فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجزه زیارت عاشورا...
« بفرست برای دوستت،ثواب کن »
🎙 #استاد_عالی
🔺خلاصه که کسی دست خالی از دم خونهٔ اباعبدالله برنگشته..
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 اتفاق عجیب در ماه رمضان
🎙استاد عالی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
✨🌸✨
💚 #امام_حسن عليه السلام :
خداوند ماه رمضان را ميدان مسابقه اى براى آفريدگان خود قرار داده تا با طاعتش براى خشنودى او از يكديگر پيشى گيرند .
📚تحف العقول ، ص ۲۳۶
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 خوشا به حال كسى كه روزگار او را درک کند...
🌕 آقا امام حسن مجتبی علیهالسلام فرمودند: «خداوند در آخر الزّمان؛ روزگار سخت و دشوار و جهل غالب مردم، مردى را مبعوث فرمايد كه او را توسّط فرشتگانش تأييد و يارانش را حفظ نموده و با آيات و معجزات خود او را نصرت بخشد، و او را بر تمام أهل زمين غالب و چيره سازد، به نوعى كه همه مطيع او شوند چه با ميل چه با كراهت، او زمين را پر از قسط و عدل و نور و برهان نمايد، تا جايى كه تمامى سرزمينها پيرو او شوند، همۀ كافران به او ايمان آورده و مردم تبهكار، صالح شوند؛ و درندگان در حكومت او آرام و در صلحاند، و زمين روئيدنى خود را ظاهر و آسمان بركاتش را نازل ساخته و تمام گنجهاى خود را براى او آشكار مىسازد، و براى چهل سال بر تمام عالم حاكم شود، پس خوشا به حال كسى كه روزگار او را درك و سخنانش را به گوش جان مىشنود.»
وَ عَنْ زَيْدِ بْنِ وَهْبٍ اَلْجُهَنِيِّ عَنِ اَلْحَسَنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي حَدِيثٍ أَنَّ أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: يَبْعَثُ اَللَّهُ رَجُلاً فِي آخِرِ اَلزَّمَانِ وَ كَلَبٍ مِنَ اَلدَّهْرِ وَ جَهْلٍ مِنْ اَلنَّاسِ، وَ يُؤَيِّدُهُ اَللَّهُ بِمَلاَئِكَتِهِ وَ يَعْصِمُ أَنْصَارُهُ، وَ يَنْصُرُهُ بِآيَاتِهِ وَ يُظْهِرُهُ عَلَى أَهْلِ اَلْأَرْضِ حَتَّى يَدِينُوا طَوْعاً وَ كَرْهاً يَمْلَأُ اَلْأَرْضَ عَدْلاً وَ قِسْطاً وَ نُوراً وَ بُرْهَاناً يَدِينُ لَهُ عَرَضُ اَلْبِلاَدِ وَ طُولُهَا حَتَّى لاَ يَبْقَى كَافِرٌ إِلاَّ آمَنَ وَ لاَ طَالِحٌ إِلاَّ صَلَحَ وَ يَصْطَلِحُ فِي مِلْكِهِ اَلسِّبَاعُ، وَ تُخْرِجُ اَلْأَرْضُ بَرَكَاتِهَا، وَ تُنْزِلُ اَلسَّمَاءُ بَرَكَتَهَا، وَ تُظْهِرُ لَهُ اَلْكُنُوزَ يَمْلِكُ مَا بَيْنَ اَلْخَافِقَيْنِ أَرْبَعِينَ عَاماً، فَطُوبَى لِمَنْ أَدْرَكَ أَيَّامَهُ وَ سَمِعَ كَلاَمَهُ
📗الاحتجاج ج ۲، ص ۲۹۰
📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۴۵
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
439782462.mp3
4.29M
🎧 فایل صوتی
🔹#فرق_روحانی_با_روحانی_نما
🎙با صداي شهيد حاج شيخ احمدكافی
→ @sheikh_kafi
#تلنگر 📚
💎شرط مهمان نوازی این است که خالی از تکلف باشد ...
حکیم سعد الدین نزاری با سعدی شیرازی معاصر بود. این دو بزرگ با یکدیگر رفت و آمد داشتند به طوری که شیخ اجل سعدی دو بار از شیراز به دیار حکیم، قهستان رفت.
در سفری که حکیم نزاری برای دیدن سعدی به شیراز آمد، سعدی آنقدر در تجلیل و پذیرائی او تکلف ورزید و خود را به مشقت انداخت که حکیم چندان در شیراز توقف نکرد و در هنگام حرکت به سعدی گفت:
ما رفتیم ولی این شرط مهمان نوازی نبود که تو کردی....
شیخ هم از این سخن درشگفت شد و پوزش خواست.
چندی بعد سعدی به دیدار حکیم به قهستان سفر کرد و در هنگام ورود حکیم را در مزرعه یافت که مشغول زراعت بود. او هم شیخ را به منزل فرستاد و خود بکارش ادامه داد تا فراغت حاصل کرد و به منزل رفت.
در پذیرائی از سعدی هم هیچ تکلف و تشریفاتی قائل نشد و در تهیه خوراک و لوازم پذیرائی چندان سادگی پیشه کرد که سعدی سه ماه در بیرجند ماند و چون وقت مراجعت رسید و آماده سفر شد، حکیم به بزرگان بیرجند پیغام فرستاد تا آنچه رسم تشریفات و پذیرائی است در حق سعدی بجا آورند و آنها نیز یکماه تمام از سعدی دعوتها نموده و پذیرائیها کردند.
چون سعدی عزم سفر کرد، حکیم به او گفت:
شرط مهمان نوازی این است که خالی از تکلف باشد تا مهمان را توقف میسر گردد نه اینکه چندان بخود زحمت دهی تا مهمان سرافکنده و پشیمان باز گردد !
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚 مقام غلام با معرفت امام سجاد علیه السلام
از سعید بن مسیب روایت شده که گفت: قحطى عمومى مردم را فرا گرفت، من چشم خود را گشودم، غلام سیاهى را بالاى تپهاى تنها دیدم، به طرف او روان شدم، دیدم لبهاى خود را حرکت میدهد، هنوز دعاى او تمام نشده بود که ابرى آمد، وقتی آن ابر را دید خوشحال شد و برگشت، به قدرى باران آمد که ما گمان کردیم غرق خواهیم شد.
من به دنبال آن غلام رفتم تا اینکه دیدم داخل خانه امام سجاد(علیه السلام) شد. من نیز بعد از او داخل خانه آنحضرت شدم، و گفتم: اى آقاى من! در خانه شما غلام سیاهى است که به من تفضّل نما و او را به من بفروش؟
آنحضرت فرمود: «اى سعید! چرا آن غلام به تو بخشیده نشود؟»، پس به سرپرست غلامان خود دستور داد تا همه غلامهایى را که در خانه آنحضرت بودند به من بدهند، او غلامان را حاضر ساخت، ولى من آن غلام را در بین آنان ندیدم، گفتم: غلام سیاهی که من میخواهم در میان آنان نیست! سرپرست غلامان گفت: غیر از فلان غلام که نگهبان است کسى نیست، گفتم: او را بیاور! چون او را آورد دیدم همان غلامی است که من میخواستم.
به امام گفتم: این همان غلامی است که من میخواهم.
امام(علیه السلام) فرمود: «اى غلام! سعید، مالک تو شد، با او برو»
غلام به من گفت: چه باعث شد که تو بین من و مولاى من جدایى انداختى؟! گفتم: آن معجزهاى که من بالاى تپه از تو دیدم.
ناگاه آن غلام دست خود را با تضرّع و زارى به طرف آسمان بلند کرد و گفت: اى خدا! اگر ما بین من و تو رازى بوده که آنرا فاش کردى الآن مرا قبض روح کن.
امام سجاد(علیه السلام) و حاضران در مجلس گریستند، من هم با چشم اشکبار خارج شدم، همینکه به منزل خود رسیدم پیغامرسان امام نزد من آمد و گفت:
اگر میخواهى در تشییع جنازه آن غلام شرکت کنی بیا...
📚 اثبات الوصیة مسعودى، ص 175، انصاریان، قم، 1384 ش، 1426ق.
→ @sheikh_kafi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
📿 #دعای_روز شانزدهم ماه #رمضان 📿
🌼 اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی
فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ الى
دارِ القَرارِبالهِیّتَكِ یا إلَهَ العالَمین.
🌸 خدایا توفیقم ده در آن به سازش كردن نیكان و دورم دار در آن از رفاقت بدان و جایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبـود جهانیان.
❣شفـــای جمیع بیماران صلــوات❣
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 همهٔ خیرها در آخــــــــرالزمان...
🌕 آقا امام حسن علیهالسلام فرمودند:
«اين امر را كه منتظر ظهور آن هستيد واقع نخواهد شد تا اينكه برخى از شما از عدۀ ديگرى بيزارى جسته و دورى كنند، و بعضى از شما بعضى ديگر را لعن و نفرين كنند ، و گروهى به صورت گروهى ديگر آب دهان بيندازند، و دستهاى شهادت به كفر دسته ديگر بدهد. عرض شد: بنابراين خيرى در آن زمان نيست. حضرت فرمودند: «همه خيرها در آن وقت است، چرا كه در آن زمان قائم عليهالسلام ظهور كرده و همه اينها را برمىدارد.»
عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ شَرِيكٍ اَلْعَامِرِيِّ عَنْ عَمِيرَةَ بِنْتِ نُفَيْلٍ قَالَتْ سَمِعْتُ اَلْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلاَمُ يَقُولُ لاَ يَكُونُ هَذَا اَلْأَمْرُ اَلَّذِي تَنْتَظِرُونَ حَتَّى يَبْرَأَ بَعْضُكُمْ مِنْ بَعْضٍ وَ يَلْعَنَ بَعْضُكُمْ بَعْضاً وَ يَتْفُلَ بَعْضُكُمْ فِي وَجْهِ بَعْضٍ وَ حَتَّى يَشْهَدَ بَعْضُكُمْ بِالْكُفْرِ عَلَى بَعْضٍ قُلْتُ مَا فِي ذَلِكَ خَيْرٌ قَالَ اَلْخَيْرُ كُلُّهُ فِي ذَلِكَ عِنْدَ ذَلِكَ يَقُومُ قَائِمُنَا فَيَرْفَعُ ذَلِكَ كُلَّهُ
📗الغيبة (للطوسی)، ج ۱، ص ۴۳۷
📗الخرائج و الجرائح، ج ۳، ص ۱۱۵۳
📗منتخب الأنوار المضیّة، ج ۱
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟣 راز شادی در قیامت
🎙 دکتر ناصر رفیعی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
🔴اعمالی که باعث خوشحالی اموات میشود
با توجه به اینکه اموات دستشان از اعمال خیر کوتاه است؛ به احسان و دعاى فرزندان و خویشان و دوستان مؤمن خود، نیازمندند. مرحوم «علاّمه مجلسى» مى فرماید: دعا کردن براى اموات در نماز شب و بعد از نمازهاى فریضه و همچنین یاد آنها در مکان هاى زیارتى خوب است و براى پدر و مادر باید بیشتر دعا کرد و اعمال خیر براى آنان بجاآورد.
همچنین مى فرماید: «در حدیث صحیحى آمده است که امام صادق(ع) در هر شب براى فرزند خود و در هر روز، براى پدر و مادر خود، دو رکعت نماز مى خواندند (و به روح آنان هدیه مى کردند) در رکعت اوّل سوره «انّا انزلناه» و در رکعت دوم سوره «کوثر» را مى خواندند».
امام صادق(ع) فرمودند: ثواب اعمال خیر، براى کسى که براى مردگان انجام مى دهد، براى او و براى آن مرده، هر دو نوشته مى شود.
🌷اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ
🌷وَ المُسلِمینَ وَالمُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَالاَموَاتِ
📚:برگرفته ازبحارالانوار و مفاتیح الجنان
→ @sheikh_kafi
🔴 صیحه آسمانی در قرآن...
«فَإِذا نُقِرَ فِي النّاقُورِ»
هنگامىكه در صور دميده شود.
«فَذالِكَ يَوْمَئِذٍ يَوْمٌ عَسِيرٌ»
آن روز، روز سختى است. (مدثر/ ۹-۸)
🌕 جابربنیزید از امام باقر علیهالسلام روایت میکند که فرمود: «فَإِذَا نُقِرَ فِی النَّاقُورِ»، ناقور ندایی از آسمان است که میگوید: ولیّ شما فلانی فرزند فلانی که قائم به حق است. جبرئیل علیهالسلام در آن روز، سه ساعت آن ندا را تکرار میکند؛ و آن روز، روزی دشوار است که بر کافران آسان نیست.
عَنْ جَابِرِبْنِیَزِیدَ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ قَالَ: قَوْلُهُ عَزَّوَجَلَّ فَإِذا نُقِرَ فِی النَّاقُور قَالَ النَّاقُورُ هُوَ النِّدَاءُ مِنَ السَّمَاءِ أَلَا إِنَّ وَلِیَّکُمْ فُلَانَبْنَفُلَانٍ الْقَائِمَ بِالْحَقِّ یُنَادِی بِهِ جَبْرَئِیلُ فِی ثَلَاثِ سَاعَاتٍ مِنْ ذَلِکَ الْیَوْمِ فَذلِکَ یَوْمَئِذٍ یَوْمٌ عَسِیرٌ عَلَی الْکافِرِینَ
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱۷،ص۱۶۶
📗تفسير کنز الدقائق، ج ۱۴، ص ۱۷
📗تأویل الآیات الظاهرهًْ، ص۷۰۸
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم نه اینکه با هر قیمتی زندگی کنیم.
زندگی ما حکایت یخ فروشی است
که از او پرسیدند
فروختی؟
گفت: نخریدند، ولی تمام شد!
💐حضرت آیت الله بهجت ره
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 صیحه آسمانی در قرآن...
«وَ اسْتَمِعْ يَوْمَ يُنَادِ الْمُنَادِ مِن مَّكانٍ قَرِيبٍ»
و گوش فرا ده و منتظر روزى باش كه منادى از مكانى نزديك ندا مىدهد. (ق/۴۱)
🌕 علیّبنابراهیم رحمةالله علیه:
«قَوْلُهُ وَاسْتَمِعْ یَوْمَ یُنادِ الْمُنادِ مِنْ مَکانٍ قَرِیبٍ. قَالَ: یُنَادِی الْمُنادِ بِاسْمِ الْقَائِم وَ اسْمِ أَبِیهِ»
«و اسْتَمِعْ یَومَ یُنَادِ المُنَادِ مِن مَّکَانٍ قَرِیبٍ»، به این معنا است که منادی، به نام حضرت قائم علیهالسلام و به نام پدرش ندا میدهد.»
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
«يَوْمَ يَسْمَعُونَ الصَّيْحَةَ بِالْحَقِّ ذالِكَ يَوْمُ الْخُرُوجِ»
«روزى كه همگان صيحهی رستاخيز را بهحق مىشنوند؛ آن روز، روزِ خروج است.» (ق/ ۴۲)
🌕 علیّبنابراهیم رحمة الله علیه:
قوله: «یَوْمَ یَسْمَعُونَ الصَّیْحَةَ بِالْحَقِّ ذلِکَ یَوْمُ الْخُرُوجِ. قَالَ: صَیْحَهًَْ الْقَائِمِ مِنَ السَّمَاءِ…»
«منظور صیحهی قائم عجلالله فرجه از آسمان است.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۵،ص۹۴
📗تفسیر القمی، ج۲، ص۳۲۶
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
(🌸)آرزو دارم
✨(🌷)در هفدهمین روز
✨✨(🌸)رمضان
✨✨✨(🌷)خداوند
✨✨✨✨(🌸)همه ی
✨✨✨✨✨(🌷)خواستههاتونو
✨✨✨✨(🌸)برآورده
✨✨✨(🌷)کنه
✨✨(🌸)لحظه لحظهتون
✨(🌷)شاد
(🌸)همراه سلامتی
💐💐صبحتون بخیر
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
💠 دعای روز هفدهم ماه رمضان
🔷 اللَّهُمَّ اهْدِنِي فِيهِ لِصَالِحِ الْأَعْمَالِ وَ اقْضِ لِي فِيهِ الْحَوَائِجَ وَ الْآمَالَ يَا مَنْ لاَ يَحْتَاجُ إِلَى التَّفْسِيرِ وَ السُّؤَالِ يَا عَالِماً بِمَا فِي صُدُورِ الْعَالَمِينَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ
🔶 اى خدا در اين روز مرا به اعمال صالح راهنمايى كن و حاجتها و آرزوهايم برآورده ساز اى كسى كه نيازمند به شرح و سؤال بندگان نيستى اى خدايى كه به سراير خلق است آگاهى درود فرست بر محمد و آل اطهار او.
❣شفــاے جمیـــع بیماران صلــوات❣
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
4_5906812438505856232.mp3
6.24M
🗞ماجرای فتح قلعه خیبر و فضیلتی دیگر از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه
🎙مرحوم #شهیـــداحمدکافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚خداوندی که سرنوشت ما را میداند پس چرا ما را آفریده،اگر نمى توانیم فرد خوبى باشیم؟
اگر معتقد باشیم سرنوشت هر کس از طرف خداوند تعیین شده و کوشش ها براى تغییر سرنوشت بیهوده است، پس انسان موجودى مجبور و بى اختیار است
معناى درست" علم خدا به سرنوشت" آن است که خداوند مى داند که هر فرد انسانى با اختیار و انتخاب خود چه سرنوشتى را براى خود رقم خواهد زد
در قرآن آیات زیادى وجوددارد مانند آیه: «ان الله لا یغیر ما بقوم حتى یغیروا ما بانفسهم؛ خداوند سرنوشت هیچ قومى را تغییر نمى دهد مگر خودشان آن را تغییر دهند
با یک مثال معناى قضا و قدر الهى روشن مى شود:
«اگر کسى بالاى بام ایوانى خود را روى زمین بیفکند و بگوید: اگر مقدر است بمیرم مى میرم و اگر مقدر است بمانم مى مانم.این گفته درست نیست!
زیرا قضا و قدر الهى این است که بشر داراى اختیار و اراده باشد و بتواند خود را از بام پرت کند و بمیرد و یا آن که از راه بام، پله پله به زیر آید و بماند.
پس به آن کسى که روى بام به قصد افکندن خود ایستاده است باید گفت: تقدیر خداوند درباره مرگ و حیات شما تابع اراده و اختیار شما است.
اگر افکندن از بام را اختیار کنى ، مقدر است بمیرى و اگر پله هاى بام را انتخاب کنى ، مقدر است بمانى و در هر دو صورت، قضیه روى قضا و قدر الهى است».
بنابراین نتیجه مى گیریم که براى انسان ها یک سرنوشت نیست بلکه سرنوشت هاى متعددى وجود دارد که مى تواند هر یک را انتخاب نماید و هر کدام از آنها را انتخاب نماید ، خداوند قبلا از آن آگاه بوده است.
📚1.مجموعة آثار ، ج1، ص 38
2.ناصر مکارم شیرازى، انگیزة پیدایش مذاهب، ص 17 – 20 ( با تلخیص).
3. نجم (53) آیة 39.4.
4. رعد (13) آیة 11.5.
5.توحید صدوق (چاپ تهران) ص 337.
6. ناصر مکارم شیرازى، همان، ص 29.7.
7.محمد تقى فلسفى، کودک، ج 1، ص 132
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شب قدر زائر امام حسین شوید
🔹عاشقان زیارت کربلا میتوانند با ثبتنام در سامانه زیارت نیابتی امام حسین (ع) در آدرس imamhussain.org/enaba زائر کربلا شوند. ثبتنام تا ساعت ۱۷:۳۰ شنبه ادامه دارد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 چرا مردم احتیاج به پیامبر و امام دارند؟
🌕 جابر گوید: از امام باقر علیهالسلام پرسیدم: «چرا مردم احتیاج به پیامبر و امام دارند»؟ فرمود: «بهجهت اینکه دنیا در دایرهی صلاح و درستی باقی بماند». پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: «ستارگان سبب آرامش و آسایش اهل آسمان هستند و اهل بیت من سبب آسایش اهل زمیناند. وقتی ستارگان از میان بروند اهل آسمان دچار ناراحتی میشوند وقتی اهل بیت من نیز از میان بروند اهل زمین دچار ناراحتی خواهند شد». منظور پیامبر از اهل بیت، ائمّه علیهمالسلام هستند که اطاعت از آنها را قرین و همراه اطاعت خود قرار داده و در این آیه فرموده است: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللهَ وَ أَطِیعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِی الْأَمْرِ مِنْکُمْ» آنها پیشوایان معصومی هستند که گناه و معصیت از ایشان سر نمیزند و مؤیّد و موفّق و مورد پشتیبانی خدا هستند. به برکت آنها خدا به بندگان روزی میدهد.»
عَنْ جَابِرٍ عَنْ أَبِیجَعْفَرٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَیِّ شَیْءٍ یُحْتَاجُ إِلَی النَّبِیِّ وَ الْإِمَامِ فَقَالَ لِبَقَاءِ الْعَالَمِ عَلَی صَلَاحِهِ ... قَالَ النَّبِیُّ النُّجُومُ أَمَانٌ لِأَهْلِ السَّمَاءِ وَ أَهْلُ بَیْتِی أَمَانٌ لِأَهْلِ الْأَرْضِ فَإِذَا ذَهَبَتِ النُّجُومُ أَتَی أَهْلَ السَّمَاءِ مَا یَکْرَهُونَ وَ إِذَا ذَهَبَ أَهْلُ بَیْتِی أَتَی أَهْلَ الْأَرْضِ مَا یَکْرَهُونَ یَعْنِی بِأَهْلِ بَیْتِهِ الْأَئِمَّهًَْ الَّذِینَ قَرَنَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ طَاعَتَهُمْ بِطَاعَتِهِ فَقَالَ یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللهَ وَ أَطِیعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِی الْأَمْرِ مِنْکُمْ وَ هُمُ الْمَعْصُومُونَ الْمُطَهَّرُونَ الَّذِینَ لَایُذْنِبُونَ وَ لَا یَعْصُونَ وَ هُمُ الْمُؤَیَّدُونَ الْمُوَفَّقُونَ الْمُسَدَّدُونَ بِهِمْ یَرْزُقُ اللَّهُ عِبَادَهُ
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۳، ص۲۶۰
📗بحارالأنوار، ج۱۹، ص۲۳
📗علل الشرایع، ج۱، ص۱۲۳
📗کتاب سلیم بن قیس، ص۸۸۴
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 نومه کیست؟
افسوس بر اين بندگان كه هيچ پيامبرى به سراغ آنان نيامد مگر اينكه او را استهزا مىكردند!(یس/۳۰)
🌕 امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند: «شما آشوبهای تاریک و روزگار مبهم در پیش دارید، که جز نومه کسی از آن ماجرا نجات نمییابد.» عرض کردند: یا امیرالمؤمنین! نومه کیست؟ فرمودند: «کسی است که مردم را میشناسد ولی مردم او را نمیشناسند.» بدانید که زمین از وجود حجّت خدا خالی نمیماند، و بهزودی خداوند بندگان گناهکارش را به کیفر ظلم و ستم و زیادهرویهای خود میرساند. اگر یک لحظه زمین از حجّت خدا خالی بماند ساکنان خود را فرو میبرد؛ حجّت خدا در روی زمین هست او همه را میشناسد ولی کسی او را نمیشناسد؛ چنانکه یوسف مردم را میشناخت ولی کسی او را نمیشناخت» آنگاه آیه ۳۰ سوره یس را تلاوت فرمود.
قَالَ أمیرِالمومِنِین إِنَّ مِن وَرَائکُم فِتناً مُظلِمَه عَمیَاءَ مُنکَسفَه لَا یَنجُو مِنهَا إِلَّا النُّومَه قِیلَ یَا أَمیرالمُؤمنِین وَ مَا النُّومه قَالَ الَّذِی یَعرِف النَّاسَ وَ لَا یَعرفُونَه...
📗الغيبة (للنعمانی)، ج ۱، ص ۱۴۱
📗الغيبة (للطوسی)، ج ۱، ص ۴۶۵
📗بحارالأنوار، ج ۵۱، ص ۱۱۲
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد
🔹 ﷽ 🔹
آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) :
گاهی انسان یک دعاهایی میکند که به صلاحش نیست. آن حاجت را در دنیا به او نمیدهند، ولی در قیامت میدهند.
➖ میگوییم:« خدایا این چیست؟»
میگوید:« در دنیا دعا کردی، صلاح نبود به تو بدهیم، اینحا دادیم. »
ذوق میکند و میگوید:« عجب! کاش هیچ یک از دعاهای من مستحاب نمیشد و همه را اینجا به من میدانند، اینجا بهتر است. »
خیلی وقت ها بچه به پدر و مادرش میگوید:« به من شیرینی بدهید»، ولی پدر و مادر صلاح نمیدانند. مثلا شام خورده، صلاح نیست شیرینی بخورد.
مادری بچه اش را دوست دارد، طوری که لقمه را از دهان خودش برمی دارد و له بچه اش میدهد، ولی گاهی برخی چیزها که بچه به آن علاقه دارد، مادر میداند که به صلاحش نیست و آن را به بچه نمیدهد.
مثلا غذای سرخ کردنی برای بچه خوب نیست، مادر به او نمیدهد.
خدا هم اینگونه است. ما بعضی چیزها را از خدا میخواهیم که صلاح نیست به ما بدهد اما عقل ما نمیرسد که صلاح نیست! باید بدانیم که هرچه را خدا به ما داده، صلاح ما بوده است. به یکی داده و به یکی نداده است.
*-🔴 به کسی که داده، صلاح بوده و به کسی هم که نداده، صلاح بوده است.**
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚دلیل ازدواج امام حسن علیه السلام با جعده
ازدواج های صدر اسلام به هیچ عنوان با ملاک های امروزی قابل قبول نیست در ازدواجهای آن روزها موضوعات قبیلهای حائز اهمیت بود و برای اینکه دو قبیله با هم ارتباط داشته باشند فرزندانشان با هم ازدواج می کردند ازدواج امام حسن علیه السلام با جعده دختر اشعث بن قیس نیز در همین راستا بود در زمان امام علی علیه السلام اشعث فرد با نفوذی بود و نزدیک به ۲۰ هزار نیروی نظامی در اختیار داشت و برای تعامل با او بهترین راه همین موضوع بود البته بعدها امامان علیه السلام با فرهنگسازی در جوامع موضوعاتی همچون کیفیت و اخلاقمداری در ازدواج را ترویج دادند.
سرگذشت جعده پس از امام حسن ع
معاویه که در ازای کشتن امام حسن ع وعده پول فراوان و ازدواج با یزید را داده بود بعد شهادت امام حسن ع به وعده خود که ازدواج بایزید بود عمل نکرد و به او گفت میترسد یزید راه هم بکشی ولی به وعده مال وثروت عمل کرد و جعده نخست با یعقوب بن طلحه بن عبدالله ازدواج کرد برای سه پسر به نامهای اسماعیل اسحاق و ابوبکر به دنیا آورد اسماعیل و اسحاق هنگام حیات پدر از دنیا رفتن پس از کشته شدن یعقوب در واقعه حره با عباس عبدالله بن عباس فرزند ارشد ابن عباس ازدواج کرد و برای او پسری به نام محمد و دختری به نام قریبه به دنیا آورد که از این دونسلی باقی نماند و در نهایت از جعده دختر اشعث نسلی برجانماند.
📚ابن سعد طبقات جلد ۵ صفحه ۱۲۳ صفحه ۲۳۱ صفحه ۱۵۲ شیخ المفید الارشاد جلد ۲ صفحه ۱۶
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 سهم اینها از روزه ماه رمضان، فقط نخوردن و نیاشامیدن است!
🌕 حضرت امیر علیهالسلام در حکمت ١۴۵ میفرمایند: «چه بسا روزهداری که از روزهاش جز گرسنگی و تشنگی نصیبی نیابد، و بسا شب زندهداری که از عبادت شبانهاش جز رنج و بیخوابی بهرهای نبرد، خوشا خواب زیرکان و روزهخواری آنان»
قَالَ أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ كَمْ مِنْ صَائِمٍ لَيْسَ لَهُ مِنْ صِيَامِهِ إِلاَّ اَلْجُوعُ وَ اَلظَّمَأُ وَ كَمْ مِنْ قَائِمٍ لَيْسَ لَهُ مِنْ قِيَامِهِ إِلاَّ اَلسَّهَرُ وَ اَلْعَنَاءُ حَبَّذَا نَوْمُ اَلْأَكْيَاسِ وَ إِفْطَارُهُمْ
📗نهج البلاغة، ج ۱، ص ۴۹۵
📗مستدرک الوسائل، ج ۷، ص ۳۶۷
📗وسائل الشیعة، ج ۱، ص ۷۲
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
_..🌱..-
" #مـنمنٺظـرم "
جملہاے آشنـاسٺ...!
خـدایا از ڪہ شنیـدم؟
آهـان یـادم افٺـاد،
از ڪوفیـان...
نڪند انٺظـارِمـنهـم
از جنسِ انٺظـارِڪوفیـان باشـد...؟
"همیـن💔."
#کیمیشیمهمونیکهآقامیخواد؟؟؟
💐صبحتون مهدوی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی