هدایت شده از فروش کتاب امام خامنه ای
📍بسته ویژه هدیه #روز_زن
1️⃣زنان پیشرو (پیرامون الگوی زنان)
2️⃣بر مدار عفاف (پیرامون حجاب)
3️⃣فتح الفتوح انقلاب(پیرامون تربیت)
📚سفارش کتاب از طریق آیدی روابط عمومی مجموعه شناخت رهبری در ایتا ↙️
👉 @Mosafer1424
⭕️ @book_khamenei
1_192206996.pdf
485.8K
🖊وصیتنامه شهید سپهبد قاسم سلیمانی منتشر شد
🔹خدایا برای دفاع از دینت، دویدم و افتادم و بلند شدم
🔹خدایا ثروت چشمانم گوهر اشک دفاع از مظلوم است
✅ @shenakhte_rahbari
🚫«اجتناب از زخارف دنیا و زینتهای دنیا برای شخص خود»؛ از بلاهای حکومتهای دنیا یکی همین است؛ چون رئیس کشور که شدیم،منابع مالی کشور در اختیار ما است؛ وسوسه بشویم؛ [بگویم ] اینجا زمینِ خوب هست، اینجا امکاناتِ خوب هست، اینجا پولِ خوب هست؛از اینها یک سهمی حالا [برداریم ]. آنهایی که خیلی شقی و بدبخت و روسیاهند، همه اش را برای خودشان برمیدارند، مثل رضاخان؛آنهایی که یک خرده ای انصافشان بیشتر است، یک کمی اش را به دیگران میدهند، غالباً هم به اطرافیان خودشان؛ یک مقدار هم خودشان برمیدارند. این جزو بلایای حکومتها است؛همین حکومتهای دموکراسی دنیا هم همه همین جور هستند. می شنوید؛ زن فلان رئیس جمهور در تعطیلی مثلاً زمستانی یا تابستانی به فلان جزیرۀخوش آب و هوا مسافرت کرده، این قدر میلیون دلار خرج کرده! از کجا؟فلان خانوادۀاشرافی سلطنتی برای مسافرت وارد فلان شهر شدند، این تعداد هتل، این تعداد امکانات در اختیارشان بود، در ظرف ده روز، بیست روز که ماندند، این مقدار میلیارد -مبالغ میلیاردی- خرجشان شد! حکومت امامت با این چیزها مخالف است. استفادۀشخصی از امکانات عمومی ممنوع؛ اجتناب از دنیا برای شخص خود.1395/06/30
🇮🇷 @shenakhte_rahbari
✔️آقای دولت اسلامی گوش بده
💠يك آيه از قرآن را در پاسخ به اين سؤال مطرح مىكنم. قرآن جواب ما را داده است. قرآن، آن درد را به مسلمين معرفى مىكند.
آن آيه اين است كه مىفرمايد: «فخلف من بعدهم خلف اضاعوا الصّلاة و اتبعوا الشهوات فسوف يلقون غيا.» (مریم/59)
دو عامل، #عامل_اصلى اين #گمراهى و #انحراف_عمومى است:
1⃣دور شدن از ذكر خدا كه مظهر آن نماز است. #فراموش_كردن_خدا_و_معنويت؛
حساب معنويت را از زندگى جدا كردن و توجه و ذكر و دعا و توسل و طلب از خداى متعال و توكل به خدا و محاسبات خدايى را از زندگى كنار گذاشتن.
2⃣«و اتبعوا الشهوات»؛ دنبال شهوترانيها رفتن؛ دنبال هوسها رفتن و در يك جمله: #دنياطلبى. به فكر جمعآورى ثروت، جمعآورى مال و التذاذ به شهوات دنيا افتادن. اينها را اصل دانستن و آرمانها را فراموش كردن.
⚠️ما هم ممكن است به اين درد دچار شويم...
📕22تیر1371
◼️ @shenakhte_rahbari
🔰گروه طریق الرشد برگزار می کند:
💢 کارگاه مقاله نویسی ویژه طلابی که مقاله پایانی دارند
🧔 استاد: علی خاک رنگین
💢 امتیازات کارگاه:
💠 آشنایی با نرم افزار ها و منابع پژوهش در رابطه با کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری
💠 آشنایی با روش های پژوهشی
💠 آشنایی با موضوعات و محورهای عملیاتی پژوهش
💠 سیر تا پیاز نگارش و ارسال مقاله
📆 تاریخ: پنج شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۱
🕜 ساعت: ۱۲:۳۰ تا ۱۴
🌐 لینک شرکت در جلسه:
https://b2n.ir/e54384
💶 هزینه از ابتدا تا انتهای مقاله نویسی: ۱۰۰ هزار تومان
📝 برای ثبت نام به معاون پژوهش مدرسه خود مراجعه نمایید و یا به آیدی @Tarigheroshd پیام دهید
┄┅┅┅┅❀🌺❀┅┅┅┅┄
💠گروه طریق الرشد:💠
مدارس علمیه: صالحیه، کریمه اهل بیت، زینب شاهد، نورالزهراء، راه زینب، نورالاصفیاء، مشکات اندیشه و سیدة النساء «سلام الله علیهم اجمعین»؛ حضرت خدیجه (س)
◼️ @shenakhte_rahbari
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ | حاج قاسم سلیمانی: من فرمانده ی نیروی قدس هستم، من در کنار ولی فقیه در جایگاه مالک اشتر نشسته ام، مالک اشتر نیستم، در جایگاه او نشسته ام.
📽 @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💭 «این آقای قاسم هم از آنهاست که قرار است شفاعت ما را بکند. امشب ازش قول بگیریم که زیر قولش نزد..»
🔸قدیمی است. ده سال قبل.. بیست سال قبل.. رهبری با حاج قاسم در منزل شهیدی هستند. رهبری میگوید این آقای قاسم ما هم قرار است شفاعت ما را بکند و آقای قاسم ما سرش را از حجب و حیا پایین می اندازد و ریز میخندد...
🔹آقای قاسم.. قولت یاد باشد. شفاعت ما یادت نرود آقای خوب.. خوب خوبها...
@shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
💠 آقای دولت❗️ کشور را با همایش و نمایش و گزارش نمیتوان اداره کرد! 🔹 ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، لطیفی رئیس س
💠مشکل دولت رئیسی
دیرزمانی ناکارآمدی دولت ها را به افسانه تخصص-تعهد نسبت می دادند؛ اما رقابت ها بر سر دوگانه تعهد-تخصص نیست، بلکه رقابت بر سر «خلوص وفاداری جناحی» است که دولت ها را به تصفیه و سپس ناکارآمدی رهنمون می کند. یک پرسش از دولت آقای رئیسی این است که چرا حتی نمی تواند از نیروهای با تجربه تر جناح خود استفاده کند؟ چرا رقابت های درونی معمولا به برکشیدن کم تجربه تر ها منجر می شود؟ از وزارت رفاه تا بانک مرکزی تا وزارت ورزش و فرهنگ و اقتصاد و راه و صمت و علوم و آموزش و پرورش و... . چه عاملی سبب می شود که ظرفیت نیروی انسانی یک دولت گرفتار این گونه رقابت ها شود؟
در گروه بندی های سیاسی، رقابت های درون جناحی رقابت سازنده ای نیست و بر محور «وفاداری» شکل می گیرد. رویکرد «وفادارانه» به نیروهای انسانی یک کشور به «نیروهای خودی» هم تسری پیدا می کند و سبب می شود اعتماد به خودی ها نیز مشمول سلسله مراتب شده و تخصص برای احراز پست مدیریتی کم اهمیت تر شود؛ مگر آنکه یک بحران پیش آید، همچون بحران ارزی. تکیه بر وفاداری سبب می شود که رفته رفته «سادگی و خلوص(اگر واقعی باشد)» آدم ها یا ساده انگاری و ساده لوحی آنان، به عامل اساسی در گزینش ایشان برای مشاغل مدیریتی تبدیل شود. «همچون کبریت بی خطر باشید تا به مناصب مدیریت دولتی برسید».
بدین سان، سازوکارهای سنتی اعتماد، ارتباطات شخصی-حلقه ای، غلبه عوام زدگی در یک گروه، بهره گیری از سلاح خلوص ایدئولوژیک به مثابه یک سلاح برای حذف رقیب، رویکرد جریانی، بدبینی ذاتی اعضای چنین حلقه هایی به یکدیگر، فقدان اعتمادبه نفس و... مجموعه عواملی است که سبب می شود چنین اختلالات رفتاری در گزینش نیروی انسانی رخ دهد. در چنین بستری، دور رقابت معمولا به نفع ساده انگاران تمام می شود.
یکی از مشکلات دولت آقای رئیسی ساده سازی در ساختار نیروی مدیریتی دولت و حامیان سیاسی-رسانه ای آن است. برنامه های کارشناسی جانبدارانه صدا و سیما برای دولت که توسط برخی جوانان کم اطلاع اداره می شود از حیث ارزش حرفه ای در پایین ترین و ساده لوحانه ترین وضع قرار دارد و بیشتر مبتنی بر این است که هر که با ماست خوب است و هر کس با ما نیست مجموعه ای از شرور و ناکارآمدی است.اگر سایه سنگین «وفاداری» و «رقابت خودی ها» بر گزینش مدیریت ها به خوبی شناسایی شود، می توان کمک شایانی به بهبود امور کرد؛ چرا که این ویژگی به این دولت محدود نمی شود و دولت های دیگر نیز به درجاتی از این بیماری رنج برده اند.
یک مدیر دولتی تازه کار و ساده انگار نمی داند وارد چه تار عنکبوتی از فرایندهای اداری می شود. نمی داند از فرایند تدوین و تصویب قانون تا ابلاغ آیین نامه های اجرائی همان قانون گاه بیش از سه، چهار سال طول می کشد. دیوانسالاری همچون یک تارعنکبوت در هم تنیده است و کسی که با این دیوانسالاری آشنا نباشد، تغییر را بسیار سهل و آسان می گیرد. از دور همه چیز ساده به نظر می آید و تصور این است که ما می توانیم به زودی اغلب مشکلات را حل کنیم؛ اما آنگاه که با واقعیت دیوانسالاری برخورد می کنیم، می بینیم که فقط برای اصلاح یک آیین نامه اجرائی حداقل شش تا 9 ماه باید کارکنان مربوطه در یک وزارتخانه و کمیسیون های دولت درگیر باشند. اگر انجام یک تحول مستلزم تغییر یا تصویب یک قانون باشد که دیگر عملا در عمر چهار ساله یک دولت تعلیق به محال می شود. از همین رو است که دولت از تحقق وعده های خود ناتوان است و با گذشت بیش از یک سال و نیم از عمر این دولت و فراهم بودن شرایط درون حاکمیتی از پرداخت به مشکلات اساسی عاجز است . این ساده انگاری سبب شده تا پریشانی و در هم ریختگی در مرکز دیوانسالاری به چشم بیاید. مثال ها از ادعاهای ساده انگارانه مقامات این دولت در هنگامه کارزارهای انتخاباتی فراوان است و به اندازه کافی در رسانه های اجتماعی یادآوری می شوند.
🇮🇷 @shenakhte_rahbari
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مردم به دین مدیرانشان هستند!
🎥 حاج قاسم «الناس علی دین ملوکهم» را چه زیبا تفسیر میکند: مدیر نقشش از یک منبر بالاتر است.
🔹 حرکت جامعه به سمت صلاح یا غیر صلاح به مدیران در درون جامعه برمیگردد. مدیر قلهای هست که دامنهها را متأثر میکند. دینداری و امانتداری مدیران بر دینداری و امانتداری جامعه اثر دارد.
🔹 مدیر رهبر یک جامعه است و اثرش یک اثر جمعی است. استاندار، امام جمعه، فرماندار یا فرمانده سپاه شخص عادی نیستند، هر مسئولیتی باشد، اینها بر جامعه اثر دارند.
🔹 مگر میشود من به عنوان یک فرمانده، در درون جامعهای فاقد معنویت باشم و انتظار داشته باشم جامعه معنویت داشته باشد؟ «الناس علی دین ملوکهم»! مردم از رهبرانشان تبعیت میکنند.
🔹 رهبران فقط رهبریِ در بالا نیست؛ در هر سطحی در جامعه خودمان به نوعی نقش رهبری داریم. اگر میخواهیم جامعهی ما یک جامعهی مقاوم بشود، شرطش این است که مدیران باید متناسب با چنین جامعهای باشند و بشوند.
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
با طرح مطالبه و مسائل مربوط به زن، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زنهایشان در رنجند
🔺رهبر انقلاب : در مسئلهی زن موضع ما در قبال مدعیان ریاکار غربی موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست. یک وقتی سالها پیش در دانشگاه دانشجوها از من پرسیدند شما در فلان قضیه چه دفاعی از خودتان دارید؟ گفتم من دفاعی ندارم، من هجومی دارم. در قضیهی زن اینجوری است، دنیا مقصر است، دنیا که میگویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفهی غربی و فرهنگ غربی موجود البته غرب متجدد به قول خودشان مدرنیته غرب تاریخی را من کاری ندارم آن بحث دیگری است، غرب متجدد یعنی همینی که از حدود دویست سال پیش به این طرف در همهی شئون زندگی حرفی ابراز کرده، ما در قبال اینها مطالبه کنندهایم اینها نسبت مسئلهی زن گناهکارند، مقصرند، جداً، ضربه زدند، جنایت کردند.
🔺بنابراین صحبتهایی که ما میکنیم جنبهی دفاع ندارد، جنبهی بیان نظر و عقیدهی اسلامی است، موضع اسلامی است. حتی من امیدوارم که اگر این مطالبی که دربارهی مسئلهی زن، موضوع زن مطرح میکنیم و شماها بحمدالله میبینم که مسلطید به این مسائل یا خانمهایی که صحبت کردند و کاملاً مسلطند، امثال شماها اینها را تکرار بکنید، بیان کنید، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید واقعاً چون واقعاً آنها زنهایشان در رنجند. جامعهی زن غربی امروز در یک رنج ناخودآگاه در مواردی و آگاه در یک موارد دیگری است، روی آنها هم ممکن است اثر بگذارد.
🇮🇷 @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
با طرح مطالبه و مسائل مربوط به زن، امید این هست که بتوانید روی افکار عمومی غربیها هم اثر بگذارید وا
بیانات در دیدار جمعی از بانوان قرآنپژوه کشور.pdf
172.3K
📍به بهانه دیدار امروز
✅یکی از مهمترین دیدارهای مقام معظم رهبری با بانوان کشور دیدار ایشان در سال 1388 با بانوان قرآنپژوه بوده است.
📘برای مطالعه علاقه مندان این دیدار رو بارگزاری کردیم.
💯البته مطالعه کتاب زنان پیشرو هم پیشنهاد میشه.
https://eitaa.com/book_khamenei/293
🔴به شناخت رهبری بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d