شناخت رهبری
⚠️"در این تحلیلها یک نقطهی تقریباً مشترکی وجود داشت که آن نقطه، نقطهی درستی است و آن #تفکیک بین #
⚠️⚠️مطالبات صادقانه یا حرکات وحشیانه‼️
🔰"در این تحلیلها یک نقطهی تقریباً مشترکی وجود داشت که آن نقطه، نقطهی درستی است و آن #تفکیک بین #مطالبات_صادقانه و بهحقّ مردم و #حرکات_وحشیانه و تخریبگرانهی یک گروه است؛ اینها از هم باید تفکیک بشود.
🔰اینکه فلان انسانی از یک حقّی محروم بماند و اعتراض بکند یا این اعتراضکنندهها -صد نفر، پانصد نفر- بیایند یک جایی جمع بشوند و حرف خودشان را بزنند، یک مطلب است؛ و اینکه یک عدّهای از این تجمّع و از این انگیزه سوءاستفاده کنند و بیایند به قرآن دشنام بدهند، به اسلام دشنام بدهند، به پرچم اهانت کنند، مسجد را بسوزانند، تخریب کنند، آتش بزنند، یک حرف دیگر است؛ اینها دو مقوله است؛
🔰 اینها را با هم مخلوط نباید کرد. آن تمنّاهای مردمی یا اعتراضهای مردمی یا درخواستهای مردمی، در این کشور همیشه بوده، الان هم هست....[البتّه] در میان درخواستها، اگر ده درخواست هست، ممکن است دو درخواست نابهجا باشد؛ [امّا] آنهایی که بهجا است، آنهایی که درست است، آنها را باید همهی ماها #دنبال_کنیم. من نمیگویم «باید دنبال بکنند»؛ خود بنده هم مسئولم، همهی ما باید دنبال کنیم. [البتّه] من در صحبتهایم خطاب به مسئولین عرایضی خواهم داشت که عرض میکنم. این یک حرف است، امّا اینها ربطی ندارد به اینکه کسانی بیایند پرچم کشور را آتش بزنند یا کسانی بیایند از اجتماع مردم استفاده کنند، علیه اعتقادات مردم حرف بزنند و فریاد بکشند؛ علیه قرآن، علیه اسلام، علیه نظام جمهوری اسلامی!"۱۳۹۶/۱۰/۱۹
🔰و امّا فشار عملی، که [دربارهی] این هم فقط یک جمله به همهی ملّت عزیزمان عرض میکنم در سرتاسر کشور؛ فشار عملیشان عبارت است از اینکه در کشور #آشوب ایجاد کنند؛ این #برنامهی_قطعی آنها است ...#نقشهی_دشمن این است که از #مطالبات_مردمی سوءاستفاده کنند. ممکن است در یک شهری، در یک نقطهای از کشور یک عدّهای مطالبهای داشته باشند، جمع بشوند، دنبال مطالباتند؛ مثلاً کارگرانی هستند، دنبال مطالبات کارگریاند؛ یا مردمی در یک شهری، دنبال مطالبات شهری خودشان هستند. دشمن در یکچنین مواردی نقشه میکشد، #عوامل_نفوذی خود را، در واقع اشرار و انسانهای خبیثی را به تعداد معدودی در این اجتماعات وارد میکنند تا اجتماعات آرام مردم را تبدیل کنند به حرکت ضدّ امنیّتی و حرکت آشوبگرانه تا به این وسیله کشور را و ملّت را و نظام جمهوری اسلامی را بدنام کنند.۱۳۹۷/۰۳/۱۴
⭕️ کانال #شناخت_رهبری را به دوستان خود معرفی کنید↙️
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
🚨فوری | امروز👇
سخنان رهبر انقلاب درباره طرح مدیریت مصرف سوخت منتشر شد
#بخوانید↙️
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=44018
@shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
✍پیرامون سخنرانی امروز #رئیس_جمهور در جمع مردم #یزد #قضاوت_با_شما👇 خبرگزاری فارس: 🔹 #امروز از ابتد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌روحانی (قبل از انتخابات ۹۲):
میشود با برنامههایی که اجرا میکنیم، چهار میلیون شغل ایجاد کرد.
❌روحانی (انتخابات ۹۶):
من هیچ وقت به مردم وعده چهار میلیون شغل ندادم! این دروغ محضه!
❌روحانی (آبان ۹۸):
وظیفه دولت ایجاد شغل نیست! ارائه تسهیلاته!
⚠️ #هشدار_رهبر_انقلاب برای این روزها👇
"من به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را جلوی خودتان گذاشتند یا پخش کردند، شرمنده نشوید؛ جوری وعده بدهید که اگر چنانچه آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید تقصیر را گردن این و آن بگذارید که نگذاشتند، نشد. کاری را که میتوانید انجام دهید، وعده بدهید."
📗14/03/1392
#انتخابات
کانال #شناخت_رهبری را به دوستان خود معرفی کنید↙️
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
🚨فوری | امروز👇 سخنان رهبر انقلاب درباره طرح مدیریت مصرف سوخت منتشر شد #بخوانید↙️ http://farsi.khame
🔴تفاوت در تیترها را بنگرید...
♦️بالا: سایت رهبر معظم انقلاب؛ مفهوم مطالبه از مسئولین و همدردی با مردم را میرساند...
♦️پایین: خبرگزاری اصلاحطلب ایسنا؛ مفهوم حمایت از مسئولین و تقابل با مردم را میرساند...
🔺اینگونه برای به کرسی نشاندن سیاستهایشان از رهبری هزینه میکنند.
#بنزین
#گرانی_بنزین
#بنزین_روحانی
🆔 @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🔴تفاوت در تیترها را بنگرید... ♦️بالا: سایت رهبر معظم انقلاب؛ مفهوم مطالبه از مسئولین و همدردی با م
🔻میخواهند هزینه های برجام را از جیب مستضعفین پرداخت کنند.
🔰 اینکه گران کردن بنزین بویژه در شرایط کنونی راه حل معضل یارانه و مصرف زیاد بنزین نیست بماند،
💠 خباثت دولت در گران کردن بنزین آنهم دقیقا در روز میلاد پیامبر اسلام هم بماند،
🔰 موج سواری و خباثت #سرطان_اصلاحات در برجسته کردن سخنان رهبری در زمینه بنزین قابل توجه است. به تیتر تصاویر دقت کنید.⁉️
🚨 مساله اساسی اینست که جریانات مختلف، پس از سخنان صریح رهبر انقلاب درباره ضرورت کم کردن مصرف بنزین، دقیقا چه راهکارهای اجرایی پیشنهاد کرده است❓
♦️قبلا اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف، مدل خاصی ارائه کرده بود. ایشان معتقدند دولت و سایرنهادهای مسئول به جای اینکه به دنبال تغییر قیمت باشند باید در جهت تغییر در نحوه توزیع و قیمت سوخت در کشور وارد عمل شوند. گفت و گوی خبرفوری با این کارشناسان نکات خواندنی ای دارد?
khabarfoori.com/detail/986299
🔻 باز هم جای سوال باقی است که دهها گروه، موسسه، انجمن و .. انقلابی و اصلاحاتی، آیا راهکاری برای عمل به فرمایشات رهبری داشته اند؟
#بنزین
#گرانی_بنزین
#بنزین_روحانی
⭕️ @shenakhte_rahbari
📢 برای اولین بار در کانال #شناخت_رهبری 📢
🔴 کسانی که حال ورود در صحنه های اجتماعی را ندارند این را بهانه کنارهگیری نباید قرار بدهند 🔴
❌ #زهد_اسلامی و #ترک_دنیا در اسلام به هیچ وجه به معنای بریدن از مردم و از جامعه نیست، به معنای انجام ندادن کار و تلاش و کوشش نیست، و امیرالمومنین که این همه درباره ترک دنیا و زهد حرف میزند و بحث می کند، خود مشغول ترین و پُرکار ترین مردم و مرتبط ترین مردم با میدان های اجتماعی و عمل اجتماعی است؛ چه قبل از خلافتش، چه در دوران خلافتش.
🔴 این را من بارها گفتهام اینکه گفته میشود ((علی ۲۵ سال خانه نشین شد)) تعبیر غلطی است؛ علی به هیچ وجه ۲۵ سال خانه نشین نشد در دوران ۲۵ سال مابین رحلت پیغمبر و خلافت امیرالمومنین، علی همیشه در وسط صحنه بود، مورد مشورت بود، از مشاوران و از مسئولان بزرگ حکومتی به شمار می آمد، ملجأ مردم بود، ملجأ خلفا بود، به او مراجعه می شد از او استفاده می شد، تفسیر قرآن میگفت، به مردم آموزش میداد، درست در وسط عرصه زندگی؛ علی هیچ وقت از سیاست از زندگی از جامعه و از فعالیت کنارهگیری نکرد. کسانی که حال ورود در صحنه ها را ندارند این را بهانه کنارهگیری نباید قرار بدهند. (١٣۵٩/٠٢/١٣)
📗 شرح نهجالبلاغه (نبوتها در نهجالبلاغه) /ص٢٧و٢٨
📚 @shenakhte_rahbari
🔴 دکتردینانی:آیت اللّه خامنه ای در جلسات شبانه خصوصی علامه طباطبایی شرکت میکردند 🔴
❓علامه طباطبایی در قم چه کلاسهایی داشتند؟ و این کلاسها چه خصوصیاتی داشت؟
💠 ایشان یک درسِ روز داشت که آزاد مطلق بود و طلبهها و هر کسی که میخواست، میآمد. روزانه سیصد، دویست، صد نفر هر چند نفر. درس #اسفار بود که به دلایلی تعطیل شد، اما هر کسی اهل فلسفه بود یا فلسفه دوست داشت، میآمد و مینشست. #آیتالله_خامنهای هم در این درس بودند.
یک جلسهی دیگری هم داشت علامه که شرکتکنندگانش از عدد انگشتان دست تجاوز نمیکرد. آن #جلسه_شبانه بود و شبانه در خانهها برقرار میشد و نه در مدرسه. هر کسی راه نداشت. هر شب نوبت یک نفر بود از آنهایی که خانه داشتند. ما چون طلبه بودیم و خانه نداشتیم، معاف بودیم، اما آنهایی که خانه و زن و بچه داشتند، در خانهشان پذیرایی هم میکردند و چای و قهوه هم میدادند. آقای #جوادی_آملی بود، آقای #حسنزاده_آملی بود و دیگران. این جلسات هفتهای دو شب برقرار بود و تا علامه زنده بود، این جلسات ادامه داشت. #آزادی_فکر علامهی طباطبایی را باید آنجا میدیدید.
❓آیتالله خامنهای هم در این جلسات شبانه شرکت میکردند؟
آقا سیدعلی خامنهای هم در جلسات حضور داشتند. ایشان آن موقع مجرد بودند. البته هر دو برادر در این جلسات بودند. سید محمد هم بود و منزل ایشان هم جلسات تشکیل میشد.
📘 منبع: گفتگو با دکتر دینانی/
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43968
⭕️ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🔴تفاوت در تیترها را بنگرید... ♦️بالا: سایت رهبر معظم انقلاب؛ مفهوم مطالبه از مسئولین و همدردی با م
🔴چرا رهبری از افزایش قیمت بنزین حمایت کردند!؟
🔹به احتمال زیاد در ذهن شما این سؤال پیش آمده است که چرا رهبری از افزایش قیمت بنزین حمایت کردند در حالیکه اکثر مردم ناراضی هستند!؟
📍اولا امام خامنه ای در طول سی سال گذشته بیش از هر فردی در سطوح بالای نظام اسلامی هم عملا ملتزم به قانون بودند و هم از فعالیت های قانونی حمایت کرده و می کنند، بنابراین قانون مداری اقتضاء میکند تا در این جایگاه از اصل تصمیم سران کشور که در چارچوب قانون اتفاق افتاده حمایت کنند ولو در برخی زمینه ها و جزئیات اشکال داشته باشد که دارد!
📍ثانیا اگر تصور کنیم که رهبری باید بصورت دستوری تصمیم سران کشور در زمینه اصلاح قیمت بنزین را ملغی کنند حداقل سه پیامد خواهد داشت:
1.همان دیکتاتوری خواهد شد که سالها شبکه های رسانه ای بیگانه آرزوی آن را به سر میبرند تا بتوانند موج سواری کرده و اثبات کنند که کشور بر اساس دموکراسی و انتخاب مردم مدیریت نمی شود، بلکه همان دیکتاتوری هست که ما سالها میگفتیم و شما نمی پذیرفتید،حتی امروز بعد از سخنان رهبری مبنی بر حمایت از اصل تصمیم، ملغی کردن طرح های دو و سه فوریتی را به سخنان رهبری منتسب کردند در حالیکه سخنان ایشان در این زمینه نبود بلکه فرمودند بنده در این زمینه تخصص ندارم ولی از تصمیمات سران کشور حمایت میکنم نه اینکه این تصمیم هیچ مشکلی ندارد و هیچ اقدامی در جهت تدبیر بهتر تصمیم نباید صورت بگیرد!
2.این اقدام بر خلاف لوازم دموکراسی و مردم سالاری است چون رهبری نباید تصمیمات مسئولینی که با رأی مردم انتخاب شده اند را ملغی کنند، بلکه قانون همین کشور راهکارهای منطقی برای رفع این مشکلات طراحی کرده مثل نظارت و دخالت مجلس در وضع قوانین بازدارنده یا اصلاحی، مگر اینکه این تصمیم جهت گیری های کلی نظام را هدف گرفته باشد که در اینجا لازم است رهبری دخالت کرده و تصمیمات را ملغی اعلام کنند!
3.موجب باب شدن بنای غلطی خواهد شد مبنی بر اینکه هرگاه مسئولین تصمیمی گرفتند و عده ای مخالف بودند با یک اغتشاش و ایجاد ناامنی اجتماعی تصمیم تغییر خواهد کرد!
📍ثالثا رهبر انقلاب نسبت به جزئیات این طرح نظری نداده اند بلکه کلیت تصمیم را تأیید کردند، اتفاقا فرمودند این طرح اشکالاتی دارد و مسئولان هرچه می توانند از مشکلات این کار کم کنند چون الان گرانی هست، بنا باشد باز اضافه بشود برای مردم خیلی مشکلات درست میکند، این سخن یعنی طرح اشکالاتی دارد که باید تدبیر شود!
📍رابعا اگر برخی تا این حد توقع دارند که رهبری در جزئیات مسائل کشور ورود و دخالت کنند چرا در ایام انتخابات به فرمایشات ایشان توجه نمیکنند و در انتخاب های خود دقت نمیکنند که طبق ملاک های ایشان باشد؟! در سال 94 چقدر توصیه کردند که به لیستی که شبکه رسانه ای انگلیس خبیث تأیید کرده رأی ندهید چرا اکثریت توجه نکردند؟! عاقلانه است که ما با انتخاب اشتباه خود برای کشور مشکل درست کنیم بعد رهبری را مسئول حل مشکلات بدانیم و توقع داشته باشیم ایشان مشکلات را حل کنند؟!
📍خامسا ایشان از افزایش قیمت بنزین حمایت نکردند، بلکه از تصمیم اصلاح قیمت سوخت حمایت کردند که افزایش قیمت سوخت یکی از این تصمیم هاست و اجزاء دیگری مانند اصلاح یارانه حاصل از درآمد این افزایش و نحوه پرداخت آن به اقشار کمتر برخوردار و... دارد که لازم است مسئولین نسبت به اجراء آن دقت بیشتری اعمال کنند تا با حداقل آسیب به سرانجام برسد!
✔️حجت الاسلام قدیری
#بنزین
#گرانی_بنزین
#بنزین_روحانی
⭕️ @shenakhte_rahbari
هدایت شده از شناخت رهبری
❄️هوای سرد و پاییزی و تنهایی
فقط یک #کوچ می خواهد
مرا از این همه سرما
ببر قشلاق آغوشت...
#عاشقانه
⬛️ @shenakhte_rahbari
⬅️اینها، مردم نیستند؛👇
⬅️ایجاد ناامنی؛ بزرگترین گناه👇
رهبر معظم انقلاب:
اشتباه است اگر کسی خیال کند که یک گروه معدود، آن هم در تهران، فرض بفرمائید به ظرف زبالهی شهرداری تعرض میکند - زورش به او میرسد - یا فرض کنید به اموال مردم - به موتورسیکلتشان، به ماشینشان، به بانکشان، به دکانشان - تعرض میکند، این مردمند؛❌
نه،❕ #مردم_نیستند. 🔴
بله، بلندگوی استکباری وقتی میخواهد از اینها حمایت کند، میگوید مردم.
اینها مردمند!؟
#مردم آن میلیونهائی هستند که تا این اغتشاشگران را، این مفسدین را در صحنه میبینند، #کنار_میکشند و آنها را با #نفرت نگاه میکنند؛ برهمزنندگان امنیت عمومی را، آرامش اجتماعی را با انزجار نگاه میکنند.
⚠️ هر کسی امروز #جامعه را به سمت #اغتشاش و ناامنی سوق بدهد، از نظر عامهی ملت ایران انسان منفوری است؛ هر که میخواهد باشد.
✅هر هدفی را که این ملت بخواهد به آن برسد، در سایهی #آرامش و امنیت خواهد رسید.
📍وقتی #امنیت بود، تحصیل هم هست، علم هم هست، پیشرفت هم هست، صنعت هم هست، ثروت هم هست، آسایش گوناگون هم هست، عبادت هم هست؛ دنیا و آخرت در سایهی امنیت وجود دارد.
📍وقتی #ناامنی ایجاد شد، همهی اینها مخدوش میشود. به هم زدن امنیت یک ملت #بزرگترین_گناهی است که ممکن است کسی مرتکب بشود.
📗29/04/1388
کانال #شناخت_رهبری را به دوستان خود معرفی کنید👇
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
گفتن یا نگفتن⁉️ مسئله این است👇👇
رهبر معظم انقلاب:
همهی ما خیلی باید مراقب باشیم؛ خیلی باید مراقب باشیم:
🔻مراقب حرف زدن،
🔻مراقب موضعگیری کردن،
🔻مراقب گفتنها،
🔻مراقب نگفتنها.
⬅️یک چیزهائی را #باید_گفت؛ اگر نگفتیم، به آن وظیفه عمل نکردهایم.⚠️
⬅️یک چیزهائی را باید بر زبان نیاورد، #باید_نگفت؛ اگر گفتیم، برخلاف وظیفه عمل کردهایم. ⚠️
✅...راهش این است که خرد را، که انسان را به عبودیت دعوت میکند، معیار و ملاک قرار بدهیم؛ شاخص قرار بدهیم.
📲برای شناخت #منظومه_فکری_رهبری ، با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
👆👆
🔴 تبدیل مطالبات مردمی به آشوب، نقشه قطعی دشمن است 🔴
❌ #نقشهی_دشمن این است که از #مطالبات_مردمی سوءاستفاده کنند. ممکن است در یک شهری، در یک نقطهای از کشور یک عدّهای مطالبهای داشته باشند، جمع بشوند، دنبال مطالباتند؛ مثلاً کارگرانی هستند، دنبال مطالبات کارگریاند؛ یا مردمی در یک شهری، دنبال مطالبات شهری خودشان هستند. دشمن در یکچنین مواردی نقشه میکشد، عوامل #نفوذی خود را، در واقع #اشرار و #انسانهای_خبیثی را به تعداد معدودی در این اجتماعات وارد میکنند تا اجتماعات آرام مردم را تبدیل کنند به حرکت ضدّ امنیّتی و حرکت #آشوبگرانه تا به این وسیله کشور را و ملّت را و نظام جمهوری اسلامی را بدنام کنند؛ این را مردم در سراسر کشور توجّه داشته باشند؛ این نقشهی دشمن است، ما خبر داریم؛ نشستهاند برنامهریزی کردهاند برای این کار؛ البتّه به گمان من بلکه به اعتقاد راسخ من، اینها کور خواندهاند و مردم عزیز ما در مقابل آنچه آنها برنامهریزی کردهاند، با قدرت، با شهامت، با هوشیاری خواهند ایستاد.
📢 ١٣٩٧/٠٣/١۴
@shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🔴چرا رهبری از افزایش قیمت بنزین حمایت کردند!؟ 🔹به احتمال زیاد در ذهن شما این سؤال پیش آمده است که چ
✍️اطاعت از ولیّ خدا در «محکمات» هنر نیست /عیار ولایتمداری در روزهای سخت و در مواجهه با رفتارهای «متشابه» ولیّ خدا سنجیده می شود.
🔰رهبر انقلاب در سخنانی در سال 73، پیرامون تأثیر پذیرش قطعنامه 598 در ایجاد تردید میان مؤمنین انقلابی نسبت به نظام اسلامی می فرمایند:
🔸«عامل ديگرى كه وجود دارد، اين است كه در جبهه ى خودى، بعضاً به دلايلى، در پايبندى نظام به حرفها و آرمانهاى خودش، ترديد شد. اگر بخواهيم مثال كاملًا واضحى بزنيم- و البته در خصوص اين مثال، عاملى هم وجود داشت كه مشكل را تا حدودى برطرف مىكرد- مسأله ى قبول قطعنامه ى 598 و پايان جنگ بود كه عدّه اى را مردّد كرد. منتها گفتم: در آن قضيه، عاملى وجود داشت كه همان «وجود امام(ره)» بود. چون امام كُر بود؛ دريا بود و مورد ترديد قرار نمىگرفت؛ لذا عدّه ى كثير يا اكثرى- نمىگويم همه- به خاطرِ گُلِ روىِ امام و به اتكاى ايشان، حّجت را بر خود تمام شده دانستند. اما نفس اين حركت، خيلى از دلها را تكان داد كه: «هان! چه شد؟!» آنها در اينكه نظام به حرفهاى خودش پايبند است، احساس ترديد كردند. ناگفته نماند كه در طول پانزده سال اخير، از اين قبيل قضايا مكرّر اتّفاق افتاده است. گاهى احساس ترديد در عنصر خودى بجا، ولى اكثراً بیجا بوده است. چون خودِ من در سطوح تصميمگيرى كشور بودهام و با خيلى از جوانان و عناصر مردّد ارتباطات عاطفى داشتهام، غالباً مىديدم بيهوده دچار ترديد شدهاند و اصلًا جاى ترديد و نگرانى نبوده است. آنها بيهوده احساس نگرانى مىكردند كه «هان! چه شد؟!» (22/ 04/ 1373؛ بيانات در ديدار هنرمندان و مسئولان فرهنگى كشور)
آنگاه ایشان در ادامه می فرمایند:
🔸«اين ترديدها، در زمينه هاى اقتصادى، در سياست و حتى در خودِ جنگ- همانطور كه گفتيم- ايجاد گرديد. اين هم عاملِ ديگرى از سايشْ در جبههى خودى است. بنده با خود فكر كردم اگر همين ترديد و تزلزل را، عوامل رزمنده ى ما پيدا مى كردند، چه فاجعه اى اتّفاق مى افتاد! فرض كنيد كه مثلًا فرماندهان و عناصر اصلى جنگ، ناگهان مردّد مى شدند كه «آيا نظام، پاى حرفهايش ايستاده است يا نه؟» ببينيد در جنگ چه اتّفاقى رخ مىداد!»
🔰حالت تردید در میان برخی مؤمنین انقلابی، با ضریب و گستره بالاتری در مسئله پذیرش مشروط برجام توسط رهبرانقلاب و حمایت ایشان از تصمیم سران قوا در ماجرای سهمیه بندی بنزین نیز تکرار شد؛ بگونه ای که برخی مؤمنان انقلابی، نسبت به حقانیت نظام اسلامی و شخص رهبرانقلاب دچار تردید و تزلزل شدند.
اصولاً رفتارهای متشابه ولیّ خدا که بعضاً به دلیل مصالح مهمتری انجام می شود، همواره ریزش هایی در میان مؤمنین انقلابی به وجود خواهد آورد. ریزش های مؤمنین انقلابی در وقایعی همچون پذیرش حکمیّت توسط امیرالمؤمنین(ع)، پذیرش صلح با معاویه توسط امام حسن(ع) و پذیرش ولایتعهدی مأمون توسط امام رضا(ع)، مصادیق تاریخی این گزاره هستند.
🔰«اطاعت از ولیّ» تنها در «محکمات»، هنر نیست. عیار ولایتمداری افراد در مواجهه با «متشابهات» ولیّ خدا سنجیده می شود. مؤمنین انقلابی اگر در روزها و ساعات سخت، از فرامین ولیّ خدا تبعیت نمایند، آنگاه رحمت و مغفرت الهی نیز شامل آنها خواهد شد:
🔸«لَقَدْ تابَ اللَّهُ عَلَى النَّبِيِّ وَ الْمُهاجِرِينَ وَ الْأَنْصارِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي ساعَةِ الْعُسْرَةِ مِنْ بَعْدِ ما كادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَرِيقٍ مِنْهُمْ ثُمَّ تابَ عَلَيْهِمْ إِنَّهُ بِهِمْ رَؤُفٌ رَحِيمٌ؛ خداوند رحمت خود را شامل حال پيامبر، و (همچنين) مهاجران و انصار كه در زمان عسرت و شدت از او پيروى كردند، نمود، پس از آنكه نزديك بود دلهاى گروهى از آنها از حق منحرف شود (و از ميدان جنگ باز گردند) سپس خدا توبه آنها را پذيرفت كه او نسبت به آنان مهربان و رحيم است.» (توبه: 117)
📍مؤمنان انقلابی باید همچون «راسخان در علم» باشند که نسبت به متشابهات الهی نیز، اظهار اطاعت می نمایند:
🔸«وَالرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ كُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا؛ راسخان در علم مىگويند: ما به همه آن (هم محکمات و هم متشابهات) ايمان آورديم، همه از طرف پروردگار ماست.» (آل عمران: 7)
📍 این تبعیت و اطاعت از ولیّ خدا در متشابهات، البته به معنای بستن راه فکر و تحقیق و پرسش نیست. بلکه به معنای عدم تردید در حقانیت اوست. همانگونه که راسخان در علم نیز ضمن اعتراف به حقانیت قرآن کریم و بدون کوچکترین تردید در این باره، با مراجعه به محکمات قرآن، به تفسیر و تحلیل آیات متشابه می پردازند.
🖋فیروزیان
📍 @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🔴چرا رهبری از افزایش قیمت بنزین حمایت کردند!؟ 🔹به احتمال زیاد در ذهن شما این سؤال پیش آمده است که چ
⚡️12 دلیل بر حکیمانه بودن مواضع رهبر معظم انقلاب در ماجرای سهمیهبندی بنزین⁉️
1️⃣اول: عدم تغییر در تصمیمات بر اثر فشار اعتراض و اشوب
2️⃣دوم: اعتبار بخشی به ساختار رسمی کشور و قانون
3️⃣سوم: مشی مبتنی بر اخلاق، فتوت و جوانمردی
4️⃣چهارم:دسته بندی و تفکیک نظرات کارشناسی و مردم معترض
5️⃣پنجم: اشکال در جزئیات طرح
6️⃣ششم: مسئولیت این طرح، متوجه سران قواست
7️⃣هفتم: دفاع از ساختارهای حاکمیتی، نه جزئیات طرح
8️⃣هشتم: ضرورت حفظ رسمیت دولت مستقر در شرایط فتنه و آشوب
9️⃣نهم: تاکید بر حاکم شدن فضای کارشناسی و نخبگی در اظهارنظرهای دلسوزان
🔟دهم: ضرورت درک پیچیدگیهای رفتار ولیّ
1️⃣1️⃣یازدهم: رفتارهای چندضلعی و چند منبعی؛ از ضروریات مدیریت و رهبری
2️⃣1️⃣دوازدهم: تبیین قاعده مشورت و توجه به نظرات مدیران در اداره نظام اسلامی
📲برای شناخت #منظومه_فکر_و_اقدامات_رهبری ، با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
⚡️12 دلیل بر حکیمانه بودن مواضع رهبر معظم انقلاب در ماجرای سهمیهبندی بنزین⁉️ 1️⃣اول: عدم تغییر در
⚠️فرض کنید رهبری نیامده بود!
📛دقیقا همین سه محور را ارزیابی کنید. "امنیت" و "دولت" و "برخی اصولگراها و انقلابی ها".
خیال کنید صبح یکشنبه رهبری سخنرانی نداشت؛ چه
اتفاقی می افتد؟ اگر یک شنبه صبح نبود، امروز چه خبر بود؟ دولت چه سرنوشتی داشت؟ برخی انقلابی ها چه عاقبتی پیدا می کردند؟
دقیقا همین سه محور را ارزیابی کنید. "امنیت" و "دولت" و "برخی اصولگراها و انقلابی ها".
امروز کشور...
اگر سخنرانی رهبرانقلاب نبود، مجلس وارد طرح سه فوریتی می شد. تردید حاکمیت در اجرای تصمیم، در بدنه جامعه تقویت می شد. تقابل نماینده ها با رئیس مجلس و تقابل مجلس با سران قوا تبدیل به نقار و به جامعه کشیده می شد. کف خیابان بلافاصله پیام تذبذب را دریافت می کرد و پرشورتر روند اعتراض را پی می گرفت.
از طرفی ضدانقلاب مسلح و بابرنامه، نقش آفرین در صحنه بود. از ساعت اول آتش می ریخت. در روز نخست، به اندازه 6 روز اعتراضات سال 96 خراب کاری و خسارت داشتیم. ابعاد تداوم این دشمنی های سازمان یافته را حدس بزنید.
و حساب دولت...
بالاترین سطح تصمیم گیری که با حکم حکومتی تشکیل شده بود به غایت تضعیف می شد. مجلس مقابل قانون قرار می گرفت. اگر هم مصوبه متوقف نمی شد به جهت جلب اعتماد به پائین ترین سطح تنزل می کرد و چه بسا طرح متوقف می شد.
آنگاه دولت چه سرنوشتی پیدا می کرد؟ دولت نامحبوب، دو سال پایانی را باید در متزلزل ترین شرایط طی می کرد. حتا سیاست های درست دولت نیز به اجرا نمی رسید. هیچ اعتمادی برای اجرای تصمیمات دولت در جامعه وجود نداشت. سرمایه اجتماعی متلاشی میشد و دولت اعتماد به نفسش را از دست می داد. انشاالله دقت دارید که سقوط اجتماعی دولت متوقف به رئیس جمهور و کابینه و غیره نبود و اقتصاد را به خاک می نشاند و جامعه را با بیشترین آسیب مواجه می کرد.
و اما انقلابی ها...
امنیت و دولت به کنار، ورود شجاعانه و جوانمردانه رهبرانقلاب دست برخی اصولگراها و انقلابیون را هم گرفت. رهبری کم کاری "ساکتین بنزین" را جبران کرد. کسانی که نقش مرجعیت خود را ایفا نکردند. یا سکوت کردند یا بدتر دمیدند. کسانی که نتوانستند بین "ساختارهای مردمی" و "اعتراض های مردمی" جمعبندی معرفتی داشته باشند. کسانی که نتوانستند بین "اصل طرح" و "نحوه اجرا" تفکیک کنند.
برخی انقلابیون به آتش حضور در خیابان ها نفس دادند. برخی بهترین فرصت را برای به توبره کشیدن دولت دیدند و دقیق نشدند که امروزِ دولت، هنگامه مراقبت از مردم و جامعه است. اصولگراهای مجلس بااظهارنظرهای شاذ، شورای عالی سران را غیرقانونی و به تقابل با اراده رهبری در تشکیل سران قوا رفتند. برخی در خیال تجمع مقابل مجلس بودند و و و. این مسیری که آغاز کرده بودند را باید تا انتها می رفتند؛ و چه سرنوشتی پیدا می کردند الله اعلم..
صبح یک شنبه شد.... توجه دادن به ساختارهای مردمی نیاز به تذکر داشت؟ پی گیری اعتراضات از طریق قانون مبهم بود؟
اما بازهم کار به #پشت_بلندگو کشید.
📲برای شناخت #منظومه_فکر_و_اقدامات_رهبری ، با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
👆👆 🔴 تبدیل مطالبات مردمی به آشوب، نقشه قطعی دشمن است 🔴 ❌ #نقشهی_دشمن این است که از #مطالبات_مردمی
⚠️ دانلود کتاب وظایف ما در شرایط #فتنه در بیانات رهبر معظم انقلاب
📛 وظایف خواص ، نخبگان؛ دانشجویان ؛ طلاب ، مسئولین و مردم
📲برای شناخت #منظومه_فکر_و_اقدامات_رهبری ، با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
⚠️ دانلود کتاب وظایف ما در شرایط #فتنه در بیانات رهبر معظم انقلاب 📛 وظایف خواص ، نخبگان؛ دانشجویان
وظایف در شرایط فتنه.pdf
1.41M
⚠️ دانلود کتاب وظایف ما در شرایط #فتنه در بیانات رهبر معظم انقلاب
📛 وظایف خواص ، نخبگان؛ دانشجویان ؛ طلاب ، مسئولین و مردم
📛 220 وظیفه تصریحی ؛ 87 وظیفه استنباطی
📲برای شناخت #منظومه_فکر_و_اقدامات_رهبری ، با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
⚠️ دانلود کتاب وظایف ما در شرایط #فتنه در بیانات رهبر معظم انقلاب 📛 وظایف خواص ، نخبگان؛ دانشجویان
⚠️ دانلود کتاب دایره المعارف #فتنه
📛 دلایل بازخوانی فتنه ؛ نقش رهبری در مدیریت فتنه ها ؛ هشدار به فتنه گران ؛ اقدامات نظام در برابر فتنه گران ؛ راهکارهای عبور از فتنه ؛
📲برای شناخت #منظومه_فکر_و_اقدامات_رهبری ، با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
⚠️ دانلود کتاب دایره المعارف #فتنه 📛 دلایل بازخوانی فتنه ؛ نقش رهبری در مدیریت فتنه ها ؛ هشدار به ف
دائره المعارف فتنه.pdf
3.07M
⚠️ دانلود کتاب دایره المعارف #فتنه
📛 دلایل بازخوانی فتنه ؛ نقش رهبری در مدیریت فتنه ها ؛ هشدار به فتنه گران ؛ اقدامات نظام در برابر فتنه گران ؛ راهکارهای عبور از فتنه ؛
📲برای شناخت #منظومه_فکر_و_اقدامات_رهبری ، با ما همراه شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
🔴چرا رهبری از افزایش قیمت بنزین حمایت کردند!؟ 🔹به احتمال زیاد در ذهن شما این سؤال پیش آمده است که چ
❌ #فتنه
🔔#زنگ_عبرت
رهبر انقلاب:
📌باید حواسمان را جمع کنیم،
بفهمیم که
اگر ما اینجا #خواب برویم
💥جبههی دشمن
پشت سنگر خودش
معلوم نیست خواب رفته باشد❗️
📍او #بیدار است
علیه ما #توطئه خواهد کرد.
#فتنهی_سال_۸۸ هم #همین بود
برای ما یک #زنگ بود
یک زنگ #بیدارباش بود.۸۹/۶/۲۵
✅این هشدار آقا رو یکبار اشاره کردم شایدم دوبار
تکرار بمناسبت قضایای این چندروزکشور👇
❌ #هشدار👇
مَن نامَ لَم یُنَم عَنه،اخَا الحَربِ اَرِق؛(نهج البلاغه،نامه۶۲)اگرشما در #سنگر خوابتان برد،درسنگرِ مقابل شماکه دشمن شما است ممکن است چشمی #بیدار باشد،علیه شما فعّالیّت کند؛
#نباید_خوابتان_ببرد. ۹۶/۰۵/۱
@shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🚨فوری | امروز👇 سخنان رهبر انقلاب درباره طرح مدیریت مصرف سوخت منتشر شد #بخوانید↙️ http://farsi.khame
❌ #یک_سوال_مهم👇
💥چگونگی #مصونیت افراد از فتنه ها و شبهه ها⁉️
✅ تلقی حقیر این است که👇
🎯 امامشناسی
🎯 اماممحوری
🎯توجه به امام - بهعنوان بستر تحقق #توحید و محور اقامهٔ دین - #مصونیت ایجاد میکند.
📌📌من مصونیت آدمها را به👈عمقِ امام شناسی آنها میدانم❗️
🎙استادسیدمحمّدمهدی میرباقری، ۹۶/۸/۷
✅ وحدیث شریف قدسی معروف👇
🎯 «... وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي»
منبع👈عيون أخبار الرضا عليه السلام، ج2، ص136
📌 #ولایتمداری
✅ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
⚠️ دانلود کتاب وظایف ما در شرایط #فتنه در بیانات رهبر معظم انقلاب 📛 وظایف خواص ، نخبگان؛ دانشجویان
♨️ #وظایف در شرایط فتنه!
⭕️رهبر انقلاب:
🔸بعضیها در فضای #فتنه، این جملهی «کن فی الفتنة کابن اللّبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب» را بد میفهمند و خیال میکنند معنایش این است که وقتی فتنه شد و اوضاع مشتبه شد، بکش کنار!
🔹اصلاً در این جمله این نیست که: «بکش کنار».
▪️ این معنایش این است که
👈به هیچ وجه فتنهگر نتواند از تو استفاده کند؛ از هیچ راه.
«لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب»؛ نه بتواند سوار بشود، نه بتواند تو را بدوشد؛ مراقب باید بود...
⛔️گاهی سکوت کردن،
⛔️کنار کشیدن،
⛔️حرف نزدن،
خودش کمک به فتنه است.
✔️در فتنه همه بایستی روشنگری کنند؛ همه بایستی #بصیرت داشته باشند.
۱۳۸۸/۰۷/۰۲
❌ #وظایف در شرایط فتنه👆
#فتنه_۹۸
#فتنه_اکبر #خسارت_برجام #فشار_به_توده_ها #عصبانی_کردن_مردم #پذیرش_برجام_های_بعدی
برای شناخت #منظومه_فکر_و_اقدامات_رهبری با ما همراه شوید↙️
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d
شناخت رهبری
♨️ #وظایف در شرایط فتنه! ⭕️رهبر انقلاب: 🔸بعضیها در فضای #فتنه، این جملهی «کن فی الفتنة کابن ال
🇮🇷
💠💠 #آداب_روشنگری
اما "تبیین و روشنگری "همانقدر که اهمیت دارد، آداب مهمی نیز دارد که باید دلسوزان انقلاب و جهادگران این عرصه به آنها ملتزم باشند:
⚠️۱. آگاهسازی بدون ایجاد فتنه، فساد و دعوا
«شکلی که در آن فتنه و دعوا بهوجود بیاید، مطلوب نیست. آن شکلی که برای مردم آگاهی بهوجود بیاید، برای مسئولین تنبّه به راهحلها بهوجود بیاید [مطلوب است]... آن جور که موجب و موجد فساد باشد، نباید باشد... گاهی انسان یک حرفی را میزند اگرچه انتقادآمیز است، مسئولین میآیند تشکّر میکنند؛ برای خود ما مکرّر پیش آمده که مسئولین میگویند آقا این نکتهای که شما گفتید، کار ما را آسان کرد.»(۱۳۹۴/۱۲/۲۰)
⚠️۲. متقن، مستدل و بهنگام
«موضعی که میگیرید متقن و مستدل باشدکه نتوانند دربارهاش خدشه کنند... بهنگام باشد. گاهی اوقات موضعگیری در یک مورد و یک چیزی، در یک وقت خوب است، [امّا] فردایش خوب نیست؛ یعنی بیفایده است یا گاهی هم مضر است؛ باید حواستان باشد بهنگام این کار را انجام بدهید.»(۱۳۹۵/۰۴/۱۲)
⚠️۳. دوری از جنجال، هیاهو و غرضورزی
«اینکه مثلاً فرض کنید علیه برجام بروند جلوی مجلس شورای اسلامی اجتماع کنند، من فکر نمیکنم یک منطقی پشت سر این باشد؛ خب، حالا مگر نمایندگان مجلس چقدر فرصت دارند؟ اجتماعِ درست این است که شما یک سالنی اجاره کنید یا در اختیار بگیرید... دو نفر سه نفر با مطالعهی قبلی بروند آنجا بهطور استدلالی حرف بزنند...»(۱۳۹۵/۰۴/۱۲) و «گاهی اوقات یک جماعتی، یک افرادی، جوانهای احتمالاً صالح و مؤمنی با یک کسی مخالفند یا با یک جلسهای مخالفند، بنا میکنند هیاهو کردن و جنجال کردن و شعار دادن؛ بنده با این کارها موافق نیستم. این هیچ فایدهای ندارد؛ این را من از قدیم به کسانی که در این کارها بودند، همواره سفارش کردهام... این هیچ فایدهای ندارد. فایده در تبیین است، فایده در کار درست است، در کار هوشمندانه است؛ اینها است که فایده دارد. گاهی اوقات بعضیها از روی اغراضی این کارها را میکنند، به پای بچّههای مؤمن و حزباللهی میاندازند؛ حواستان به این هم باشد.»(۱۳۹۵/۰۳/۰۳)
⚠️۴. عمارگونه و بدون تعصب و تعلقات جناحی
«یکی از کارهای مهم نخبگان و خواص، تبیین است؛ حقائق را بدون تعصب روشن کنند؛ بدون حاکمیت تعلقات جناحی و گروهی و بر دل آن گوینده. اینها مضر است. جناح و اینها را باید کنار گذاشت، باید حقیقت را فهمید. در جنگ صفین یکی از کارهای مهم جناب عمار یاسر تبیین حقیقت بود.»(۱۳۸۸/۰۵/۰۵)
⚠️۵. استقامت و تکرار
«البتّه تداوم کاری لازم دارد، استقامت لازم دارد، درست گفتن لازم دارد، تکرار لازم دارد، ممکن است یک زمانی هم طول بکشد.»(۱۳۹۵/۰۴/۱۲)
⚠️۶. پرهیز از تهمت زدن
«روشنگریِ بدون اتّهام، بدون تهمت زدن، بدون مصداق معیّن کردن»(۱۳۹۴/۱۰/۱۴)
@shenakhte_rahbari
#فتنه_۹۸ #فتنه_اکبر #خسارت_برجام #فشار_به_توده_ها #عصبانی_کردن_مردم #پذیرش_برجام_های_بعدی
✅برای شناخت #منظومه_فکر_و_اقدامات_رهبری با ما همراه شوید↙️
http://eitaa.com/joinchat/70057984Cca1b147a1d