دوره فشرده خاتمی شناسی.mp3
5.31M
دوره فشرده خاتمی شناسی!
👤 محمدرضا شایق (عضو هیأت علمی دانشگاه)
لطفا با تمام توان انتشار دهید تا انشاء الله نسل جوان این جماعت را بهتر بشناسند و بار دیگر فریب دروغهایشان را نخورند.
#خاتمی
#انتخابات
#نشر_حداکثری
ظریف شناسی.mp3
2.92M
آقای ظریف!
رقم مغلطه بر دفتر دانش نزنید
سِرِّ حق بر ورق شعبده ملحق نکنید
محمدرضا شایق
عضو هیأت علمی دانشگاه
1.62M
🔹نقش انتخابات فردا در ظهور امام زمان (عج)
⛔رأی اشتباه در این انتخابات دست ردی به سینه امام زمان (عج) است.
✅ رأی به اصلح در این مرحله حیاتی، همانند بیعت رضوان است.
🔸در بیعت رضوان که تجدید عهد مؤمنان با رسول خدا (ص) بود، خداوند متعال مؤمنان را به شکل منحصر بهفردی مورد مدح و تمجید قرار داده است...
محمدرضا شایق
عضو هیأت علمی دانشگاه
2.49M
آقای پزشکیان! شما در سخنانتان قرآن و نهج البلاغه میخوانید ولی اعمال و تفکرات حامیان مورد قبول شما که ظاهرا مصمم بر ادامه راهشان هستید سراسر با قرآن در تعارض است.
#پزشکیان
#انتخابات
#جلیلی
#قرآن
#نهجالبلاغه
محمدرضا شایق
عضو هیأت علمی دانشگاه
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم انا نرغب الیک فی دولة کریمة تعز بها الاسلام و اهله
اکنون که ملت ایران با حضور خود در عرصه انتخابات آقای دکتر پزشکیان را به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران برگزيده است، به پیروی از امر ولی امر، رهبر معظم انقلاب، وظیفه شرعی ما همراهی و حمایت از دولت در جهت خدمت به مردم و کشور اسلامی است. امیدواریم که رئیس جمهور محترم همانطور که قبل از رأی آوردن با اشاره به آیات و روایات بر اقتدا به شیوه علوی تاکید داشتند، بعد از این نیز بر همین رویه استقامت ورزیده، عمل بر محور عدالت را معیار قرار داده و در انتخاب کارگزاران (همانطور که در نامهٔ اخیرشان ذکر شده) فقط شایستگی و توانمندی را ملاک گزینش قرار دهند و رهنمودهای رهبر معظم را چراغ راه خود سازند تا انشاالله راههای پیشرفت کشور هموار گردد.
محمدرضا شایق
4)sokhanrani-moharam1403-shab9-14030424.mp3
26.96M
توصیه می کنم این سخنرانی از جناب حجةالاسلام مهدوی نژاد را بشنوید. حقیقتی که از آن غفلت شده و مقام معظم رهبری در پیام اخیر خود به جوانان غربی به آن اشاره فرمودند.
______________________
محمدرضا شایق
🏴 السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ، وَعَلَىٰ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ، وَعَلَىٰ أَوْلادِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلَىٰ أَصْحابِ الْحُسَيْنِ؛
♦️أَعْظَمَ اللّٰهُ أُجُورَنا بِمُصابِنا بِالْحُسَيْنِ عليه السلام، وَجَعَلَنا وَإِيَّاكُمْ مِنَ الطَّالِبِينَ بِثارِهِ مَعَ وَلِيِّهِ الْإِمامِ الْمَهْدِيِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ السَّلاٰمُ
هدایت شده از محمدرضا شایق
31.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهات داود فیرحی در رابطه با عزاداری امام حسین علیهالسلام
محمدرضا شایق
_________________
@shayeq_ir
محمدرضا شایق
پاسخ به شبهات داود فیرحی در رابطه با عزاداری امام حسین علیهالسلام محمدرضا شایق _________________
تذکر مهم:
سخنرانی مذکور در این کلیپ، از دکتر داود فیرحی نیست. متاسفانه، در فضای مجازی به اسم ایشان منتشر شده ولذا اینجا به اشتباه به ایشان نسبت داده شده است.
لطفاً در صورت بازنشر، اطلاع دهید.
بسمه تعالی
جریمه ی نقدی، قانون مشروع یا نامشروع؟!
یکی از روش های بازدارنده ی جرائم در دنیای امروز جریمه ی نقدی است که البته در بسیاری از مواقع برای دولت ها بیش از اینکه مقابله با جرم مراد باشد اخاذی از مردم و پر کردن کیسه دولت هدف است.
متأسفانه در نظام جمهوری اسلامی نیز این روش جریان دارد و عمده ی این جرائم از طریق نظام قضایی، شهرداری و راهنمایی و رانندگی صورت می گیرد.
حال جای سؤال است که مبنای مشروعیت این کار از نظر اسلام چیست؟ به عبارت دیگر با چه سبب شرعی این مال از ملکیت مالک آن (که چاره ای جز پرداخت جریمه ندارد) خارج شده، به ملک حکومت و دولت در می آید؟
و طبیعی است که اگر سببی وجود نداشته باشد تملک قهری این مال توسط دولت و نهاد های وابسته غصب محسوب شده و تصرف در آن تصرف حرام خواهد بود!
عمده جوابی که می دهند این است که به حکم حکومتی این مال از مردم گرفته می شود.
ولی سوال این است که آیا حاکم می تواند بدون سبب شرعی حکم به اخراج اموال مردم از ملک آنان نماید؟
اسباب شرعی انتقال ملک موارد معینی مثل وارثت، هبه، معامله و نظایر آن است. کدام سبب شرعی موجب خروج مال فرد جریمه شونده از ملک او می شود؟
اگر بگویند حاکم نیاز به سبب شرعی برای گرفتن مال مردم ندارد، بلکه هرگاه او حکم کند این حکم سبب شرعی برای تملک مال دیگری ایجاد می کند، در این صورت باید پرسید پس معیار عدالت حاکم چیست؟
با این مبنا باید گفت حاکم شرع هر کاری کند همان عدل است و هر حکمی دهد خداوند آن را امضا می کند و آیا این غیر از همان تصویب اهل سنت است که فقهای امامیه بر بطلان آن اجماع دارند؟!
به عبارت دیگر آیا شرع معیار عمل حاکم است یا عمل حاکم معیار شرع است؟
اگر شرع معیار عمل حاکم است پس برای اخراج مال از ملکیت فردی به امر حاکم باید سبب شرعی وجود داشته باشد که در جریمه نقدی وجود ندارد.
و اگر بگویند عمل حاکم معیار شرع است در این صورت باید بگویند فرق این حرف با تصویب باطل چیست؟!
[توضیح این که گروهی از فقهای اسلامی (اهل سنت) معتقدند که اگر مجتهد در حکم خود به خطا رود خدای متعال حکمی جدید موافق نظر مجتهد انشاء می کند!! این نظریه به اجماع فقهای امامیه مردود می باشد]
اگر بگویند سبب خروج مال جریمه از اموال جریمه شونده یا سبب تملک دولت نسبت به این مال فعل خطای این فرد است؛ می پرسیم آیا به سبب خطا (مثلا سرعت غیر قانونی) بخشی از مال متخلف از ملکیت او خارج شده و به ملک حکومت در می آید؟!
جای تاسف است که در نظام اسلامی این روش باری سنگین بر دوش مردم گردیده و همه هم به اسم اسلام و احکام دین تمام می شود و ارادت مردم را نسبت به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی کم می کند.
ادامه دارد....
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
محمدرضا شایق