دعوتی خدای متعال.mp3
1.43M
🔊 #صوت
💠 ماه رمضان؛ مؤثرترين لطف و رحمت خاص امتناني خداي متعال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم
💠 ماه رمضان؛ مؤثرترين لطف و رحمت خاص امتناني خداي متعال
💠 ماه رمضان، تجربه بندگي بي زحمت
🗂 بازنشر شرح خطبه #پارسایان ـ درس 103
🔊 صوت در ادامه🔽🔽
کانال طهور
@sharabetahour
💠 سفارش به خواندن دعای جوشن کبیر در ماه مبارک رمضان
📝 گفتاری از استاد حسینی شاهرودی ـ گزیده درس حکمت صدرا ـ 97
🔊 صوت در ادامه🔽🔽
کانال طهور
@sharabetahour
Sadra2-1397-07-03.mp3
2.07M
🔊 #صوت
💠 سفارش به خواندن دعای جوشن کبیر در ماه مبارک رمضان
💠 سفارش به خواندن دعای جوشن کبیر در ماه مبارک رمضان
📝 گفتاری از استاد حسینی شاهرودی ـ گزیده درس حکمت صدرا ـ 97
💠 در ماه مبارک رمضان حتماً قرار بگذارید که دعای جوشن کبیر را حداقل چند بار بخوانید. دعای جوشن کبیر برای همیشه است.
💠 هر که میخواهد صفات خدای متعال و تفاوتهای تحلیلی آنها را بشناسد، اولاً این دعا را بهعنوان دعا بخواند و ثانیاً هر کسی که درباره اسماء و صفات خدای متعال تحقیقی نوشته، باید آن را مطالعه کند. این دعا بخشی از اعتقادات ماست.
💠 فرض کنید ما بهجای خواندن دعای جوشن کبیر دست یک فقیر را گرفتیم. ثواب این کار خیلی زیاد است اما اگر تا روز قیامت آن را به اثر دعای جوشن کبیر تبدیل کنند، پوست از سرمان کنده میشود. آن یک خاصیت و ظهور در وجود ما دارد و این خاصیت دیگری دارد. بنابراین هیچکدام جای دیگری را نمیگیرد.
💠 بنا را بر این بگذاریم که در شبهای ماه مبارک رمضان وقت فراغت را برای خودمان پیدا کنیم و به خواندن این دعا با دقت و تأمل اختصاص بدهیم. مخصوصاً با این دقت که وقتی میخوانیم، ببینیم چرا برخی از این اسماء تکراری است. از نگاه ما خیلی از این اسماء تکراری است. نمیشد به شکل دیگری گفته شود که تکراری نباشد یا ایهام تکرار نداشته باشد؟
💠 ثانیاً هریک از این اسماء را که میخوانیم باید توجه داشته باشیم که هویت و حقیقت این اسم اولاً در وجود ما موجود است و ثانیاً باید ظاهر شود؛ یا به اختیار یا به اضطرار. ولو اینکه برای ما قابل تحمل نباشد و تا هنوز خدا به ملائکه عماله نگفته است که این گرهها را از وجود ما باز کنند، مخصوصاً در ماه رمضان ان شاء الله گرهها را باز کنیم.
کانال طهور
@sharabetahour
💠 شرح دعای ابوحمزه ثمالی
💠 جلسات شرح دعای ابوحمزه از ماه مبارک رمضان سال 1377 در دانشکده مهندسی پا گرفت. پس از اقامه نماز ظهر و عصر استاد محترم به بیان نکات و لطایفی از این دعای سحر امام سجاد صلوات الله و سلامه علیه میپرداختند. سالهای بعد این جلسات شکل منسجمتری یافت و ده سال ادامه پیدا کرد و شد حدود 160 جلسه تا سال 1387.
💠 گاهی در دانشکده مهندسی، گاهی دانشکده الهیات و گاهی هم سعی بین این دو. آخرین سال هم در مرکز تربیت معلم شهید هاشمی نژاد این جلسات برگزار شد.
💠 میتوان ادعا کرد در قالب این سلسله جلسات دورهای از معارف توحیدی، ولایی، اخلاقی و اجتماعی چنانکه مشی استاد در سایر درسها هست، بیان شده است.
💠 فایل صوتی و چکیده موضوعات مطرح شده در هر جلسه، در پایگاه اطلاعرسانی طهور به نشانی زیر آمده است:
https://b2n.ir/421222
کانال طهور
@sharabetahour
32.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #نماهنگ
💠 معرفی شرح دعای ابوحمزه ثمالی و گزیده درسهای سال هشتم
🔹 دعای ابوحمزه ثمالی که منسوب به امام سجاد صلوات الله و سلامه علیه است، اوج ظهور عبودیت در بهترین شبها ـ شبهای رحمت ماه مبارک ـ است.
🔹 این دعا، هم مظاهر متعددی بلکه بیشماری از اسمای الهی را تجلی داده و آشکار کرده
🔹 و هم راه رسیدن به مظاهر و مجالی اسمای شریف خدای متعال را برای کسانی که اهل صیام و قیام هستند، نشان داده است.
کانال طهور
@sharabetahour
💠 دنیا؛ نگاه غلط ما به نعمتهای الهی است
🗂 گزیده شرح دعای ابوحمزه ثمالی ـ درس 1
📅 22 آذر 1378
🔊 صوت و 🗂 متن در ادامه🔽🔽
کانال طهور
@sharabetahour
Ab01-01.mp3
2.54M
🔊 #صوت
💠 دنیا؛ نگاه غلط ما به نعمتهای الهی است
🗂 گزیده شرح دعای ابوحمزه ثمالی ـ درس 1
💠 دنیا؛ نگاه غلط ما به نعمتهای الهی است
🗂 گزیده شرح دعای ابوحمزه ثمالی ـ درس 1
📅 22 آذر 1378
💠 مجموعه آنچه در عالم وجود دارد، یعنی من و شما، این کتاب، میکروفون، زمین و آسمان، در و دیوار و ...، اینها یا عنداللهاند و یا غیر از او نیستند. اینها از اين جهت كه ما را از خدا غافل ميسازند، توجه ما را از خدا باز میدارند و سبب ميشوند نگاه استقلالي به اینها داشته باشيم، دنيا است و خیر نیست. ولی همینها اگر بتوانند توجه ما را به صاحب، منبع، مبدأ، اول و آخر و اصل خود جلب کنند، دیگر غیر خدا نخواهند بود و خیر هستند.
🔹 به عنوان مثال، وقتی ورزشکاری به ماهیچههای دستش نگاه میکند، اگر توجهش به خدای ماهیچهها است، این دنیا و غیر خدا نیست، اینهم خیر است، هرچند سهم و بهرهای از آن خیر دارد. اما اگر توجه به این ماهیچهها است که غالباً همینطور است، یعنی آنچه به آن دنیا میگویند، در واقع نعمتهای الهی است که ما نگاه غفلت به آنها داریم. یعنی گرفتاری در دنیا نیست، در ماست، در نگاه، فهم و معرفت ماست که به این میکروفون، این سنگ و این چوب بهگونهای نگاه میکنیم که غلط است. به این نگاه غلط، دنیا میگویند. غذای خوشمزهای که وقت افطار میخورید و خیلی از آن خوشتان میآید، توجه شما در این غذا به چیست؟ به خود غذاست، یا به آن که این غذا را غذا کرده، آفریده، هستی و لذت بخشیده، به آن که به این غذا نگاه میکند و این غذا، غذاست و اگر نگاه نکند، چیزی نیست؟
💠 اولیای الهی همواره در حال عبادتند
🔹 فرق اوليای خدا با غير ايشان در همين است. اوليای خدا در هر كاري كه ميكنند، عبادت ميكنند. عبادت يعني چه؟ يعني توجه آدمي به اصل خويش. عبد در مقابل مالك خويش یعنی همين. اولیای خدا همیشه در حال عبادتند، حتی آن لحظهای که مثلاً آب یا غذا میخورند، یا به یک گل نگاه میکنند، حرف میزنند و گفتگو میکنند، اینها همه توجه و حواس آنها را به اصل جلب میکند. از این جهت اینها همه عبادت است. برای همین است که وقتی که میخوابند هم در حال عبادت هستند، چون هر کاری میکنند سبب انتباه، توجه، هشیاری و تمرکز حواس آنها به اوست. البته بهتر آن است که توجه و تمرکز دل باشد، نه حواس ولی همین هم خوب است؛ «کاچی به از هیچی است»، همین که آدمی در خیال خود هم توجه داشته باشد که این کلمات، این انرژی و این تارهای صوتی صاحب دارد و بیصاحب نیست، همین اندازه هم درجهای از عبادت و خوب است. عبادت هم درجات مختلف دارد، حسی، عقلی، قلبی، نفسی و ...؛ جان آدمی که یک پرده و دو پرده ندارد.
🔹 پس اگر کسی به هرچه که نگاه میکند ـ هرچه که باشد ـ، هرچه را که میخواهد ـ هرچه که باشد ـ، آنچه را که میطلبد، آن را بدین خاطر میطلبد که از اوست یا بدین خاطر میطلبد که اوست، «همه از اوست وگر نيك بنگري همه اوست....»، (اصلاً غیری وجود ندارد، حال اگر بگوییم این خیلی روشن نیست، ولی از او بودن که روشن است، لله ملک السموات و الارض)، در حال عبادت است.
کانال طهور
@sharabetahour