🟢قصفها
🔺فروش دی ماه= 408 میلیاردتومان
🔹میانگین 9 ماه گذشته = 268 میلیاردتومان
✏️البته قندی با توجه به ماهیت برداشت و انبار باید طوری دیگری بازگو کنیم
🔺فروش 10 ماهه 1403= 2817 میلیاردتومان
🔺فروش 10 ماهه 1402= 1678 میلیاردتومان
🛍میزان تغییرات = 68%
✏️موجودی کالا 804 میلیاردتومان در گزارش 9 ماهه داشت که این موجودی با توجه به میزان تولید و فروش دی ماه پابرجاست.
✏️9 ماهه به سود 10.8 تومانی رسیده بود و پیش بینی کرده بود 1069 میلیاردتومان در سه ماه باقی مانده فروش بزند که فعلا 38 درصد محقق کرده است .
✏️سال قبل سایر درآمد فروش شکر خام داشت که امسال فعلا ندارد.
🔔گزارش خوبی بود.
price= 124 T
eps=12.6 T
p/e=9.84
market= 3743 MT
#قصفها
#تحلیل_بازار
شروع حرکت یا هیجان زدگی
با انتظار اخبار در مورد بازگشایی نمادهای پتروشیمی، موج تقاضایی برای صندوق ها و هلدینگ هایی که از رشد احتمالی قیمت پتروشیمی ها در بازگشایی منتفع می شود، بوجود آمد. این موج تقاضا اما چند نکته را در نظر نمی گیرد. اول اینکه بعد از رشد شتابان چند وقت قبل، بخشی از تقاضا بعد از نوسان گیری از سهام، از بازار خارج شده است. نکته دوم اینکه نمادهایی که در حال حاضر خریداری می شود اعم از صندوق ها و هلدینگ، بخش عمده ای از این تاثیر پتروشیمی ها را پیشخور کرده اند. نکته ی دیگر اینکه با بازگشایی پتروشیمی ها، بخشی از پول بازار به سمت آنها خواهد رفت و ممکن است حتی این بازگشایی ها باعث افت قیمت نمادهای مشابه شود. لذا به نظر می رسد امروز بازار دچار یک هیجان زدگی در خرید نمادهای اهرمی شد و همین نیز باعث بسته شدن ضعیف تر نسبت به شروع معاملات شد. ارزش معاملات خرد امروز به حدود 12 همت رسید که نسبتا بد نیست اما نمی توان آنرا خوب قلمداد کرد. در پایان معاملات نیز 53 درصد از نمادها مثبت بسته شدند تا بازار در نهایت مثبت بسته شود.
نوسان دلار
دلار در چند روز انتهایی هفته ی گذشته رشد به نسبت سریعی داشت اما روز گذشته و با اخبار پیرامون مذاکرات و FATF فروشنده پیدا کرد. نوسانها رو به بالای دلار با شدت کمتری در طلا تاثیر می گذارد اما نوسان های منفی اش روی طلا تاثیر بیشتری می گذارد. حجم بالای طلای وارداتی در سال جاری و دست پر بانک مرکزی باعث شده است، طلا بهتر از خود دلار کنترل شود. در دوماه گذشته نیز بازده دلار به مراتب از طلا بهتر بوده است. در بلندمدت به دلیل تورم دلار، طلا قطعا از دلار بهتر عمل می کند، اما در کوتاه مدت فعلا باید به این دست پر بانک مرکزی در طلا وزن داد.
تجدید فولاد
تجدید ارزیابی فرآیندی است که ارزش دارایی های (تمام یا بخشی) را به روز می کند و باعث می شود ارزش دفتری شرکت ها به ارزش دارایی های آنها نزدیک شود. در شرکت هایی که دارایی های مولد دارند، از آنجائیکه این دارایی ها باعث درآمد و سود می شود، کمتر سرمایه گذاری به ارزش دفتری توجه می کند و براساس جریان های نقد و سودآوری به شرکت ها قیمت می دهد که چه بسا بیش از ارزش روز دارایی ها خصوصا زمین و ساختمان باشد. به همین دلیل کارکردی که تجدید ارزیابی در رشد ارزش بازار شرکت هایی با دارایی های غیرمولد دارد، در شرکت های سودده و قوی از نظر بنیادی مثل فولاد عمل نمی کند. لذا نباید به هوای تجدید ارزیابی فولاد خرید، فولاد سودآور است و سود آن معمولا به اندازه ی تورم و حتی بیشتر رشد می کند و دلایل بهتری برای سرمایه گذاری در این نماد وجود دارد. خریداران تجدیدی فولاد بعید است به مقصدی که نیت کرده اند برسند.
#حسن_کاظمزاده
⭕️عرضه اولیه سهام شرکت اخشان خراسان به روش ترکیبی در بازار دوم فرابورس
✔️ نماد: #اخشان
✔️ تعداد کل سهام قابل عرضه: 132 میلیون سهم معادل 12 درصد از کل سهام شرکت
1️⃣ مرحله اول
✔️ تعداد سهام قابل عرضه به سرمایهگذاران واجدشرایط به روش حراج: 44 میلیون سهم معادل 4 درصد از سهام شرکت
📆 👈تاریخ عرضه اولیه: چهارشنبه 10 بهمنماه 1403
✔️ حداکثر سهام قابلخریداری توسط هر کد معاملاتی در مرحله اول: 490 هزار سهم
2️⃣ مرحله دوم
✔️ حداقل سهام قابل عرضه به سایر سرمایهگذاران به روش قیمت ثابت: 88 میلیون سهم معادل 8 درصد
✔️ حداکثر سهام قابلخریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی: 180 سهم
✔️ قیمت ارزشگذاری: 9,749 ریال
⭕️ افزایش قیمت محصولات لبنی در دو ماه اخیر تایید شد
🔺بهنام نیکمنش، معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران اعلام کرد که قیمت انواع محصولات لبنی در یک تا دو ماه اخیر افزایش یافته است و این گزارشها به صورت هفتگی در اختیار سازمان حمایت قرار میگیرد.
🔺با وجود اینکه سخنگوی انجمن صنایع لبنی در اقدامی تامل برانگیز، افزایش قیمت محصولات لبنی در هفتههای اخیر را رد کرده است، اما این موضوع در سفره مردم قابل لمس است و با مراجعه به فروشگاهها این افزایش قیمتها مشاهده میشود که این موضوع به تایید اتاق اصناف ایران نیز رسید.
🔺از تاریخ 7 مهر ماه سال جاری، قیمت محصولات لبنی تنظیمبازاری 30 درصد افزایش یافته که همزمان با این افزایش قیمت، نرخ محصولات غیر تنظیم بازاری نیز گران شد اما در هفته های اخیر دوباره شاهد افزایش قیمت برخی محصولات لبنی هستیم./تسنیم
#کدال
#پتروشیمی
پتروشیمیها این هفته میآیند؟
🔹ولیالله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در مصاحبه با آوای آگاه درخصوص آخرین وضعیت بازگشایی نمادهای پتروشیمی گفت: روز چهارشنبه به شرکتها اعلام کردیم که تعیین تکلیف نرخ سرویسهای جانبی را افشا کنند و تاکنون فقط شگویا افشا کرده است که افشای آن هم نیاز به اصلاح دارد. باقی شرکتها هنوز افشایی انجام ندادند.
🔹وی افزود: بقیه شرکتها هم باید افشا کنند تا ما افشای آنها را بررسی کنیم و بعد از آن، نمادشان را برای بازگشایی میگذاریم. اینکه چه زمانی این اتفاق بیفتد، هنوز مشخص نیست؛ اما ممکن است که همین هفته باشد، ولی در کل بستگی به افشای شرکتها دارد.
🔹جعفری اعلام کرد: شگویا در افشای خود چندان رفع ابهام نکرده و باید توضیح بیشتری بدهد. اگر اصلاح کند، این هفته نماد آن بازگشایی میشود.
😐معلوم نیست چه نقشه ای دارند .