eitaa logo
شرح حال
1.2هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
1.3هزار ویدیو
140 فایل
کانال شخصی حمیدرضا باقری - طلبه (مقطع درس خارج) - نویسنده (کتاب‌های آقا‌روح‌الله - حاج‌آقا روح‌الله - لِله و...) @hamidreza_baghery کانال‌های دیگر بنده👇 https://eitaa.com/ayat_va_revayat https://eitaa.com/sharhehal_hoze
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صوت نمونه‌ای از کمپین تماس تلفنی از طرف ستاد دکتر پزشکیان است. عزیزان حتما برنامه داشته باشید برای دو روز مانده به انتخابات به همه بستگان و دوستانی که گمان می‌کنید روی آنها تاثیر داشته باشید تماس بگیرید. ☎️ سلام می‌خواستم ببینم برای انتخابات به گزینه مشخصی رسیدید یا نه؟ اگر گزینه پزشکیان بود که خوب است متذکر شوید که آدم‌های دولت روحانی مثل جهانگیری، ظریف، آخوندی و... در ستاد او فعال هستند و باید منتظر تکرار مشکلات دولت روحانی بود. اگر گزینه‌های جریان انقلابی غیر از جلیلی و قالیباف هستند، بهتر است پیشنهاد بدهید برای اینکه رأی آنها نسوزد و بتواند تاثیر واقعی داشته باشد بیایند روی گزینه‌ای که اجماع بیشتر روی آنها است، سرمایه‌گذاری کنند. اگر هم که گزینه‌ قالیباف یا جلیلی است که صلوات جلیلی بفرستین و تماس بعدی را بگیرد.😁❤️ 🔗با شرح حال همراه شوید.
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین فیلم از نظرسنجی معتبر انتخاباتی! ❤️سلام بر پزشکیان❤️ درود بر روحانی❤️ 🔗با شرح حال همراه شوید.
حسن روحانی از آنچه فکر می‌کنید به شما نزدیک‌تر است. 🔗با شرح حال همراه شوید.
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نحوۀ برگزاری مناظرۀ امشب تغییر کرد محور مناظره امشب سیاست خارجی است. 🔹دبیر ستاد انتخابات صداوسیما: مناظرۀ امشب از ساعت ۲۰ تا ۲۳ برگزار می‌شود و به‌جای ۳ سری، ۲ سری سوال پرسیده می‌شود. 🔹برای پاسخ به هر سوال هر نامزد ۲ فرصت ۵ دقیقه‌ای دارد. فرصت استراحت هم وجود ندارد و مستقیم سراغ جمع‌بندی می‌رویم. 🔗با شرح حال همراه شوید.
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بنده خداها حواسشان نیست عجب سوتی بزرگی می‌دهند و چطور خودشان را رسوا می‌کنند. نقد حرف‌هایشان را در پایین بخوانید.👇 🗣 محمدرضا خاتمی در حمایت از پزشکیان گفت: ما رای میدهیم ، نه برای مشروعیت بخشیدن به چیزی، نه برای خوش آمد کسی؛ ◀️ ما رای میدهیم برای ایران ◀️ ما رای میدهیم بخاطر جوانی که امروز امید و ارزویی در کشور ندارند و به فکر مهاجرت هستند. ........... برادر من اینکه شما در یک انتخابات رأی نمی‌دهی در یکی رأی می‌دهی یعنی کاری به صحت انتخابات و روند آن نداری بلکه فقط نگاه می‌کنی هر وقت احساس کنی می‌توانی برنده شوی وارد میدان می‌شوید. همینکه گاهی وارد صحنه انتخابات می‌شوید یعنی قبول دارید در انتخابات واقعا آرای مردم در کمال صحت بررسی می‌شود، همین مشارکت شما خود تایید صحت انتخابات و مشروعیت آن است، حالا می‌خواهی در نیت خودت هرچه داشته باش، مردم و جهان به نیت شما نگاه نمی‌کنند، فقط وقتی نیت خودتان را ابراز می‌کنید معلوم می‌شود دفعات قبل که شرکت نمی‌کردید ماجرا چیز دیگر بوده. 🔗با شرح حال همراه شوید.
عزیزان رسانه‌ای و مبلغ! در این دو سه روز آخر مخاطبان شما هرچه می‌خواستند از شما بشوند شنیدند؛ شما مثلا ۱۰۰ هزار مخاطب داری که چند هفته است هرچه می‌خواستی برای آنها بگویی بارها گفته‌ای؛ دنبال مخاطب جدید باشید؛ جشن غدیر بهترین فرصت است. نشان دادن تصاویر و متن نوشته برای همراه کردن توده بسیار موثر است. متن نوشته‌های موثری چون «نه به دولت سوم روحانی» - «ادامه راه شهید رئیسی» در کنار پوستر دو کاندید اصلی جبهه انقلاب یعنی جلیلی و قالیباف تاثیر بسیار خوبی می‌گذارد. کار رسانه‌ای بس است؛ دنبال تلفن زدن و حضور در اجتماعات مردمی باشید. 🔗با شرح حال همراه شوید.
آخرین نظر سنجی‌ها و درصدهای آراء و مشارکت 🔗با شرح حال همراه شوید.
💠 سبد رأی نامزدهای ریاست جمهوری چهاردهم 🔸 بر اساس آخرین نظرسنجی متا، میزان مشارکت مردم در دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری، ۵۱.۷ درصد پیش‌بینی شده است. 🔹 در این نظرسنجی که در تاریخ ۲ و ۳ تیرماه انجام شده است، میزان سبد رأی نامزدهای احتمالی انتخابات مورد مطالعه قرار گرفته است. 🔸بر اساس داده‌ها، ۲۴.۴ درصد از مشارکت کنندگان قطعی و احتمالی در انتخابات، گفته‌اند به آقای مسعود پزشکیان رأی خوهند داد. آقای محمدباقر قالیباف با ۲۳.۴ درصد رای و آقای سعید جلیلی با ۲۱.۵ درصد به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند. 🔹 آقایان قاضی‌زاده با ۴.۵ درصد زاکانی و پورمحمدی به ترتیب با ۲.۴ درصد و ۲ درصد در مراحل بعدی از نظر مردم قرار دارند. همچنین براساس این نظرسنجی، ۲۱.۸ درصد از مردم هنوز تصمیم نگرفته‌اند که رأی خودرا به نفع کدام نامزد به صندوق بیندازند. 🔰 داده‌های این نظرسنجی از "پانل ملی متا" با نمونه ۱۵۰۰ نفری گردآوری و با روش مدل‌سازی جمعیتی تحلیل شده است. 🔗با شرح حال همراه شوید.
شرح حال
💠 سبد رأی نامزدهای ریاست جمهوری چهاردهم 🔸 بر اساس آخرین نظرسنجی متا، میزان مشارکت مردم در دوره چهار
اختلاف زیاد سبد آراء در نظرسنجی‌ها گویای این است که نمی‌شود به آنها زیاد تکیه کرد. حد مشترک آنها برای تحلیل خوب است. درصد رای پزشکیان ۲۴.۴ است یعنی به هیچ وجه پزشکیان در دور اول رای نخواهد آورد. 🔗با شرح حال همراه شوید.
💠 سهم نامزدهای انتخاباتی از سبد رأی یکدیگر چه میزان است؟ 🔹 یکی از مهم‌ترین سؤالات در ایام انتخابات، سهم نامزدها از سبد رای یکدیگر است. بر این اساس از رأی‌دهندگان به هر نامزد پرسیده شده است «در صورتیکه نامزد مورد نظر شما از رقابت در انتخابات انصراف دهد شما به کدام یک از نامزدهای دیگر رأی می‌دهید؟» 🔰 داده‌های این نظرسنجی از پانل ملی متا با حجم‌نمونه ۱۵۰۰ هزارنفری گردآوری و با روش مدل‌سازی جمعیتی تحلیل شده است. سایر نتایج این نظرسنجی در روزهای آتی منتشر خواهد شد. 🔗با شرح حال همراه شوید.