#شریان_در_رسانه
♻️ عباراتی از "رویارویی رادیکالها" در سایت معلومالحال انتخاب(مشهور به دوقطبیساز در جامعه):
میان اصولگرایان شکاف تازه به وجود آمده؛ شکافی که در عمل و نظریه قابل مشاهده است
نخستین اختلاف را باید در انتخابات مجلس ۱۲ جستجو کنیم؛ زمانی که شریان اعلام موجودیت کرد و مهرداد بذرپاش وزیر راه دولت رئیسی، نقش محوری در تشکیل این گروه داشت. شریان در انتخابات نقش پایداریِ قدیم را ایفا کرد و سر ناسازگاری با اصولگرایان زد و لیست خودراارائه داد.جبهه پایداری با ائتلاف به همگرایی رسید؛شورای ائتلاف تحت ریاست حدادعادل،شخص اولش درانتخابات قالیباف بود.میشودگفت پایداری باقالیباف ائتلاف کرد؛ائتلافی که باعث تعجب همه شدزیرادرگذشته اگرپایداری راضی به پذیرش لیست مشترک نمیشد،یکی ازدلایل اصلیاش مخالفت باقالیباف بود
این اختلاف دردولت رئیسی هم مشاهده میشد.شریان حمایتی بیقیدوشرط از رئیسی داشت والبته دردولت هم سهم قابل توجهی ازقدرت سیاسی داشتنداماپایداری میگفت حمایت ازدولت سیزدهم مشروط است
اختلاف بعدازتشکیل مجلس ادامه یافت؛به ویژه درجریان رأی اعتمادبه وزرای دولت پزشکیان
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۰ فروردین
۱۰ فروردین
♻️ #تشکیلات (۱)
تشکل یعنی مجموعهای از افراد که براساس آرمان مشترک و ایمان مشترک و باور مشترک و نقطهنظرهای مشترک گرد هم میآیند تا جماعت بشوند که "یدالله مَعَ الجماعة"؛
به خصوص تا بتوانند زمینه را برای رشد اخلاق، کار دستهجمعی و برای رشد استعدادها و شناخت و تربیت کادرها و تهیهی برنامهها و قبول مسئولیتِ اجرای برنامهها هموارتر کنند.
تشکیلات وسیلهای است برای بهتر انجام دادن مسئولیتها و خودسازی و رشد اخلاقِ دستهجمعی.
عوامل لازم در ایجاد تشکیلات از نظر معنوی، ایمان و باور مشترک است و از نظر مادی، انسانها هستند.
"آیتالله شهید سید محمد حسینی بهشتی"
#شریان
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۶ فروردین
♻️ مروری بر دیدگاههای ۵ تن از اعضای شورای مرکزی #شریان درباره برکناری معاون پارلمانی رئیس جمهور
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۶ فروردین
شریان
♻️ #تشکیلات (۱) تشکل یعنی مجموعهای از افراد که براساس آرمان مشترک و ایمان مشترک و باور مشترک و نقط
♻️ #تشکیلات (۲)
هرجا آوار مرگ و بیحالی، بیجنبشی و بیحرکتی در هر فرد یا در هر جامعه مشاهده کردید، بدانید که اسلام - به آن معنی عالی و پرارزش خودش - آنجا نیست.
اسلام در همان روزهای نخست، موفق شد مردان و زنان زندهای تربیت کند که در تاریخ بشریت و در جهان ابدیت، زندهی جاویدند.
کجا میتوانیم در میان نامآوران تاریخ، افراد زنده و ارزندهای در رتبهی آنان پیدا کنیم؟
اسلام از جامعهای نیمه مرده، از مردمی نیمه مرده و پراکنده، جامعهای زنده پدید آورد که از همان اوایل پیدایش، آثار حیات و زندگی از آن به خوبی بروز کرد.
"آیت الله شهید سید محمد حسینی بهشتی"
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۷ فروردین
♻️ احمد آریایینژاد (عضو شورای مرکزی #شریان و نماینده مجلس) در گفتوگو با روزنامه هممیهن درباره برکناری معاون امور مجلس ریاست جمهوری:
صرف نظر از اینکه برای افراد احترام قائل هستم، معتقدم برکناری آقای دبیری توسط رئیسجمهور نکته مثبتی است و میتواند نقطه عطفی باشد که اصول اخلاقی، قانونی، شرعی و سیاسی را رعایت کنیم. اگر در جایی خلاف عرف رفتار شد، آن شخص از مجموعه بیرون برود و اگر نرفت بهرغم پابرجابودن دوستیها، برکنار شود. باید در مبنای اخلاقی و هنجارها بهویژه در حاکمیت، تعارفات را کنار بگذاریم. این تصمیم نقطه شروع خوبی است. گاهی اوقات دیدهایم که بعضی از مقامات در هر لباسی، جایگاهی و موقعیتی ممکن است آگاهانه یا ناخودآگاه مرتکب خلاف شوند، اگر با آنها مماشات شود راه برای خلاف بیشتر هموارتر و برای صداقت و سلامت بستهتر میشود.
ضمن آنکه امیدواریم به روزی برسیم که دقت کافی در عزل و نصب مدیران و مسئولان وجود داشته باشد تا به چنین تصمیماتی نیاز نباشد. به هر حال چنین تصمیماتی برای نظام خسارت محسوب میشود اما خوب است که از خسارات بیشتر جلوگیری میشود. درست است که از بروز چنین خسارتی ناراحت هستیم و خوشحال نیستیم شخصی با این شرایط کنار برود اما خوشحال هم هستیم که بالاخره بر چنین موضوعاتی دقت میشود و مطالبه جامعه مورد توجه حاکمیت و دولت قرار میگیرد. امیدواریم که این موضوع به یک الگوی موفق در نگاه به عملکرد مسئولین تبدیل شود
سفر آقای دبیری به صورت شخصی مشکل نداشت. بگذارید مثالی بزنم. در حال حاضر دوچرخهسواری مشکل خاصی ندارد اما تصور کنید یک روحانی با لباس روحانیت و شأن و جایگاه خود در خیابان دوچرخهسواری کند. درست است که مشکل ندارد اما هنجار نیست. درباره این سفر هم باید بگویم؛ در حالی که مردم در تنگناهای اقتصادی قرار دارند، باید مراقب باشیم مانور اشرافیت و اشرافیگری داده نشود. مسئولان باید تراز کار خود را نگهدارند و موقعیت جامعه را درک کنند.
اینجا بخش اخلاقی آن بیشتر از قانونی بودن مطرح است. به نظر من بهتر بود آقای دبیری هم به این موضوع اقرار کند. بحث این دولت و این موقعیت نیست؛ در مجموع، مسئولان شرایط کاری خاصی را پذیرفتهاند و از وقت شخصی و خانوادگی میزنند تا دنبال حل مشکلات مردم باشند. تصور کنید در این موقعیت یک سفر لوکس داشته باشیم. طبیعتا در فرهنگ ما و اذهان عمومی این موضوع پذیرفته نیست
به نظر من با توجه به وجهه نظارتی مجلس، این تصمیم قطعا ارتباط مجلس و دولت را تحکیم میبخشد. چراکه نمایندگان میبینند که رئیسجمهور درباره موضوعی صحبت و به آن عمل میکند
این تصمیم رئیسجمهور جامعه را نسبت به مسئولان امیدوار میکند و اعتماد را افزایش میدهد. حتی در دولتهای آینده هم این امر پسندیده میتواند ادامه پیدا کند. درست مانند سفرهای استانی که از دولت احمدینژاد شروع شد و در دولتهای بعد هم تقریبا ادامه پیدا کرد. هر کسی یک حُسنی داشته باشد، وارثین آن را ادامه میدهند. چون اقدامات درست در جامعه جا میافتد و مردم آن را از حاکمیت مطالبه میکنند
ما میدانیم که پس از مسئولیت باید با بعضی از موارد و اتفاقاتی که در شرایط عادی در زندگیمان وجود داشته، خداحافظی کنیم؛ چراکه مردم ناظر بر عملکرد و رفتار مسئولان هستند و برخی از رفتارها را نمیپذیرند. با این شرایط اقتصادی جامعه، مسئولان و دولتمردان باید سعی کنند در کف جامعه زندگی کنند
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۷ فروردین
♻️ ابوالقاسم جراره(دبیرکل #شریان و نماینده مجلس) به همراه حجت الاسلام حمید رسایی و سید مرتضی محمودی(اعضای شورای مرکزی شریان و نمایندگان مجلس) به نمایندگی از شبکه راهبردی یاران انقلاب اسلامی از مجتبی رحماندوست(عضو شورای مرکزی شریان و نماینده مجلس) عیادت کرده و در جریان آخرین مراحل درمان وی قرار گرفتند.
رحماندوست از جانبازان دفاع مقدس است که به دلیل تشدید بیماری و آثار جراحتها در بیمارستان بستری شده است.
شریان از عموم همراهان عزیز درخواست دارد برای شفای این مدیر مجرب انقلابی، حمد شفا قرائت نمایند
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۷ فروردین
شریان
♻️ #تشکیلات (۲) هرجا آوار مرگ و بیحالی، بیجنبشی و بیحرکتی در هر فرد یا در هر جامعه مشاهده کردید،
♻️ #تشکیلات (۳)
نشانهی حیات، تلاش و کوشش، جنب و جوش و فعالیت متنوع و همهجانبهی یک موجود، در جهات گوناگون است که در عین تنوع و تعدد جهات، دارای تشکل و نظام و در راه تکامل و رسیدن به یک هدف معین است؛
یعنی اگر دیدیم یک موجود، حرکات گوناگون دارد، فقط یکجور حرکت ندارد، حرکات متعدد و جهات آنها مختلف است، گاهی از اینسو و گاهی از آنسو در جهات مختلفِ طبیعی از خودش حرکت نشان میدهد و دیدیم در این حرکاتِ متنوع و گوناگون، نظام و تشکل خاصی هست، مجموعهی آنها سازمان و ساختمان منظمی را مجسم میکند که به سوی یک هدف کمالی رویآور است.
از این وضع، استنباط میکنیم که این موجود با موجودات طبیعی دیگر فرق دارد و میفهمیم که در آن، پدیدهی خاصی هست که در دیگران نیست. این پدیدهی خاص را نفس و جان و اثر آن، یا به عبارت بهتر، نمایش آن را حیات و زندگی مینامیم.
"آیت الله شهید سید محمد حسینی بهشتی"
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۸ فروردین
روضههفتگی
سخنران: حجتالاسلام علی احدی
مداح: حاج میثم نادی
سه شنبهها از ساعت۲۰
خیابان انقلاب(شرقبه غرب)،
زیر پل روشندلان(قبل از پیچشمیران)
خیابان شهید مقدم
حسینیه شریان
❗️ویژه برادران ❗️
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۸ فروردین
۱۹ فروردین
شریان
روزنامه شرق در سالنامه نوروزی خود به بررسی فعالیت های جریان ها پرداخته و با اشاره به انتخابات آتی شوراهای اسلامی شهر و روستا ، نقش جبهه شریان را بعنوان جریانی سوم که عبور از اصلاح طلبی و اصولگرایی را مبنای فعالیت خود قرار داده ، به تحلیل و بررسی گذارده است.
🔹 وزنکشی جدید در سیاست داخلی
در سیاست داخلی، امسال به انتخابات شوراهای شهر و روستا میرسیم. اگرچه بخشی از اصولگرایان که انتخابات شورای شهر ۱۴۰۰ را از آنِ خود کرده بودند، تمایل به ماندگاری در قدرت داشتند، اما ظاهرا تیر آنها به سنگ خورده است. طرح آنها این بود که مدتزمان حضورشان در قدرت را سه سال افزایش داده و تا سال ۱۴۰۷ که انتخابات ریاستجمهوری برگزار میشود، در صندلیهای خود باقی بمانند.
این انتخابات وزنکشی جدیدی را در سیاست بهویژه در میان اصولگرایان رقم خواهد زد. تیم دولت قبل عزم خود را جزم کرده تا بار دیگر مانند سال ۱۳۸۲ و برآمدن با لیست آبادگران، به پیروزی برسد. یکی از وزرای دولت رئیسی این پروژه را با حزب تازهتأسیس «شریان» دنبال میکند. آنها در این رقابت در نقطه مقابل شورای ائتلاف اصولگرایان (به رهبری حدادعادل و قالیباف) قرار دارند.
آنها قصد دارند خط سوم بودن خودشان و عبور از اصلاحطلبی و اصولگرایی را بار دیگر وارد عرصه سیاست کنند.
برای دولت پزشکیان نیز این انتخابات اهمیت دارد؛ این اولین انتخابات بعد از پیروزی او در ریاستجمهوری است. بهطور کلی اولین انتخابات بعد از به قدرت رسیدن یک رئیسجمهور، در حکم «دماسنج» اجتماعی محبوبیت گفتمان او در میان مردم عمل میکند. اصولگرایان هم این را میدانستند و تلاش آنها برای به تعویق انداختن انتخابات برای آن است که تحریمهای ترامپ اثر خود را نشان داده و مردم را در نقطه مقابل دولت قرار دهد. ارزیابی آنها این است که در این شرایط، مردم یا رأی نخواهند داد یا قطعا مانند سال ۱۴۰۳ عمل میکنند و دست آنها از شهرداریها (بهویژه شهرداری تهران و کلانشهرها) کوتاه خواهد شد. بنابراین میتوان گفت این انتخابات و صفبندیهایی که در درون آن شکل میگیرد، در فضای سیاسی ایران اهمیت بسیاری
خواهد داشت.
#شریان
#شریان_در_رسانه
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۹ فروردین
شریان
♻️ #تشکیلات (۳) نشانهی حیات، تلاش و کوشش، جنب و جوش و فعالیت متنوع و همهجانبهی یک موجود، در جهات
♻️ #تشکیلات (۴)
در جامعهی انسانها هرقدر اندامها و ارگانهای سازندهی جامعه متنوعتر و گوناگونتر و به کارهای مختلف مشغولتر، تشکل و نظام جامعه اساسیتر و شبکهی ارتباط میان افراد و سازمانهای اجتماعی وسیعتر و عالیتر و قابل اعتمادتر.
هر اندازه هدف فعالیتهای جامعه عالیتر و ارزندهتر باشد، به همان اندازه جامعه زندهتر و بهرهاش از حیات بیشتر و درجهی حیاتش عالیتر است.
به همین جهت در دین حنیف اسلام به پیوندهای اجتماعی، به عواملی که افراد را متشکل میکند و به صورت جامعه درمیآورد و آنها را اعضای یک پیکر میسازد و در راه یک هدف به کار میاندازد، سخت اهمیت داده شده است.
"آیت الله شهید سید محمد حسینی بهشتی"
ایتا / تلگرام / اینستاگرام / ایکس
@sharyaan_org
۱۹ فروردین