🔴 تعیین؛ تصویب؛ تنفیذ...
🌕 امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«تعیین و برآورد تقدیرات، در شب نوزدهم صورت میگیرد،
در شب بیستویکم تصویب شده و به ثبت میرسد،
و در شب بیستوسوم امضاء و تنفیذ میگردد؛ و خداوند جل ثناوه هرچه خواهد برای خلقش آن کند»
قالَ اَبُو عَبْدِ اللّه فِی لَیْلَهًِْ تِسْعَ عَشْرَهًَْ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ التَّقْدِیرُ وَ فِی لَیْلَهًِْ إِحْدَی وَ عِشْرِینَ الْقَضَاءُ وَ فِی لَیْلَهًِْ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِینَ إِبْرَامُ مَا یَکُونُ فِی السَّنَهًِْ إِلَی مِثْلِهَا لِلَّهِ جَلَّ ثَنَاؤُهُ یَفْعَلُ مَا یَشَاءُ فِی خَلْقِهِ.
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱۸، ص۲۵۰
📗تفسير البرهان، ج ۵، ص ۷۱۲
📗الکافی، ج ۴، ص ۱۶۰
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ بهترین چیز برای زن
محدثین از امام علی ـ علیهالسلام ـ حکایت کردهاند: روزی در جمع عدهی از اصحاب و یاران نشسته بودیم که حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله سؤال فرمود: بهترین چیز برای زن چیست؟
و هیچیک از افراد جواب مناسبی برای آن نداشتند. هنگامی که من به منزل، نزد فاطمه سلاماللهعلیها آمدم، موضوع را برای ایشان، مطرح کردم که امروز پیامبر خدا چنین سؤالی را بیان نموده است؟
حضرت فاطمه اظهار داشت: آیا هیچکدام از اصحاب جواب آن را ندانستند؟ گفتم: خیر، کسی جوابی نداد.
پس از او اظهار نمود: بهترین چیزی که برای زن سعادتبخش و مفید میباشد، آن است که مردی را نبیند و هیچ مرد نامحرمی نیز او را نبیند.
امام علی علیهالسلام افزود: چون شب فرا رسید، در جلسهای با حضور اصحاب و رسول خدا صلیاللهعلیهوآله مشارکت نموده و من گفتم: یا رسول اللّه، از ما سؤال کردی: چه چیزی برای زن بهتر است؟
اکنون جواب آن را آوردهام و آن اینکه بهترین چیز برای زن آن است که مردی را نبیند و هیچ مرد نامحرمی هم او را نبیند.
حضرت رسول فرمود: چه کسی این پاسخ را گفته است؟ گفتم: فاطمه زهرا . حضرت فرمود: بلی، دخترم راست گفته است، همانا که او پاره تن من میباشد.
(احقاق الحقّ، ج ۲۵، ص ۳۵۰ و اعیان الشّیعة، ج ۱، ص ۳۲۲).
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
24.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ موضوع شیخ مفید
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 ماجرای سوسمار و ایمان آوردن قبیله بنیسلیم
او به پیامبر گفت: «سوگند به دو بُت لات و عُزّی، هیچکس در نزد من، مبغوضتر از تو نیست، اگر قبیلهی من، مرا آدم عجول نمیخواندند، هم اکنون شتاب کرده و تو را میکشتم».
پیامبر(ص) همراه یارانش بود، ناگهان یک نفر عرب بادیه نشین نزد آن حضرت آمد، او سوسماری را صید کرده و در آستین خود پنهان کرده بود، با کمال گستاخی، با صدای بلند اشاره به پیامبر(ص) کرد و گفت:
«این کیست؟».
حاضران گفتند: «این پیامبر(ص) است».
او به پیامبر گفت: «سوگند به دو بُت لات و عُزّی، هیچکس در نزد من، مبغوضتر از تو نیست، اگر قبیلهی من، مرا آدم عجول نمیخواندند، هم اکنون شتاب کرده و تو را میکشتم».
پیامبر(ص) فرمود: «چرا این گفتار خشن را میگویی؟ به خدای بزرگ، ایمان بیاور».
بادیه نشین گفت: «ایمان نمیآورم، مگر اینکه این سوسمار به تو ایمان بیاورد،» و هماندم سوسمار را به زمین انداخت. پیامبر(ص) صدا زد: یا ضَبّ: «ای سوسمار!».
سوسمار با زبان رسا، که همه حاضران شنیدند، گفت: لَبَّیْکَ وَ سَعْدَیْکَ: بلی قربان! امر بفرما».
پیامبر(ص) فرمود: چه کسی را میپرستی؟
سوسمار گفت: «آن کس را که عرش او در آسمان، و شکوه او در زمین، و راه او در دریا، و رحمت او در بهشت و عذاب او در دوزخ است».
حضرت فرمود: من کیستم؟
سوسمار گفت: تو رسول پروردگار جهانیان و خاتم پیامبران هستی، آن کس که تو را تصدیق کرد، رستگار شد و آن کس که تو را تکذیب کرد، زیانکار گردید.
بادیه نشین آن چنان تحت تأثیر قرار گرفت، که به پیامبر(ص) رو کرد و گفت: «من هنگامی که نزد تو آمدم، تو مبغوضترین فرد نزد من بودی، اکنون در سراسر زمین، تو از همهی انسانها، نزد من محبوبتر، و از خودم و پدر و مادرم عزیزتر میباشی، گواهی میدهم که خدا یکتا و بی همتا است، و تو رسول خدا هستی.»
و با ایمان کامل به سوی قبیله خود رفت، و ماجرا را برای افراد خاندان خود تعریف کرد، و آنها را به ایمان و اعتقاد به اسلام دعوت نمود، هزار نفر از قبیلهی او مسلمان شدند[١].
❌ پینوشت : [١]. خرائج راوندي(ره) ص ١٨٤ ـ بحار، ج ١٧، ص ٤٠٧.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 ولادت، تحصیلات و ازدواج
حجتالاسلام حاج شیخ احمد ضیافتی کافی، واعظ برجسته و خطیب مبرز، اول خرداد ۱۳۱۵ شمسی در مشهد متولد شد.
در برخی اسناد از وی با نام کافی خراسانی و کافی تهرانی نیز یاد شده است.[1] پدرش حاج میرزا محمد کافی تربیت یافته مکتب حسینی بود و پدربزرگش حضرت آیتالله میرزا احمد کافی امامی از علمای معروف یزد به شمار میرفت که پس از سفر به مشهد جهت زیارت، برای همیشه در این شهر اقامت کرد.
شیخ احمد کافی فرزند دوم خانواده بود و در شش سالگی به دبستان ایمانی مشهد رفت و همزمان با تحصیل دروس جدید نزد پدربزرگش به فراگیری علوم اسلامی پرداخت و بعد از فراگیری مقدمات در سال ۱۳۲۷ وارد مدرسه علمیه نواب مشهد شد.
وی در خاطرات خود به نحوه ورودش به حوزه علمیه اشاره کرده و تشویق و ترغیب برخی از روحانیون متنفذ حوزه را در ثبات قدم و خدمتگزاریاش به دین مؤثر دانسته است.
شیخ احمد از دوران کودکی در جمع خانواده به منبر میرفت، اما در نوجوانی مجالس هفتگی پدربزرگش که محفلی برای دیدار و مؤانست علمای مشهد بود فرصتی برای وی فراهم کرد که به منبر برود و استعدادش در این زمینه شکوفا شود. تشویق دیگران نیز علاقه او را به خطابه و وعظ بیشتر کرد به طوری که از ۱۵ سالگی با حضور در حرم امام رضا (ع) برای زائران حضرت، دعای کمیل میخواند و مرثیهسرایی میکرد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ پیام مهم امام صادق(ع) قبل از شهادت
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 نگاهی به مبارزات شهید کافی
سخنرانیهای ضد رژیم در مسجد گوهرشاد و افشاگری در زمینه فعالیتهای فساد آور نظام همچون واردات مشروبات الکلی و دایر کردن مراکز فساد در آذر سال 1342، سبب شد رژیم طرح خدمت سربازی اجباری این روحانی مجاهد را طرحریزی کند
به گزارش مشرق، در میان جریانهای مبارزاتی که در به نتیجه رسیدن انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند، جریان متکی به مذهب و مردم، خون اصلی در رگهای این انقلاب بود. مرحوم شیخ احمد کافی هر دوی این مولفه را در مبارزه خود با رژیم طاغوت به همراه داشت.
در واقع بذر جریان مبارزاتی ایشان، به ویژه سخرانیهای ایام محرم، در ذهن عامه مردم از هر طبقهای کشت میشد و به جریان خاصی محدود نبود. منبر و روضه بلندگوی تبلیغاتی وی در مبارزه با رژیم پهلوی بود.
به حق باید او را مرد منبرهای آتشین دانست. این خطیب اصالتاً یزدی، به سال 1315 در مشهد متولد شد. تعلیمات دینی را در نجف و سپس در قم نزد اساتید مشهوری همچون آیتالله مدنی، شهید محراب و آیتالله راستی کاشانی سپری کرد.
شیخ احمد کافی هم در زمینه مذهب و هم در زمینه مبارزات سیاسی فعال بود. تاسیس مراکز مذهبی متعدد از جمله ساخت تعدادی مهدیه، ساخت درمانگاه، ایجاد قرض الحسنه و کمک به خانواده های نیازمند از خدمات این روحانی مبارز بود. وی در سال 1347 با کمکهای مردمی مهدیه تهران را تاسیس کرد.1 در واقع رژیم پهلوی چنین اقداماتی از سوی کافی را کمک به مخالفین رژیم قلمداد میکرد که در نتیجه به دستگیری وی منجر میشد.
#شهید
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
هدایت شده از سه شنبه های مهدوی
یا رسول الله (ص)
بر سرِ خوانِ پر از مهرِ شما مهمانیم!
قدرِ الطافِ شما را زِ ازل می دانیم...
خادم المهدی های #سه_شنبه_های_مهدوی
بنا داریم به مناسب ایام ولادت پیامبر مهر و رحمت، حضرت محمد (ص) با اطعام مهدوی، نذر سلامتی آقا امام زمان (عج) #سفره_مهربانی را در جای جای شهر و دیارمان بگسترانیم.
🤝پرداخت نذورات :
💳
5041721112421939بنام سه شنبه های مهدوی (جهت کپی، برروی شماره کارت کلیک کنید.) 📱*۷۸۰*۳۱۲# 🔗 https://3Shanbe.com/Etam کانال رسمی سه شنبه های مهدوی: https://eitaa.com/joinchat/1043595267Cfd9a9234d0
25.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ نوجوانی پیامبر(ص)
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 سایر فعالیتهای سیاسی
وی علاوه بر این فعالیتها در عرصههای دیگری که از قضا مورد توجه ساواک بود نیز حضور داشت. ترویج مرجعیت امام خمینی، دیدار با روحانیون تبعیدی، دیدار با زندانیان سیاسی و برگزاری مراسم ترحیم حاج آقا مصطفی خمینی از جمله اقدامات او به شمار میرفت.
وی در پاسخ به سوال افراد در خصوص این که از چه کسی تقلید میکند آنها را به امام خمینی ارجاع میداد و با نصب عکس امام در منزل خود که محل رجوع افراد بسیاری بود، در این مسیر گام برمیداشت.
حتی زمانی که امام در نجف به سر میبرد دو بار در سالهای 1346 و 1355 به دیدار ایشان رفت.
حجتالاسلام کافی که خود روزی از تبعیدشدگان بود به دیدار روحانیون تبعیدی می رفت.
آیتالله مکارم شیرازی و آیتالله سیدعلی غیوری که به ترتیب در چابهار و سیرجان روزهای تبعید را سپری میکردند، از جمله این روحانیون بودند.
دیدار با زندانیان سیاسی نیز از دیگر برنامههای او محسوب میشد. ساواک در گزارشهای خود به این مسأله اشاره کرده است:
«... ضمناً نامبردگان فوق، روزهای جمعه به وسیله آقای کافی به ملاقات آقایان مهندس بازرگان، شیخ انواری و طالقانی میروند.»
برگزاری مجلس ترحیم برای فرزند امام خمینی پس از انتشار خبر شهادت ایشان در 11 آبان 1356 در مهدیه تهران از دیگر اقدامات او در عرصه سیاست بود.
اقدام دیگر او در عرصه سیاسی در آستانه انقلاب اسلامی صورت گرفت. در 17 دی 1356 مقاله توهینآمیزی به نام «استعمار سرخ و سیاه در ایران» به قلم احمد رشیدی مطلق در روزنامه اطلاعات منتشر شد که شهر قم را ملتهب کرد
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🍃 از علائم آخرالزمان
✍ شهوت گرایی و لذتجویی "همّ و غم مردم (در آخرالزّمان) به سیر کردن شکم و رسیدگی به شهوتشان خلاصه می شود، دیگر اهمیّت نمی دهند که آنچه می خورند حلال است یا حرام؟ و اینکه آیا راه اطفای غرایزشان مشروع است یا نامشروع؟!
📚اصول کافی، ج۸، ص۴۲
👈 زنان در آن زمان، بی حجاب و برهنه و خودنما خواهند شد. آنان در فتنه ها داخل، به شهوت ها علاقه مند و با سرعت به سوی لذّت ها روی می آورند. خواهی دید که زنان با زنان ازدواج می کنند. درآمد زنان از راه خودفروشی و بزهکاری تأمین می گردد. آنان حرام های الهی را حلال می شمارند و بدین سان در جهنّم وارد و در آن جاودان می گردند.
🔹 مرگ های ناگهانی
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود : « قیامت برپا نمی گردد ، تا این که مرگ سفید ظاهر شود . گفتند : ای رسول خدا ! مرگ سفید چیست ؟ فرمود : مرگ ناگهانی »
📚الفائق ، جلد ۱ ،ص۱۴۱
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 علائم آخرالزمان
❤ امام صادق (ع) به یکى از یاران خود فرمود:
هنگامى که ببینى ظلم و ستم، همه جا فراگیر شده؛ قرآن فرسوده و بدعتهایى از روى هوا و هوس در مفاهیم آن آمده؛
آئین خدا(عملا) بى محتوا شده هماننـد ظرفى کـه آن را واژگون سازند؛ هنگامى که ببینى اهل باطل بر اهل حق پیشى گرفته اند؛
مردان به مردان و زنان به زنان قناعت کنند؛
افراد با ایمان سکوت اختیار کرده اند؛
کوچکترها احترام بزرگترها را رعایت نمى کنند؛
پیوند خویشاوندى بریده شده؛
مداحى و چاپلوسى فراوان شده؛
آشکارا شراب نوشیده شود؛
راه هاى خیر منقطع و راه هاى شر مورد توجّه قرار گرفته؛
در چنین زمانى مراقب خویش باش و از خداتقاضاى نجات و رهایى از این وضع ناهنجار کن! (که فرج نزدیک است!)
📗 بحارالانوار/ج۵۲/صص۲۵۶تا۲۶۰
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪافی
رسانده ام به حضور تو قلب عاشق را
دل رها شده از محنت خلایق را
دلی که پر زده تا آستان احسانت
که غرق نور اجابت کنی دقایق را
مرید صبح نگاه تو می برد از یاد
مگر ترنم «قال الامامُ صادق» را؟
ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) تبریک و تهنیت باد❤️
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 نگاهی به مبارزات شهید کافی
سخنرانیهای ضد رژیم در مسجد گوهرشاد و افشاگری در زمینه فعالیتهای فساد آور نظام همچون واردات مشروبات الکلی و دایر کردن مراکز فساد در آذر سال 1342، سبب شد رژیم طرح خدمت سربازی اجباری این روحانی مجاهد را طرحریزی کند
به گزارش مشرق، در میان جریانهای مبارزاتی که در به نتیجه رسیدن انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند، جریان متکی به مذهب و مردم، خون اصلی در رگهای این انقلاب بود. مرحوم شیخ احمد کافی هر دوی این مولفه را در مبارزه خود با رژیم طاغوت به همراه داشت.
در واقع بذر جریان مبارزاتی ایشان، به ویژه سخرانیهای ایام محرم، در ذهن عامه مردم از هر طبقهای کشت میشد و به جریان خاصی محدود نبود. منبر و روضه بلندگوی تبلیغاتی وی در مبارزه با رژیم پهلوی بود.
به حق باید او را مرد منبرهای آتشین دانست. این خطیب اصالتاً یزدی، به سال 1315 در مشهد متولد شد. تعلیمات دینی را در نجف و سپس در قم نزد اساتید مشهوری همچون آیتالله مدنی، شهید محراب و آیتالله راستی کاشانی سپری کرد.
شیخ احمد کافی هم در زمینه مذهب و هم در زمینه مبارزات سیاسی فعال بود. تاسیس مراکز مذهبی متعدد از جمله ساخت تعدادی مهدیه، ساخت درمانگاه، ایجاد قرض الحسنه و کمک به خانواده های نیازمند از خدمات این روحانی مبارز بود. وی در سال 1347 با کمکهای مردمی مهدیه تهران را تاسیس کرد.1 در واقع رژیم پهلوی چنین اقداماتی از سوی کافی را کمک به مخالفین رژیم قلمداد میکرد که در نتیجه به دستگیری وی منجر میشد.
#شهید
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 زندگی جاودانه، تنها در أخذ ولایت چهارده معصوم
🌕 يونس بن یعقوب بجلی به امام صادق علیه السلام عرض كرد: ولايت من نسبت به شما و معرفت حقّ شما كه خدا نصيبم كرده، از همۀ دنيا براى من محبوبتر است؛ يونس گويد: با شنيدن اين سخن، آثارِ غضب در چهرۀ حضرت ظاهر شده و فرمودند:
🌕 ای يونس! ما را بيجا مقايسه كردى؛ دنيا و آنچه در آن است چيست؟! آيا جز جلوگيرى از گرسنگی و پوشاندن عورت است؟ اما تو با محبّتِ ما زندگی جاودانه خواهى يافت.
وَ قَالَ لَهُ يُونُسُ لَوِلاَئِي لَكُمْ وَ مَا عَرَّفَنِيَ اَللَّهُ مِنْ حَقِّكُمْ أَحَبُّ إِلَيَّ مِنَ اَلدُّنْيَا بِحَذَافِيرِهَا قَالَ يُونُسُ فَتَبَيَّنْتُ اَلْغَضَبَ فِيهِ ثُمَّ قَالَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَا يُونُسُ قِسْتَنَا بِغَيْرِ قِيَاسٍ مَا اَلدُّنْيَا وَ مَا فِيهَا هَلْ هِيَ إِلاَّ سَدُّ فَوْرَةٍ أَوْ سَتْرُ عَوْرَةٍ وَ أَنْتَ لَكَ بِمَحَبَّتِنَا اَلْحَيَاةُ اَلدَّائِمَةُ.
📘بحار الأنوار، ج ۷۵، ص ۲۶۵
📘عوالم العلوم، ج ۲۰، ص ۶۶۴
📘تحف العقول، ج ۱، ص ۳۷۹
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ لازمهٔ همراهی و قیام با منجی موعود، صبر و شکیبایی بالاست.
زندگی یاران امام مهدی در قیام آخرالزمانی شان با مشکلات و سختیهای فراوانی روبهروست.
سختیهایی که اگر در مقابلِ آنها صبر و شکیبایی به خرج ندهند، یقیناً پیروز نخواهند شد.
جنگ با مستکبرانِ عالم و درافتادن با کفر و شرک و نفاق، تحملی بالا میخواهد پس یارانِ حضرت باید کسانی باشند که زیر بارِ مشکلات، خم به ابرو نیاورند
آنان گروهی هستند که با صبر و تحمل خود بر خدا منّت نمیگذارند.
«قَوْمٌ لَمْ یَمُنُّوا عَلَی اللّهِ بِالصَّبْر»*١
یاران حضرت دارای صبری وصفناپذیرند. صبر، نیرویی است که به یک نفر، توانایی مقابله با ۲۰ نفر را میدهد. هرکدام از ما برای یار امام زمان شدن باید به اندازهٔ ۲۰ نفر نیرو داشته باشیم وگرنه زیر بار مشکلات سر خم خواهیم کرد.
مسیر پُرپیچ و خَمی در انتظار ماست. این را بِدان که صبر و تحمل، نتیجهٔ ایمان به کلام خدا در قرآن است وقتی میفرماید: «سَیجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ یسْرا»(طلاق/٧)
📚 ۱. امام علی، یومالخلاص، ص۲۱۴ (به نقل از بشارةالاسلام، ص۲۲۰)
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 مژده ای برای مردم آخرالزمان
تا اینجا از رذایل اخلاقی و بدی اوضاع مردم در اخرالزمان گفتیم اما نکته ی خوبی هم وجود دارد و آن اینکه :]
از امام صادق (ع) نقل شده است که پیامبر به حضرت علی (ع) فرمودند :
« یا علی بدان که استوارترین ایمان ها از آن مردمی است که در آخرالزمان هستند
چون آنها به پیامبر ملحق نشدند و در زمان او نبودند و در واقع خیلی از حقیقت ها را که در زمان پیامبر رخ داد آنها نبودند که ببینند و بر آنها حجت بود ولی آن مردم این حجت ها را ندیدند
و تنها به نوشته هایی که در سفیدی کاغذ ها نوشته شده ایمان می پذیرند
با این حال ایمان آنها به مراتب قوی تر از ایمان مردم زمان پیامبر است»
📘( بحارالانوار جلد 125 )
[ در جای دیگر پیامبر برترین_مردم امت خود را افرادی که در صدر اسلام ایمان آوردند و مسلمانان واقعی در آخرالزمان معرفی می کنند ]
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
امشب ڪہ شب میلاد احمد باشد
مشمول همہ عطاے سرمـد باشد
یا ربّ چہ شود طلوع فجــر فردا
صبحِ فرج آلِ محمّـد«ص» باشد
میلاد پیامبر اکرم(ص)🌿🌸
میلاد امام جعفر صادق(ع)
بر همگان مبارکباد🌿🌸
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
شد چراغان زمین، گشت منور سما
بهر دین مبین، آمده رهنما
از وجود گلی، گشته روشن جهان
در ربیع کرده او، نور حق را عیان
میلاد رئیس مکتب، محمد مصطفی (ص)
و رئیس مذهب، صادق آل عبا مبارک باد❤️
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚حکایتی عجیب از پیامبر اکرم(ص) و خمره پر رمز و راز!
یک حکایت عجیب و شنیدنی درباره حضرت محمد(ص) و جوانی خاطی را می شنوید که چگونه خداوند مقابل رسول اکرم آبروی وی را حفظ کرد.
روزی جوانی با خمره ای بر دوش در حال عبور از گذری بود که با حضرت محمد(ص) مواجه شد. درون خمره این جوان مملو از شراب بود و او بسیار خجول و وحشت زده از این که مبادا رسول خدا متوجه محتوای خمره شود،در همین افکار غوطه ور بود که ناگهان پیغمبر درباره آنچه جوان نگرانش بود پرسش کردند.
پسر دست و پای خود را گم کرده بود و برای حفظ آبرویش مقابل حضرت بزرگوار، جز تمسک جستن به خداوند راهی مقابل خود نمی دید.بنابر این در اوج شرمساری آماده نشان دادن محتوای خمره گشت در حالی که راجع به آن دروغی بزرگ گفته بود.اما در فیلم زیر ماجرا را از زبان حجت الاسلام ولمسلمین علیرضا پناهیان می شنوید که چگونه خداوند حیثیت این جوان را حفظ کرد.
📚افکارنیوز
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 پیراهن حضرت یوسف میراث حضرت مهدی علیهماالسلام...
🌕 «مفضّلبنعمر گوید: از امام صادق علیه السلام شنیدم که فرمود: «میدانی پیراهن یوسف علیه السلام چه بود»؟
عرض کردم: «نه». فرمود: «وقتی برای سوزاندن ابراهیم علیه السلام آتش افروختند، جبرئیل جامهای از جامههای بهشت برایش آورده و به او پوشانید و با آن جامه، گرما و سرما به ابراهیم زیانی نمیرسانید.
زمانی که مرگ ابراهیم فرا رسید، آن را در غلافی نهاد و به اسحاق علیه السلام و اسحاق آن را به یعقوب علیه السلام و چون یوسف علیه السلام به دنیا آمد، یعقوب آن را بر او آویخت و پیوسته در بازوی او بود تا زمانی که آن جریانات برای یوسف اتّفاق افتاد.
هنگامیکه یوسف پیراهن را در مصر از غلاف بیرون آورد، یعقوب بوی آن را در کنعان احساس کرد؛ چنانکه در قرآن میفرماید: من بوی یوسف را احساس میکنم، اگر مرا به نادانی و کم عقلی نسبت ندهید!. (یوسف/۹۴). و آن همان پیراهنی بود که خداوند از بهشت فرو فرستاده بود.
عرض کردم: «فدایت شوم! در نهایت، آن پیراهن به چه کسی رسید»؟ امام علیه السلام فرمود: «به اهلش رسید»، آنگاه فرمود: «هر پیغمبری که دانش یا چیز دیگری را به ارث برده، در نهایت به آلمحمّد رسیده است.
و هنگامیکه کاروان از سرزمین مصر به راه افتاد یعقوب در فلسطین بود که بوی یوسف را احساس کرد و آن بوی همان پیراهنی بود که از بهشت آورده شده بود؛ و ما اهل بیت آن را به ارث بردهایم»
🌕 و در حدیثی دیگر در پاسخ به اینکه، آن پیراهن به دست چه کسی رسیده است؟ فرمودند: «به دست اهل آن است، پیراهن همراه قائم ما علیهالسلام است، آنگاه که ظهور کند.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۷، ص۱۶۲
📗الکافی، ج۱، ص۲۳۲
📗بحارالأنوار، ج۱۲، ص۲۴۸
📗العیاشی، ج۲، ص۱۹۳،
📗القمی، ج۱، ص۳۵۴
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
27.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پنج نشانه انسان با ایمان از نظر امام صادق (ع)
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 هو الطرید یعنی چه؟
هُوَ اَلطَّرِيدُ اَلْوَحِيدُ اَلْغَرِيبُ اَلْغَائِبُ عَنْ أَهْلِهِ
مهدی! طرد شده؛ تنها؛ غریب؛ و غائب از اهلش است.
🌕 بین این کلمات، واژه «طرید» از همه دردناک تر است؛ چهار امام معصوم این لفظ را برای حضرت قائم عجل الله فرجه به کار بردهاند؛ طرید یعنی رانده شده؛ کنار گذاشته شده؛ مثلا کسی را از خانه یا وطنش بیرون کنند میشود طرید!
🌕 به امیرالمومنین علیه السلام گفتند ما از دست گریه های همسرت خسته شدیم گریه های او مانع استراحت ما میشود؛ به فاطمه سلام الله علیها بگو یا شب گریه کن یا روز؛ اصلا برو از شهر بیرون گریه کن! یعنی کار دختر پیامبر به جایی رسید که از شهر پیامبر طردش کردند بیرونش کردند؛ حالا بگذریم که آن نخلی که برای بانو سایه بان بود هم در بقیع بریدند؛ انزجار از حجّت خدا تا این حد؛ پس حضرت فاطمه طریده بود یعنی رانده شده؛ اگر هیچ معصومی این لفظ را درباره امام زمان علیه السلام به کار نبرده بود ما جرأت نمیکردیم چنین مثالی بزنیم! دوازده قرن از غربت و طردشدگی مهدیِ فاطمه سلام الله علیها میگذرد...
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
🔴 زندگی و شخصیت عاشق دلباخته، مرحوم حاج شیخ احمد کافی(ره)»
در این نوشتار سخن از عاشقی است که پهن دشت سینه اش، منزل اشراق انوار حق بود و فضای درونش از شبنم وجود محبوب لبریز گشت و پای در وادی جنون گذاشت، تا رسیدن به کوی یار میسر گردد.
او در زمانی که کمتر کسی به عشق می اندیشید، نغمه عاشقی سر داد و ماندگارترین آواها را از خویش بر جای نهاد.
«کافی» مرد حادثه بود؛ شهید عشق و خردمندی که سخنانش مشعل فروزان زندگی «جوانان» بود. او چنان می زیست که می فهمید، نه آن چنان که دیگران می پسندیدند.
وی از دیدگان عاشقش قطره های دل می چکاند و قلب ها را در حال و هوای عشق می تکاند. بزرگ مردی از «خراسان» دلباخته و شیفته ی امام زمان(عج) که لباس «تقوا» پوشید و عمری در راه خدا کوشید.
او ساده تر از بهار بود، گذرگاه لبخندش پایان یک عمر انتظار و آن گاه که جهان در ظلمت و اندوه به سر می برد، «بهار» را فریاد کرد. سخنش بوی صراحت می داد و چون عشق بر ذره ها جاری می شد.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روش پیامبر و امام علیهم السلام
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
📚شکایت از فقر
شخصي آمد به نزد پيامبر اسلام (صلي الله عليه و آله) شكايت از فقر و نداري كرد. حضرت فرمود: مگر نماز نميخواني عرض كرد من پنج وقت نماز را به شما اقتدا ميكنم، حضرت فرمود: مگر روزه نميگيري عرض كرد سه ماه روزه ميگيرم.
آن حضرت فرمود امر خدا را نهي و نهي خدا را امر ميكني يا به كدام معصيت گرفتاري. عرض كرد يا رسول الله حاشا و كلّا كه من خلاف فرمودهي خدا را بكنم حضرت متفكرانه سر به جيب حيرت فرو برد ناگاه جبرئيل نازل شد
عرض كرد يا رسول الله حق تعالي ترا سلام ميرساند و ميفرمايد در همسايگي اين شخص باغيست و در آن باغ گنجشكي آشيانه دارد و در آشيانه او استخوان شخص بينمازي ميباشد به شومي آن استخوان از خانهي اين شخص بركت برداشته شده است و او را فقر گرفته است.
حضرت به او فرمود برو آن استخوان را از آنجا بردار، بينداز دور. به فرمودهي آن حضرت عمل كرد بعد از آن توانگر شد.
📚مکیال المکارم
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ حضرت معصومه عليها السلام نمايى از حضرت زهرا عليها السلام
شباهتهاى متعددى را مى توان بين حضرت زهرا (س) و حضرت معصومه (س) بيان كرد كه همه، حكايت از شرافت ذاتى حضرت دارند.
مرحوم آيه اللّه العظمى مرعشى نجفی قدس سره از پدر بزرگوار خود -آيه اللّه سيد محمود مرعشى- نقل مى كند كه او در نجف اشرف زندگى مى كرد و بسيار مشتاق بود به طريقى محل دفن جده اش حضرت زهرا عليها السلام را پيدا و زيارت كند.
براى اين مقصود ختم مجرّبى را -كه شامل چهل شب عبادت در حرم اميرالمؤمنين عليه السلام و امور ديگر بود- انجام داد تا شايد حضرت على عليه السلام او را به محلّ قبر شريف حضرت زهرا عليها السلام راهنمايى كند.
شب چهلم، بعد از انجام ختم و توسّل فراوان، به بستر خواب رفت. در عالم خواب به محضر امام باقر عليه السلام يا امام صادق عليه السلام رسيد. امام به او فرمود: «عليك بكريمه اهل البيت- به زيارت كريمه اهل بيت عليهم السلام برو-» پدرم تصور كرده بود منظور امام، زيارت حضرت زهرا عليها السلام است لذا به امام عرض مى كند: قربانت گردم من نيز برنامه ختم را براى همين منظور انجام داده ام تا قبر آن حضرت را نشانم دهيد. امام مى فرمايد: «منظور من قبر شريف حضرت معصومه عليها السلام در قم است. محلّ دفن حضرت زهرا از اسرار الهى است.
طبق وصيت خانم بايد قبر مخفى بماند و من نمى توانم قبر حضرت فاطمه عليها السلام را بر خلاف وصيّت او معلوم كنم. به زيارت حضرت معصومه عليها السلام برو گويا به زيارت حضرت زهراعليها السلام رفته اى»
📚منبع: کريمه اهل بيت عليهم السلام، على اكبر مهدى پور، ص ۴۳
➥ @sheikh_kafi
🔴آیا در حکومت حضرت مهدی علیهالسلام، تمام مردم اصلاح خواهند شد؟
مطابق برخی از روایات، اصلاحات حضرت مهدی علیهالسلام فراگیر بوده و شامل همه افراد روی زمین خواهد شد
از امام حسن مجتبی علیهالسلام نقل شده که فرمود: «خداوند در آخرالزمان مردی را برمیانگیزاند که کسی از منحرفان و فاسدان نمیماند مگر اینکه اصلاح گردد».[1]
امام باقر علیهالسلام میفرماید: «هنگامی که قائم ما قیام کند، دستش را بر سر بندگان خدا میگذاردو خِرَدهایشان را جمع کرده (تمرکز میبخشد و رشد میدهد) اخلاقشان را کامل میکند».[2]
رسول خدا به حضرت فاطمه علیهاالسلام میفرماید: «خداوند از نسل این دو (حسن و حسین علیهماالسلام) شخصی را برمیانگیزد که دژهای گمراهی را میگشاید و دلهای سیاه قفلخورده را تسخیر مینماید».[3]
📚1. اثباتالهداة، ج3، ص524.
2. کافی، کلینی، ج1، ص25.
3. عقدالدور، ص152؛ اثباتالهداة، ج3، ص448.
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حدیثی از امام صادق در مورد نگاه حرام
سخنران شهید کافی
➥ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی
❤️ نمایش کمتر از خود
تواضع، ویژگی انسان هایی است که از نظر روحی و روانی به کمال رسیده اند؛ مانند درختانی که شاخه هایی پر میوه دارند و دلیل پایین آمدن شاخه ها، سنگینی آنها است. یکی از ویژگی های شاخه ای که پایین آمده، این است که همه، حتی افراد کوچک هم میتوانند از آن بهره مند شوند.
امام صادق علیهالسلام فرمودند: «تواضع آن است که به کمتر از جایگاه شایسته خود در مجلس قانع باشی و هرگاه کسی را ملاقات کردی، در سلام پیشی بگیری و جر و بحث را رها کنی؛ هر چند حق با تو باشد.»
📚 بحارالانوار، ج ٧۵، ص ١٧۶
یاران امام زمان علیه السلام در مقابل دوستان، متواضع و فروتن هستند؛ بدون شک تا متواضع نباشی، نمیتوانی در زمره یاران حضرت باشی. به یاد داشته باش که این دوره، دوره یارگیری است.
→ @sheikh_kafi | شیخ احمد ڪـافی