توقف ۸ نماد بورسی و فرابورسی، رفع گره از ۷ شرکت و فهرست ۱۷ سهم ابطالی
نماد ۸ شرکت بورسی و فرابورسی بسته و ۷ سهم هم مشمول رفع گره معاملاتی شدند و آمار ابطالی ها هم به ۱۷ مورد افزایش یافت.
🔻به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، قبل از آغاز معاملات سومین روز کاری این هفته بازار سهام، نماد شرکت های کارخانجات دارو پخش، ویتانا، سرمایه گذاری امید، بیمه میهن و گسترش سوخت سبززاگرس به دلیل اعلام رویدادی مهم بسته و بعد از ساعت 10 بازگشایی می شوند.
🔻شرکت های خدمات فنی فولاد یزد، بسته بندی ایران و سرمایه گذاری پتروشیمی ساختمان خلیج فارس برای دو روز کاری از تابلو معاملات خارج شدند.
🔻سهام 7 شرکت فرابورسی داروسازی تهران دارو، شوکو پارس، گروه فن آوا، پتروشیمی فسا، پتروشیمی ممسنی، سرمایه گذاری نیروگاهی ایران، توسعه و عمران شهرستان نائین که در روزهای قبل دارای صف خرید و فروش بودند، امروز مشمول رفع گره معاملاتی هستند.
🔻ابطال با توضیح بخشی از معاملات سهام شرکت های بورسی و فرابورسی هم شامل شرکت های بورس کالا به دلیل معاملات چرخشی، پتروشیمی بوعلی سینا، تاپیکو، سیمان صوفیان، پتروشیمی غدیر، بانک تجارت، پتروشیمی نوری و سرمایه گذاری امید به علت عدم رعایت انصاف و نمادهای فرابورسی" غبهار، خبنیان، غگلپا، وآیند، کتوسعه، ولراز، سغدیر، فکمند و نبروج" طبق ماده 10 و 20 دستورالعمل، شد.
من یه سوالی دارم
الان هیچ اقتصاددان عزیزی، هیچ نگرانی نسبت به هیچ مساله ی اقتصادی نداره که اعلام نگرانی کنه. نامه بنویسه
فقط بورس خار داشت؟
#حسن_کاظمزاده
جلسه مدیران بازار سرمایه با رئیس سازمان برنامه و بودجه:
عارف نوروزی: همه کمر شکسته ایم و قابلیت بلندشدن نداریم
میگویند واعظی بالای منبر رفته بود و گفته بود کسانی که از دست زن خود راضی هستند بشینند و بقیه از جای خود بلند شوند. همه بلند شدند جز یک نفر. واعظ گفت الحمدلله یکی راضی است. فرد گفت یا شیخ امروز چنان لگدی به من زد که دیگر توان برخواستن ندارم.
ببینید آقای دکتر، ما دانه درشتهای نهادهای مالی هستیم که خدمت شما رسیدیم. اگر یک نظر خواهی بفرمایید و بگویید یک نفر راضی است بلند شود کسی نیست. همه کمر شکسته ایم و قابلیت بلند شدن نداریم.
#جلسه_مدیران_بازار_سرمایه_با_سازمان_برنامه_بودجه
دست و دلبازی بانک مرکزی برای دولت
کنترل ترازنامه برای خلق
یکی از مواردی که بانک مرکزی به آن افتخار می کند، کنترل ترازنامه بانک ها در سال 1402 است. نمودار بالا نشان می دهد اما این کنترل ترازنامه برای خلق و بخش غیردولتی بوده، در حالی که بخش دولتی و شرکت های دولتی با دست و دلبازی از تسهیلات استفاده کردند.
در یکسال منتهی به آخر بهمن 1402، نرخ رشد نقطه به نقطه مطالبات سیستم بانکی از بخش دولتی و شرکت های دولتی هیچ وقت (دقیقا هیچ وقت) کمتر از رشد نقدینگی نبوده و سیاست کنترل ترازنامه برای ایشان رعایت نشده.
این درحالی است که برای پیشبرد این سیاست خانمان سوز، فشار به بخش غیردولتی آمده و بانک مرکزی در تسهیلات دهی به این بخش با خساست تمام عمل کرده است.
تداوم این تبعیض منجر به شکست سیاست کنترل نقدینگی و بعد از آن تورم افسارگسیخته خواهد شد.
#فردانامه