🔰 دوربرگردون سال
میخوای سال رو به خوبی تموم کنی و بهتر وارد محرم بشی؟!
نماز آخر سال(آخر ذی الحجة) فراموش نشه(تصویر👆)
طبق نقل کتاب اقبال، وقتی چنین نمازی را خوندی و چنین دعا کردی؛
شیطان مىگوید: واى بر من! هرچه در مدت این سال زحمت کشیدم با این عمل، همه را از بین برد و سالش را به خیر پایان داد!
[ البته ناگفته پیداست به شرطی که بنده، لقلقه زبانش نبوده، از عمق دل دعا کند؛ شرمنده و پشیمان از گناه، برگردد به سوی خدا]
🔸 اگه میخوای سلامتی در ماه محرم رو هم از خدا بخری👈 نماز اول ماه (تصویر👆)
💯 نکند به بهانههای واهی، ساده از کنار این سفارشات بگذری و سبک شماری بلکه باید قدر این هدیه و فرصتها را دانست و شکر کرد چنین خدایی را که دائم به فکر ماست...
الله اعلم، چه بسا کسانی که تصادف کردند و حادثه ای براشون رخ داد، اگه انجام میدادند، رخ نمیداد...
📡 عاقبت به خیری و سلامتی هرکی برات مهمه بفرست براش...
📿@sharabetahoor110
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️اهمیّتِ نجاتِ ما برای سیّدالشّهداء صلوات الله علیه
#رحمت_واسعه❣
@sharabetahoor110
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«اگر در بهشت یاد کسی باشد که چه خلافی کرد، وجود مبارک حُرّ سلام الله علیه اگر ـ معاذالله ـ یادش باشد که با حسین بن علی سلام الله علیهما چه کرد؛ برای او بدترین جهنم است، اصلاً یادش نیست، این خداست! کاری که خدا میکند او مقلِّب قلب است...»
#زندهدلی_با_موعظه
📿@sharabetahoor110
شراب طهور💔
🔻عرفة و ما ادراک ما العرفة 🔸عن مولانا الصّادقُ عليه الصلاة و السلام : مَن لَم يُغفَرْ لَهُ في شهرِ
🔰 مداومت بر زیارت عاشورا در سیره بزرگان
سالها از دوری او از کربلا میگذشت. دل در حریم سید شهیدان علیهالسلام مدام در طواف بود و زبان هر روز لعنهای بسیار بر دشمنان اهل بیت و درودهای بسیاری از عمق وجود بر اباعبدالله علیهالسلام و یاران و اهلبیت مظلومش میفرستاد؛
ولی گویا قلبِ واله و شیدای او به اینها راضی نمیشد. وقتی باخبر میشد کسی راهی کربلاست، مبلغی به او میداد و از او میخواست که به نیتهایی که دارد، برایش زیارتی بخواند.
هر روز زیارت عاشورا میخواند با صد لعن و صد سلام و میفرمود:
«خدا چه برکتی به #امام_حسین داده، به این دستگاه داده، به این راه داده که اگر کسی زیارت عاشورا را [هر روز] بخواند و مداومت کند، در روز قیامت محشور میشود درحالیکه مُلَطَّخاً بِدَمِه(آغشته به خون امامحسین علیهالسلام) است.»
با گفتن این جملهها، حالش تغییر میکرد و اشک در چشمانش حلقه میزد.
📚 #رحمت_واسعه❣، ص۲۲
#زیارت_عاشورا
#در_محضر_بهجت
#سیره_بزرگان
📿@sharabetahoor110
💯✍ هرجا در کلام بزرگان و علماء از زیارت عاشورا یادی میشود و آثار و فواید فراوانی که افراد زیادی دیدهاند و نقل شده، منظور زیارت عاشورای معروفه است آن هم با ۱۰۰ لعن کامل و ۱۰۰ سلام کامل
بنابراین اگر در کانال گفته شده زیارت عاشورا، منظور همین است مگر خلافش ذکر بشه...
#زیارت_عاشورا
شراب طهور💔
🔰 مداومت بر زیارت عاشورا در سیره بزرگان سالها از دوری او از کربلا میگذشت. دل در حریم سید شهیدان
19.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش ساده ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام از آقایان بهجت و طباطبایی رضوان الله علیهما
🔰زیارت عاشورا، اولین دستور مرحوم آقای بهجت به آقای منفرد...
⚠️ طبق این روش نیازی نیست یکجا و در یک مجلس ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام رو بگیم، بلکه در بین روز میشه انجام داد.
فایده این روش علاوه بر سادگی، اینه که در طول روز در حضور و به یاد #امام_حسین علیه الصلاة و السلام هستیم( علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار)
نکات تکمیلی در ادامه👈👈هشتگ #زیارت_عاشورا را دنبال کنید
#در_محضر_بهجت
#سیره_بزرگان
📿@sharabetahoor110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشبی را شه دین در حرمش مهمان است، مکن ای صبح طلوع
عصر فردا بدنش زیر سم اسبان است، مکن ای صبح طلوع
پ.ن: خدا رحمت کند کربلایی محمود بهجت را -پدر عالم ربانی، محمد تقی بهجت رضوان خدا بر پدر و پسر- که با چه اخلاصی این شعر را سرود که هنوز که هنوزه، بعد از نزدیک یک قرن، همچنان هر ساله شب #عاشورا، نوای عاشقان حسینی است...
#محرم
📿@sharabetahoor110
از صدقه برای قلب داغدار #امام_زمان عجل الله فرجه و کشف ضره غفلت نکنیم...
خیریه حضرت خدیجه سلام الله علیها، معرفی شده توسط برنامه سمت خدا👇👇
https://khadije.ir/donate
📿@sharabetahoor110
ابراز تأسف از این که هر روز زیارت عاشورا نخواندم
عالم جلیل القدر، آقای حاج شیخ عبدالهادی حائری مازندرانی از پدر خود مرحوم حاج ملا ابو الحسن ، این چنین نقل کرده اند دوستی به نام حاج سید علی نقی طباطبائی داشتم. رسم ایشان این بود که در دهه اول محرم، زیارت عاشورا را ترک نمی کردند.
بعد از رحلت حاج سید علی ( ره) شبی ، ایشان را در عالم خواب دیدم و از ایشان پرسیدم:
آیا در دنیا کارهایی بوده که شما آنها را انجام نداده باشید و الان حسرت آن را بخورید؟
ایشان در پاسخ من گفتند: آری. تنها چیزی که حسرت آن را می خورم آن است که چرا در دنیا هر روز زیارت عاشورا نخوانده ام» .
از آن جا که آن مرحوم زیارت عاشورا را تنها در دهه اول ماه محرم می خواندند و نه در تمام روزهای سال ، در آن دنیا افسوس می خورند که چرا در تمام طول سال زیارت عاشورا را نخوانده اند.
📚 زیارت عاشورا و آثار شگفت، داستان شماره ۱۱،ص ۸۱(به نقل از کتاب تذکرة الزائرین مفصل)
👈 مطالعه یا دانلود کتاب 👉
💯 عرض شد که علماء و بزرگان هرجا میگویند زیارت عاشورا، منظور زیارت عاشورای مفصله است یعنی با ۱۰۰ لعن و ۱۰۰ سلام...
👈#زیارت_عاشورا را دنبال کنید👉
#رحمت_واسعه❣
#سیره_بزرگان
📿@sharabetahoor110
1⃣❓پرسش : در آخرین لحظات بر امام حسین(عليه السلام) چه گذشت؟
امام(عليه السلام) در آخرين لحظات عمر گرانبهايش با خداى خود چنين مناجات مى كرد:
«اَللّهُمَّ! مُتَعالِىَ الْمَكانِ، عَظيمَ الْجَبَرُوتِ، شَديدَ الِْمحالِ، غَنِىٌّ عَنِ الْخَلائِقِ، عَريضُ الْكِبْرِياءِ، قادِرٌ عَلى ما تَشاءُ، قَريبُ الرَّحْمَةِ، صادِقُ الْوَعْدِ، سابِغُ النِّعْمَةِ، حَسَنُ الْبَلاءِ، قَريبٌ إِذا دُعيتَ، مُحيطٌ بِما خَلَقْتَ، قابِلُ التَّوْبَةِ لِمَنْ تابَ إِلَيْكَ، قادِرٌ عَلى ما أَرَدْتَ، وَ مُدْرِكٌ ما طَلَبْتَ، وَ شَكُورٌ إِذا شُكِرْتَ، وَ ذَكُورٌ إِذا ذُكِرْتَ، أَدْعُوكَ مُحْتاجاً، وَ أَرْغَبُ إِلَيْكَ فَقيراً، وَ أَفْزَعُ إِلَيْكَ خائِفاً، وَ أَبْكي إِلَيْكَ مَكْرُوباً، وَ اَسْتَعينُ بِكَ ضَعيفاً، وَ أَتَوَكَّلُ عَلَيْكَ كافِياً، أُحْكُمْ بَيْنَنا وَ بَيْنَ قَوْمِنا، فَإِنَّهُمْ غَرُّونا وَ خَدَعُونا وَ خَذَلُونا وَ غَدَرُوا بِنا وَ قَتَلُونا، وَ نَحْنُ عِتْرَةُ نِبَيِّكَ، وَ وَلَدُ حَبيبِكَ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِاللّهِ، اَلَّذي اصْطَفَيْتَهُ بِالرِّسالَةِ وَ ائْتَمَنْتَهُ عَلى وَحْيِكَ، فَاجْعَلْ لَنا مِنْ أَمْرِنا فَرَجاً وَ مَخْرَجاً بِرَحْمَتِكَ يا أَرْحَمَ الرّاحِمينَ».
خدايا! اى بلند جايگاه! بزرگ جبروت! سخت توانمند [در كيفر و انتقام]! بى نياز از مخلوقات! صاحب كبريايى گسترده! بر هر چه خواهى قادرى! رحمتت نزديك! پيمانت درست! داراى نعمت سرشار! بلايت نيكو!
هر گاه تو را بخوانند نزديكى! بر آفريده ها احاطه دارى! توبه پذير توبه كنندگانى! بر هر چه اراده كنى توانايى! و به هر چه بخوانى مى رسى! چون سپاست گويند سپاسگزارى! و چون يادت كنند يادشان مى كنى! حاجتمندانه تو را مى خوانم و نيازمندانه به تو مشتاقم و هراسانه به تو پناه مى برم و با حال حزن به درگاه تو مى گريم و ناتوانمندانه از تو يارى مى طلبم تنها بر تو توكّل مى كنم، ميان ما و اين قوم حكم فرما!
اينان به ما نيرنگ زدند، ما را تنها گذارده، بى وفايى كردند و به كشتن ما برخاستند.. ما خاندان پيامبر و فرزندان حبيب تو محمّد بن عبدالله(صلى الله عليه وآله) هستيم، همو كه او را به پيامبرى برگزيدى و بر وحى ات امين ساختى. پس در كار ما گشايش و برون رفتى قرار ده، به مهربانيت اى مهربانترين مهربانان!
و آنگاه افزود: «صَبْراً عَلى قَضائِكَ يا رَبِّ لا إِلهَ سِواكَ، يا غِياثَ الْمُسْتَغيثينَ، مالِىَ رَبٌّ سِواكَ، وَ لا مَعْبُودٌ غَيْرُكَ، صَبْراً عَلى حُكْمِكَ يا غِياثَ مَنْ لا غِياثَ لَهُ، يا دائِماً لا نَفادَ لَهُ، يا مُحْيِىَ الْمَوْتى، يا قائِماً عَلى كُلِّ نَفْس بِما كَسَبَتْ، اُحْكُمْ بَيْني وَ بَيْنَهُمْ وَ أَنْتَ خَيْرُ الْحاكِمينَ»؛
پروردگارا! بر قضا و قدرت شكيبايى مىورزم، معبودى جز تو نيست، اى فريادرس دادخواهان! پروردگارى جز تو و معبودى غير از تو براى من نيست. بر حكم تو صبر مى كنم اى فريادرس كسى كه فرياد رسى ندارد! اى هميشه اى كه پايان ناپذير است! اى زنده كننده مردگان! اى برپا دارنده هر كس با آنچه كه به دست آورده! ميان ما و اينان داورى كن كه تو بهترين داورانى
2⃣ راستى كه چه زيبا و پر محتوا، و چقدر آموزنده است اين مناجات كه در واپسين ساعات عمر امام(عليه السلام) با بدنى خونين و مجروح و در ميان اندوه عميق از دست دادن ياران و عزيزان، و آينده نگران كننده همسر و دختران و بازماندگان، بر زبان مبارك آن حضرت جارى شد!
معارف الهيه و بالاترين درجه رضا و تسليم در كلمات آن موج مى زند؛ نه شكوه اى، نه بى تابى، نه اظهار عجز و ناتوانى، و نه ابراز يأس و ناخشنودى ابداً در آن ديده نمى شود.
همه جا سخن از صبر و شكيبايى و رضا و تسليم در برابر قادر متعال و خداوند لايزال است. آفرين و هزاران آفرين از سوى خدا بر تو باد اى پيشواى آزادگان!
🔽 «هلال بن نافع» مى گويد: «كنار قتلگاه ايستاده بودم و جان دادن امام(عليه السلام) را نظاره مى كردم. بخدا سوگند! هرگز به خون آغشته اى را نديده بودم كه خون بدنش رفته باشد ولى اين چنين زيبا و درخشنده باشد. آنچنان نور چهره اش خيره كننده بود كه انديشه شهادت او از يادم رفت.
حسين(عليه السلام) در آن حال شربتى آب مى خواست. شنيدم مردى سنگدل و بى ايمان پاسخ داد:
آب نياشامى تا بر آتش درآئى [نعوذ بالله] و از حميم آن بنوشى؛
«وَاللهِ لا تَذُوقُ الْماءَ حَتَّى تَرِدَ الْحامِيَةَ فَتَشْرَبَ مِنْ حَميمِها».
امام عليه السلام در پاسخ فرمود:
«إِنَّما أَرِدُ عَلى جَدِّي رَسُولِ اللهِ وَأَسْكُنُ مَعَهُ فِي دارِهِ فِي مَقْعَدِ صِدْق عِنْدَ مَليك مُقْتَدِر وَأَشْكُو إِلَيْهِ ما ارْتَكَبْتُمْ مِنِّي وَ فَعَلْتُمْ بِي»؛
بلكه من بر جدم رسول خدا وارد مى شوم و در خانه اش در بهشت جايگاه صدق و در جوار قرب خداى مقتدر ساكن مى شوم و از جناياتى كه نسبت به من روا داشتيد به او شكايت مى برم.
سپاه ابن سعد با شنيدن اين سخن چنان به خشم آمدند كه گويا خداوند در آن بزرگوار مى شد، لرزه بر اندامش مى افتاد و به عقب بر مى گشت.