eitaa logo
کانال آنالیز سهام
5.5هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
159 ویدیو
103 فایل
تو این کانال تحلیل و بررسی سهم های درخواستی شما و همچنین سایر سهم های بازار انجام میشه. مدیر کانال: @majiddf کانال و گروه تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺 مجوز افزایش سرمایه 1679 درصدی از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها، صادر شد.
🔺پیش نویس اصلاح آئین نامه خوراک مایع به دولت رفت/ تخفیف خوراک مایع پتروشیمی‌ها ۳ برابر می‌شود 🔹«مرتضی شاه میرزایی» امروز در گفت‌وگو با «انرژی نیوز» با اشاره به ارسال پیش نویس اصلاحیه قیمت خوراک مایع پتروشیمی‌ها به دولت، گفت: هم اکنون حداکثر تخفیف خوراک پتروشیمی‌ها ۴ تا ۵ درصد بوده که در صورت تصویب در دولت به ۱۵ تا ۱۶ درصد افزایش می‌یابد. 🔹مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه این بالاترین تخفیف برای صنایع پتروشیمی خوراک مایع است، تصریح کرد: با اعمال تخفیفات جدید، انگیزه سرمایه‌گذاری در صنایع خوراک مایع پتروشیمی‌ افزایش می‌یابد.
شفاف سازی شتران و پایان شایعه پراکنی ها در مورد معامله شاراک با این شفاف سازی شتران در مورد برگزاری مجمع انتخاب هیات مدیره جدید پتروشیمی شازند، می توان گفت شایعات در مورد ابطال معامله بلوکی این پتروشیمی درست نبوده و مسیر تغییر مدیریت بعد از انتقال مالکیت در حال طی شدن است.
💥ای وای بر اسیری کز یاد رفته باشد بورس این روزها شبیه میوه فروشی شده است که مشتری ندارد اما مغازه اش پر از میوه است. هر روز صبح بورسی ها می آیند کرکره را بالا می دهند و تا شب در انتظار مشتری هستند. مشتری که نمی آید قسمتی از میوه ها خراب می شود، میوه های خراب را جدا می کنند و دور می ریزند و کرکره را پایین می کشند. نه این میوه ها تمام می شود که مغازه را تعطیل کنند و دنبال داستان دیگری بروند و نه مشتری پیدا می شود که جلوی خرابی تدریجی و فرسایشی را بگیرد. میوه فروشی بی رونق بورس امروز 3200 میلیارد تومان معامله به خودش دید. 💬اصلاح بند س بند س بودجه که مربوط به سقف معافیت مالیاتی است، با طرح اصلاحی این هفته به صحن علنی مجلس می روند. تنها چند روز کاری از مجلس فعلی باقی مانده است و این طرح اصلاحی یکی از مواردی است که با توجه به تک فوریتی بودن، این هفته می تواند مورد بررسی قرار گرفته و در صورت صلاحدید نمایندگان تصویب شود. به نظر می رسد بسیاری از اهالی بورس منتظر سرنوشت این بند خانمان سوز هستند. فردا و پس فردا تکلیف این موضوع نیز مشخص خواهد شد و روند معاملات می تواند تحت تاثیر تصویب یا عدم تصویب آن قرار بگیرد. 🛍روند نرخ بهره میانگین نرخ سود اوراق اخزا در بازار بدهی حدود 32 درصد است و بعد از پیک تاریخی 34 درصدی در اسفند سال گذشته، کمی کاهش پیدا کرده است. اما این روزها خبر تخصیص اوراق اخزا به طلبکاران و انتشار اوراق دولتی توجه را به روند نرخ سود این اوراق در هفته های آتی معطوف کرده است. چیزی حدود 12 همت اخزا به طلبکاران تخصیص داده خواهد شد که بعد از تخصیص این اوراق در بازار بدهی قابل فروش می شود. البته فرایند تخصیص و قابلیت فروش پیدا کردن یک روزه اتفاق نمی افتد و مدتی زمان می برد. از طرف دیگر دولت به شدت در انتظار اوراق با نرخ های زیر 30 درصد به مشکل خورده است. برای نرخ بهره دو چشم انداز می تواند در نظر گرفت. اگر بانک مرکزی در بازار پول مداخله نکند و این تنگنای نقدینگی ادامه پیدا کند، نرخ اخزا به سمت سقف تاریخی و شاید بالاتر نیز حرکت کند. اما اگر این بانک مداخله پولی انجام دهد می توند جلو افزایش بیشتر نرخ سود اوراق دولتی و به تبع آن سایر اوراق را بگیرد. 💵روند دلار دلار در بازار آزاد مجددا به 60 هزار تومان از بالا نزدیک شد. خرداد و اوایل تیر فصل کم تقاضای دلار در بازار آزاد است و معمولا کف قیمت سالانه در این ماه ها تجربه می شود. اگر روند معاملات به همین شکل ادامه پیدا کند و تنش نظامی و بین المللی خاصی حادث نشود، می تواند انتظار داشت کف امسال در این دو ماه کمتر از 60 هزار تومان باشد. 1403/02/22 .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
اخبار کدال افزایش سرمایه به مبلغ ۳۳۵۰ میلیارد تومان به ثبت رسید. سرمایه شرکت فرعی ۴۱۳ درصد از محل مازاد ناشی از تجدید ارزیابی دارایی‌ها افزایش پیدا کرد. قرارداد فروش ساختمان سجادشهر فسخ شد. تعهد خرید سهام در عرضه اولیه سهام شرکت تولیدی و صنعتی گوهرفام به مبلغ ۸۵ میلیارد تومان را پذیرفت. قرارداد اجاره دو دستگاه دکل خشکی HP2000 به همراه خدمات فنی به مبلغ ۹۳۰ میلیارد تومان با شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب منعقد کرد. مزایده برای فروش شرکت سازه طرح گسترشهرآرا بی‌نتیجه ماند. مناقصه خرید آسیاب و میکسر مواد پلیمری برگزار می‌کند. مناقصه خرید دو دستگاه پاتیکل کانتر هوا پرتابل برگزار می‌کند. مناقصه خرید اتیکت پشت چسب‌دار در تیراژ و ابعاد مختلف برگزار می‌کند. مناقصه خرید بروشور دو رو چاپ برگزار می‌کند.
سنگین ترین صفوف خرید و فروش یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
اسناد خزانه جدید در راه بازار سرمایه بر اساس اطلاعیه شرکت فرابورس ایران، اسناد خزانه اسلامی در نماد «اخزا2131» در روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران گشایش خواهد شد.
اصلاح بند هم نتوانست جلوی رخوت را بگیرد امروز مجلس در اولین روز کاری بعد از تعطیلات روزهای آخر کاری اش همان اول وقت سراغ اصلاح بند س بودجه رفت و کلیات این اصلاح مورد تصویب قرار گرفت. با اصلاح انجام شده و در ادامه در صورت تصویب جزئیات ریسک مالیاتی بالای سر صندوق ها، شرکت های سرمایه گذاری و هلدینگ ها، بیمه ها و برخی شرکت های تولیدی بزرگ برطرف شد اما بازار به این داستان نیز واکنشی نشان نداد و مطابق 12 روز اخیر، 13 امین روز هم منفی و نچسب و رکودی بود. ارزش معاملات خرد به دلیل خوش بینی نسبت به نوسان ناشی از از مصوبه مجلس کمی افزایش پیدا کرد و به 3700 میلیارد تومان رسید. زنگنه و زنگنه ها امروز نماینده ی مجلسی که پیگیر بند س بود و به دنبال گذاشتن سقف مالیاتی بود در جایی از صحبت هایش زمانی که کلیات اصلاح بند س تصویب شده بود، می گفت حداقل این شرکت های معدنی را نگه داریم و از آنها مالیات را بگیریم. آدم برایش قابل باور نیست که یک نماینده مجلس به این شکل تصمیمات اقتصادی را ببیند و پیگیر باشد. یک تعداد شرکت جدا کند و بگوید به هر قیمتی باید از اینها بکنیم. البته رفتار دولتی ها و مجلسی ها (اکثر آنها) در چند سال گذشته دقیقا همین مدلی بوده است. اما زنگنه امروز به صراحت تفکر یک گروه را پشت تریپون مجلس بیان کرد. تفکری که فقط دنبال کندن است و اصلا به پیامدهای تصمیمات فکر نمی کنند. این گروه در خوش بینانه ترین حالت از روی ناآگاهی این اهداف را پیگیری می کنند، وگرنه می توان به صراحت گفت مدل رفتاری تفسیر شده، چیزی جز براندازی اقتصادی کشور را پیگیر نیست. چرا دولت ابتدای سال اوراق سنگین منتشر کرد سوالی که این روزها ذهن فعالان اقتصادی را درگیر کرده، دلیل انتشار سنگین اوراق چه به صورت نقدی و چه به شکل تخصیص به طلبکاران در فصل بهار است. اتفاقی که در سالهای گذشته نمی افتاد. دلیل اول برای این موضوع باز ماندن بخشی از انتشارها و تخصیص از سال قبل است. در واقع به دلیل انتشار گواهی سپرده 30 درصدی در بهمن ماه، دولت نتوانست انتشارها و تخصیص ها را آنطرف سال تکمیل کند و بخش مهمی از اوراق به سال جدید منتقل شد. از طرف دیگر دولت معمولا در فصل بهار از بانک مرکزی تنخواه می گرفت و با آن گذران امور می کرد. به نظر می رسد امسال و تا این این گرفتن تنخواه انجام نشده و احتمالا فرزین خواسته تا جایی که امکان دارد اجازه ی رشد پایه پولی را ندهد. از طرف دیگر وصول مالیات و درآمدهای انرژی نیز به دلیل مشکلات ایجاد شده برای کسب و کارها و صنعت به مشکل خورده است. حالا دولت مانده و جیب خالی و فرزینی که نمی خواهد پایه پولی را رشد دهد. گواهی سپرده 30 درصد بوی گندی به راه انداخته که با 10 تن گلاب هم زدوده نمی شود. شکر 35 هزار تومان نرخ فروش شکر برای کارخانه ها 35 هزار تومان تعیین شد. این نرخ می تواند روند سودآوری این کارخانه ها را حفظ کند. از آنجائیکه بحث امنیت غذایی برای دولت مهم است، در تقابل با شرکت های تولیدکننده ی مواد غذایی کمتر با خشونت برخورد می شود. تعیین نرخ جدید شیر نیز می تواند برای دامپروری ها مهم باشد و روند سودآوری آتی آنها را مشخص کند. این صنایع فعلا جزو معدود صنایعی هستند که از گزند تصمیمات مخرب دولت کمتر تحت فشار هستند 1403/02/23