💠برکت
🔹امام زین العابدین(علیه السلام)فرمود:
برای طلب فرزند هفتاد بار بگو: «رَبِّ لا تَذَرنِی فَرداً و أنتَ خَیرُاَلوارِثین(انبیاء/ 89) وَاجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلِیّا یَبُرُّ بی فی حَیاتی و یَستَغفِر لی بَعدَ وَفاتی وَاجعَله خَلقَاً سَوِیَّا و لا تَجعَل لِلشَّیطانِ فیه شِرکاً و لا نَصیبًا، اللّهمّ إنّی اَستَغفِرُک وَ اَتُوبُ إلیک إنّک أنت الغفورالرّحیم، اگر کسی این دعا را زیاد بخواند خداوند آنچه از مال و فرزند و خیر دنیا و آخرت که آرزو دارد به او خواهد داد.
📙مکارم الاخلاق/ح1592
💠 @shefavahajat
✅ بیرون آمدن پیامبر اکرم (ص) از غار ثور
🔻 پس از آنکه خداوند، پیامبر (ص) را از توطئه مشرکان برای قتل او آگاه کرد، قرار شد امام علی (ع) در بستر پیامبر (ص) بخوابند و پیامبر(ص) شبانه مکه را ترک کنند. پیامبر (ص) برای در امان ماندن از دست مشرکان قریش، در غار ثور پنهان شدند. مشرکان تا کنار غار آمدند ولی با امداد غیبی خداوند به پیامبر(ص) دست نیافتند.
💠 مساحت این غار که در حاشیه شهر مکه واقع شده است، 2.5 مترمربع است. تنیده شدن تار عنکبوت جلو ورودی غار و لانه کردن دو کبوتر وحشی و به روایتی روییدن درختی فرا روی پیامبر(ص) از معجزاتی است که مشرکان به این نتیجه رسیدند که این غار متروک است و کسی وارد آن نشده است و گرنه تار عنکبوت پاره میشد و تخم کبوتر میشکست و کبوتر نمینشست.
🔹 پیامبر اکرم (ص)، پس از سه شبانه روز مخفی بودن در غار ثور، در روز چهارم ربیع الاول سال اول هجرت به سوی مدینه حرکت کردند. آن حضرت را در غار ثور ابوبکر بن ابی قحافه همراهی میکرد. طبق آیه ۴۰ سوره توبه در آن موقع ترس و وحشت، همسفر پيامبر را فرا گرفت و پيامبر او را دلدارى داد" و گفت: غم مخور خدا با ماست " (إِذْ يَقُولُ لِصٰاحِبِهِ لاٰ تَحْزَنْ إِنَّ اَللّٰهَ مَعَنٰا)
▫️ امام علی ع و برخی از نزدیکان پیامبر (ص)، شبانه به این غار رفت و آمد می کردند و امام علی ع سفارش های آن حضرت در مکه را برآورده می نمود و سپس همراه خانواده پیامبر اکرم (ص) به سوی مدینه حرکت کرد.
#تقویم_تاریخ
#4ربیع_الاول
#غار_ثور
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : دل و زبان در هنگام دعا باید یکی باشد
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد #نظافت
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماز مثل لباس هست هم شما باید مواظبش باشی، هم نماز مواظب شما هست
🎙استاد مسعود #عالی
💠 @shefavahajat
💌 #ادعیه |
حاج آقای عاملی
📩 اللَّهُمَّ أنْتَ رَبّي لا إِلهَ إِلاَّ أَنتَ خَلَقْتَنِي و أنا عَبدُكَ وَ أنا عَلَىٰ عَهْدِكَ وَ وَعدِكَ مَا اسْتَطَعْتُ
أعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّ مَا صَنَعْتُ أبُوءُ لَكَ بِنِعمَتِكَ عَلَيَّ و
أبُوءُ لَکَ بِذَنْبي فَاغْفِرلي فَإنَّهُ لا يَغفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أنْت
🤲 خدایا تو پروردگار من هستی، هیچ معبودی جز تو نیست مرا آفریدی و بنده تو هستم و در حد توانم بر عهد و پیمان تو هستم و به نويدی که دادهای، يقين دارم،
از شرّ اعمالم به تو پناه میبرم به نعمتت بر خودم اعتراف میکنم و
بر گناهانم اقرار دارم پس مرا بیامرز چرا که جز تو آمرزنده ای برای گناهان وجود ندارد
💠 @shefavahajat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔از شدّت فقر، به امام رضا (علیه السلام) متوسل شدم
🌷بخشی از مصاحبه منتشرنشده شهید سید ابراهیم رئیسی در سال ۱۳۷۱
💠 @shefavahajat
مداحی_آنلاین_خیر_و_صلاح_حجت_الاسلام.mp3
3M
خیر و صلاح!
حجت الاسلام:👇
#عالی🎙
💠 @shefavahajat
🌺 آداب معاشرت 🌺
امام باقر علیه السلام:
شخصی کار نیکی را انجام می دهد و دیگری او را می بیند و او خوشحال می شود؟ (آیا این کار ریا است؟)
فرمود: عیب ندارد. کسی نیست مگر آنکه دوست دارد که میان مردم برای وی کار خوبی ظاهر شود، به شرط آنکه کار خود را برای #خودنمایی انجام ندهد.
📚 اصول کافی/ج3/ص437
💠 @shefavahajat
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : چرا توفیقات و داشته های معنوی را از دست میدهیم؟
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد #شریفیان
💠 @shefavahajat
💠برکت
💠دعای امام کاظم(علیه السلام): اللَّهُمَّ اغفِر لِی کُلَّ ذَنْبٍ یحْبِسُ رِزْقِی.. اللَّهُمَّ اغفِر لِی وَارْزُقْنِی وَارْحَمْنِی؛ خدایا هر گناهی که رزقم را حبس کرده ببخش...خداوندا مرا ببخش و روزی ام بده و به من رحم کن.
📚البلدالامین/ص88
💠 @shefavahajat
✅ درگذشت سکینه دختر امام حسین علیه السلام
🔸 حضرت سکینه بنت الحسین ع، از زنان بزرگ اسلام و نواده ی امام علی ع در حدود سال ۴۲ هجری قمری در مدینه به دنیا آمد. او دارای صفات اخلاقی نیکو، و بخشش و کَرَم بود. وی بیان قوی داشت و در شعر و ادب مهارت داشت.
▫️ او همسر عبداللَّه بن حسن ع پسر عموی خود بود و مادر وی حضرت رباب س است. او با کاروان کربلا و خانواده از مدینه راهی کربلا شد و در ۱۹ سالگی پدر و بستگان را از دست داد و رنج اسارت کشید و یکی از راویان آن حادثه عظیم است. پس از واقعه عاشورا در مدینه رحل اقامت گزید و در ۵ ربیع الاول سال ۱۱۷ در ۷۵ سالگی وفات یافت.
#تقویم_تاریخ
#5ربیع_الاول
#سکینه_بنت_حسین
💠 @shefavahajat