هدایت شده از کرار
💎 امامـ باقر عليهالسلامـ
يَخْرُجُ أحَدُكُم فَراسِخَ فَيَطْلُبُ لِنَفْسِهِ دليلاً، و أنتَ بِطُرُقِ السّماءِ أجْهَلُ منكَ بِطُرُقِ الأرضِ، فاطْلُبْ لِنَفْسِكَ دليلاً.
وقتى يكى از شما مىخواهد چند فرسنگ راه بپيمايد، براى خود به دنبال راهنما مىگردد؛ و تو به راههاى آسمان نا آشناترى تا به راههاى زمين، پس، براى خود به دنبال راهنما باش.
🦋
📚 الكافي، ج١٠، ص١٨۴، ح١
حدیث شهادت_امام محمدباقر علیه السلام
هدایت شده از کرار
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار حاجی زاده :
آبرومان را ، باخدا معامله کردیم.
هدایت شده از کرار
22.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماشاءالله به این مداح نوجوان ایرانی ، درعراق
به غیر از کربلا هر جا سفر کردم ، ضرر کردم
هدایت شده از جهش ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش دکتر جلیلی به شایعه ی احتمال کنارهگیری:
در این مسیر با شک وارد نشدهایم
این مسیر را با بصیرت انتخاب کردیم
و با قوت ادامه میدهیم
و با کمک شما مردم این قله سرافرازی ان شاء الله فتح خواهد شد.
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
هدایت شده از اخبار ویژه
🔹روایت نصفه و سوگیرانه
آقای «از اقتصاد سر در نمی آورم»
♦️ آقای پزشکیان، در برنامه گفت و گوی تلویزیونی به مرور برخی آمار های اقتصادی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ پرداخت و وضعیت را نا مطلوب توصیف کرد.
♦️فارغ از صحت و سقم این آمار، دقت و انصاف به این بود که ایشان، همین آمار را با سه سال پایانی دولت روحانی (۱۳۹۷- ۱۴۰۰) مقایسه بکند و اذعان کند که بسیاری از شاخص های اقتصادی ظرف سه سال اخیر، مثبت شده یا از شدت شاخص های منفی به ارث رسیده، کاسته شده است.
♦️البته چالش بزرگ آقای پزشکیان این است که راسا هیچ اِشراف اقتصادی مستقلی ندارد و تحلیل های ناقص و سوگیرانه مشاوران سیاسی را بازگو می کند. او پیش از این بارها اذعان کرده: «من پزشک هستم و چندان از اقتصاد سر در نمیآورم». ظاهراً به همین دلیل هم هست که امشب در برنامه گفت و گوی اقتصادی، به جای آقای پزشکیان، دو مشاور او (از جمله فرد سیاسی کاری مانند عبده تبریزی) حرف می زنند!
♦️اصرار حلقه مشاوران در ستاد انتخاباتی مدعیان اصلاحات برای زیر سوال بردن عملکرد دولت شهید رئیسی توسط پزشکیان، در حالی است که آقای پزشکیان در اولین گفت و گوی تلویزیونی - آنجا که هنوز خودش بود- اذعان کرد: "ما قرار نیست برنامۀ جدید بنویسیم و سیاست جدیدی اجرا کنیم. قدم اول ما این است که مسیری را که دولت پیش گرفته، ادامه دهیم
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c