eitaa logo
کانال آنالیز سهم ها
5.1هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
125 ویدیو
85 فایل
تو این کانال تحلیل و بررسی سهم های درخواستی شما و همچنین سایر سهم های بازار انجام میشه. مدیر کانال: @majiddf کانال و گروه تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse
مشاهده در ایتا
دانلود
👀 ثهام در حال خانه تکانی! پورتفو زیر ذره بین فاندبیس (اینفوگراف) ثهام که کماکان پربازده ترین صندوق قابل معامله سهامی یک سال اخیر است در آذرماه خبهمن را فروخته و بجای آن خودرو خساپا و خگستر اضافه کرده است. ثهام در آذر ۹۱ میلیارد توامن خرید داشته و درمقابل ۴۰ میلیارد فروش ثبت کرده است. 🟢مهمترین خریدها: 🔴 مهمترین فروش‌ها:
برگشت پتروشیمی دیروز با انتشار بازگشایی نزدیک پتروشیمی ها و همچنین افزایش سرمایه ی از انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها امیدواری به اتمام اصلاح و شروع یک حرکت صعودی افزایش پیدا کرد که این حرکت صعودی از امروز شروع شد. ارزش معاملات خرد امروز البته کاهش پیدا کرد و به حدود 8 همت رسید که یک دلیل آن عدم عرضه صف خریدها، خصوصا صف خرید اهرمی ها و نمادهایی مانند فولاد بود. در نهایت نیز 78 درصد نمادهای بازار مثبت بسته شدند. بازار کلا مثبت بود اما باید توجه داشت شاهد تقاضای همه جانبه در بازار نیستیم. بازار مجددا در حال حرکت به سمت سقف های اخیر است و می خواهد مجددا آنها را تست کند اما برای شکست نیاز به قدرتی بیشتر از چیزی که امروز شاهد آن بودیم است. نمود افزایش نرخ ها گزارش های ماهانه در حال انتشار است و چیزی که بیشتر به چشم می آید، افزایش نرخ فروش محصولات در گروه های مختلف است. علاوه بر سیمانی ها که هم درآمدی رشد کردند و هم نرخ هایشان رشد کرده، امروز شاهد انتشار گزارش دی برای و بودیم که اولی افزایش نرخ ریالی و دلاری متانول را مشخص کرد و دومی افزایش نرخ محصولات شوینده را. بورسی ها در روزهای اخیر سعی کردند با دلایل قوی اقدام به خرید کنند. در واقع مثلا اگر به خاطر بازگشایی پتروشیمی ها یک گزینه را برای خرید انتخاب کرده اند، منتظر خرید آن هستند و به سراغ گزینه ی غیرمرتبط نمی روند. در مورد گزارش های ماهانه نیز چنین است. اگر شرکتی گزارش ماهانه خوبی بدهد با افزایش تقاضا و صف خرید مواجه می شود که مثلا در مورد شاهد آن بودیم. یا در مورد روانکارها خبر تغییر فرمول مواد اولیه کاهش نسبی بهای تمام شده، سبب افزایش تقاضا شده است. بورس ارزش دارایی دوست ندارد در عرضه های اولیه عموما از هر سه روش ارزشگذاری استفاده می شود و میانگینی از این سه روش به عنوان نتیجه منتشر می شود. هم روش های مبتنی بر جریان نقد (سود و غیره)، هم روش های نسبی (پی بر ای و غیره) و هم ارزش دارایی ها. در عرضه های اخیر چیزی که مشهود است، عدم وزن دهی بازار به ارزش دارایی ها است. کسی دارایی که سود یا جریان نقد ایجاد نمی کند را دوست ندارد. قیمت با فاصله نسبت به ارزش دارایی ها متعادل شد، امروز هم در عرضه اولیه صندوق ها به ارزش دارایی هایی که ثمر کمی دارند وزن بالایی نداد. به نظر می رسد در ارزشگذاری های منتشر نیز این موضوع بایستی مورد توجه قرار گیرد. محلل های پروژه اخیرا بازهم یکی از نمادهایی که پروژه شده بود، افت قیمت قابل توجه داشته است و مالبختگان این پروژه نیز دستشان به جایی بند نیست. یک پروژه ی دیگر نیز در مرز شروع ریزش سنگین است و فعلا عاملان این نماد سعی در حفظ قیمت دارند تا به ظن خودشان چارت خراب نشود. محلل های پروژه ها نباشد و وقتی شما را گروهی دعوت به خرید نمادی می کنند سراغ آن نروید. اگر نماد بنیادی (چه از نظر سودآوری چه نسبی و چه از نظر دارایی) توجیه نداشته باشد، قطعا خواهد ریخت و شما محلل سود دیگران خواهید بود.
18 عیار
کف دوقلو داره و باکس آبی خط گردن
1403/11/3