eitaa logo
شیخ جعفر آقا مجتهدی
1.7هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
332 ویدیو
4 فایل
جهت ارتباط با ادمین کانال @hossein6952
مشاهده در ایتا
دانلود
علامه طهرانی: علت مشهور شدن امام رضا (ع) به چند امر است: 🔰یک: عنوان "ولایت" خود به خود چون دور از دسترس فهم بشر است باعث غربت امالم می شود. 🔰دو: ابتلای امام رضا (ع) به نقشه شوم مأمون عباسی که در ظاهر ایشان را ولیعهد خود کرده بود اما در حقیقت امام (ع) زندانی و نفی بلد شده بود.مأمون خود، امام را در حجره در بسته سموم می کند و خودش در عزای امام پیراهن چاک می کند. 🔰سه: ابتلای امام رضا (ع) به فتنه واقفی ها. اینان وکلای امام کاظم (ع) بودند و بر اثر حب دنیا امامت امام رضا (ع) را انکا رکردند. 🔰چهار: انکار امامت حضرت توسط نزدیکان. این عده از آن جهت که امام رضا (ع) تا سالیان زیادی فرزندی نداشته، ایشان را امام نمی دانستند و آن زمان هم که امام جواد (ع) به دنیا آمد برخی خناسان انتساب آن نازدانه را به امام رضا (ع) انکار کردند. در کنار این مطلب برادر امام رضا (ع) مشهور به "زید النار " که سر به شورش و طغیان برداشته و امامت حضرتش را منکر شده بود، نیز به داغی تنور غربت امام (ع) می افزود. 🔰پنج: مخفی ماندن کلمات توحیدی حضرت امام رضا (ع)؛ باید در این زمینه بحث ها شود تا شأن توحیدی حضرتش آشکار گردد. تفصیل مطلب را در کتاب روج مجرد صفحات 234-208 ملاحظه بفرمایید. ع .
seyedrezanarimani-@yaa_hossein.mp3
6M
شهادت علیه السلام 🎵 غریبی‌تو‌رو‌می‌فهم 🎤سیدرضا
بزرگترین هنر امام رضا علیه‌السلام بعد از شهادت موسی‌بن جعفر علیه‌السلام که در قلمرو وسیع سلطنت عباسی، اختناقی کامل حکم‌فرما بود، آن بود که با شیوه تقیه‌آمیز شگفت‌آوری در دوران قدرت مقتدرترین خلفای بنی‌عباس و در دوران استقرار و ثبات کامل آن رژیم، مبارزات عمیق امامت را ادامه داد و توانست درخت تشیع را از گزند توفانِ حادثه به‌سلامت بدارد و از پراکندگی و دل سردی یارانِ پدر بزرگوارش مانع شود. کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۳۳۵ ع .
بیداری در برابر دشمن «درس امام رضا علیه‌السلام به همه‌ی ما این است که ای مسلمان! از مبارزه خسته نشو. نخواب چون دشمن همیشه بیدار است و در شکلهای مختلف و در لباسها و نقابهای گوناگون و با آرایشهای رنگارنگ ظاهر میشود؛ چشم تیزی داشته باشید، دشمن را بشناسید و راه مبارزه‌ی با دشمن را بلد بشوید و مثل علی بن موسی الرضا از اول تا آخر مبارزه را ادامه بدهید.» ۶۳/۹/۳ ع .
شیخ جعفر آقا مجتهدی
بخشی از سخنان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای که در این کلیپ صوتی می‌شنوید: * عمر مبارک امام رضا (سلام‌الله‌علیه) تقریباً پنجاه و پنج سال بوده است - یعنی از سال ۱۴۸ که سال شهادت امام صادق (علیه‌السّلام) است تا سال ۲۰۳ - تمام زندگی این بزرگوار با همه‌ی این عظمتها و عمقها و ابعاد گوناگونی که میشود برای آن ذکر کرد و تصویر کرد، در همین مدّت عمر نسبتاً کوتاه انجام گرفته است. از این مدّت پنجاه و پنج سال، نزدیک به بیست سال - تقریباً نوزده سال - مدّت امامت این بزرگوار است؛ امّا همین مدّت کوتاه را که ملاحظه میکنید، تأثیری که در واقعیّت دنیای اسلام گذاشت و به گسترش و عمقی که به معنای حقیقیِ اسلام و پیوستن به اهل‌بیت (علیهم‌السّلام) و آشنا شدن با مکتب این بزرگواران انجامید، یک داستان عجیبی است، یک دریای عمیقی است. آن وقتی که حضرت به امامت رسیدند، دوستان و نزدیکان و علاقه‌مندان حضرت میگفتند که: علیّ‌بن‌موسی در این فضا چه کار میتواند انجام بدهد - این فضای شدّت اختناقِ هارونی که در روایت دارد که میگفتند: وَ سَیفُ هارونَ تَقطُرُ دَما؛ خون میچکد از شمشیر هارون - این جوان در این شرایط، در ادامه‌ی جهاد امامان شیعه و در مسئولیّت عظیمی که برعهده‌اش است، میخواهد چه بکند؟ این اولِ امامت علیّ‌بن‌موسی‌الرّضا (علیه‌السّلام) است. بعد از این نوزده سال یا بیست سال که پایان دوران امامت و شهادت علیّ‌بن‌موسی‌الرّضا است، وقتی شما نگاه میکنید، می‌بینید که همان تفکّر ولایت اهل‌بیت و پیوستگی به خاندان پیغمبر آن‌چنان گسترشی در دنیای اسلام پیدا کرده که دستگاه ظالم و دیکتاتور بنی‌عبّاس از مواجهه‌ی با آن عاجز است؛ این را علیّ‌بن‌موسی‌الرّضا انجام داده. این حرکت امام رضا (علیه‌السّلام) است؛ تا بالاخره مأمون طیّ همان قضایایی که شنیده‌اید و تکرار شده است و میدانید، احساس میکند که ناچار است علیّ‌بن‌موسی‌الرّضا (علیه‌السّلام) را - که با نیّتهای خاصّ خودش، آن بزرگوار را از مدینه کشانده بود، آورده بود، به خود نزدیک کرده بود و قصد کشتن آن بزرگوار را هم نداشت - برخلاف آنچه تدبیر کرده بود، به شهادت برساند؛ کار قضاء الهی و اراده‌ی الهی و تدبیر الهی - که پاره‌ی تن پیغمبر در این نقطه‌ی دوردست از مدینه مدفون بشود که خود این یک تدبیر الهی است، یک مهندسی الهی است - به وسیله‌ی دشمنان اهل‌بیت انجام بگیرد. کار برای اهداف بلند را این‌جوری باید انجام داد؛ نگاه به بلندمدّت را با این انگیزه‌ها، با این نیّتها، با این امیدها باید انجام داد. دیدار فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۳۹۲/۰۶/۲۶. ع .
32 - Hashemi Nedjad.mp3
1.49M
🔖 رجب حمامی 🔖 بیماری که مریضی برص داشت ♦️عنایت خاص حضرت علیه السلام 🔶هر کس گره توی کارش هست کجا باید بره ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
31.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 (ع) 🌴امام رضا، قربون کبوترات 🌴یه نگاهیم بکن به زیر پات 🎤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای جالب از عنایت امام رضا(ع) از زبان آقای قرائتی .
برش اول: ارادت حسن به (ع) دائمی بود. از نُه ساختمان سوری ها، یکی دست داعش افتاده بود و فرمانده سوری ها می خواست عقب نشینی کند. نگذاشتم. گفتیم: صبر کن ما پسش می گیریم. از ۲۰ نفر نیروهای پشتیبان تک تیر اندازان، نیروی داوطلب خواستیم. فقط شش نفر آمدند. با من و حسن شدیم هشت نفر. رفتیم طرف ساختمان. مکث کردم. گفتم: حسن هشت نفریم ها! گفت: پس اسم عملیات امام رضا (ع) است. با نوای یا علی بن موسی الرضا (ع) وارد ساختمان شدیم. تکفیری ها می پرسیدند: من انتم؟ حسن با دو نارنجک رفت طرفشان و فریاد زد: نحن شیعة علی بن ابی طالب(ع)، نحن ابناء فاطمة الزهرا(س)، نحن ابناء الحسین (ع). با انفجار نارنجک ها و تبادل آتش حسن پرواز کرد. هشت نفری با رمز ذکر امام رضا (ع) وارد معرکه شدیم. حسن شهید شد و من با هشت ترکش برگشتم عقب. برش دوم: بعد از شهادت حسن، یکی از اقوام خوابش را دیده بود. گفته بود: حسن! تو که مثل ما بودی، چه شد که شهید شدی؟ گفته بود: به خاطر این که شب های جمعه زیارت حرم امام رضا (ع) رفتنم قطع نشد. راست می گفت: چهار سال برنامه ثابتش این بود. شب جمعه می رفت هیئت علمدار، بعد از آن تا صبح زیارت امام رضا (ع) بود و دم صبح کله پاچه می خورد و می آمد خانه. ع ع راوی: شهید مصطفی صدار زاده؛ فرمانده گردان عمار لشکر فاطمیون و مهدی قاسمی دانا؛ برادر شهید ، شماره ۱۸۰؛ اردیبهشت ۱۳۹۷؛ صفحه ۶۱ و ۶۷-۶۶. .
استفتاء از رهبرانقلاب درباره عمل خرافی كوبيدن درِ مساجد و... در پایان ماه صفر .
💠 رهبرانقلاب: ماه ربیع الاول، بهار زندگی است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_500373155.opus
433.2K
✨✨✨✨✨✨✨✨✨ ♻️ حکیم محسن اسماعیلی 🍃اهمیت غذای گرم و تر...👆👆 🔰راز سلامتی با رعایت برنامه غذایی گرم وتر .
📝 راوی: 🔶 شب عقد کلی سنت شکنی کردیم. سفره نینداختیم، یک سجاده پهن کردیم رو به قبله، و یک جلد قرآن هم مقابلش. 🔹 مهریه را هم بر خلاف آن زمان سنگین نگرفتیم؛ اما مراسم‌مان شلوغ بود. همه را دعوت کرده بودیم؛ ♦️ البته نه برای ریخت و پاش، برای اینکه سادگی ازدواج‌مان را ببینند؛ این که می‌شود ساده ازدواج کرد، و خوشبخت بود. ⚜️ عروسی‌مان هم از این ساده تر بود. اصلا مراسمی نبود. شب نیمه شعبان، خانواده علی آمدند خانه ما، دورهم شام خوردیم، بعد هم من و علی رفتیم خانه‌ی بخت. 📚 قرمز رنگ خون بابا .
✅ حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: 🔹 انسان [باید] خود را در محضر خدا ببیند و خدا را در همۀ احوال، مطلع از خود و در همه‌جا حاضر و بر همۀ کارها و احوال خود ناظر بداند. 🔹خدا می‌داند این حالت و توجه، چه تأثیراتی در روح انسان و در تحصیل علم و معرفت دارد. 📚 در محضر بهجت، ج١، ص٣٢٩ .
موضوع بحث: شما به جای قالی باف بودید با روحانی و دولتش چه می کردید؟ https://eitaa.com/joinchat/656539714C4244d62f8d
🌹 پيامبر اکرم صلّی الله علیه و آله: مَنْ اَرادَ اَنْ تُسْتَجابَ دَعْوَتُهُ وَ اَنْ تُـكْشَفَ كُرْبَتُهُ فَلْيُفَرِّجْ عَنْ مُعْسِرٍ ؛ هر كس مى خواهد دعايش مستجاب شود و غمش از بين برود، بايد گره از كار تنگدستى باز كند. 📚 «نهج الفصاحه، ح 2961 »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳شش قدم تا فساد جنسی و فساد اعتقادی ✔️حتما این فایل رو گوش کنید 🎙استاد پورآقایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نصر 🔰 🎥 اینستاگرام خطرناکترین شبکه اجتماعی برای نوجوانان 🔸براساس تحقیقات انگلیسی‌ها اینستاگرام آمار خودکشی بین دختران ۱۵ تا ۱۹ سال رو بالا برده و باعث افسردگی، تنهایی، اضطراب، خشونت و خودتحقیری در نوجوون‌ها شده. 🔸چرا همه تصویر غیرواقعی از زندگیشون رو تو اینستاگرام میزارن؟ .
💌 | شیرین‌تر از محبوب بودن
🔰 عکس نگاشت ⛔️ صدایت را بالا نبر! .
🔰 لوح| مقابله با تکبر 💠 برگی از زندگانی شیخ جعفر کاشف‌الغطاء؛ در محاسبه نفس 📚 برگرفته از کتاب کاندیدای اصلح اثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥فتنه نهایی از اعلام جنگ تا حسن روحانی ❌گفته بود اگر به بردارم دست بزنید اعلام جنگ می کنم و اکنون در وسط یک جنگ اقتصادی تمام عیار هستیم... 🚫قبل از اینکه محقق شود، مجلس انقلابی باید به وظیفه خود عمل کند..! 🎥تحلیل فوق العاده مهم از زبان استاد پورآقایی