15.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مورد این افزایش سرعت واردات واکسن بنده نظر کارشناسی ندارم ولی بشخصه در زدن واکسن خارجی قائل به لزوم احتیاط هستم، چون درصورتی که سخن منتقدان درست باشد عواقب خطرناکی خواهد داشت.
این کلیپ را به عنوان نمونهای از شواهد منتقدان افزایش واردات واکسن خارجی ببینید و فراموش نکنیم این صحبت حضرت آقا در ۲۲ اسفند ۹۸ در فرمان به سرلشکر باقری را که:
این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
@sharhe_hal
شرح حال
✍️ اهل هجرت و تلاش که باشی... #معیشت_طلاب_مهاجر_ازـقم (قسمت دوم) 📌قرار شد در باب مساله معیشت طلبهای
✍️تردید در تکلیف هجرت؟...
✅ گفتگویی در باب چشم انداز معیشتی طلابی که بنای بر هجرت از قم دارند را شروع کردیم و در قسمت قبل اشارهای به این شد که برای هجرت از قم و وارد شدن به کارهای تبلیغی، نیاز است لااقل یک مدت زمان خوب اگر استعداد تحصیل داریم زحمت بکشیم.
✅ اما اگر پیش از آنکه از نظر علمی به نقطه مطلوب و قوت خوب برسیم شرایطی پیش آمد که امکان باقی ماندن در قم برایمان نبود، چه؟ دنیا به آخر میرسد؟ تحصیل علم منحصر در قم است؟
✅ اگرچه شرط ورود جدی به عرصه تبلیغ برای کسی که استعداد تحصیل را در خود میبیند، رسیدن به استحکام علمی است اما حصول استحکام علمی منحصر در قم هم نیست، خدای دستگیر قم، شیراز و اصفهان و مشهد و... هم هست.
به تعبیر امیرالمؤمنین(ع): «لَيْسَ بَلَدٌ بِأَحَقَ بِكَ مِنْ بَلَدٍ، خَيْرُ الْبِلَادِ مَا حَمَلَك» هیچ شهرى از شهر ديگر بتو سزاوارتر، و شايستهتر نيست، بهترين شهرها شهرى است كه ترا پذیرا باشد.
✅ مسأله اساسی که همه چیز را مشخص میکند، نه شرایط مالی متفاوت اینجا و آنجا، نه شرایط تحصیلی متفاوت اینجا و آنجا است، باید دید تکلیف هر زمان، بودن در کجاست؟ ما به دنبال تکلیف که باشیم، شرایط مالی و تحصیلی را خدا تأمین میکند.
✅ در حدیثی نورانی از کتاب کافی، امام رضا(علیه السلام) یکی از یاران خود را دعوت به همراهی خود در سفر به مکه میکنند. اما آن فرد پاسخ میدهد که پدرم و مادرم به فدایت من خرج راه ندارم.
👈«فَقَالَ لِي: «يَا يَزِيدُ، مَا تَقُولُ فِي الْعُمْرَةِ؟» فَقُلْتُ: بِأَبِي أَنْتَ و أُمِّي، ذلِكَ إِلَيْكَ، و مَا عِنْدِي نَفَقَةٌ، فَقَالَ: «سُبْحَانَ اللَّهِ! مَا كُنَّا نُكَلِّفُكَ و لَانَكْفِيك»
حضرت پاسخی میدهند که محدود به آن مورد نیست بلکه در دیگر امور زندگی نیز جاری است و آن اینکه اگر ما در مسیر عمل به تکلیفی باشیم که خدا و امام عصرمان برایمان مشخص کرده است، خود خداوند و خود حضرات تکفل هزینههای ما را به عهده میگیرند.
✅ پس مساله اصلی تشخیص تکلیف است، نه مشکلات مالی یا تحصیلی. اما تکلیفمان را چطور تشخیص دهیم؟ آیا ما الان مکلف به هجرت معکوس از قم هستیم؟
✅ اگر تردید داریم چهکنیم؟ استخاره بگیریم؟ منتظر خوابی، هدایت غیبی و... باشیم؟ مشورت کنیم؟ چه کنیم؟
برای خارج شدن از تردید، برای دل قرص داشتن، خداوند تبارک و تعالی یک راه پیشنهاد داده است، راهی که اگر اهلش بودی بمباران هدایت میشوی و از راههای غیبی و معمول و... همه جوره اینقدر شما را هدایت میکنند که با دل قرص سختترین تصمیمها را به راحتی میگیری.
میشوی حاج قاسم که ۱۰۰ نفر ۱۰۰ نفر آدم میکشت ولی یک ذره تردید نداشت که رضای خدا و تکلیف او این کار است، میشوی امام خمینی که با وجود آن همه تقوا دستور میدهد حکومت نظامی باید شکسته شود ولو خونها ریخته شود.
✅ مؤمن به واسطه هدایت الهی در مرحله شک و تردید نمیماند. اما شرط این هدایت چیست؟
راهش زحمت خالصانه کشیدن، در راه تکالیف معلوممان است.
👈«وَ الَّذينَ جاهَدُوا فينا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنا وَ إِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنينَ (۶۹- عنکبوت)» جاهدوا یعنی اهل تلاش و زحمت بودن، فینا یعنی هم بدانی در راه غیر خدا مثل هوای نفست نیست هم بدانی در راه خداست این قسمت دومش همان «قَوْلِ النَّبِيِّ ص مَنْ عَمِلَ بِمَا يَعْلَمُ وَرَّثَهُ اللَّهُ عِلْمَ مَا لَمْ يَعْلَم» است.
📌 وقتی چنین شدی بمباران هدایت میشوی با دو تأکید لام ابتدا و نون تأکید «لَنَهْدِيَنَّهُمْ» خدا تعهد میدهد که راههای مختلف خودش را پیش پایت بگذارد، نه یک راه، چندین راه، منویی باز از گزینهها با ثبات و قاطعیت که شرایط هر تغییری کند باز تکلیف برای شما روشن است.
📌پس اگر میدانی فعلا قبل از هجرت تکلیفت خوب درس خواندن یا درس دادن و تهذیب و... است در راهش خالصانه زحمت بکش، تکلیف هجرتت هم معلوم میشود.
.....
✍️ طلبهای که پشتش گرم نیست... (قسمت اول)
https://eitaa.com/sharhe_hal/3665
✍️ اهل هجرت و تلاش که باشی... (قسمت دوم)
https://eitaa.com/sharhe_hal/3667
اولین اکران تلویزیونی مستند فالکن
به کارگردانی سید محمد مهدی پوریزدان پرست
از شبکه افق
در این مستند مراحل تشکیل و رشد مقاومت اسلامی در عراق در سالهای اشغال آمریکا را خواهید دید.
همچنین ناگفته هایی شگرف از بزرگترین عملیات ضد اشغالگران آمریکایی در پادگان فالکن و چگونگی خروج آمریکا از عراق را مشاهده خواهید کرد.
زمان: یکشنبه 28 شهریور 1400
ساعت 20 شبکه افق
t.me/falcondocmovie
instagram.com/falcondocmovie
این مستند را برادر عزیزم سیدصالح پوریزدانپرست ساخته است.
در این مستند مراحل تشکیل و رشد مقاومت اسلامی در عراق در سالهای اشغال آمریکا را خواهید دید.
همچنین ناگفته هایی شگرف از بزرگترین عملیات ضد اشغالگران آمریکایی در پادگان فالکن و چگونگی خروج آمریکا از عراق را مشاهده خواهید کرد.
زمان: یکشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۰
ساعت ۲۰ شبکه افق
گزارش نیویورک تایمز از نحوه ترور شهید فخری زاده و چند نکته جدید :
1- تایید استفاده از ربات و کنترل ماهوارهای سلاح
2- اولین ترور هستهای سال ۲۰۰۷ با مسمومیت بوده (احتمالا همون دانشجوی دکتری صنعتی اصفهان بوده که اون موقع ایران اعلام کرد به دلیل گاز گرفتگی بوده )
3-تایید رسمی اجرا توسط صهیونیستها با اطلاع آمریکا
4-ماشین دیگری به بهانه پنچری در دوربرگردان متوقف و با دوربین وظیفه شناسایی اولیه را داشته.
5-بر خلاف نقشه، ربات و تجهیزات در انفجار کامل منهدم نشدهاند.
⭕️ طعنه دردناک در گزارش: با پاسخ غیرقاطع به ترور سردار، چرا فخری زاده ترور نشود؟!
لینک گزارش نیویورک تایمز 👇👇
https://www.nytimes.com/2021/09/18/world/middleeast/iran-nuclear-fakhrizadeh-assassination-israel.html
......
@sharhe_hal
شرح حال
گزارش نیویورک تایمز از نحوه ترور شهید فخری زاده و چند نکته جدید : 1- تایید استفاده از ربات و کنترل م
در این گزارش به اولین ترور هستهای سال ۲۰۰۷ اشاره شده است که متأسفانه علی رغم اینکه همان موقع موساد به ترور یکی از مهمترین دانشمندان هستهای ایران اذعان کرد ولی مسئولان هستهای کشور ترور چنین شخصی که دانشمند هستهای باشد را انکار کردند و روی آن سرپوش گذاشتند.
شهید اردشیر حسینپور اولین داشنمند شهید هستهای کشور است که در وصف ایشان چیزهای شگفتانگیزی از شاگردانشان شنیدهام و متاسفانه تا کنون از این دانشمند بزرگ و اختراعات و ابداعات علمی و نقش بسیار مهم علمی ایشان خصوصا در صنایع نظامی و هستهای شاید به دلایل مختلفی مثلا امنیتی چیزی گفته نشده است.
اما امروز که با گزارش مذکور ترور شدن ایشان مسلم شده است خوب است بیشتر از ایشان بگوییم.👇
@sharhe_hal
🔴 شهید دکتر اردشیر حسین پور، اولین شهید هستهای ایران که توسط موساد با مسمومیت رادیواکتیوی در سال ۲۰۰۷ ترور شد، در حال نوشتن معادله شرودینگر برای اتم هیدروژن روی تخته سیاه.
شهید گرانقدر اینجا دارند درس کوانتوم در دانشگاه شیراز تدریس میکنند.
@sharhe_hal
یکی از شاگردان ایشان که امروز طلبه است، برایم خاطرات مختلفی از ایشان میگفت:
ایشان تاسیس کننده یک رشته جدید علمی در سطح دکتری بودند بنام الکتروسرام.
ایشان چند تخصص داشتهاند و تخصص اصلیشان نیز فیزیک اتمی و مهندسی مواد بوده است که به کمک تلاشهای ایشان که مدیر پروژه ساخت سانتریفیوژها بودند، ایران موفق به ساخت سانتریوفیوژهای غنی سازی میشود و اصلیترین مشکل علمی و فنی در این مسیر را نیز خود ایشان برطرف کرده و حساس ترین و مشکلترین بخش سانتریفیوژ را شخصا طراحی کرده و میسازند. این پروژه، رسما ایران را وارد باشگاه هسته ای دنیا کرد.
همچنین یکی از پروژههای بسیار شگفت انگیز ایشان طراحی یک رنگ ضد رادار بوده است که جذاب امواج رادار بوده و به واسطه زدن آن روی موشک، پهباد، قایق و... اینها به سادگی ضد رادار میشدهاند، وقتی پس از اتمام این پروژه کلیاتی از این دستاورد خارق العاده نظامی در یک مقاله با نام ایشان از طرف افراد مرتبط با ایشان منتشر میشود، شناسایی شده و توسط موساد هدف ترور قرار میگیرند.
متأسفانه ایشان طرحهای نظامی خارق العادهی دیگری نیز داشتهاند که جای مطرح کردن آن اینجا نیست و بعد از شهادتشان بعضی از این طرحها ناتمام میماند.
@sharhe_hal
شرح حال
این مستند را برادر عزیزم سیدصالح پوریزدانپرست ساخته است. در این مستند مراحل تشکیل و رشد مقاومت اسل
🔻 در مستند فالکون که آن را پیش از این معرفی کردم اینکه چطور بعد از خارج شدن صدام و حضور آمریکاییها گروههای مقاومت مرحله به مرحله به خصوص با هدایت و کمک ایران رشد میکنند و از مینهای کوچک به مینهای بزرگ و تلههای انفجاری و خمپاره و موشک و زدن نیروهای آمریکایی با سلاحهای دوربرد میرسند.
اینکه چطور میشود دیگر فضای برای جولان دادن نیروهای آمریکایی تنگ و تنگتر میشود و جایی برای باقی ماندن آنها در عراق نمیماند، نشان داده میشود.
و قضیه بزرگترین پایگاه آمریکا در عراق در آن زمان که پایگاه فالکون باشد و با همین موشکهای گروههای مقاومت زاغه مهمات آن مورد اصابت موشکهای گردانهای حزبالله عراق قرار میگیرد، مثال خوبی از این مطلب است که مستند حول آن توضیحات خوبی میدهد.
لنیک دیدن و دانلود مستند از برنامه تلوبیون👇
http://www.telewebion.com/episode/2657752
🔻 اگر با مراحل استعمار کهن، نو و فرانو آشنا باشیم و بدانیم که چطور میشود استعمارگران مجبور میشوند از کشورهای استعمار شده خارج شوند و کار را به دستنشاندههایی از خود بسپارند و بعد از مدتی نیز با قیامهای ملی مواجه میشوند و شیوه جدید استعمار فرانو را پیش میگیرند، نمونهی کوچکی از آن را در همین مستند و قضایای عراق مشاهده میکنیم.
فیالجمله اینکه نظیر همان سیر تاریخی را بعد از خروج آمریکا از عراق و افغانستان باید انتظار داشته باشیم و نباید فکر کنیم آمریکا این هزینههای بسیار زیاد خود را بیخیال میشود و به راحتی میدان را برای حضور نیروهای حزبالله خالی میکند.
بلکه مرحله به مرحله شکل سخت و هزینههای کشت و کشتار و مادی آن به ظاهر کم میشود و درگیری پیچیدهتر میشود.
بعد از خروج آمریکا از عراق که با توجه به رشد گروههای مقاومت بعد از مدت زمانی طبیعی به نظر میرسد باید به انتظار نوع جدیدی از نفوذ و درگیری باشیم. ظاهرا در قضیه عراق آمریکا تلاش دارد در مرحله دوم استعمار یعنی استعمار نو شرایط را به نفع خود حفظ کند.
البته مرحله استعمار نو پلی موقت برای رسیدن به استعمار فرانو است و چیزهایی مثل اعتراضات عراق و جوکرهای نوجوان عراقی که در سال ۹۶ شاهد بودیم هم نوک کوه یخ آن است.
البته در افغانستان قضیه کمی فرق میکند و ظاهرا آمریکا وقتی از استعمار نو در افغانستان نتیجه نگرفت و با توجه به وضعیت فرهنگی افغانستان از ورود به مرحله استعمارفرانو ناامید شد، صحنه جدیدی را طرح ریزی کرده است که هدف اصلی آن ناامن کردن منطقه است و این طرح را از مدتها قبل داشتهاند.
پیشنهاد میکنم دو صحبت حضرت آقا در مورد طالبان هم در همین رابطه مطالعه کنید.👇
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1562
در صحنه جدید یا خود طالبان بعد از مدتی دست به افراط و کشتار میزند و منطقه را ناامن میکند و موجبات واکنش ایران را فراهم میکند که مطلوب آمریکا است یا اینکه طالبان بر مشی ظاهری فعلی خودش باقی میماند که آنگاه با کمک رسانه به دنبال قیامهای مردمی و درگیریهای منطقهای و حضور دیگر همسایگان در افغانستان و چندپارچه کردن افغانستان میرود و باز هم منطقه ناامن میشود.
......
@sharhe_hal
✍تفاوت دموکراسی خمینی و «آمریکایی و انگلیسی» و آنچه ما تصور میکنیم...
🔻بنده خدایی این جمله را برایم فرستاده بود:
دموکراسی از نظر خمینی یعنی مردم حق دارند برای خودشان تصمیم بگیرند و شاه را عوض کنند اما حق ندارند برای خودشان تصمیم بگیرند و ولی فقیه را عوض کنند!
🔰 پاسخ دادم:
🔻 واقعیت این است که آن دموکراسی که خمینی میگوید و دموکراسی که غرب میگوید کاملا متفاوت هستند و اتفاقا چیزی که معمول مردم ما از دموکراسی تصور میکنند هم با آنچه هرکدام از آن دو میگویند، بسیار متفاوت است.
🔻 آن دموکراسی که معمولا مردم ما تصور میکنند در عالم در جریان است این است که توده مردم به نحو مطلق حق تعیین سرنوشت خود را دارند، هر تصمیمی که آنها گرفتند، باید اجرا شود.
اما مثلا در انگلستان و برخی دیگر از کشورهای اروپایی دموکراسیشان ذیل پادشاهی و ملکه است و مردم تا جایی حق تعیین سرونشت خود را دارند که به اختیارات گسترده ملکه و خاندان پادشاهی و داراییهای آنها مربوط نباشد!
🔻 لابد فکر میکنید پادشاهی در انگلستان یک مقام تشریفاتی است؟! برای اینکه معلوم شود، چه اختیارات گسترده و اموال گستردهای در دست ملکه انگلستان است، پیشنهاد میکنم، مستند «رمز و راز ملکه» را ببینید:👇
http://www.doctv.ir/program/150326
🔻و باز لابد فکر میکنید انگلستان و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس فقط یک استثناء در جهان دموکراسی امروز هستند اما خوب است بدانید کشورهایی مثل سوئد، بلژیک، هلند، نروژ، ژاپن، استرالیا، کانادا، نیوزلند، اسپانیا نیز نمونههای دیگری از کشورهایی هستند که دموکراسی آنها ذیل حکومت پادشاهی است!
🔻 اما این آخر قصه نیست در کشورهایی هم که پادشاه ندارند، اینطور نیست که باز توده مردم حق تعیین سرنوشت خود را به نحو مطلق داشته باشند. مثلا دموکراسی در آمریکا حتی در ظاهر هم حق تعیین سرنوشت را به توده مردم نمیدهد و بلکه یک افراد خاصی در دو مجلس که یکی ترکیب آن براساس جمعیت ایالتها و یکی بر اساس تعداد ایالتها مشخص شده است، به عنوان نخبگان سیاسی اجتماعی انتخاب میشوند و بعد این افراد رئیس جمهور را انتخاب میکنند، ولو نظر اکثریت از توده مردم با فرد دیگری باشد اما آنچه قانونی است رای اعضای این دو مجلس است.
برای آشنایی بیشتر با ساختار حکومت آمریکا و مدل انتخاب رئیس جمهور پیشنهاد میکنم مستند «قصه فیل و الاغ» را ببینید:👇
https://tv3.ir/program/46320
اما واقعش! این حداقل از نمایش دموکراسی غربی هم فقط در ظاهر است و در واقع این لابیهای ثروتمند صهیونیستی هستند که با ابزار رسانه و پول مشخص میکنند که قدرت سیاسی در دست چه اشخاصی باشد و چه قانونهایی مصوب شود ولو مثلا جنبش ۹۹ درصدی مردم آمریکا شکل بگیرد باز محکوم به شکست است.
برای آشنایی بیشتر با این دستهای پشت صحنه نیز پیشنهاد میکنم مستند «لابی صهیونیستی در آمریکا» یا «روزی روزگاری ترامپ» را ببینید:👇
https://www.aparat.com/v/2havq/
https://www.aparat.com/v/09NeX/
🔻 نکته جالب توجه دیگر در مورد دموکراسی غربی هم احترام آنها به دموکراسی و رای مردم در دیگر کشورها است که توهمی بیش نیست و آمریکا در هر کجای دنیا از اوکراین تا شیلی و ونوزوئلا و آرژانتین و مصر و الجزایر و ایران و... هرجا که باشد هر مردمی علیه رژیمهای متمایل به آمریکا و دیگر همدستانش قیام کنند، آنها به خود اجازه میدهند در این کشورها با کودتا یا حمله نظامی فرق نمیکند به هر حال حکومت متمایل به خود را به قدرت بازگردانند.
📌 راستی مسخرهترین مجلس و دموکراسی دنیا نیز در سازمان ملل متحد وجود دارد، سازمان مللی که قانونا اگر همه کشورها یک رای داشتند، یک ابرقدرت میتواند آن را وتو کند! اکثریت دنیا مقابل چندابرقدرت پیروز جنگ جهانی دوم پشم هم حساب نمیشوند!
📌ادامه👇
@sharhe_hal
🔻 و اما آن دموکراسی که خمینی و شاگرد مکتبش خامنهای میگویند: در این دموکراسی، میزان رای مردم و قانون خداست، حتی خمینی نیز یک رأی بیشتر ندارد و او مهمترین محافظ جمهوریت است. اگر او نباشد:
👈 «ديكتاتورى مىشود. آن كه جلو مىگيرد از اينكه رئيس جمهور ديكتاتورى نكند، آن كه جلو مىگيرد از اينكه رئيس ارتش ديكتاتورى نكند، رئيس ژاندارمرى ديكتاتورى نكند، رئيس شهربانى ديكتاتورى نكند، نخست وزير ديكتاتورى نكند؛ آن فقيه است. آن فقيهى كه براى امّت تعيين شده است، و امام امّت قرار داده شده است، آن است كه مىخواهد اين ديكتاتوريها را بشكند و همه را به زير بيْرَق اسلام و حكومت قانون بياورد. اسلام، حكومتش حكومت قانون است؛ يعنى قانون الهى، قانون قرآن و سُنَّت است. و حكومت، حكومتِ تابع قانون است؛ يعنى خود پيغمبر هم تابع قانون، خود امير المؤمنين هم تابع قانون، تخلّف از قانون يك قدم نمىكردند و نمىتوانستند بكنند. خداى تبارك و تعالى مىفرمايد كه اگر چنانچه يك تخلُّفى بكنى، يك چيزى را به من نسبت بدهى، تو را اخذ مىكنم، و وَتينَت را قطع مىكنم. « صحيفه امام ؛ ج ۱۱؛ ص: ۲۲.»
🔻 در دموکراسی خمینی، مردم مقابل هیچ کس جز قوانین الهی خاضع نیستند. حتی وقتی در سال ۶۲ برخی ادعا میکنند چرا مردم رای دهند و ولی فقیه یا جمعی از فقها عوض نمایندگان مردم سرنوشت مردم را مشخص کنند.
در ۹ اسفند ۱۳۶۲ میگوید:
👈 «انتخابات در انحصار هيچ كس نيست، نه در انحصار روحانيين است، نه در انحصار احزاب است، نه در انحصار گروههاست. انتخابات مال همه مردم است. مردم سرنوشت خودشان دست خودشان است. و انتخابات براى تأثير سرنوشت شما ملت است. از قرارى كه من شنيدهام در دانشگاه بعض از اشخاص رفتهاند گفتهاند كه دخالت در انتخابات، دخالت در سياست است و اين حق مجتهدين است. تا حالا مىگفتند كه مجتهدين در سياست نبايد دخالت بكنند، اين منافى با حق مجتهدين است، آنجا شكست خوردهاند حالا عكسش را دارند مىگويند. اين هم روى همين زمينه است، [...] اين طور نيست كه انتخابات را بايد چند تا مجتهد عمل كنند.»
📌 برای اینکه تفاوت واقعی دموکراسی از منظر خمینی و غربیها را معلوم کنیم به گذشته خمینیها که همیشه دوشادوش مردم برای اقامه عدالت جنگیدند بنگریم و گذشته غربیها یک تاریخ را جنایت و خونریزی کردند و حال، همانکارها را با کت و شلوار اتوکشیده و ظاهر دموکراسی میکنند.
@sharhe_hal