eitaa logo
شراب و ابریشم...
2.9هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
532 ویدیو
8 فایل
تنفس در هوای واژه‌ها اینجا هر چه که هست دستنوشته‌های شخصی من است، لطفا فقط با نام خودم و لینک کانالم نشر بدهید. امضا: ملیحه سادات مهدوی| @mehmane_quran مدیر و بنیانگذار مؤسسه شراب و ابریشم نویسنده‌ی کتاب #من_اگر_روضه‌خوان_بودم مدرس دانشگاه مربی نوجوان
مشاهده در ایتا
دانلود
شراب و ابریشم...
. من یه بار اومدم ناخن مصنوعی چسبوندم رو ناخنام، از همینایی که اسباب‌بازی فروشیا می‌فروشن و باید با
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خب پیشنهاد اولم واسه کاشت ناخن مصنوعی ویژه‌ی حجاب استایل‌هاست، با این ناخنا می‌تونید هم خوشگل‌موشگل کنید، هم کنارش تبلیغ دین کنید:
شراب و ابریشم...
از صبح دارم براتون قصه‌پردازی می‌کنم حالا می‌گید سرکارتون گذاشتم:
. نه جدی یه طرح داریم. می‌خوام از اون طرح رونمایی کنم دارم انقد چرت و پرت می‌گم و قصه می‌بافم😂 .
شراب و ابریشم...
. نه جدی یه طرح داریم. می‌خوام از اون طرح رونمایی کنم دارم انقد چرت و پرت می‌گم و قصه می‌بافم😂 .
. خب برگردیم سر اصل مطلب. اصل مطلب چی بود؟ خوشگلا باید برقصن، نَه ببخشید، ناخنا باید بلند باشن. .
شراب و ابریشم...
حقیقتا سوال عمیقی بود:
. حالا یک واقعیتی هست که باید به خوشگل‌خانومایی که ناخن می‌کارن گفته بشه، چیزی که مشاطه‌ها راستشو نمی‌گن و با توجیه‌المسائلی که تو صندوق‌خونه‌ی هر آرایشگاهی پیدا میشه، دخترا رو مجاب می‌کنن که ناخن کاشتن هیچم مشکل نداره... و اون واقعیت اینه: با ناخن مصنوعی هم وضو و هم غسل باطله و به هیچ وجه با تیمم و وضوی جبیره هم قابل جبران نیست. .
شراب و ابریشم...
بله عزیزای من:
. حالا طرح ما چیه؟ سه ساعته از صبح همه رو علافش کردیم😂 یکی از آرایشگرای خوب و کاربلدمون تو شهر گناباد، به مناسبت ایام مبارک ماه ربیع طرح ریمو رایگان ناخن گذاشته. خانومای گلی که ناخن کاشتن می‌تونن با مراجعه به آرایشگاه ایشون بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای ناخن‌هاشون رو بردارن و به زیباییِ طبیعی و خدادادیِ خودشون برگردن‌.🤗 فعلا ما یه خانوم گل تو گناباد داریم که این کارو بعهده گرفتن ولی احیانا اینجا اگه از سایر شهرها هم عزیزدلی خواست همکاری کنه، می‌تونه بگه تا همینجا اعلام کنیم. .
شراب و ابریشم...
. حالا طرح ما چیه؟ سه ساعته از صبح همه رو علافش کردیم😂 یکی از آرایشگرای خوب و کاربلدمون تو شهر گناب
عزیزانی که تمایل دارن ریمو کاشت ناخن و مژه انجام بدن رایگان در خدمت شون هستیم🌺 آدرس: گناباد، خیابان غفاری ۵/۱، پلاک ۱۱۹، آرایش و زیبایی یاس خانم آخرتی تلفن هماهنگی ۰۹۱۵۶۱۸۷۴۱۰ ۰۹۳۳۳۰۸۲۵۵۸ . اگه آرایشگران عزیزی از سایر شهرها هم جهت اجرای این طرح بودند لطفا اعلام کنند تا همینجا معرفی بشن. .