یک متن درست در مورد یک غلط رسانهای
✍️رضا سجادینژاد
▪️تصویر بالا مربوط به الیویر وند کاستیل است که ۴۵۵ روز در تهران بازداشت بوده و حالا آزاد شده
تصویر پایین مربوط به آقای اسدالله اسدی است که تیر ۱۳۹۷ در آلمان دستگیر و در بلژیک زندانی شده بود. آقای الیور به اتهام جاسوسی در ایران دستگیر شد و آقای اسدی به اتهام {واهی} دست داشتن در عملیات بمبگذاری.
▪️حالا بنابر توافق دو کشور این دو زندانی تبادل شدهاند و به وطن خود بازگشتهاند. تصویر بالایی بازنمایی بازگشت فردی به آغوش گرم خانواده است و تصویر پایین بازنمایی بازگشت کارمند یا مأمور حکومت به جمع نمایندگان حکومت است!
▪️این تصاویر روایت خواهند شد و ما روایتهای این تصاویر را در آینده بازمرور و داوری خواهیم کرد اینکه رسانههای اروپایی بازگشت آقای الیور را چگونه با تصویر بازنمایی کردهاند در کنار بازنمایی رسانههای ایران از لحظه بازگشت آقای اسدی، قدرت پنهانی خواهد بود که ورا و فرای هر متنی ملاک و اساس داوری داوران خواهد بود.
▪️ما در ایران مطبوعاتی و اهالی رسانه متخصص فراوان داریم اما وقتی رسانهها در دست متخصصان نیست و متخصصان رسانه در خانههای اندوهشان کز کردهاند آفرینش این دست شاهکارها بیشتر ناهنرمندی کسانی را نشان میدهد که مغرورانه بر پشت فرمان تعصب و جهالت نشستهاند و به پس میرانند...
@sharhe_hal
نامه آیتالله اعرافی به جناب رئیسی در مورد عواقب طرح مسکن ملی موجود و راه اصلاح آن.
@sharhe_hal
شرح حال
لینک ورود به جلسه👇 https://sessions.ec.iau.ir/general1
جلسه برخط ارائه کتاب آقا روحالله ساعت ۱۴
https://sessions.ec.iau.ir/general1
هدایت شده از چاپ و نشر بینالملل
کتاب " آقا روح الله"، اولین جلد از مجموعهای است که به بررسی منطق رهبری امامین انقلاب اسلامی میپردازد. این کتاب در نتیجهی یک پروژهی گسترده است که از سال ۱۳۹۰ توسط یک جمعی از طلاب و فضلای حوزه آغاز شده است.
هدف اصلی پروژه کتاب آقا روح الله، بررسی روش عملکرد امامخمینی و آیتالله خامنهای است. چرا که فهم صحیح و عمیق هر اندیشهای متوقف بر فهم صحیح از عملکرد مبتنی بر آن اندیشه است و فهم صحیح عملکرد نیز متوقف بر فهم صحیح بستر زمانی تحقق آنها است
جهت دستیابی به این هدف، تحقیقات اولیهای بسیار گستردهای صورت گرفت که سبب شد درسی با عنوان "سیره رهبران" در دانشگاه شریف در چند دوره آموزشی ارائه و تدریس شود. این درس، با توضیح بستر تاریخی، به بررسی دوران عملکرد رهبران انقلاب در جریانات مختلف پرداخته و نقاط مبهم را شفاف سازی نمود.
کتاب آقا روح الله یک دوران از تاریخ معاصر را مورد بررسی قرار میدهد و علاوه بر رهبران انقلاب، به سایر بزرگان و اشخاص مهم و شرایط کلی حاکم بر آن زمان نیز پرداخته است چرا که شناخت شخصیتهای بزرگ و تأثیرگذار تاریخی نیازمند شناخت زمانه و اتفاقاتی است که بر روحیات، تفکرات و تصمیمات آنها تأثیر داشته است.
#آقا_روح_الله
کد تخفیف 15 درصد: rehlat1402
https://dub.sh/9ogdPe8 :لینک کتاب
#شرکت_چاپ_و_نشر_بین_الملل
@nashre_beynolmelal
✍️ چه چیزی مرا جذب امام کرد؟...
⁉️ پرسید که چه شد جذب منظومه فکری امام شدید؟
گفتم: برای اینکه از فکر و اندیشه آغاز کنی خودت باید در سطحی از جامعیت و علم باشی که لغزشگاههای ظریف را تشخیص دهی، راه درست را در دوراهیهای معرفتی بر اساس ضوابط دقیق تشخیص دهی، خب چند نفر در این سطح هستند و اگر باشند خودشان یکپارچه امام هستند.
کمتر کسی است که از مسیر آشنایی با منظومه اندیشه امام، جذب ایشان شده باشد.
برخی ممکن است بگویند دیدن خروجی کار امام موجب جذب شدن افراد به ایشان شده است چون مثلا قبل از انقلاب در هر حکومتی قسمتی از ایران جدا شد، چه پهلوی چه قاجار و پادشاهان ما خوار حقیر مقابل بیگانه بوندند ولی بعد از انقلاب ما عزیز شدیم. خب اگر این ملاک باشد میگویم پادشاهان صفوی هم به ما عزت دادند، نادرشاه که عدد جنایتهایش بیشمار است، هم به ما عزت داد و باید شخصیتی جذاب برای من باشد! جنس اینطور علاقهای به امام مثل علاقه مردم آمریکا و انگلستان و بقیه استعمارگرها به رهبرانشان است. جنس علاقه نازیها به هیتلر چون او ما را عزیز کرده است پس ما به او علاقه داریم. جنس علاقه من به خودم و منیت من!
مردم پیش از انقلاب که هنوز خروجی کار امام را ندیده بودند، شهدا که نتیجه کار امام را ندیده بودند، آنها چرا آنطور عاشقانه جذب امام شدند؟!
جنس علاقه ما به امام از جنس علاقه به امام حسین (ع) است چه امام حسین (ع) پیروز شود و چه شکست بخورد ما عاشقش هستیم. اصلا ما هرچه در مسیر امام حسین (ع) و امام خمینی بیشتر هزینه دهیم، عاشقترش میشویم، همانطور که پدر و مادرهای شهدا عاشق امام و راهش هستند و برای امتداد آن تلاش و دعا میکنند. جنس عشق من به امام خمینی از جنس عشق به خداست.
من اولین بار که جذب امام شدم، پیام قطعنامه ۵۹۸ امام را خواندم، منشور روحانیت امام را خواندم، دیدم این حرفها جنسش فرق میکند. این ادبیات هماهنگترین ادبیاتی است که با فطرتم و قرآن مییابم. حرفهای امام را صادقانه یافتم.
در روایت است «الصِّدْقُ طُمَأْنينَةٌ وَ الْكِذْبُ ريبَة» صدق در قلب مینشیند و آرامش میآورد ولی کذب شک و دو دلی دارد، امام صادقانه بر آهنگ فطرت خدایی که در وجود همه ما است، با ما سخن گفت و ما دیدیم بر همان اساس هم عمل میکند و عاشقش شدیم. پیش از انقلاب هم مردم از همین راه از طریق پیامها و ادبیات امام و دیدن صدق عملی او، عاشقش شدند.
📌پس بهترین راه برای شناختن امام رساندن حرفهای او و توضیح آنها برای مردم و جوانان است.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
نشست نقد و بررسی کتاب حاج آقا روحالله بررسی دوران استادی امام خمینی در بستر تاریخ؛
چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۲؛
ساعت ۱۰ صبح خیابان امام خمینی روبروی پمپ بنزین کتابخانه مرکزی قم.
@sharhe_hal
✍ آیا برای معرفی امام خوب عمل کردهایم؟...
🔻 برخی اشخصاص آنقدر مهم و موثر هستند که نمیشود آنها را ندید تا با نگفتن نام و یادشان در تاریخ محو شوند.
برخی افراد چه خوب چه بد بخشی از تاریخ این مردم و مملکت هستند و تاریخ عصر آنها تحت تأثیر اراده آنها شکل گرفته است.
مثلا نمیتوان تاریخ معاصر را گفت ولی از شاهان قاجار یا امیرکبیر چیزی نگفت، نمیشود تاریخ مشروطه را گفت و از شیخ فضلالله نامی به میان نیاورد.
🔻این افراد مهم در هر صورت هستند و باید آنها را روایت کرد، اما دعوا در چگونگی روایت آنها است! امام در این سالها روایت شده است، معرفی شده است اما چطور روایت و معرفی شده است؟!
🔻در این سالها کسانی که با امام و راه امام مخالف هستند یا چندان نسبتی ندارند وقتی دیدند نمیشود ایشان را روایت نکرد و این خورشید تابنده را پوشاند، دست به تحریف او زدند و اتفاقا خیلی از جاها خودشان شدند راوی امام! حتی خیلی وقتها پول روایتگریشان را هم گرفتند تا امام را آنطور که میخواهند روایت و تحریف کنند، نه آنطور که هست.
👈 یک نمونه از روایت نادرست امام که به آن چندان توجه نمیشود، محدود کردن ایشان به یک سیاسیتمدار مبارز و انقلابی یا یک فیلسوف و عارف یا یک فقیه و... است. تک بعدی روایت کردن امام خود نوعی تحریف امام است.
👈 باز نمونهای دیگر از روایت نادرست امام محدود کردن ایشان به یک بازهای خاص از زندگیشان است. امامی که در این ۳۲ سال پس از ایشان، روایت شده است، غالب قریب به اتفاق مربوط بعد قیام و مبارزات در ۱۳۴۰ است، در حالی که امام در سال ۱۳۴۰، بیش از ۵۹ سال دارند و عمده عمر خود و کارهایی که میخواستهاند بکنند را کردهاند، پیش از ۱۳۴۰ امام یک گذشتهای بسیار درسآموز و جذاب برای نسل امروز دارد.
👈 یک نمونه دیگر از روایت نادرست امام، غیر مستند و دقیق حرف نزدن و تکیه کردن بر روایتهای دسته چندم و مبهمی است که عمدتا با سخنان و دیگر عملکردهای ایشان متعارض است.
🔻امام در این سالها بسیار روایت شده است اما آیا درست هم روایت شده است؟ غالبا خیر.
......
📎پینوشت:
۱. دیروز در جلسهای با اساتید دانشگاه بودم، یکی از آنها ادعا کرد امام نزد یک درویش میرفته و به صدای نیزدن و موسیقی گوش میکرده است. پرسیدم خب سند این ادعا کجاست؟ نام کتابی که یکی از طرفداران موسیقی نوشته بود را گفت. عرض کردم: روایت از امام اولا باید از سوی افراد یا اسنادی موثق باشد ثانیا اینها باید معاصر امام بوده باشند و ایشان را درک کرده باشند یا از افراد موثقی که درک کردهاند چیزی بگویند نه اینکه کسی که امام را درک نکرده و در وثاقت او هم شک است بدون استناد به فرد یا گزارش معتبری حرفی بزند! آن هم حرفی که با فتوای امام و نوشتههای ایشان در مورد موسیقی متعارض است!
۲. در مجموعه حیات روحخدا که تا کنون ۳ جلد آن (آقاروحالله – حاجآقا روحالله – لِله) تدوین و چاپ شده است، سعی کردیم هم هر حرفی میزنیم با سند معتبر و دقیق باشد و هم با نگاهی جامع به امام، ایشان را روایت کنیم و هم تمام زندگی امام را با همه عوامل موثر بر تکون شخصیت ایشان ببینیم و سه جلد مذکور مربوط به زندگی ایشان پیش از ۱۳۴۰ و آغاز قیام است.
👈به شرح حال بپیوندید.
@sharhe_hal
برای آشنایی بیشتر با شهید مصطفی صدرزاده که حضرت آقا امروز نام مبارکش را آورد.
پیشنهاد میکنم مستند عابدان کهنز را ببینید.👇
https://www.aparat.com/v/S6VfL
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نذر عباس | نماهنگی درباره شهید مصطفی صدرزاده
✏️ رهبر انقلاب امروز در حرم امام خمینی: مجاهدان فداکار، مدافعان حرم، فعالان سختکوش جهاد تبیین، گروههای کمک مؤمنانه، اردوهای جهادی اینها همه جوانهای این کشورند. با وجود اینترنت، با وجود شبکههای اجتماعی، با وجود این همه لغزشگاهها جوانهای ما در این راه دارند حرکت میکنند. گاهی اوقات شما میبینید از یک روستا یک شخصیت منور و نورانی برمیخیزد از یک روستای اطراف شهریار یک جوان فداکار و نورانی مثل مصطفی صدرزاده به وجود میآید. ما از این مصطفیهای صدرزاده در تمام سرتاسر کشور بسیار داریم، هزاران داریم اینها همه امیدبخش است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از پژوهشکده باقرالعلوم
#بازمعرفی
📚 باز معرفی دو اثر پر مخاطب به مناسبت ایام ارتحال امام
📝 کتاب «آقا روح الله» و «حاج آقا روح الله» عنوان دو اثر جدید پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام است که اثر نخست به بررسی دوران طلبگی امام خمینی (ره) میپردازد و اثر دوم دوران استادی ایشان را بررسی میکند.
📖 متن معرفی:
http://rbo.ir/__a-3491.aspx
📌 لینک تهیه اثر:
📗 آقا روحالله:
http://pbshop.ir/__p-513
📘 حاج آقا روحالله:
http://pbshop.ir/__p-588
🏴 فرا رسیدن ایام ارتحال امام خمینی(ره) تسلیت
💯پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیهالسلام
🆔 ble.ir/rboresearch
🆔 rubika.ir/rboresearch
🆔 eitaa.com/rboresearch
ظریف واقعا آدم عجیبیه.
فکر کن چیزهایی مثل امضای کری تضمین است، در برجام کلمه تعلیق نیامده، ترامپ نمیتونه با یه امضا از برجام خارج بشه، حالا اگر شد کی توی دنیا بهش عمل میکنه و... رو در کارنامه داشته باشی و بعد بعنوان نماینده واقعگرایی به بقیه کنایه بزنی که شما دنبال آرزوهاتون هستید و واقعیات رو نمیبینید!
بابا تو همونی هستی که در حد یه سرچ توی فایل ورد و پیدیاف برجام به واقعیات اهمیت نمیدادی که ببینی توش تعلیق هست یا نه!
بر اساس آرزوهای کودکانهت درباره خوشعهدی آمریکا و اخلاقی بودن نظامات بینالمللی قرارداد امضا کردی. بعد الان اینطور؟ حیا کن مرد...
✍محمدرضا شهبازی