eitaa logo
***شاخص***
795 دنبال‌کننده
79.4هزار عکس
34.8هزار ویدیو
155 فایل
🔴 خبر،تحلیل ✨﷽✨ ‌‌‎‌‌‌ دینی.سیاسی.اجتماعی *هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است* *همه تا دامنه کوه تحمل دارند* ارتباط با ادمین: @shakhes_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴سفیر ارشد امنیتی ♦️آلمانی‌ها یک افسر ارشد امنیتی باسابقه نزدیک به ۳ دهه کار اطلاعاتی را برای تصدی سفارتشان در ایران فرستاده‌اند. ♦️این افسر امنیتی طی دو سال اخیر شخصا و بدون رعایت پروتکل‌های دیپلماتیک، مشغول جمع‌آوری اطلاعات مورد نیاز واشنگتن و تل‌آویو بوده و حتی سوار بر ترک موتورهای مسافرکش به جاهایی سرک کشید که خدا می‌داند! و در تمام این مدت وزارت امور خارجه ما ساکت و تماشاچی بود. ♦️بماند که دیپلمات ما طی دو سال اخیر و برخلاف کلیه قواعد دیپلماتیک در بازداشت همین مو‌طلایی‌هاست و باز هم وزیر امور خارجه ما ساکت و تماشاچی مانده است.
🌎 چه کسانی به جلسه منتخبین زاگرس‌ رفتند؟ 🔹 مالک شریعتی نیاسر منتخب مردم تهران در انتخابات مجلس شورای اسلامی درباره جلسه شب گذشته منتخبین زاگرس نوشت: تکذیب یا تصدیق!؟ ‏در جلسه دیشب برخی منتخبین - انتقال یافته از هتل اسپیناس به اتاق بازرگانی! - یک معاون رییس جمهور، یک وزیر، چندین معاون وزیر و رییس بانک به همراه برخی نمایندگان ردصلاحیت شده مجلس دهم شرکت داشته و یکی از نامزدهای ریاست مجلس هم فقط برای صرف افطار! حضور یافته است.
🔴رژیم صهیونیستی ۷۰۰۰ واحد مسکونی جدید می‌سازد ♦️وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ساخت حدود ۷ هزار واحد مسکونی جدید در شهرک صهیونیست‌نشین «افرات» موافقت کرد. ♦️این در حالی است که در چند قطعنامه شورای امنیت، هرگونه ساخت و ساز در اراضی فراتر از ۱۹۶۷ غیرقانونی اعلام شده است.
🔴اولتیماتوم پلیس به فروشندگان مانتو‌های شیشه‌ای ♦️سرهنگ مرادی، معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: ♦️با توجه به اینکه فصل بهار رو به اتمام است و از طرفی بازار البسه تابستانی رونق خواهد گرفت، برخی از اصناف اقدام به عرضه مانتو‌های شیشه‌ای و جلوباز می‌کنند که این اقدام آن‌ها شایسته نیست. ♦️برخی از عرضه کنندگان این لباس‌ها نیز در فضای مجازی اقدام به تبلیغات و فروش محصولات خود می‌کنند که این فضا تحت رصد پلیس قرار دارد. ♦️پلیس به موضوع عرضه البسه نامتعارف ورود کرده است، لذا فروشندگان پوشاک و اتحادیه مربوطه باید در چارچوب قوانین نسبت به انجام وظایف خود اقدام کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏جناب آقای دکتر رئیس جمهور محترم در جهنم خدا جایی داره که فشار عذابش مساوی است با گناه ۸۵ میلیون انسان....
🔹 شترگاوپلنگ اصلاح‌طلبی یعنی همین که آقای سیاست‌گذار می‌گوید 🔸 عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در اظهاراتی متناقض مدعی شد: رفتار انتخاباتی اصلاح‌طلبان «عدول از اصول» و در عین حال «برای مقابله با تندروها» بود ولی «مردم را بی‌اعتماد کرد». علی صوفی در گفت‌وگو با فرارو درباره عدول از مشی اصلاح‌طلبی در چند انتخابات اخیر اظهار داشت: «در شرایط فعلی اصلاح‌طلبان دچار تبعات ریسکی هستند که در سال‌های گذشته انجام دادند. چون اصلاح‌طلبان برای اصلاح قدرت از اصول اصلاح‌طلبی خود کوتاه آمدند و ائتلاف‌هایی را شکل دادند. فهرست‌هایی را به مردم ارائه دادند که فهرست اصلاح‌طلبانه نبود، ولی آن‌ها در شرایطی که اجازه نداشتند کاندیدای اصلی خودشان را معرفی کنند برای این‌که بتوانند در مقابل تداوم حکومت آنارشیسم احمدی‌نژاد و تندروی را بگیرند به حمایت از آقای روحانی پرداختند و با حمایت از او تندرو‌ها را از قوه مجریه کنار گذاشتند. همین کار را هم در مجلس در سال ۹۴ کردند یعنی در مجلس دهم بازهم حاکمیت اجازه نداد اصلاح‌طلبان کاندیدا‌های اصلی خود را به میدان بیاورند. از این‌رو، برای این‌که بتوانند تهدید ایجاد مجلس تندرو را رفع کنند از اصول اصلاح‌طلبی خود عدول کردند و تن به ائتلاف با اصول‌گرایان معتدل دادند.
🔴 رئیس شورای رقابت: با ستاد تنظیم بازار بر سر محاسبه قیمت خودرو اختلاف داریم/ قوه قضاییه باید به بازار خودرو ورود کند ♦️رضا شیوا: با ستاد تنظیم بازار برای تغییر قیمت خودرو اختلاف نظر داریم چراکه آن‌ها روش محاسبه برای قیمت را روش هزینه تمام‌ شده اعلام کرده اند، در صورتی که شورای رقابت روش سقف قیمتی را دارد که بر این اساس قیمت پایه را به اضافه تورم بخشی که از بانک مرکزی می‌گیریم محاسبه می‌کنیم. ♦️شورای رقابت یک سری از هزینه‌هایی که خودروسازان دارند را قبول ندارد چرا که آنها هزینه‌های نامربوط با تولید دارند بنابراین هیچ تفاهمی با ستاد تنظیم بازار نداشته ایم. ♦️ در حال حاضر بازار خودرو‌ در دست دلالان است و دلال بازی می‌شود، اینکه چرا دستورات نظارتی قوه قضاییه در این بازار دخالت نمی‌کند مشخص نیست. ♦️در بازار‌های دیگری که دلال بازی بود و قیمت‌ها را مصنوعی بالا بردند مثل ارز و بحث برخی از کالا‌ها قوه قضاییه ورود پیدا کرد و بازار را به تعادل رساند، اما در بازار خودرو متاسفانه ورود پیدا نمی‌کنند. ♦️در حال حاضر تعداد زیادی خودرو دپو شده است که آنها را نمی‌فروشند و نگهداری کردند. باید دولت و دستگاه قضایی به این مورد ورود پیدا کنند و دلالان را سر جای خود بنشانند. تعدادی را حتی باید مجازات کنند، مانند مابقی بازار‌ها که اگر مثلا به بازار ارز ورود نمی‌کردند ممکن بود این بازار نیز مانند بازار خودرو نوساناتی داشته باشد.
⏱ نمازگزاران ۸ دقیقه از اول اذان صبح صبر کنند، بعد نماز صبح بخوانند.. 🔻مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی برای موضوع فجر صادق و وقت نماز صبح با حضور کارشناسان خود تحقیق میدانی را انجام داده و به این نتیجه رسیده است که نمازگزاران برای اقامه نماز صبح باید ۸ دقیقه از اول اذان صبح صبر نمایند و سپس نماز خود را بخوانند.
🌙🔴🌎چرا آقای جهرمی خبر به این مهمی را خودشان توییت نمی‌کنند؟! احتمالا ناظر به حفظ طیفی از رای خاکستری در انتخابات‌های پیش رو نیست؟! پی نوشت: انتشار این خبر توسط وزیر ارتباطات می‌توانست کمی از شدت انتقاداتِ افرادی که عملکرد جهرمی را در توسعه و پیشبرد شبکه ملی اطلاعات ضعیف می‌دانند، کم کند!
انتقاد دبیرکل جبهه پایداری از بسته بودن مساجد در روزهای شیوع کرونا: 🔹سلامتی مان مهم است، اما مسئولان باید به بندگی جمعی مردم اهمیت بدهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام: از اين به بعد سخنگوي بورس خواهيم داشت و هر روز اخبار بورس اطلاع رساني خواهد شد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"ما فقط هندوها رو درمان میکنیم نه مسلمانان رو" اینو پزشک بیمارستانی در اوتارپرادش هند میگه.😐 خدا دنیارو از شر این ویروس منحوس نژادپرستی حفظ کنه حدود دوماه پیش بر اثر خشونت هندوها ده ها مسلمان به شهادت رسیدند.