شرح حال
✍️ حمله اتمی اسرائیل و آمریکا به ایران... 🔻در تقابل ایران با اسرائیل و آمریکا، همیشه گزینه حمله اتم
بخشی از یاداش دیروز در مورد اهمیت شعار سلاح هستهای ندادن در اذهان عمومی بود. امروز کتاب آیتالله حائری شیرازی را میخواندم به یاداشت زیر در همین رابطه رسیدم.👇
✍ سلاح برتر از سلاح اتمی سلاح حجت است...
«آیتالله حائری شیرازی»
صلح امام حسن(ع)، بزرگترین سلاح را از دست معاویه و بنی امیه و همه اشرار گرفت، یعنی سلاح مردمی بودن، سلاح موجه بودن، سلاح منطقی بودن، این صلح، آنها را خلع سلاح کرد؛ چون لباس حق به جانب را از تن آنها بیرون کشید و چهره حقیقیشان را نشان داد تا هر انسانی که به دنبال حجت حرکت میکند، از آنها فاصله بگیرد و به دنبال کسانی برود که منطقی حرکت میکنند و برای کارشان دلیلی دارند و تناقضی در برنامهشان نیست. سلاح برتر «حجت» است، نه «بمب اتم».
اشرار خیال میکنند که سلاح کشتار جمعی بالاترین سلاحهاست؛ چون انسان را نشناختهاند. همه چیزشان خوب است به جز انسان شناسیشان همه چیز را شناختهاند، به جز خودشان را؛ همان طور که انسان همه چیز را میبیند به جز خودش را همه چیز را در درسها و آزمایشگاه میشود تجربه کرد جز خود انسان را، آزمایشگاه انسان کل عالم است، کل تاریخ است؛ چون وجودش بزرگتر از این است که در آزمایشگاه بگنجد آنها کوچکها را آزمایش کردند؛ اما از آزمایش خودشان غافل ماندند. آنها خیال میکنند که هر کس مسلح به سلاح کشتار جمعی باشد، برنده نهایی است. اگر این طور باشد پس فروپاشی شوروی را چطور توجیه میکنید؟ وقتی که نظام کمونیستی به دلایل «انسانی» سرنگون شد در زرادخانه او بیشترین سلاحهای هستهای وجود داشت و موشکهایش دوربردترین و دقیقترین موشکها بودند و به همین دلیل هم اولین انسان را به فضا بردند.
وقتی که انسان حجت را از دست میدهد انسانهای حجت طلب را هم از دست میدهد. در نتیجه تنها انسانهای فرصت طلب برای او میمانند و فقط میتواند فرصتطلبها را با خودش متحد کند، فرصتطلب هم میآید که چیزی بگیرد، نه اینکه چیزی بدهد.
هرچه دست انسانها از حجت خالیتر میشود، فرصتطلبها برای دادن فرصت به آنها، قیمت و نرخ بالاتری را مطالبه میکنند، وقتی که عملی از دید انسان یک عمل جنایی است اعلام انصراف میکند و حاضر است زندان برود، اما مظلومین را تیرباران نکند. در چنین شرایطی آن کسی که می گوید: ما بازاء میخواهم میگوید: این نحوۀ آدم کشی نرخ دارد؛ نرخ دیروز برای جنایات دیروز بود و امروز وضع سختتر شده است. لذا مطالباتش بیشتر میشود و امکانات بیشتر میخواهد.
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
32.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ایران سال ۲۰۲۳ را چگونه پشت سر گذاشت؟
🔹در این ویدئو بخشی از مهمترین دستاوردهای ایران در سال ۲۰۲۳ را در حوزههای علمی، اَبَر پروژهها، ورزشی، دفاعی و سیاست خارجی به نمایش گذاشتهایم.
@sharhe_hal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از پیشتازییهای پهلوی در ترویج فساد، اجرای برنامه «جشن هنر» در شیراز بود. در این برنامه به نام هنر موسیقی و رقص و تئاترهای بدون حد و مرز حیا اجرا میشد.
در سند زیر از ساواک میتوانید شرح مختصری از اجرای برنامه «خوک، بچه، آتش» را بخوانید.👇
https://historydocuments.org/sanad/?page=show_document&id=dcaeobetpvc
در سند زیر نیز به مورد دیگری غیر از نمایش خوکبچه که همراه با ترویج بیعفتی به صورت رسمی و عمومی اشاره شده است.👇
https://historydocuments.org/sanad/?page=show_document&id=ov5dx5lsg3k
📌با شرح حال همراه شوید.
@sharhe_hal
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاید خبرهای ازدواج با عروسک و حیوان و هم جنس و... را شنیده باشید.
این را هم زیاد دیدهاید که خانوادههای غیر مذهبی عوض بچهدار شدن سگ را جایگزین عضو جدید خانواده میکنند یا مثلا برای اینکه هیکلشان خراب نشود بچهدار نمیشوند و...
معمولا اگر طیفی نگاه کنیم معمولا هم پولدار هستند و اهل ظاهرا خوشگذرانی و یا ازدواج نمیکنند یا ازدواج میکنند ولی بچهدار نمیشوند یا بچهدار میشوند ولی به یک بچه بسنده میکنند.
هرچه غیر مذهبیتر میشوند از میزان تعهد به خانواده واقعی و نرخ فرزندآوری آنها کاسته میشود.
همه اینها را که میبینم به یاد این آیه شریفه قرآن میافتم که:
«أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ»
همواره و پیوسته زمین را بندگان شایسته ما به میراث میبرند.
عالم و زمین خدا دائما در حال پالایش شدن است حالا هرچه ابلیس و شیاطینش میخواهند دست و پا بزنند، همه بر شاخه بنشسته و بن میبرند!
@sharhe_hal
این نمودار میانگین نمرات دانشآموزان کشور است.
در همه رشتهها سال به سال کاهش داشته.
امسال میانگین نمرات دانشآموزان تجربی ۱۱.۲۳ و ریاضی ۱۰.۷۹ و علوم انسانی ۸.۷۵ معارف ۱۰.۵۶ شده.
شاید برخی سریع نتیجه بگیرند که پس بچهها خنگ شدهاند! ولی نه، یکی از دلایلش حتما این است که دیگر درس خواندن جذابیت برای آینده ندارد حتی در کارهای مهندسی هم کار بلد بودن اهمیتش بیشتر از مدرک است و جذابیت مدرک گرفتن کم شده است. یکی از دلایلش هم افزایش الگوهای آموزش و خارج شدن آن از دست آموزش و پرورش است.
دوستم میگفت من در دبیرستان در رشته تجربی معدلم شد ۱۹.۹۵ مادرم کارنامهام را انداخت جلوام و گفت برات متأسفم، تو که ۱۹.۹۵ شدی چرا دیگه ۲۰ نشدی!
اون دوستم الان شاغله و شغل با پرستیجی هم داره ولی دیروز یه تعمیرکار آوردیم یخچالمون رو درست کنه کمتر از ۲۰ دقیقه کار داشت و مبلغی که دستمزد گرفت از حقوق یک روز کامل اون دوست درس خونم بیشتر بود.
کار تعمیرکاره اینقدر ساده بود که من همون موقع همه چیزش رو کامل تاکید میکنم کامل یاد گرفتم!
بنده خدا تعمیرکاره سرش هم خیلی شلوغ بود و روزی چندینجا میرفت.
خب مگه کسی خله بیاد درس بخونه؟!
@sharhe_hal
🔰چای دبش پول ارز گرفته شده را پرداخت کرد.
خاندوزی وزیر اقتصاد:
🔸جامعه بداند دولت این بار بنا نیست خاکروبهها را زیر فرشها پنهان کند.
🔸نمیخواهد روی فسادها سرپوش بگذارد و قرار نیست عدهای در حاشیه امن باشند.
🔸شرکت چای دبش هم بابت ارزی که برای واردات دریافت کرده بود، پولش را پرداخته و اموال مردم جایی نرفته است.
@sharhe_hal
تصویر بالا مربوط به از گزارش روزنامه اطلاعات (۲۰ دی ۱۳۵۶، ص ۲) از حوادث ۱۹ دی قم است.
همانطور که در گزارش آمده است و اسناد دیگر هم مؤید آن است تعداد شهدای این روز ۶ نفر بیشتر نبوده است.
اما دیروز حضرت آقا در مورد ۱۹ دی فرمودند:
«امروز غزّه را ملاحظه کنید؛ نقشآفرینی حضور مردم و ایستادگی مردم در یک حادثهی عظیم؛ یعنی یک گروه کوچک، یک مردم محدود ــ مثلاً دو میلیون جمعیّت ــ در یک وجب زمین، آمریکای با آن عظمت را و رژیم صهیونیستی آویزان به آمریکا را عاجز کردهاند؛ قدرت حضور مردم یعنی این. خب، حادثهی قم یک حادثهای است بمراتب از این بالاتر؛ چرا؟ برای خاطر اینکه در روز ۱۹ دی مردم قم آمدند داخل خیابان، شهید هم دادند، کتک هم خوردند، عدّهای هم زندان رفتند، امّا سرآغاز یک جریانی شدند که آن جریان توانست یک رژیم وابستهی مستکبر ظالم مسلّط بر این کشور را در طول مدّت حدود یک سال سرنگون کند.»
در عظمت یک جریان بیش از اینکه تعداد شهدا و هزینهها مهم باشد، چرایی و چه وقت بودن آن است. اعتراضهای مردم قم در ۱۹ دی ۱۳۵۶ اولا مصداق تام «أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنى وَ فُرادى» بود، یعنی مردم فقط و فقط ولو اندک بودند اما از سر غیرت دینی به صورت خودجوش قیام کردند، ثانیا در وقت مناسب و بدون درنگ و معطلی اقدام کردند و بعدا از آن هم مردم بقیه شهرها به این حرکت پیوستند و چلهمهای پیدر پی شکل گرفت. سوما اینکه مردم مقامت و مبارزه خود را مستمر ادامه دادند و هرچه رژیم محکمتر وارد شد و از آنها شهید گرفت اینها پا پس نکشیدند و مقاومتبیشتری کردند تا بالاخره بعد از یک سال مقاومت آنها جواب داد.
@sharhe_hal
هدایت شده از شرح حال
این تصویر صفحه ۷ ام از روزنامه اطلاعات در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۳۵۶ است. مقاله با عنوان «ایران و استعمار سرخ و سیاه» خیلی هم درشت و در چشم نیست اما علیه امام خمینی توهینهایی مطرح کرده است.
در همان زمان، روزنامهها پر از تصاویر مستهجن و تبلیغات و اخبار فاسد بود. اما مردم از کنار این مقاله ساده نگذشتند و قیام ۱۹ دی قم و چهلمهای پیدرپی تبریز و یزد و ... در پی آن پدید آمد و قریب به یک سال بعد رژیم پهلوی ساقط شد.
@sharhe_hal
هدایت شده از شرح حال
✍ انقلاب به تابو شکن نیاز دارد...
✅ در قضایای ۱۹ دی ۱۳۵۶ که بعد از شهادت جمعی در آن، چهلمهای پیدر پی شکل گرفت و جریان انقلاب اوج گرفت، یک نکته ویژه وجود دارد.
مقالهای علیه امام نوشته شده بود و عدهای مثل همیشه معتقد بودند: «الباطل یموت بترک ذکره» و میخواستند بیتفاوت از کنار این قضیه نیز عبور کنند! اما یک عده نسبتا محدودی تصمیم گرفتند کاری کنند و بیتفاوت نباشند و فضای سکوت را بشکنند.
✅ حجت الاسلام وافی نقل میکنند:
«صبح روز بعد هیجدهم دی ماه، طلبهای در طبقه دوم مدرسه خان، روزنامه مزبور را مقابل صورت گرفته بود تا شناسایی نشود و بلند بلند شروع کرده بود به خواندن. به گمان من شجاعت این فرد با شجاعت کسی که تمام عملیاتها را در جریان دفاع هشت ساله درک کرده است، قابل مقایسه نیست. شاید آنان که جو اختناق را حس نکرده باشند، از هضم این حقیقت عاجز باشند؛ اما قدیمیها میدانند که یک «مرگ بر شاه» در آن فضا که بردن نام امام مو بر تن افراد راست میکرد، چقدر جرأت و جسارت میطلبید حتی اگر کسی فریاد میزد: «برای سلامتی آن کسی که خودتان او را میشناسید، صلوات بفرستید!»، مردم میلرزیدند. اگر هم صلوات میفرستادند، صداهایی بود که از ته چاه میآمد.»
📝 منبع: شیرخانی، علی، حماسه 19 دی قم، ص: ۱۹۹.
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
هدایت شده از شرح حال
✍️ نمونههایی از شبهات مقدسنمایان حوزوی...
✅ شاید برای نسل جوان حوزه مشخص نباشد که چرا امام در منشور روحانیت میگویند: «خون دلى كه پدر پيرتان از اين دسته متحجر خورده است هر گز از فشارها و سختيهاى ديگران نخورده است.» امام در همان منشور روحانیت، اشارهای به این مطلب میکنند که این جماعت چه تفکرات اشتباهی را به اسم دین به خورد جامعه میدهند و با نسخه اسلام آمریکایی خود راه را برای شناخت اسلام ناب میبندند.
✅ ایشان در سخنرانی ۲۹ بهمن ۱۳۵۶به مناسبت «کشتار ۱۹ دی قم» به برخی از شبهات این جماعت اشاره میکنند:
👈«اگر خود حضرت صاحب- سلام اللَّه عليه- مقتضى بدانند خوب خودشان تشريف بياورند»! يكى از علما اين جورى مىگفت- خدا رحمتش كند- كه «من كه دلم بيشتر نسوخته به اسلام از حضرت صاحب- سلام اللَّه عليه؛ خوب ايشان هم كه مىبينند اين را، خود ايشان بيايند؛ چرا من بكنم»! ... اسلام اينها را نمىپذيرد. ... اينها مىخواهند از زير بار در بروند. يك چيزى درست مىكنند، دو تا روايت از اين طرف از آن طرف مىگردند پيدا مىكنند كه خير، با سلاطين مثلًا بسازيد، دعا كنيد به سلاطين. اين خلاف قرآن است. ... اگر صد تا همچو روايتٔهايى بيايد، «ضربِ به جِدار» مىشود. خلاف قرآن است، خلاف سيره انبياست. با اينكه روايتى نيست. شما وقتى ملاحظه مىكنيد آن همه رواياتى كه ... اگر مايل باشى كه زنده باشد اين سلطان، تو هم با او محشورى. مسلمان مگر مىشود مايل باشد به اينكه يكى زنده باشد و ظلم كند، آدم بكشد؟ رابطه داشته باشد با يك كسى كه آدم مىكشد، عالِم مىكشد ... مسلمان اگر بخواهد اهتمام به امور مسلمين نداشته باشد كه مسلمان [نيست]؛ لَيْسَ بِمُسْلِمٍ؛ «مَن اصبحَ و لَمْ يَهْتَمَّ بامورِ المُسلمينَ فَلَيسَ بمُسلِمٍ.» هى هم بگو لا اله الا اللَّه، مُسْلم نيست اين طور. اسلام آن است كه به درد مسلمين بخورد؛ مسْلم آن است كه به درد مسلمین بخورد، برسد به درد مسْلم كه آقا كشتند جوانهاى ما را. ما بىتفاوت باشيم؟ كشتند علماى ما را، ما بىتفاوت باشيم؟ كشتند مؤمنين و مسلمين را، ما بىتفاوت باشيم؟ »
📝 صحيفه امام ؛ ج ۳؛ ص۳۳۹- ۳۴۱.
👈«در بين ما هم اشخاصى هستند كه [مىگويند] «اولو الامر» هر چه، هر زهر مارى مىخواهد باشد، بايد ما از او اطاعت كنيم! «اولو الامر» است! «اولو الامر» يعنى زورگو؟! با زورگو نبايد حرف زد.
خب، پس چرا امام حسن(ع) مخالفت كرد؟ چرا امام حسين(ع) مخالفت كرد با «اولو الامر»، آن وقت كه «اولو الامر» عبارت از يزيد بود؟
«تُؤْتِي الْمُلْكَ» يكى از آخوندها به من نوشته بود- چند سال پيش از اين- كه شما مخالفت چرا مىكنيد با او؛ «تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشاءُ؛» خداوند هر كس را مىخواهد [سلطنت مىدهد]، اين
مملكت را خدا داده [به او]؛ من جواب او را كه ندادم، قابل جواب نبود اما اين تكذيب قرآن است. مگر فرعون را كس ديگر مُلْك به او داده بود؟ آن هم خدا به او داده بود، پس چرا موسى(ع) رفت با او مخالفت كرد؟ مگر نمرود را كسى ديگر به او اعطاى مُلْك كرده بود؟ آن هم از طرف خدا است، پس چرا ابراهيم(ع) مىرود با او مخالفت مىكند؟ چرا پيغمبر(ص) مخالف است؟ چرا حضرت امير(ع) با معاويه؟ خب معاويه هم در آنجا يك «اولو الامرى» است براى خودش. خب، بعد از آن چرا امام حسن(ع) با او مخالفت كرد؟ امام حسن(ع) پدر معاويه را درآورد. امام حسين(ع) چرا پا شد با چند نفر از عيالاتش رفت؛ با پنجاه- شصت نفر راه افتاد رفت آنجا مخالفت «اولو الامر» كرد. اين حرفها حرفهاى نامربوط است. آن «اولو الامر»ى كه پهلوى خدا و رسول قرار مىگيرد بايد پهلوى خدا و رسول(ص) باشد. بايد مثل خدا و رسول(ص)- بلاتشبيه- يعنى ظِلّ خدا و رسول(ص) بايد باشد. حكومت سلطان اسلام «ظلّ اللَّه» است. معنى «ظل» اين است كه حركتى ندارد خودش، حركت به حركت اوست: سايه آدمْ خودش كه حركتى ندارد؛ هر حركتى آدم مىكند سايه هم، دستش را اين جور مىكند، سايه هم همان طور. «ظلّ اللَّه» اين است؛ آن كسى را كه اسلام به «ظلّ اللّهى» شناخته است، اين است كه از خودش يك چيزى مايه نگذارد، به تَبَع احكام اسلام حركت بكند، حركتْ حركت تَبَعى باشد.»
📝 صحيفه امام، ج ۳، ص: ۳۴۸.
https://eitaa.com/sharhe_hal