─═༅🌹﷽🌹༅═─
#چرخ_گردون
قسمت هشتم
در نوشتار قبل ، مقدماتی را برای رسیدن به ماجرای جنگ های شش روزه اعراب و اسرائیل عرض کردیم و گفتیم جنگ های شش روزه به حدی مهم بود ، که مسیر تاریخ بشریت را تغییر داد ، بدین معنی که هم جغرافیای منطقه غرب آسیا ( خاورمیانه ) شامل تغییرات قابل توجه شده ، هم مراودات کشورها تحت تاثیر این واقع قرار گرفته ، هم رویکرد و ایدئولوژی برخی دولت ها امثال مصر و سوریه از اسلامگرایی به ملی گرایی تغییر هویت داده ، هم سازمان ملل به واسطه حمایت کشورهای آمریکا و انگلیس و فرانسه توسط حق وتو از اسرائیل و عدم تمکین از قطعنامه ها توسط اسرائیل ، کارایی و اعتبار خود را در جهان ضایع کرده است .
به معنای واضحتر دنیا از زمان جنگ شش روزه به بعد در واقع با قانون جنگل اداره میشود .
یعنی هر کشور زور بیشتری داشته باشد حق حیات دارد ! و کشورهای جهان سوم که زور ندارند ، مرگ برایشان شیرین تر از زندگیست !!!
بطور مثال اگر آمریکا با داشتن بمب اتم ، به بهانه داشتن سلاح شیمیایی عراق را شخم میزند و پس از آنهمه خسارت جانی و مالی میگوید اشتباه لپی رخ داده ، و کسی نمیتواند پس از اینهمه جنایت و خونریزی به آمریکا بگوید بالای چشم تو ابروست .
اگر هواپیمای مسافربری ایرباس ما را با ۲۶۰ مسافر منفجر و به فرمانده آن جایزه میدهد و سازمان ملل هیچ غلطی نمیکند .
و همین الان نیز اگر اسرائیل با بمب های خوشه ای آمریکا مردم مسلمان غزه را قتل عام میکند و برای حرف زدن کاه در دهان سازمان ملل گذاشته اند ، همه به خاطر حاکمیت قانون جنگل و اینها همه از تبعات جنگ شش روزه اسرائیل و اعراب است .
لذا اگر این اتفاق شگفت انگیز را به واقعه سقیفه تشبیه کنیم ، شاید اهمیت آن بهتر برای مردم روشن شود ، گرچه هیچ اتفاقی در تاریخ منحوس تر و تاریکتر و نکبت بار تر از سقیفه نیست !
در باره جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل صدها و شاید هزاران کتاب و مقاله نوشته شده و در محافل و مجالس دنیا هزاران ساعت در باره آن بحث و گفتگو شده و هنوز هم ادامه دارد .
بنابراین اگر بخواهیم در باره حوادث این روزهای غزه و حماس و اسرائیل تحقیق و تحلیل کنیم ، نیاز حتمی به اطلاعات تاریخی از جمله مهمترین آنها جنگ شش روزه داریم .
منتها اگر بخواهیم بطور مختصر و در حد استعداد این فضا ، عصاره مناقشات را ترسیم کنیم ، باید بگوئیم .
ماجرای اسرائیل از انتقال یهودیان به سرزمین های فلسطین در بحبوحه جنگ جهانی دوم شروع شد .
اما تا قبل از شروع انتقال یهودیان ، حدود ۸۸ درصد از مردم فلسطین مسلمان و بین سه تا سه و نیم درصد یهودی و مابقی مسیحی بودند .
اما در اواخر جنگ جهانی دوم ، انگلیس با تاسیس آژانس صهیونیسم ، اقدام به جمع آوری یهودیان در کشورهای غربی و سایر ممالک دنیا و کوچاندن آنها به فلسطین کرد .
از سوی دیگر هیتلر نیز در آلمان نازی یهودی ستیزی به راه انداخته بود و آنان نیز بطور اتوماتیک به سوی فلسطین فرار کردند .
خلاصه مطلب اینکه در پایان جنگ جهانی جمعیت یهودیان فلسطین از سه درصد به ده درصد رسید .
ادامه دارد ...
https://eitaa.com/sheykhabdolrahim
❣کسی که مشورت کند اگر کارش را درست انجام دهد، مردم او را بستایند و اگر اشتباه کند معذورش دارند....
#امام_کاظم (ع)
https://eitaa.com/joinchat/1633813156Ce1a9f12310
حکایتهای شِیخ عَبدُالرَّحیم
🍀 اللّهم! أَلْبِسْنِي زِينَةَ الْمُتَّقِينَ فِي... الْقَوْلِ بِالْحَقِّ وَ إِنْ عَزَّ... خدایا! م
❣ اللّهم!
أَلْبِسْنِي زِينَةَ الْمُتَّقِينَ فِي...
تَرْک التَّعْییرِ...
خدایا!
من رو شبیه متقین کن تا...
دیگران رو سرزنش نکنم...
📘دعای بیستم #صحیفه_سجادیه
https://eitaa.com/joinchat/1633813156Ce1a9f12310
❣حرام رشد نمیکند...
و اگر هم رشد کند، برکت ندارد.
#امام_کاظم (ع)
https://eitaa.com/joinchat/1633813156Ce1a9f12310
─═༅🌹﷽🌹༅═─
#چرخ_گردون
قسمت نهم
تا اینجای کار متوجه شدیم حدود نود سال قبل مولود نامشروع انگلیس که نطفه آن در بحبوحه جنگ دوم جهانی منعقد شده بود ، در دیار غربت و در قلب کشورهای اسلامی متولد شد .
نام این مولود نامشروع را اسرائیل گذاردند .
به محض اعلام انقضای قیمومیت انگلیس بر سرزمین فلسطین ، در همان روز اول اسرائیل اعلام موجودیت کرد و فردای همان روز اولین جنگ اعراب و اسرائیل شروع شد .
اولین جنگ اعراب و اسرائیل در سال ۱۹۴۸ میلادی یازده ماه طول کشید ، اما پس از این مدت با پشتیبانی تمام عیار انگلیس و فرانسه و ایتالیا ، با پیروزی کامل اسرائیل و تصرف سرزمین های فراوان به پایان رسید و معاهده ترک جنگ توسط طرف های درگیر امضاء شد .
اما اسرائیل هیچگاه به این معاهده پایبند نبود و همچنان در گوشه و کنار اقدامات خصمانه و مسلحانه علیه فلسطینیان و اخراج آنان از سرزمین هایشان ادامه داشت تا سال ۱۹۶۷ که جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در گرفت .
پیش از این اشاره شد ، جنگ شش روزه لکه ننگی بر پیشانی حکام عرب در کشورهای اسلامی مانده که باید برای حفظ شرافت خود این لکه ننگین را پاک کنند .
جنگ شش روزه بین اسرائیل از یک سو و کشورهای مصر و اردن و سوریه و عراق از سوی دیگر بود .
این جنگ بسیار حرف برای گفتن دارد ، اما در این مختصر فقط نکات عجیب و عبرت آموز آن را یاد آور میشویم .
یکم : با لشگر کشی طرف های درگیر و آرایش جنگی ، تقریبا همه دنیا میدانستند ، منطقه آبستن جنگی خانمان سوز است ، به همین واسطه روز قبل از شروع جنگ با میانجیگری انگلیس ، نشستی با حضور طرف های متخاصم برگزار و موافقت نامه ای امضاء شد که هیچیک به دیگری حمله نکند و برای حل و فصل اختلافات ، از راهکار مذاکره استفاده کنند ، اما فردای آن روز اسرائیل با پشتیبانی کامل همین آقای میانجی حمله پیش دستانه خود را به مصر آغاز کرد !!!!!!! 😳
دوم : خواننده محترم به آمارها خیلی دقت کنید .
در شروع جنگ شش روزه اسرائیل پنجاه هزار نیروی رزمی داشت ، کشورهای عربی در مجموع دویست و هشتاد هزار نیروی رزمی ، یعنی اعراب ۵/۵ برابر اسرائیل نیرو داشتند .
اسرائیل ۳۰۰ هواپیما داشت ، اعراب مجموعا ۹۵۰ هواپیما ، اسرائیل ۸۰۰ تانک و کشورهای عربی ۲۵۰۰ تانک .
در واقع کشورهای عرب با این استعداد تسلیحاتی باید همان ساعات اولیه اسرائیل را ببلعند ، اما پس از شش روز پرچم های سفید تسلیم را برافراشتند !!!!!
سوم : در زمان شروع جنگ ۲۰۰ هواپیمای اسرائیلی از زمین برخواستند و در حمله اول به مصر ، سیصد و هشتاد هواپیمای نشسته روی باند و خارج از آشیانه و بدون استتار را بمباران و همه آنها بعلاوه باندها و آشیانه ها را نابود کردند . ولی مصر با داشتن نیروی هوایی قوی ، حتی یک هواپیما به پرواز در نیامد .
چهارم : در این دوران حسنی مبارک فرمانده نیروی هوایی بود ، که باید برای این طرز فرمانده ( بدون محاکمه ) اعدام میشد ، اما پس از چندی رئیس جمهور مصر شد
جالب نیست !!!؟؟؟ 😳
پنجم : اسرائیل با پشتیبانی انگلیس و فرانسه ، در روز اول جنگ با ۲۰۰ هواپیما ، نیروی هوایی مصر را با انهدام ۳۴۰ فروند از انواع هواپیمای جنگی ، بطور کامل منهدم کرد و در روز دوم توسط نیروی زمینی و پشتیبانی جنگنده های هوایی ، به صحرای سینا حمله کرد و چون فرماندهان و سربازان زمینی مصر بعلت شکست مفتضحانه نیروی هوایی روز گذشته ، روحیه خود را از دست داده و در ضمن انگیزه ایدئولوژیک برای جنگیدن نداشتند ، در نتیجه ، مقابل تانک ها و نفربرهای اسرائیلی مقاومت نکرده و برای نجات تجهیزات خود عقب نشینی کرده و اسرائیل تا پایان روز تمامی صحرای سینا را به تصرف خود در آورد .
ششم - روز سوم و چهارم اسراییل با کمک انگلیس و فرانسه به اردن حمله کرد ، که البته اردن حملات موفقی به پایگاههای هوایی اسرائیل کرد ، ولی چون دنیای غرب با تمام قوای تسلیحاتی ، لجستیکی و اطلاعاتی پای اسرائیل ایستاده بود ، در نهایت اردن هم شکست خورده و کرانه باختری و رود اردن بطور کامل بتصرف نیروهای اسرائیلی در آمد .
هفتم - در روز پنجم اسرائیل وارد جنگ با سوریه شد و حافظ اسد ( پدر ) از پس قدرت های غربی بر نیامد و بلندی های جولان را از دست داد .
هشتم : روز ششم هم اسرائیل با قوای عراقی درگیر شد و طرفین لطماتی به یکدیگر زدند ، اما چون عراق سایر کشورهای عربی را شکست خورده دید ، انگیزه ای برای ادامه جنگ نداشت ، اما چون در همسایگی اسرائیل نبود ، سرزمین های این کشور از اشغال در امان ماند .
نهم : عاقبت پس از دوازده سال و با فشارهای آمریکا و دوپینگ سازمان ملل ، مصر تن به سازش داد و پیمان صلح با اسرائیل امضاء کرد .
و همچنین پس از بیست سال همین پیمان با شاه حسین اردنی امضاء و روی هم را بوسیدند .
اما سوریه و لبنان و عراق ، علیرغم نشست های فراوان زیر بار ننگ عهدنامه صلح با اسرائیل نرفتند .
دهم : از نکات مهم و تاریخی این جنگ اینکه ، پس از پیشروی اسرائیل و عقب نشینی مصر ، بلافاصله نیروهای انگلیسی دهانه ورودی کانال سوئز را تحت تصرف خود درآورده و از عبور و مرور کشتی های تجاری و نفتی جلوگیری و اقتصاد جهاد را دچار بحران وحشتناکی کرد ، این اقدام انگلیس صدای اعتراض آیزنهاور رئیس جمهور وقت آمریکا و خرشچف رهبر وقت اتحادیه جماهیر شوروی را در آورده ، به حدی که شوروی ، انگلیس را به حمله اتمی تهدید کرد و همین تهدید موجب تحقیر شدید انگلیس شد و با رها کردن کانال سوئز توسط بریتانیا ، این کشور برای همیشه از عنوان ابر قدرتی پیاده و آمریکا جایگزین آن شد .
یازدهم : پس از توقف جنگ ، شورای امنیت سازمان ملل تمامی طرف های درگیر را موظف به باز گشت به مرزهای قبلی نموده ، اما اسرائیل که در این شش روز سرزمین تحت تصرف خود را تا سه برابر افزایش داده بود ، بازگشت به مرزهای قبلی را مشروط به رسمیت شناختن اسراییل از سوی اعراب کرد و با همین بهانه تا به امروز زمین های اشغال شده را به فلسطینیان پس نداده است .
دوازدهم - از تحریف ها و دروغ های بزرگ تاریخی اینکه در تمامی کتب و نگارش ها ، نام این واقعه را جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل گذاشته اند ، در حالی که درست آن جنگ اسراییل و انگلیس و ایتالیا و فرانسه با اعراب صحیح است .
در قسمت بعدی نگاهی اجمالی به دلائل واقعی شکست اعراب و عبرت آموزی این واقعه تاریخی خواهیم داشت !؟
ادامه دارد ...
https://eitaa.com/sheykhabdolrahim
❣امیرالمومنین علی (علیه السلام):
❣ إنَّ المَودَّةَ يُعَبِّرُ عنها اللِّسانُ ، و عنِ المَحبَّةِ العَيْنانِ #غرر_الحکم
❣ دوستى را زبان ابراز مى كند، و عشق و محبّت از چشمها پيداست.
https://eitaa.com/joinchat/1633813156Ce1a9f12310