فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨جیمز دیوید ونس، معاون پرزیدنت ترامپ در اولین گفتگوی خود پس از انتخاب به این سمت:
🔴خیلیها تاکید دارند که باید کاری با جمهوری اسلامی کرد اما نه این سوسول بازیها و بمبارانهای الکی!
🔴اگر قرار است جمهوری اسلامی را بزنیم، محکم بزنیمش و این کاری بود که ما با کشتن سلیمانی کردیم.
🔴آن موقع میگفتند کشتن سلیمانی ما را در خطر جنگ قرار میدهد اما در واقع این کار باعث صلح شد و جمهوری اسلامی را سر جای خود نشاند.
🔴اگر میخواهید ج.ا را تضعیف کنید باید پول نفت آنها را بگیرید و اجازه دهید اسرائیل و کشورهای عربی سنی در قالب پیمان ابراهیم علیه آنها وارد عمل شوند، جو بایدن هیچ کاری در این راستا نکرد و از متحد ما اسرائیل در برابر جمهوری اسلامی حمایت نکرد. دونالد ترامپ این کار را میکند.
@sharhe_hal
میگویند در سیاست خارجی باشد شعارمان این باشد:
با دوستان مروت با دشمنان مدارا؛
این ضرب المثل برگرفته از بیتی از غزلیات حافظ است که میگوید:
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا
اما عزیزانی که این شعار را محور سیاست خارجی خود میگذارند این کلام حافظ شیرازی که در واقع حافظ قرآن است و کلام او بیانی از معارف قرآن است را اشتباه فهمیدهاند.
آن دشمنی که باید با او مدارا کرد دشمنی در مسائل شخصی و اختلافات در منافع است اما آن دشمنی که چون بر سر دفاع از مظلوم و حق هستی، چون بر سر حکم خدا هستی با شما دشمنی دارد، آن دشمنی که بر سر دین شما با شما دشمنی دارد را نباید مدارا کرد.
قرآن میگوید: «لاٰ يَنْهٰاكُمُ اللّٰهُ عَنِ الَّذِينَ لَمْ يُقٰاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَ لَمْ يُخْرِجُوكُمْ مِنْ دِيٰارِكُمْ... إِنَّمٰا يَنْهٰاكُمُ اللّٰهُ عَنِ الَّذِينَ قٰاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَ أَخْرَجُوكُمْ مِنْ دِيٰارِكُمْ وَ ظٰاهَرُوا عَلىٰ إِخْرٰاجِكُمْ أَنْ تَوَلَّوْهُمْ وَ مَنْ يَتَوَلَّهُمْ فَأُولٰئِكَ هُمُ الظّٰالِمُونَ» (ممتحنه:۸-۹)
خداوند شما را [امّا] خدا شما را از كسانى كه در [كار] دين با شما نجنگيده و شما را از ديارتان بيرون نكردهاند، باز نمىدارد كه با آنان نيكى كنيد و با ايشان عدالت ورزيد، زيرا خدا دادگران را دوست دارد. فقط خدا شما را از دوستى با كسانى باز مىدارد كه در [كار] دين با شما جنگ كرده و شما را از خانههايتان بيرون رانده و در بيرونراندنتان با يكديگر همکاری كردهاند. و هر كس آنان را به دوستى گيرد از ستمگران است.
@sharhe_hal
شرح حال
میگویند در سیاست خارجی باشد شعارمان این باشد: با دوستان مروت با دشمنان مدارا؛ این ضرب المثل برگرفته
آیتالله خامنهای:
دعای امام سجاد علیهالسلام چنین است: پروردگارا! از تو میخواهیم که با همهی دشمنانِ خودمان مدارا کنیم، مگر آن دشمنی که من به خاطر تو با او دشمنی کردم.
در دعای چهل و چهارم صحیفهی سجادیه - که دعای ورود در ماه رمضان است و امام سجاد آن را میخواندند - حضرت چیزهائی را از خدای متعال برای ماه رمضان درخواست میکنند؛ از جملهی چیزهائی که درخواست میکنند، این است: «و ان نسالم من عادانا»؛ پروردگارا! از تو میخواهیم که با همهی دشمنانِ خودمان صلح کنیم، سلم و مدارا پیشه کنیم. بعد بلافاصله میفرمایند: «حاشی من عودی فیک و لک فأنه العدوّ الّذی لانوالیه و الحرب الّذی لانصافیه»؛ مگر آن دشمنی که من به خاطر تو با او دشمنی کردم، در راه تو با او دشمنی کردم. این دشمنی است که ما هرگز با او دم از آشتی نخواهیم زد و دل ما با او صاف نخواهد شد.
امام اینجوری بود؛ دشمنىِ شخصی با کسی نداشت. اگر کدورتهای شخصیای هم بود، امام زیر پا میگذاشت؛ اما دشمنی به خاطر مکتب، برای امام بسیار جدی بود. همان امامی که از اول شروع نهضت در سال ۱۳۴۱ روی تودهی مردم، انواع و اقسام افکار گوناگون در میان مردم، اینجور آغوش باز کرده بود، مردم را از اهل هر قومی، از اهل هر گروه و مذهبی، با آغوش باز میپذیرفت، همین امام در اول انقلاب یک مجموعههائی را از خود طرد کرد. کمونیستها را صریح طرد کرد. آن روز برای خیلی از ماها که در اول انقلاب دستاندرکار مبارزه بودیم، این کار امام عجیب بود. در همان اوائل انقلاب، امام صریح در مقابل کمونیستها موضعگیری کرد و اینها را از خودش جدا کرد. در مقابل لیبرالمسلکها و دلباختگان به نظامهای غربی و فرهنگ غربی، امام قاطعیت نشان داد؛ اینها را از خود دور کرد، از خود جدا کرد؛ هیچ رودربایستی و ملاحظهای نکرد. مرتجعین را - کسانی که حاضر نبودند حقائق الهی و روح قرآنی احکام اسلامی را قبول کنند و تحول عظیم را بپذیرند - از خودش طرد کرد. امام بارها مرتجعین را با تعبیرات سخت و تلخ محکوم کرد، از خود دور کرد. در تبرّی از افرادی که در دائرهی فکری و مبانی اسلامی او قرار نمیگرفتند، امام تأمل نکرد؛ در حالی که با آنها هم دشمنی شخصی نداشت.
https://khl.ink/f/9524
..........
@sharhe_hal
امروز با یه کشاورز صحبت میکردم، میگفت ما سیبزمینی کاشتیم و باید ۵ تا ۸ ساعت به صورت بارانی آب بخوره تا آب به ریشههاش برسه و ریشهها قوت بگیره، اما از تابستان تا حالا به خاطر قطعیهای برق و آبی که سهمیهداشتیم، آبیاریهای ما بیشتر از ۳ ساعت نبوده، در نتیجه ریشههای محصول آب نمیخوره و قوی نمیشه و کپک میزنه و مجبوریم سم گران بخریم و بزنیم! تا کپک برطرف بشه و محصولمان دیگر آن کیفیت و سالمی گذشته را ندارد!
خلاصه قطعی برق فقط صرفه جویی در مصرف سوختهای فسیلی و خوشرقصی برای معاهده پاریس نیست! هزینههای چندین برابری در صنعت، کشاورزی، درمان و... هم هست.
@sharhe_hal
یکی ایستاده بود و جلو چشمش بچهاش را میزدند، برادرش را میزدند، زنش را میزدند، نه اینکه میزدند، میکشتند، به آنها تجاوز میکردند، هر از گاهی هم یک تهدیدی نسبت به خود این آدم ایستاده کنار! میکردند و یک پس کله هم به او میزدند! او هم نگاه میکرد و میگفت: «من جنگطلب نیستم، من دنبال صلح هستم، من با دشمنان مدارا میکنم!»
خوب تصور کن، این صحنه را، دوباره تصور کن!
حس شما به این آدم چیست؟! شرف این آدم چقدر است؟!
اگر کسی در صحنه کنونی که این اتفاقها و بدترش نه یک بار و چندبار، بلکه هر روز دارد رخ میدهد، بنشیند نگاه کند و از همان حرفها و پیامها برای متجاوزان مخابره کند، چه فرقی با آن آدم بی... میکند؟! چه حسی باید به او داشت؟!
@sharhe_hal
شرح حال
یکی ایستاده بود و جلو چشمش بچهاش را میزدند، برادرش را میزدند، زنش را میزدند، نه اینکه میزدند، م
✍️ اگر زورمان نرسید چه کنیم؟!...
بعد از این یاداشت یکی پرسید: «اگر زورش نرسد چه؟!» خودش را به هلاکت بیاندازد؟!
جواب اینکه:
اولا اگر زورش نمیرسد میتواند لااقل سکوت کند، لااقل پیام ذلت و حقارت به ظالمان ندهد! اگر ناراحت بودن خود را نشان نمیدهد، دیگر پیام مدارا و دوستی به کسی که جلو چشمش دارد هر روز ظلم و تجاوز و کشتار میکند، ندهد!
ثانیا چرا زورش نمیرسد؟! چون امکانات مادی او کمتر است؟! خدا را هم جزو معادلات قدرت میآورید یا واقعا خدایتان فقط در آسمانها است، خدایی است که به قول یهودیها دستش بسته است؟!
میگوید: اگر رفتیم و خدا کمک نکرد چه؟! مگر فلسطینیها الان خدا ندارند؟! شما میگویی خدا، خب بفرما این هم فلسطین و خدایش!
میگویم: خدا فقط ایمان را نمیگوید ایمان همراه با ولایت را میگوید، اصلا رکن ایمان را ولایت قرار داده.
میگوید: مگر لبنان اهل ولایت نیستند؟! الان وضعیتشان چیست؟! میگویم: الان وسط جنگ است و جنگ زد و خورد دارد، یک گروه کوچک که نه کشور است نه جمعیت زیادی دارد مقابل یک کشوری که دههای میلیارد دلار پول و سلاح از تمام دنیا برایش ارسال میشود و کشور مستقل است، دارد مقاومت میکند و ضربات کاری میزند این معجزه نیست؟! هنوز هم که جنگ تمام نشده! الان هم که هنوز جنگ تمام نشده!
یکجا را بیاور که مؤمنین تحت ولایت قیام کردهاند و شکست خورده باشند؟! مؤمنین فریب شیطان را نخورده و پشت ولی را خالی نکرده باشند و دست ولی را برای دفاع باز گذاشته باشند و به اذن و هدایت ولی قیام کرده باشند، آخر داستان به خوشی تمام نشده باشد؟!
این وعده قطعی خداوند است که اگر با نصرت ولی خدا، ناصر او شدید؛ خداوند شما را یاری میدهد. چند روز پیش به عنوان نمونهای از این وعده قطعی به آیه شریفه «يَآ أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوٓا أَنْصَارَ اللَّهِ» اشاره کردم.👇
https://eitaa.com/sharhe_hal/7336
نمونه دیگرش آیه «يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِم» (فتح:۱۰) است. در ماجرای بیعت شجره وقتی پیامبر (ص) و اصحابشان بعد از یک معاهده با کفار بدون تدارک جنگی و صرفا با شمشیرهای درون غلاف، به سمت مکه رفتند، مشرکان بنای بر عهد شکنی و مانع شدن از حضور ایشان و اصحابشان در مراسم حج و جنگ با ایشان در موضع ضعف را گذاشتند، پیامبر اکرم(ص) ضمن اینکه اعلام کردند ما برای جنگ نیامدهایم، همراهان خود که قریب به ۱۴۰۰ تا ۱۶۰۰ نفر ذکر شدهاند را فراخواند و شرایط پیش آمده و توطئه احتمالی کفار برای آنها را گفتند و از آنها خواستند هرکس با ایشان است، مجددا با ایشان بیعت کند. مؤمنین با ایشان بیعت کردند و دستشان را در دست پیامبر (ص) گذاشتند، آیه نازل شد «إِنَّ الَّذينَ يُبايِعُونَكَ إِنَّما يُبايِعُونَ اللَّهَ يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِم» آنان که دستشان را در دست تو گذاشتند، دست خدا روی دست همه آنها قرار گرفت.
یعنی دست خدا روی دست کسانی است که با ولیِّ خدا بیعت کنند و پای کار او بایستند. خداهم با آنها است، حالا معنای دست خدا چیست؟ آیا منظور، دستی شبیه همین دست مؤمنین است که نامرئی بود؟! خیر. چون در جای دیگر میگوید: «لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيْء» یا «لا تُدْرِكُهُ الْأَبْصار» پس خداوند مثل من و شما دست ندارد و دیدنی نیست، وقتی به عبارات دیگری که دست در آن آمده است مثل: «فَسُبْحانَ الَّذي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ» دقت کنیم، معلوم میشود منظور از دست، قدرت و حمایت است، عبارت «لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيْء» و «لا تُدْرِكُهُ الْأَبْصار» از محکمات قرآن است و باید متشابهات را به قرینه این محکمات معنا کرد.
پس «إِنَّ الَّذينَ يُبايِعُونَكَ إِنَّما يُبايِعُونَ اللَّهَ يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِم» یعنی وقتی عدهای با ولیخدا بیعت کنند و بیایند پای کار ولیِّ خدا بایستند، آن وقت نصرت و حمایت خدا با این جماعت است و دیگر شکستی در کار آنها نیست.
حالا برگردیم به سوال: «اگر زورش نرسید چه کند؟» اگر خدا را جزو مدار قدرت میآوریم و تحت ولایت هستیم، حتما زورش میرسد، فقط از خدا باید ترسید نه زورمندان!
«إِنَّما ذلِكُمُ الشَّيْطانُ يُخَوِّفُ أَوْلِياءَهُ فَلا تَخافُوهُمْ وَ خافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنين» (آلعمران:۱۷۵) فقط این شیطان است که اولیاء خودش را میترساند یعنی اگر میترسی یک حظی از ولایت شیطان را داری، بعد میگوید از آنها نترسید، «فَلا تَخافُوهُمْ» ازمن حسابببرید اگر مؤمن هستید. «خافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنين»
@sharhe_hal
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت نامه حضرت صدیقه کبرا فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
🏴 السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَةُ الشَّهِیدَةُ
امشب فیلم سینمایی جذاب «غریب» را دیدم، یک پیام به خوبی در آن منتقل میشد: «با توده مردم باید گفتگو کرد حتی اگر اشتباه کنند و متمایل به ظالمان شده باشند، اما سران استکبار و ظلم را نمیشود با گفتگو هدایت کرد، چارهای نیست جز اینکه سلاح دست بگیریم و آنها را سرجایشان بنشانیم.»
رحمت خدا بر مسیح کردستان شهید محمد بروجردی.
@sharhe_hal
برخی را دیدهام که این روزها با مشاهده جنایات رژیم صهیونیستی، میگویند: پس خدا کجاست؟! خدا چرا اجازه میدهد که جنایتکاران جنایت کنند؟!
نقل است وقتی اباعبدالله به سمت کوفه حرکت کردند برخی از اجنه آمدند و به حضرت گفتند اجازه دهید ما برویم و همه دشمنان شما را نابود کنیم. شما همین جا بمانید. حضرت پاسخ دادند: «فَإِذَا أَقَمْتُ فِي مَكَانِي فَبِمَا يُمْتَحَنُ هَذَا الْخَلْقُ الْمَتْعُوسُ وَ بِمَا ذَا يُخْتَبَرُون َ وَ مَنْ ذَا يَكُونُ سَاكِنَ حُفْرَتِي»
اگر من در وطن خود بمانم پس اين مردم نگونسار بچه وسيله آزمايش شوند؟ و چه كسى در قبر من جاى گزين خواهد شد؟
یعنی حکمت الهی اقتضاء میکند گاهی دست ظالمان باز بماند تا جنایت کنند، ظلم کنند و خباثت خود را نشان دهند و آن وقت حق از باطل روشن شود و مردم در معرض انتخاب و تصمیم قرار گیرند.
سنت خدا است که با یک تیر اهداف مختلفی را میزند، حضرت پس از آن فرمودند مقرر است مکان دفن من به مکانی برای پناهگاه شيعيان و دوستان ما قرار داده شود تا عملها و نمازهاشان آنجا پذيرفته شود و دعايشان مستجاب گردد.
اینطور نیست که ما با قدرت فرا مادی نتوانیم دشمنان خود را نابود کنیم «نَحْنُ وَ اللَّهِ أَقْدَرُ عَلَيْهِمْ مِنْكُمْ» به خدا ما از شما اجنه بر آنها توانمندتریم.
سپس حضرت این آیه را خواندند: «وَ لَكِنْ لِيَهْلِكَ مَنْ هَلَكَ عَنْ بَيِّنَةٍ وَ يَحْيى مَنْ حَيَّ عَنْ بَيِّنَة» (انفال:۴۲)
تا كسى كه [بايد] هلاك شود، با دليلى روشن هلاك گردد، و كسى كه [بايد] زنده شود، با دليلى واضح زنده بماند، و خداست كه در حقيقت شنواى داناست.
......
🔗توضیح بیشتر
@sharhe_hal
علیرضا ذاکری دارنده طلای المپیاد کامپیوتر، فارغالتحصیل سال ۸۹ دبیرستان شهید اژه ای اصفهان
از گوگل به خاطر همکاری آن با اسراییل استعفا داد.
متن استعفا:
من خوشحالم که اعلام کنم از گوگل خارج شدم!
چرا خوشحالم، حتی با وجود اینکه در پروژههای هیجانانگیز با همکاران بااستعداد کار میکردم؟ زیرا این تصمیم منعکسکننده ارزشهای من است. پس از آگاهی از مشارکت گوگل در پروژه نیمبوس، نگرانیهای خود را به مدت چندین ماه بیان کردم. متأسفانه، با وجود تلاشهای بسیاری از کارکنان، مدیریت تصمیم به حفظ موضع خود و نادیده گرفتن نگرانیهای جمعی ما گرفت.
زندگی کردن به گونهای که با ارزشهای اصلیتان در تضاد باشد، بسیار چالشبرانگیز است. انتخاب برای کنار رفتن آسان نبود، اما لازم بود. برای هر کسی که با چنین موقعیتهایی مواجه است، امیدوارم جرات اولویتبندی اصول خود را پیدا کنید.
“چه فایدهای دارد که انسان تمام دنیا را به دست آورد، اما روح خود را از دست بدهد؟”
@sharhe_hal
شرح حال
امروز با یه کشاورز صحبت میکردم، میگفت ما سیبزمینی کاشتیم و باید ۵ تا ۸ ساعت به صورت بارانی آب بخو
زمان روحانی، در قضیه تصویب و عدم تصویب اف ای تی اف احساس میکردی یک عده مدیریت شده دارند با اعصاب مردم بازی میکنند، کالاها رو مدیریت نکنند و یک روز مردم گیر مرغ باشند یک روز گیر روغن، اخبار کرونا، گران شدن یک دفعه بنزین و... تهش کشید به فتنه بنزینی! که ابعاد آن هنوز عمومی گفته نشده است.
همان فضا الان هم وسط جنگ دارد تکرار میشود! قطعی برق و مردن جوجههای مرغداران، اعتراض کشاورزان و خراب شدن محصولاتشان، گران شدن یک دفعه خودرو با قیمتهای نجومی، رها کردن قیمت دلار و سکه، گران کردن کالاهای مختلف و حتی خدماتی چون عوارض جاده و... یعنی دوباره این بازیهای با روان مردم، کلید فتنه دیگری است؟!
خدا رحمت کند مرحوم رئیسی را که مرهمی بود بر این زخمها، نه اینکه خودش روان مردم را زخم بزند! صف کالاهای استراتژیک را جمع کرد، قطعیهای برق را تمام کرد، کمبود دارو و واکسن را تمام کرد، افزایش قیمتهای سرسام آور و یک دفعه بنزین و خدمات را تمام کرد و یک آرامش به جامعه آورد، اگرچه طراحان فتنه دستشان از موضوعات اینچنین خالی ماند و با موضوع حجاب دست به فتنه گری زدند ولی مقوله حجاب مثل فشارهای اقتصادی و فتنه بنزینی در ابعاد مختلفش نبود.
وای به روزی که مجدد وسط جنگ این فشارها و بازی با اعصاب مردم بشود کلید یک فتنه اجتماعی با حضور اقشار مستضعف جامعه در آشوبها!
@sharhe_hal