eitaa logo
کانال آنالیز سهام
5.5هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
159 ویدیو
103 فایل
تو این کانال تحلیل و بررسی سهم های درخواستی شما و همچنین سایر سهم های بازار انجام میشه. مدیر کانال: @majiddf کانال و گروه تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
اخبار کدال افزایش سرمایه به مبلغ ۳۳۵۰ میلیارد تومان به ثبت رسید. سرمایه شرکت فرعی ۴۱۳ درصد از محل مازاد ناشی از تجدید ارزیابی دارایی‌ها افزایش پیدا کرد. قرارداد فروش ساختمان سجادشهر فسخ شد. تعهد خرید سهام در عرضه اولیه سهام شرکت تولیدی و صنعتی گوهرفام به مبلغ ۸۵ میلیارد تومان را پذیرفت. قرارداد اجاره دو دستگاه دکل خشکی HP2000 به همراه خدمات فنی به مبلغ ۹۳۰ میلیارد تومان با شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب منعقد کرد. مزایده برای فروش شرکت سازه طرح گسترشهرآرا بی‌نتیجه ماند. مناقصه خرید آسیاب و میکسر مواد پلیمری برگزار می‌کند. مناقصه خرید دو دستگاه پاتیکل کانتر هوا پرتابل برگزار می‌کند. مناقصه خرید اتیکت پشت چسب‌دار در تیراژ و ابعاد مختلف برگزار می‌کند. مناقصه خرید بروشور دو رو چاپ برگزار می‌کند.
سنگین ترین صفوف خرید و فروش یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
اسناد خزانه جدید در راه بازار سرمایه بر اساس اطلاعیه شرکت فرابورس ایران، اسناد خزانه اسلامی در نماد «اخزا2131» در روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران گشایش خواهد شد.
اصلاح بند هم نتوانست جلوی رخوت را بگیرد امروز مجلس در اولین روز کاری بعد از تعطیلات روزهای آخر کاری اش همان اول وقت سراغ اصلاح بند س بودجه رفت و کلیات این اصلاح مورد تصویب قرار گرفت. با اصلاح انجام شده و در ادامه در صورت تصویب جزئیات ریسک مالیاتی بالای سر صندوق ها، شرکت های سرمایه گذاری و هلدینگ ها، بیمه ها و برخی شرکت های تولیدی بزرگ برطرف شد اما بازار به این داستان نیز واکنشی نشان نداد و مطابق 12 روز اخیر، 13 امین روز هم منفی و نچسب و رکودی بود. ارزش معاملات خرد به دلیل خوش بینی نسبت به نوسان ناشی از از مصوبه مجلس کمی افزایش پیدا کرد و به 3700 میلیارد تومان رسید. زنگنه و زنگنه ها امروز نماینده ی مجلسی که پیگیر بند س بود و به دنبال گذاشتن سقف مالیاتی بود در جایی از صحبت هایش زمانی که کلیات اصلاح بند س تصویب شده بود، می گفت حداقل این شرکت های معدنی را نگه داریم و از آنها مالیات را بگیریم. آدم برایش قابل باور نیست که یک نماینده مجلس به این شکل تصمیمات اقتصادی را ببیند و پیگیر باشد. یک تعداد شرکت جدا کند و بگوید به هر قیمتی باید از اینها بکنیم. البته رفتار دولتی ها و مجلسی ها (اکثر آنها) در چند سال گذشته دقیقا همین مدلی بوده است. اما زنگنه امروز به صراحت تفکر یک گروه را پشت تریپون مجلس بیان کرد. تفکری که فقط دنبال کندن است و اصلا به پیامدهای تصمیمات فکر نمی کنند. این گروه در خوش بینانه ترین حالت از روی ناآگاهی این اهداف را پیگیری می کنند، وگرنه می توان به صراحت گفت مدل رفتاری تفسیر شده، چیزی جز براندازی اقتصادی کشور را پیگیر نیست. چرا دولت ابتدای سال اوراق سنگین منتشر کرد سوالی که این روزها ذهن فعالان اقتصادی را درگیر کرده، دلیل انتشار سنگین اوراق چه به صورت نقدی و چه به شکل تخصیص به طلبکاران در فصل بهار است. اتفاقی که در سالهای گذشته نمی افتاد. دلیل اول برای این موضوع باز ماندن بخشی از انتشارها و تخصیص از سال قبل است. در واقع به دلیل انتشار گواهی سپرده 30 درصدی در بهمن ماه، دولت نتوانست انتشارها و تخصیص ها را آنطرف سال تکمیل کند و بخش مهمی از اوراق به سال جدید منتقل شد. از طرف دیگر دولت معمولا در فصل بهار از بانک مرکزی تنخواه می گرفت و با آن گذران امور می کرد. به نظر می رسد امسال و تا این این گرفتن تنخواه انجام نشده و احتمالا فرزین خواسته تا جایی که امکان دارد اجازه ی رشد پایه پولی را ندهد. از طرف دیگر وصول مالیات و درآمدهای انرژی نیز به دلیل مشکلات ایجاد شده برای کسب و کارها و صنعت به مشکل خورده است. حالا دولت مانده و جیب خالی و فرزینی که نمی خواهد پایه پولی را رشد دهد. گواهی سپرده 30 درصد بوی گندی به راه انداخته که با 10 تن گلاب هم زدوده نمی شود. شکر 35 هزار تومان نرخ فروش شکر برای کارخانه ها 35 هزار تومان تعیین شد. این نرخ می تواند روند سودآوری این کارخانه ها را حفظ کند. از آنجائیکه بحث امنیت غذایی برای دولت مهم است، در تقابل با شرکت های تولیدکننده ی مواد غذایی کمتر با خشونت برخورد می شود. تعیین نرخ جدید شیر نیز می تواند برای دامپروری ها مهم باشد و روند سودآوری آتی آنها را مشخص کند. این صنایع فعلا جزو معدود صنایعی هستند که از گزند تصمیمات مخرب دولت کمتر تحت فشار هستند 1403/02/23
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
توقف ۸ نماد بورسی و فرابورسی، رفع گره از ۷ شرکت و فهرست ۱۷ سهم ابطالی نماد ۸ شرکت بورسی و فرابورسی بسته و ۷ سهم هم مشمول رفع گره معاملاتی شدند و آمار ابطالی ها هم به ۱۷ مورد افزایش یافت. 🔻به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، قبل از آغاز معاملات سومین روز کاری این هفته بازار سهام، نماد شرکت های کارخانجات‌ دارو پخش‌، ویتانا، سرمایه گذاری امید، بیمه میهن و گسترش سوخت سبززاگرس به دلیل اعلام رویدادی مهم بسته و بعد از ساعت 10 بازگشایی می شوند. 🔻شرکت های خدمات فنی فولاد یزد، بسته‌ بندی‌ ایران‌ و سرمایه گذاری پتروشیمی ساختمان خلیج فارس برای دو روز کاری از تابلو معاملات خارج شدند. 🔻سهام 7 شرکت فرابورسی داروسازی‌ تهران‌ دارو، شوکو پارس، گروه فن آوا، پتروشیمی فسا، پتروشیمی ممسنی، سرمایه گذاری نیروگاهی ایران، توسعه و عمران شهرستان نائین که در روزهای قبل دارای صف خرید و فروش بودند، امروز مشمول رفع گره معاملاتی هستند. 🔻ابطال با توضیح بخشی از معاملات سهام شرکت های بورسی و فرابورسی هم شامل شرکت های بورس کالا به دلیل معاملات چرخشی، پتروشیمی بوعلی سینا، تاپیکو، سیمان صوفیان، پتروشیمی غدیر، بانک تجارت، پتروشیمی نوری و سرمایه گذاری امید به علت عدم رعایت انصاف و نمادهای فرابورسی" غبهار، خبنیان، غگلپا، وآیند، کتوسعه، ولراز، سغدیر، فکمند و نبروج" طبق ماده 10 و 20 دستورالعمل، شد.
من یه سوالی دارم الان هیچ اقتصاددان عزیزی، هیچ نگرانی نسبت به هیچ مساله ی اقتصادی نداره که اعلام نگرانی کنه. نامه بنویسه فقط بورس خار داشت؟
جلسه مدیران بازار سرمایه با رئیس سازمان برنامه و بودجه: عارف نوروزی:‌ همه کمر شکسته ایم و قابلیت بلندشدن نداریم می‌گویند واعظی بالای منبر رفته بود و گفته بود کسانی که از دست زن خود راضی هستند بشینند و بقیه از جای خود بلند شوند. همه بلند شدند جز یک نفر. واعظ گفت الحمدلله یکی راضی است. فرد گفت یا شیخ امروز چنان لگدی به من زد که دیگر توان برخواستن ندارم. ببینید آقای دکتر، ما دانه درشت‌های نهاد‌های مالی هستیم که خدمت شما رسیدیم. اگر یک نظر خواهی بفرمایید و بگویید یک نفر راضی است بلند شود کسی نیست. همه کمر شکسته ایم و قابلیت بلند شدن نداریم.