۱- نقل شواهد و آمار باید با روش آماری و فرمول های مخصوص به خود، انجام شود نه اینکه نظر دو نفر را بیاریم و بخواهیم ثابت کنیم که این دوره موفق آمیز بوده است.
۲- لطفا نظریات مخالف را هم بیان بفرمایید ( خواهشا نگویید که نیست )
۳- شواهد و تجربه همیشه بعد از دلیل و استدلال می آید
۴- تعداد موافقین نسبت به شرکت کنندگان بسیار کم و ناچیز است
۵- و...
═══✼🍃🌹🍃✼═══
با همکاری و مساعدت موسسه فرهنگی هنری افق کویر
موسسه شاخص
eitaa.com/shakhes
#یوگا 🧘♂️🧘
پ.آموزه ها ومراحل یوگا🔰
1️⃣یاما(محرمات) که شامل مواردی است :
اول:خشونت نورزید
دوم :دروغ نگید
سوم:دزدی نکنید
چهارم :احساس مالکیت نداشته باشید
پنجم :شهوت را کنترل کنید (نه به معنی پرهیزکاری اسلامی بلکه براساس اصول تانترا است وبه معنی کنترل انرژی بیندو است یعنی تحریکش کن بیدارش کن ولی نذار از دست بره .به عبارتی دیگر باید برهنگی باشد وتو جلوی خودت را بگیری وامکان داره اولش نتونی خودت را کنترل کنی ولی بعدا می شه )
2️⃣نیاما (واجبات )که شامل مواردی است :
اول :ریاضت
دوم :نظافت (البته نه معنی نظافت وبهداشت ما بلکه مرحله ی اول آن دوش گرفتن ولباس سفید پوشیدن است ولی مراحل بعد(که اصل هم همین است 😐:)کارهایی نظیر نوشیدن چندلیوان آب نمک واستفراغ ،کشیدن آب ازطریق راست روده از طریق مقعد وتخلیه آن ،خیره شدن به شمع بدون پلک زدن و.....
سوم : تسلیم ایشوارا شوید (البته ایشوارا خدای ما مسلمانان نیست بلکه به معنی قدرت بالاتر است که معمولا یوگا کارها شیوا👹 را قدرت برتر می دانند ولی می توانید هرکدام از خدایان را انتخاب کنید👿) وتسلیم محض او شدن ،هرجایی برد برد 😳
منتظرمطالب جذاب بعدی مون باشیم😍
═══✼🍃🌹🍃✼═══
موسسه شاخص
eitaa.com/shakhes
#یوگا 🧘♂️🧘
ج.شخصیت های یوگا :
📢 شخصیت های زیادی در شکل گیری تفکر یوگا ورساندن یوگا به این نقطه ای که هست ،موثر بوده اند ولی مهم ترین شخصیت ها در این جریان عبارت اند از 🔰:
1️⃣گوراس ناخ :اولین کسی بود که جریان های تانترا را راه انداخت که یکی از مهم ترین ابعاد یوگا (لایا یوگا :مجموعه دستور عمل ها وتمرینات یوگایی برای آرامش )است
2️⃣گرو های نوظهور(رهبران معنوی )که در گسترش یوگا خصوصا در غرب خیلی موثر بودند نظیر "ویو کنندا " (قرن ۲۰ )
3️⃣ سوامی ساتیاناندا ساراسواتی :که مرکز آموزش بین المللی بیهار (مرکز آموزش یوگا) را در شمال هند تاسیس کرد(که اکثر مربیان مشهور یوگا با یک یا چند واسطه شاگرد او هستند )
4️⃣ کریشناماچاریا :که یوگا را در جنوب هند گسترش داد ولی یوگای جنوب نسبت به یوگای شمال فیزیکی تر وجسمی تر است وشاگردان او مثل آین گر یوگا را توسعه دادند وحرکات جدید به یوگا را اضافه کردند همانند استادشان
5️⃣یوجنی پترسون 🧘♀️🧘:که شاگرد آچاریا است ولی جالب است که آچاریا ابتدا چون این فرد زن بود اورا نمی پذیرد😳ومی گوید یوگا زنانه نیست وبا اصرار قبول می کند که بعداز آموزش دیدن در هند ، به آمریکا برمی گردد وبا یک فردی که در زیبا سازی زنان فعالیت داشته همکاری می کند (تغذیه وورزش وپوست و....)ویوگا را آرام آرام بعداز او ،برای زیبا سازی زنان و تناسب اندام وشادابی پوست نیز ....معرفی شد (این در حالی است که یوگاکاران اولیه حدودا ۱۰۰سال قبل ،در آفتاب پوست خود را می سوزاندند😂)
6️⃣شخصیت های موثر در گسترش یوگا در ایران نظیر خانم نمازی که در قسمت یوگا در ایران به این شخصیت های مفصل می پردازیم
منتظرمطالب جذاب بعدی مون باشیم😍
═══✼🍃🌹🍃✼═══
موسسه شاخص
eitaa.com/shakhes