شرح حال
اگر دوستان خانه دار هستند که الحمدلله ولی اگر اجاره نشین هستند امید است که با تصویب قانون مالیات بر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سالهاست قانون مالیات بر عایدی سرمایه در کشورهای دیگر تصویب و اجرایی شده ولی این طرح در کشاکش مجلس و دولت، سالهاست که خاک میخورد در حالیکه با اجرای آن میتوان از تورم افسارگسیخته در بازارهای غیر مولدی همچون ارز و سکه جلوگیری کرد.
.........
مطالبه جدی ما از نمایندگان مجلس باید تصویب هرچه سریعتر این قانون و قانونهای مشابه آن باشد.
آزمون اصلی مجلس مبارزه ساختاری با مولدهای فساد و سوداگری است.
شرح حال
🔰 پیشنهاداتی برای درآمدزایی دوستان طلبه... ( قسمت دوم) ✅ در قسمت قبل برخی شغلهایی که خودم یا اطراف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه راههایی که به ذهنم میرسید را گفتم، اما ظاهرا راه بالاتری هم هست، راه کار برای خدا و اتکاء به او و رزق من حیث لایحتسبش.
متکی به وسیله ساز شدن عوض اتکاء به وسیله.
شرح حال
همه راههایی که به ذهنم میرسید را گفتم، اما ظاهرا راه بالاتری هم هست، راه کار برای خدا و اتکاء به ا
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 استخدام در دولت، توکل انسان را کم می کند🔸
کسی که ماهیانه، حقوق یا شهریه میگیرد و خودش را به دولت میفروشد و با آن ارتزاق میکند، چشمش به دست دولت است، نه خدا. این فرد چطور میتواند با تمام وجود، چشمش به دست خدا باشد؟ اما هنگامی که ثمرۀ کار خودش را دید، از خدا میخواهد که به او توفیق کار بیشتر بدهد. میگوید من تلاش میکنم این نخواست، یکی دیگر. اما کسی که میگوید اگر دولت نخواست برای او کار بکنم، بعد چه میشود؟ چنین فردی از نظر اعتقادات تحلیل میرود.
یک فردی در جملۀ اول وصیتنامهاش نوشت: «پسرانم را توصیه میکنم که در شغل #نوکری وارد نشوند!»
نوکری یعنی استخدام دولت شدن! جوری باش اگر یک روز خواستند با تو تسویه حساب کنند، نترسی! میگوید روزیِ خودت را دست کسی نده که هر روز بلرزی که بیرونم میکنند یا چه کسی در رأس کار هست و چه کسی نیست؟ روزیِ کم با حفظ استقلال، به انسان شخصیت و عزت میدهد. روزی فراوان ولی مصرفی بودن، وابستگی انسان را سنگین میکند.
48.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مصاحبه کامل بدون تعارف با روحالله زم...
دیندش ارزشش را دارد.
🔻به شرح حال بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 وقتی حضرت آقا با اشاره به مخاطبان خود میگویند شما ان شاء الله شکست آمریکا و به زانو درآمدن اسرائیل را میبینید، دلگرم باشید و برای آیندهای خوب خود و زندگیتان را آماده کنید.
کمربندها را محکم ببندید و خود را از بارهای دنیا و نفسانیت آزاد کنید که مسیر طولانی و سختی پیشرو داریم.
مسیری که انتهای بسیار خوشی دارد.
به فضل الهی ما برافراشته شدن پرچمهای لااله الا الله را بر قلل رفیع عالم خواهیم دید.
🔻به شرح حال بپیوندید.
آیتالله دلار.pdf
805.6K
📝 جزوه آیتالله دلار
🔻در این جزوه مروری صورت میگیرد بر تحولات فرهنگی و سیاستهای اقتصادی متأثر بر فرهنگ و نیز پروژههای سیاسی - فرهنگی دوره اصلاحات در راستای تغییر هویت جمهوری اسلامی.
نام این جزوه از تعبیر یکی از اندیشمندان غربی گرفته شده است:
There was only one grand Ayatollah in Iran, Ayatollah Dollar
یعنی الان در ایران فقط یک آیتالله بزرگ وجود دارد و آن هم آیتالله دلار است.
میتوان ادعا کرد در دولت آقای روحانی یک دور آنچه از تجربهها و شکستهای جریان اصلاحات تا سال ۱۳۸۴ رخ داده بود مجددا تکرار شد.
از این جهت خواندن این جزوه و مقایسه آن با آنچه در دوره روحانی گذشت بسیار جالب است.
اما نکته اصلی که انگیزه بنده از انتشار این جزوه در این برهه از زمان است توجه دادن به رابطه سیاستهای اقتصادی این روزهای دولت با تاثیرات فرهنگی و نتایج سیاسی آن است، وارد شدن جمعیت کثیری از مردم به بورس با حمایتهای دولت نتایج فرهنگی خاص خود را به دنبال دارد که نتیجه آن در انتخاباتها و سیاست خود را نشان خواهد داد.
............................
این جزوه از جزوات خوب دوره دانشجویی ما بود و مطالب آن را تا جایی که بنده اطاع داشتم و تحقیق کردم درست است اما از این جهت که نام نویسنده آن را نمیدانم و در جزوه نیز ذکر نشده است، دوستان در صورتی که خواستند به مطالب آن ارجاع دهند به صورت مستقل تحقیقی انجام دهند.
🔻به شرح حال بپیوندید.
🔻این تصاویر پشت دلارهای مختلف است که با وجود تغییر شکل آن یک جمله در همه آنها تکرار شده است:
👉"IN GOD WE TRUST"
یعنی ما فقط به خدا توکل داریم.
..........................
🔻خوب است تاریخچه آمریکا را بدانیم و بدانیم که یکی از انگیزههای مهاجرت به آمریکا تشکیل سرزمین موعود بود، بدانیم که بخش زیادی از مهاجرین به این کشور مسیحیان و یهودیان معتقد و با ایمان بودند.
شاید نتیجهگیری شما از این شعار روی دلار این باشد که نباید فریب ظاهر را خورد اما خیر، باید گفت نباید فریب ساختارها و قواعدی را خورد که ناخواسته و تدریجا ما را تغییر داده و برده و دستآموز خود میکنند.
................
🔻 آیتالله حائری شیرازی در مورد این جمله پشت دلار میگفتند:
آمریکا روی دلارشان مینویسند به خدا اعتقاد دارند ولی خداییش ندارند. روی دلار مینویسند «In God we trust»، تقدیم و تأخیر را هم رعایت میکند نمیگوید «We trust in God» قید را نمیآورد بعد از فعل و فاعل، قید را آورده است قبل از فعل و فاعل «In God we trust»؛ ما فقط به خدا توکل داریم. تو بگو و ما هم باور کنیم. فلسطینیها باید بگویند «In God we trust» نه شما. شما باید بگویید «In money we trust»؛ فقط به پول ما توکل میکنیم.
🔻به شرح حال بپیوندید.
eghtesad.pdf
134.7K
📝 جزوه "یک تصویر هوایی از اقتصاد"
🔻 این جزوه در ۳ بخش گستره علم اقتصاد، منبع شناسی ادبیات اقتصاد و جریان شناسی اقتصاددانان ایران، به صورت مختصر مباحث کلی از اقتصاد را ارائه میکند.
..................
🔻مهمترین بخش این جزوه جریانشناسی اقتصاددانان ایران است که در ۳ بخش زیر جریانهای مختلف اقتصادی حاکم بر کشور پس از انقلاب را توضیح میدهد:
اقتصاد لیبرالی "بازار آزاد" که بیشتر در دوران آقای هاشمی و روحانی بر کشور حاکم بود و هست؛
جریان تقریبا سوسیالیستی "توسعه اقتصادی مستقل" که مقداری در دوره میرحسین موسوی و خاتمی قدرت داشته است؛
و در آخر اقتصاد اسلامی که این نگاه نیز در عرصههایی چون تصویب برخی قوانین کشور دخیل بوده است.
🔻به شرح حال بپیوندید.
شرح حال
🔺سالهاست قانون مالیات بر عایدی سرمایه در کشورهای دیگر تصویب و اجرایی شده ولی این طرح در کشاکش مجلس
امروز دو فوریت این طرح تصویب شد و ان شاء الله خبر خوشی برای مستاجر ها در راه است.
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️جیغ بنفش احمدی نژاد و اصلاح طلبان در برابر دیوار چین
(قسمت اول)
🔹چند از روز از فضاسازی تبلیغاتی بزک کنندگان آمریکا و مذاکره در روزنامه های زنجیره ای اصلاحات و اظهارات محمود احمدی نژاد که در حقیقت تکمیل کننده پازل فشارحداکثری ترامپ جهت تغییر رفتار جمهوری اسلامی و به پای میزمذاکره کشاندن ایران نگذشته است، که همان جریان خط جدید خبری با حمله بی مبنا و کور به قرارداد راهبردی 25 ساله ایران و چین را آغاز کرد.
🔹ابتدا محمود احمدی نژاد که روزی مخالف تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و موافق تسخیر سفارت شوروی بود و پس از برجام نیز سکوت اختیار کرد و هیچ واکنش درخوری نسبت به خسارت محض برجام نشان نداد و اخیرا نیز چندبار بحث کنار آمدن ایران با آمریکا و مذاکره را طرح کرده، در اظهاراتی از یک قرارداد 25 ساله با یک کشور خارجی گفت که بناست منافع ملی کشور به حراج گذاشته شود. پس از احمدی نژاد در یک هماهنگی تعجب برانگیز جریان رسانه ای اصلاح طلبان و افراد شاخصی چون عبدالله رمضان زاده نیز همین موج خبری علیه روابط ایران و چین را برجسته کردند.
🔹ماجرای قرارداد 25 ساله ایران و چین به سفر شی جین پینگ رئیس جمهوری خلق چین در اسفند 94 برمی گردد. طی این سفر توافقات اولیه تحت عنوان «مشارکت جامع استراتژیک ایران و چین» انجام شد و جزییات و گسترش آن به مذاکرات بعدی موکول شد. همان زمان رهبرمعظم انقلاب اسلامی در دیدار با رئیس جمهور چین ضمن تایید کلیت این حرکت فرمودند: «دولت و ملت ایران همواره به دنبال گسترش روابط با کشورهای مستقل و قابل اطمینان همچون چین بوده و هستند و بر همین اساس، توافق رؤسای جمهوری ایران و چین برای یک روابط استراتژیک ۲۵ ساله، کاملاً درست و حکمتآمیز است. ایشان با اشاره به سیاستهای سلطهگرانهی برخی کشورها بهویژه آمریکا و همکاری غیرصادقانهی آنها با کشورهای دیگر افزودند: این وضعیت موجب شده است که کشورهای مستقل، بهدنبال همکاریهای بیشتر با یکدیگر باشند و توافق ایران و چین برای روابط استراتژیک ۲۵ ساله در همین چارچوب است که باید با پیگیری جدی دو طرف، توافقها حتماً به مرحلهی عملیاتی برسند.»
🔹اما پس از انعقاد برجام و سیاست دولت در جهت گرایش به غرب و اعتماد به آمریکا و اروپا، توسعه روابط با بقیه کشورهای دنیا از جمله آمریکای لاتین، آسیا و آفریقا مهجور ماند و دولت تمام تخم مرغ های خود را در سبد آمریکا و اروپا قرار داد. حتی پس از خروج آمریکا از برجام و عیان شدن بی ثمر بودن برجام، کماکان دولت به امید وعده های اروپایی و گشایش های احتمالی اراده جدی بر پیگیری توافقات جامع با چین نداشت تا جائیکه 6 ماه ایران در چین هیچ سفیری نداشت. اکنون پس از پوچ شدن وعده ها و همراهی آشکار اروپا با آمریکا در اعمال راهبرد فشارحداکثری علیه ایران، دولت ناچارا به سمت احیا و توسعه روابط با چین رفته است.
🔹چین که طی تمامی سال های تحریم توسط آمریکا و اروپا، نه تنها خریدار نفت ایران بوده است، بلکه بسیاری از نیازهای ایران را بدون نگاه سلطه آمیز و براساس منافع متقابل رفع کرده است.
بطور مشخص باید گفت قرارداد 25 ساله ایران و چین نه تنها هنوز نهایی نشده است، بلکه صرفا پیش نویسی ابتدایی آماده شده که باید مورد موافقت طرف چینی و احتمالا مذاکرات متعددی میان طرفین واقع شود. مجید رضا حریری رئیس اتاق مشترک ایران و چین نیز «با بیان اینکه با توجه به عمق و گستردگی این قراردادها به نظر نمی رسد اجرای آنها به دولت دوازدهم برسد، گفته است بایستی این قرارداد مورد تایید دولت چین نیز قرار گیرد. در مرحله نهایی بایستی این قراردادها به مجلس ارسال شده و پس از تصویب مجلس حالت رسمی پیدا میکنند.»
🔹بنابراین این پروپاگاندای تبلیغاتی که بدون هیچ استناد و اطلاعاتی ادعا کنند چین در حال استثمار ایران است و برجام شرقی اتفاق افتاده است، از اساس بی مبناست چرا که هنوز هیچگونه توافقی نشده و به متن مشخصی نیز نرسیده است.
هرچند شفافیت و اعلام جزئیات قراردادهای بین المللی به مجلس شورای اسلامی جهت تصویب و بخصوص با به بی اعتمادی به مخفی کاری های دولت حسن روحانی امری ضروری است که در ادامه با پیشرفت روند امور باید تحقق یابد.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
ادامه دارد...
✅ @haallaj
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️جیغ بنفش احمدی نژاد و اصلاح طلبان در برابر دیوار چین
(قسمت دوم)
🔹اما نقطه اساسی بحث این است که در حالی که آمریکا و اروپا طی سال های پس از انقلاب هرگونه خصومت ورزی و تحریمی علیه ایران اعمال داشته اند و دولت روحانی نیز 7 سال کشور را معطل چشم آبی های غربی نگه داشت و عایدی جز تحریم و فشار بیشتر برای ایران نداشت، کماکان عده ای که کاسه لیسی غرب و آمریکا را برای تداوم حیات سیاسی خود ضروری می بینند، از تعاملات اقتصادی با چین و روسیه که طی سال های تحریم تنها کشورهایی بودند که به کمک ایران آمدند احساس خطر کرده و به این راهبرد صحیح در توسعه روابط با شرق آن هم بدون هیچگونه اطلاعات و استنادی می تازند. در حقیقت گویا توسعه روابط با شرق موجبات کسادی بازار کاسبان تسلیم و مذاکره با آمریکا خواهد شد که اینگونه به تکاپو افتاده اند تا روابط منطقی و براساس منافع متقابل ایران و چین را تخریب کنند.
🔹در واقع اگر دولت بجای 7 سال هدر دادن سرمایه های کشور در برجام، همین قرارداد آینده نگر و تضمین کننده منافع ملی ایران را پیگیری کرده بود، امروز هم کمک دهنده جدی به وضعیت اقتصادی کشور بود و هم توازن قوایی در برابر فشارحداکثری آمریکا آن هم با پشتوانه اقتصادی ایجاد شده بود.
🔹از طرفی امروز دیگر مانند دوران جنگ سرد، ما با بلوک شرق تمدنی و ایدئولوژیک مواجه نیستیم که عده ای توسعه روابط با چین را مغایر با شعار « نه شرقی ، نه غربی» قلمداد می کنند، بلکه با شرق جغرافیایی روبرو هستیم. اساس و مبنای این شعار نفی هرگونه سلطه پذیری در نظام بین الملل است، که در تاریخ روابط با چین نشان داده هیچگاه به دنبال تحریم و تجاوز و سلطه بر ایران نبوده و باید گفت اساسا نظم حاکم بر نظام بین الملل و نظام دو قطبی بر مبنای بلوک غرب و شرق تغییر کرده است. و شاهد هستیم چین و روسیه در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی و شورای امنیت سازمان ملل در برابر زیاده خواهی ها و سلطه گری های آمریکا و اروپا علیه ایران می ایستند و به قطعنامه های ضد ایرانی رای منفی می دهند.
🔹از طرف دیگر در شرایطی که شاهد افول نظم آمریکایی_اروپایی(نظم غربی) بر نظام بین الملل هستیم، تا جائیکه کنفرانس امنیتی 2020 مونیخ از «غرب زدودگی» از نظام بین الملل (Westlessness) یاد می کنند و سران کشورهای اروپایی از چرخش قدرت به سمت شرق با محوریت چین یاد می کنند، سازمان توسعه همکاری های اقتصادی اعلام می کند تا پایان سال 2040 اقتصاد چین 77 درصد بزرگ تر از اقتصاد آمریکا خواهد بود و حتی آمریکا راهبرد امنیت ملی خود را براساس تقویت و اولویت نگاه به شرق تنظیم می کند، کاملا عقلایی و منطقی خواهد بود که جمهوری اسلامی ایران با وجود منافع مشترک به سمت قراردادهای راهبردی آینده نگرانه با چین براساس منافع متقابل و نگاه به شرق ضمن حفظ موضع خود در مسائل اختلافی حرکت کند.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در تبیین اولویت های سیاست خارجی کشور در بهمن 96 فرمودند: «در سیاست خارجی، ترجیح شرق بر غرب، ترجیح همسایه بر دور، ترجیح ملّتها و کشورهایی که با ما وجه مشترکی دارند بر دیگران، یکی از اولویّتهای امروز ما است.»
🔹بنابراین در شرایط تحریم و فشار حداکثری توسط آمریکا و اروپا و آشکار شدن بی ثمر و پر ضرر بودن اعتماد به غرب، ایران باید ضمن چرخش اساسی در توسعه روابط خود به سمت شرق به دنبال تنوع همکاری با کشورهای دارای منافع مشترک و ایجاد ائتلاف در برابر آمریکا باشد. این مهم که هم دربرگیرنده منافع اقتصادی کشور است و هم متوازن کننده قدرت جمهوری اسلامی در نظام بین الملل در برابر سلطه آمریکا است، می تواند از چین تا آمریکای لاتین، آفریقا و کشورهای همسایه را دربر بگیرد. امری که با تحقق آن طبیعتا موجب برچیده شدن بساط غرب گرایان و کاسبان مذاکره از اصلاح طلبان تا احمدی نژاد خواهد شد و به همین دلیل است که این روزها جیغ بنفش آنها بلند شده است.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🔺متن کامل یادداشت در لینک زیر
https://www.farsnews.ir/news/13990417000388/
✅ @haallaj
هدایت شده از اسناد شرح حال
ویرایش نهایی برنامه همکاری های جامع ایران و چین.pdf
11.76M
متن کامل پیشنویس قرارداد 25 ساله ایران و چین
شرح حال
تصویری از وضعیت فقر و درآمد متوسط مردم نسبت به هزینههایشان در استانهای مختلف؛ به گزارش مرکز پژوهش
وقتی آمار متوسط سنی استانهای مختلف را با آمار توزیع فقر در استانهای مختلف مقایسه میکنیم، رابطه مستقیم افزایش درآمد و پیر بودن این استانها مشهود است، یعنی هرچقدر مردم استانهای مختلف از نظر اقتصادی قویتر میشوند متوسط سنی آنها بیشتر میشود.
قاعدتا عامل اصلی در جوان بودن متوسط سنی جمعیت یک استان کودکان و نوجوانان هستند یعنی تعداد فرزندان خانوارهای استانهای جوان بیشتر است.
آیا میتوان نتیجه گرفت هرچقدر خانوادهها پردرآمدتر هستند تعداد فرزند کمتری دارند؟ یا هرچقدر خانوادهها فقیرتر میشوند تعداد فرزندانشان بیشتر میشود؟
یا بیاییم جای علت و معلول را عوض کنیم و بپرسیم هرچقدر خانوادهها پر جمعیتتر میشوند فقیرتر میشوند و هرچقدر کمجمعیتتر ثروتمندتر؟
برای اینکه ببینیم کدام نتیجهگیری درست است به اطرافیان خودمان نگاه کنیم، عمدتا کسانی که از نظر مالی توان داشتن چند فرزند را دارند تمایلی به فرزندان بیشتر ندارند، کسانی هم که به صورت متوسط سه تا پنج فرزند دارند عمدتا زندگی متوسطی دارند.
پس ظاهرا داشتن سه تا پنج فرزند عامل فقر نیست بلکه اشتغالات، تشریفاتها و سختگیریهای پر درآمدها بیشتر عامل کمفرزند بودنشان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینطور که معلوم است بورس تازه اولای کارشه و برنامه همچنان ادامه خواهد داشت و در آینده، بخش عمده سرمایههای مردم در بورس مدیریت خواهد شد.
در برخی کشورها مثلا آمریکا قریب به ۸۰ درصد مردم در بورس فعال هستند.
این اتفاق از جهاتی خوب است مثلا به مردمیتر شدن اقتصاد، شفافتر شدن روندها و افزایش نظارت، کنترل نقدینگی و کاهش تاثیر مستقیم آن بر کالاهای اساسی و سرمایههای اصلی مردم مثل مسکن و خودرو و.... کمک میکند.
اما
از طرفی هم موجب تغییرات فرهنگی عمیقی در مردم از جهت روحیات سیاسی و اقتصادی میشود.
این تغییرات را هم میتوان به نفع یا ضرر انقلاب تصویر کرد.
آنچه مهم است اینکه به این مسائل خوب فکر کرده باشیم و برای این تغییرات و واکنش منطقی و صحیح نسبت به آنها آمادگی داشته باشیم.
هدایت شده از مطالعات افول آمریکا
دردسرهای بزرگ ناو های عظیم
🔸زمانی ناوهای عظیم الجثّه، نشانگر ابرقدرتی محسوب می شدند اما حالا به مایه درد سر و گرفتاری تبدیل شده اند. آمریکا سال گذشته و با هیاهوی فراوان، ناو لینکلن را به منطقه فرستاد تا ایران را بترساند اما مدتی بعد وقتی فهمید که ناوش هدف دم دستی برای حملات ایران است، بی سرو صدا از منطقه دور کرد.
🔸چند ماه قبل، دولت آمریکا در حالی که بارها با نمایش جابهجایی نیروهای نظامی سعی در عملیات روانی در غرب و شرق آسیا را داشت، ناخدای ناو تئودور روزولت را اخراج کرد؛ به دلیل افشای گرفتاری ۲۰۰ خدمه ناو به کرونا.
🔸پنتاگون چند ماه قبل رسما خواستار کاهش حداقل دو فروند ناو از ناوگان نظامی آمریکا به خاطر هزینه ها و تهدید های موجود علیه این ناوگان شد. اما حالا انفجار یک ناو جنگی در سواحل آمریکا ( و نه سواحل ایران یا چین)، بحران را پیچیده تر کرده است
#افول_آمریکا
اخبار افول موریانه وار آمریکا را در کانال زیر دنبال کنید🔽
🆔: @America_in_decline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقاجان خیلی دلتنگ شماییم...
این اجرای زیبای برادران اهل سنت در برنامه عصر جدید دلتنگترمان کرد...
به امید روزی که موسیقی در مسیر رشد و تعالی انسان قرارگیرد.
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آیت الله حائری شیرازی🔸
✅ دستتان نلرزد!
@haerishirazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرح حال
با آنان همراه نخواهم شد...
بانگ شرک وقتی در مقابل توحید شعاری طاغوت باشد دیگر شرک مصطلح نیست، این بانگ شرک برائت جستن از توحیدی است که طاغوت به دنبالش است.
و ایضا عدالتی که طاغوت به آن حکم کند عدالتی نیست که من خواهانش باشم.
أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمَآ أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَآ أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَحَاكَمُوٓا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوٓا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَنْ يُضِلَّهُمْ ضَلَالًا بَعِيدًا.
آیا درباره كسانی كه گمان میكنند به آنچه بر تو و پیش از تو نازل شده ایمان آوردهاند، تأمل و اندیشه نكردی، كه میخواهند [در موارد نزاع و اختلافشان] داوری و محاكمه نزد طاغوت برند؟ [همان حاكمان ستمكار و قاضیان رشوهخواری كه جز به باطل حكم نمیرانند،] در حالی كه فرمان یافتهاند به طاغوت كفر ورزند، و شیطان [با سوق دادنشان به محاكم طاغوت] میخواهد آنان را به گمراهی دوری [كه هرگز به رحمت خدا دست نیابند] دچار كند. (۶۰)نساء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روایت سردار باقری از شرایط پذیرش قطعنامه ۵۹۸.
این حرفها واقعیت دارد ولی همه واقعیت نیست.
واقعیتهای دیگری هم وجود دارد:
🔻اینکه ما در اوایل جنگ شرایطمان و امکاناتمان اصلا قابل مقایسه با سالهای آخر جنگ نبود و آن زمان قبول نکردن شکست و ادامه دادن آن، امری نامعقولتر از سالهای پایان جنگ بود.
🔻واقعیت این است که قبل از همه این ماجراها ایستادن مقابل تانک و تفنگ با دستان خالی نامعقولتر بود.
🔻بله ولی این هم واقعیت بود که خمینی با دستان خالی شاه را با همه دستگاههای اطلاعاتی عریض و طویل و پشتیبانی آمریکا و... از این کشور بیرون کرد.
🔻واقعیت پیروزی خون بر شمشیر است اگرچه به ظاهر و با محاسبات زمینی نامعقول ولی اگر ایمان بیاوریم و به خدا تکیه کنیم، این هم واقعیت دارد.
🔻واقعیتها فقط روی زمین شکل نمیگیرد، بخشی از آن هم در آسمانها شکل میگیرد.
🔻اگر قرار بر این شکل محاسبات بود هیچگاه نبایست انقلاب میکردیم، باید میمردیم، مثل بقیه که مردند، مثل گذشتیمان که مرده بودیم.
باید تحقیر میشدیم مثل بقیه مثل گذشتیمان.
شرح حال
🔰 روایت سردار باقری از شرایط پذیرش قطعنامه ۵۹۸. این حرفها واقعیت دارد ولی همه واقعیت نیست. واقعیت
مطالب سردار را با عین بیانات حضرت امام مقایسه کنید، تاکید هم میکنم که اینها تحلیل نیست بلکه عین متن امام است:
من تا چند روز قبل معتقد به همان شیوه دفاع و مواضع اعلام شده در جنگ بودم و مصلحت نظام و کشور و انقلاب را در اجرای آن میدیدم ولی به واسطه حوادث و عواملی که از ذکر آن فعلاً خودداری میکنم و به امید خداوند در آینده روشن خواهد شد و با توجه به نظر تمامی کارشناسان سیاسی و نظامی سطح بالای کشور که من به تعهد و دلسوزی و صداقت آنان اعتماد دارم با قبول قطعنامه و آتش بس موافقت نمودم و در مقطع کنونی آن را به مصلحت انقلاب و نظام میدانم، و خدا میداند که اگر نبود انگیزهای که همه ما و عزت و اعتبار ما باید در مسیر مصلحت اسلام و مسلمین قربانی شود، هرگز راضی به این عمل نمیبودم و مرگ و شهادت برایم گواراتر بود، اما چاره چیست که همه باید به رضایت حق تعالی گردن نهیم، و مسلم ملت قهرمان و دلاور ایران نیز چنین بوده و خواهد بود....
تأکید می کنم که گمان نکنید که من در جریان کار جنگ و مسؤولان آن نیستم. مسؤولین مورد اعتماد من می باشند، آنها را از این تصمیمی که گرفته اند شماتت نکنید.
هدایت شده از اسناد شرح حال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقارت هویتی
شرح حال
حقارت هویتی
به همین مناسبت یاد خاطرهای افتادم.
در ایام دانشگاه دوستی را دیدم که روی پیراهنش بزرگ نوشته بود:
The big is god
به او گفتم میدانی روی پیراهنت چه نوشته؟ گفت: نوشته خدا بزرگ است.
گفتم نه، نوشته بزرگ خداست.
این نه تنها شعار توحیدی نیست بلکه دارد خدا را نفی میکند میگوید خدا کجا! خدایی نداریم! قدرت خداست، هرکه بزرگ و قدرتمند بود همان خداست، خدا منشأ قدرت نیست بلکه قدرت منشأ خدایی است.
بنده خدا میگفت تازه فهمیدم و دیگر نمیپوشمش.