eitaa logo
شمیم ملکوت
377 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
267 ویدیو
125 فایل
ساده و صمیمی با ملکوتیان
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 نکاتی درباره زندگاني حضرت عباس
١٠- اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ‌ ، وَ اِجْعَلْ آبَاءَنَا وَ أُمَّهَاتِنَا وَ أَوْلاَدَنَا وَ أَهَالِيَنَا وَ ذَوِي أَرْحَامِنَا وَ قَرَابَاتِنَا وَ جِيرَانَنَا مِنَ اَلْمُؤْمِنِينَ وَ اَلْمُؤْمِنَاتِ‌ مِنْهُ فِي حِرْزٍ حَارِزٍ، وَ حِصْنٍ حَافِظٍ، وَ كَهْفٍ مَانِعٍ‌، وَ أَلْبِسْهُمْ مِنْهُ‌ جُنَناً وَاقِيَةً‌، وَ أَعْطِهِمْ عَلَيْهِ أَسْلِحَةً مَاضِيَةً‌. ۱۰- پروردگارا! بر محمد و خاندانش درود بفرست و پدران و مادران و فرزندان، و خاندان و نزدیکان و همسایگانمان را از زن و مرد مومن، از خطر شیطان در جایی استوار و قلعه‌ای حفظ‌کننده و پناهگاهی اَمن قرار ده و بر آنها زرهی نگهدارنده بپوشان و در برابر شیطان، اسلحه‌ای برّان به آنان عطا فرما. @sahifesajjadiieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ خاطره‌ای جالب از «آنه ماری شیمل» در مورد صحیفه سجادیه
اگر به آن درجه رسیدیم که واقعاً و از صمیم قلب ، همه تقصیرها را گردن گرفتیم ، اینجا به درجه ای از معرفت رسیده ایم. وگرنه زبانی و تصنعی و ساختگی بگوییم: « خدایا ، همه ی خوبی ها از توست و بدی ها از ما ! از تو خیر صادر می شود و از ما شرّ» و بعد در زوایای قلبی خود معتقد باشیم که خدا به ما ظلم کرده و ما مستحق این مشکلات نبودیم ! این نفاق خیلی خیلی بدتر است ! بهتر است که با خدا یکرو باشیم ، یعنی قلب خود را اصلاح کنیم . بندگی ، یعنی سر سوزنی به خدا شک نکنی !! اگر درس توحید را خوب خوانده باشیم ، حتما می دانیم خداوند کمال مطلق است و هرگز از او بدی صادر نمی شود ! حتی مکافات و انتقام خداوند، از روی رحمت است !
صد و بیست و ششمین خبرنگار هم در غزه به شهادت رسید! حالا خبرها کمتر ، منتشر می شود !! اما ، در عالم معنا اینطور نیست ! آنقدر خبرنگار ما را محاصره کرده که باور کردنی نیست ! وقتی زمین و آسمان و قران و اهل بیت و حتی دست و پای انسان جزو شهود قیامت هستند، یعنی تحمل رؤیت کرده اند! یعنی از همه چیز خبر دارند! غیب و شهود یک استعاره است، اینجا هیچ‌ چیز پنهانی وجود ندارد !!! همه اعمال انسانها با دقت ، ضبط و ثبت می گردد، فقط ما بی خبریم !! باطن دنیا ، از شدت آگاهی و علم ، در حال انفجار است !! «یسبح لله ما فی السموات و ما فی الارض»!! تنها جاهل دنیا ، انسان است !!
جزو محالات است که آخرت در نظر انسان بزرگ باشد و بعد دائم ذهنش با دنیا درگیر باشد !! درگیری ذهنی و حدیث نفس ، یعنی هنوز دنیا برایت از آخرت مهم تر است !! آگاهی به آخرت، موجب می شود که از جزییات آزار دهنده ی دنیا آزاد شوی و به آرامش برسی ! راز عدم تمرکز در نماز همین است ، دنیا گرایی صرف !! یعنی ، عقربه ی قلب مدام به سمت دنیا می چرخد !!
هدایت شده از صحیفـــــۀ دل🍃
خدایا تو هیچ وقت به خاطر استحقاق به ما نداده‌ای که حالا به خاطر بدیِ ما بخواهی پس بگیری! «علی صفایی حائری»
حتما باید گرفتار بشیم تا نذر کنیم ؟! نمیشه بدون گرفتاری ، یک قول و قراری با خدا بزاریم و بهش عمل کنیم ؟! نذر و راز و نیازی که از سر اضطرار و ... است، چقدر در رشد انسان مؤثر است ؟!! خدا رحمت کنه کسی را دنبال انقطاع اختیاری است نه انقطاع اضطراری !! در اضطرار که ، همه مؤمن اند !! در سلامتی و خوشی و ثروت و مکنت ، در خانه ی خدا تضرع کنی ، خیلی ارزشمنده! اگر همه تضرع هایی را که بخاطر مشکلات داشتم ، کسر کنند، چیز زیادی برایم نمی ماند !
علی اکبر علیه السلام الگوی منتظران 🔹 خطر پذیری و ترس نداشتن از حوادث واقعه، یکی از ویژگیهای حضرت علی اکبر علیه السلام بوده است. آن حضرت با تمام خطراتی که در روز عاشورا متوجه ایشان بود، به قلب میدان زد و در راه یاری امام زمانش از هیچ تلاشی دریغ نکرد. 🔹جوانان منتظر نیز می توانند برای یاری امام زمان خود از ویژگیهای شخصیتی حضرت علی اکبر الگوگیری نمایند. بدون تردید با تن‌آسایی و رفاه و تنبلی نمی توان ادعای یاری امام زمان علیه السلام را داشت. باید خطر پذیر بود و از اسایش و رفاه دوری نمود.
نارئُ القُرَی آیا می دانید نارئُ القری به چه معناست و لقب کدامیک از فرزندان بنی هاشم است ؟ نقل است: "وَ لَم تُذکر هَذِهِ المُکرَّمَةُ مِن نَارِ القُرَی لِوَاحِدِِ مِن أَبنَاءِ الأَئِمَّةِ إِلَّا لِشَبِیهِ رَسَوُلِ اللهِ(صلی الله علیه و اله) عَلِی الأَکبَرِ(علیه السلام). " این لقب با کرامت نارئ القری به هیچ یک از فرزندان ائمه اطهار(علیهم‌السلام) نسبت داده نشده است، مگر به حضرت علی اکبر(علیه السلام) که شبیه حضرت رسول اکرم(ص) بود. ( فرسان الهیجاء محلاتی، ج1، ص416) حضرت علی اکبر(علیه السلام) در بالای پشت بام منزل خود، آتشی می افروختند که در میان عرب، آن آتش به معنای این است که؛ در آن محل مهمانی است و هر فقیر و مسکین و غریبی در آن، راه دارد. واین نشان از سخاوت زیاد حضرت علی اکبر(علیه‌السلام) دارد. آن حضرت در دامان عمویش حضرت امام حسن مجتبی(علیه السلام)، کریم اهل بیت پرورش یافته بود. حضرت امام حسن (علیه السلام) مربی و معلم حضرت علی اکبر(علیه السلام) بود. در زیارت نامه علی اکبر(علیه السلام) می خوانیم؛ السَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ(علیهماالسلام). سلام بر تو ای پسر حسن و حسین(علیهما السلام). ( کامل الزیارات ابن قولویه قمی، ص200)
سلام امروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان هست این روز رو خدمت همه ی اعضای گروه بالاخص جوانان تبریک عرض میکنم 😍 مخصوصا خودم 😁 آقا من یه چیزی کشف کردم ما دهه شصتیها هیچ وقت پیر نمیشیم همیشه جوان هستیم😎 یادمه دخترم زینب که دنیا اومد،سی سالم بود اوج شورو نشاط جوانی رفتم مرکز بهداشت برای انجام مراقبتهای بچه خانمی که اونجا بود بهم گفت دوشنبه هم بیاین برای جلسه میانسالان😳 گفتم چی؟ خانم من تازه سی سالمه😤این وصله ها به ما نمیچسبه گفت خانم از سی سالگی دیگه وارد دوره میانسالی میشید. من:😢 کرک و پرم ریخت تا روز دوشنبه بشه و من برم برای جلسه میانسالان خبر رسید که شاخصها تغییر کرده و طبق اعلام وزارت بهداشت تا سی و پنج سالگی دوره جوانی محسوب میشه😊و اینگونه بود که من مثل زلیخا دوباره جوان شدم😂 رفتیم و رسیدیم به سی و پنج سالگی و گفتیم دیگه احتمالا جزو میانسالان حساب شدیم که.... بله خبر رسید وزارت بهداشت تا سن چهل سالگی رو دوره جوانی اعلام کردن و ما برای بار دیگر جوان شدیم😁 جالب نیست واقعا ؟! ما همینجور دنبال میانسالی میدوییم و بهش نمیرسیم😄 روزتون،روزمون و روز اون دهه ی شصتی که توی وزارت بهداشت کار میکنه و نمیذاره ما از دوره ی جوانی خارج بشیم😉 مباااااااااارک😅
چقدر سخته که هول و هراس سفر آخرت داشته باشی ، کسی هم حلالت نکنه !! وقتی قدرت داریم فکر این روزهای ناتوانی را بکنیم !!
و فدیناه بذبح عظیم مرحوم سید ضیاء الدین دُرّی، از وعاظ قدیم تهران بود. در سال آخر عمرش، در شب هشتم یا نهم محرم، جوانی از ایشان می پرسد که مقصود از این شعر حافظ چیست؟ مرید پیر مغانم ز من مرنج ای شیخ چرا که وعده تو کردی و او بجا آورد ایشان پاسخ می دهد: مراد از «شیخ»، حضرت آدم ع است که وعده نخوردن گندم را داد، ولی عمل نکرد و مراد از «پیر مغان» امیر المؤمنین علی ع است که به وعده عمل کرد و در تمام عمر، نان گندم نخورد. سید ضیا سال بعد برای همان مجلس دعوت می شود، ولی قبل از محرّم از دنیا می رود. دقیقا در سالگرد همان شب که جوان آن سوال را پرسیده بود، به خواب آن جوان می آید و می گوید: سال قبل برای شعر حافظ معنایی گفتم، ولی وقتی به عالم برزخ منتقل شدم، معنای شعر این طور کشف شد که: مراد از «شیخ»، حضرت ابراهیم ع و منظور از «پیر مغان»، سید الشهدا ع و مراد از «وعده»، ذبح فرزند است که حضرت ابراهیم وفای به امر کرد ولی سید الشهدا ع حقیقت وفا را در کربلا در مورد ع انجام داد. به فدای شما حسین جان از کتاب روح مجرد اثر مرحوم علامه آیت الله حسینی تهرانی