1_4575470286.mp3
3.62M
💠 هر صبح با دعای فرج مولایمان صاحب العصر و الزمان(عج)
#دعای_فرج
#علی_فانی
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
وظیفه ما در مقابل انحرافات، دغدغهمندی است نه اینکه بگوییم بیزاریم!👏👏👏
«مروی» تولیت آستان قدس رضوی:
🔹دلمان را خوش نکنیم به آن جمعیتی که با ما و گرایش ما همراه هستند. دشمن با ابزاری که در دست دارد، میخواهد نسل جوان را از ما بگیرد. ببینیم ما نسبت به جوانانی که اگرچه در عمق وجود و باطن خود نسبت به اسلام و ارزشهای اسلام و انقلاب معتقد هستند ولی در برخی افکار و عقاید یا ظاهر خود با ما تفاوت دارند یا دچار انحرافاتی شدهاند، چه کردهایم و در مقابل آنها چه مسئولیتی داریم.
🔹نمیتوانیم بگوییم حالا که او دچار انحراف شده است، نسبت به او بیزاریم! این جوانان، فرزندان اسلام و ایران و انقلاب ما هستند و ما وقتی انحرافی در اینها میبینیم، باید در هدایت آنها بیتابی کنیم نه بیاعتنایی!
🔹باید در بین نسل جوان برویم. با آنها حرف بزنیم. انس بگیریم. احترام کنیم. گوش شنوا برای سخنانشان داشته باشیم. فقط عادت نکنیم ما حرف بزنیم
#حرف_خوب
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
🔴هرکس مخالف سلطنت است از انگلیس برود!
🔹پس از تظاهرات هزاران نفر از مخالفان خاندان سلطنتی انگلیس در لندن، «لی اندرسون» قانونگذار حزب حاکم محافظهکار در توییتی به مخالفان گفت: اگر سلطنت نمیخواهید از انگلیس بروید و به کشور دیگری مهاجرت کنید.
پ.ن
قابل توجه #غربزدگان عزیز 😔😔
اینو کجای دلمون بزاریم🤣🤣🤣
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
✳️ رسوایی #فیدیلیتی_گیت هر روز ابعاد تازه ای میگیره و تبدیل به میدان نبرد جریان انقلابی علیه هم شده. ابتدا خبرگزای های وابسته به دولت که قالیباف را خطر درون گعده ای برای رئیسی میدانند و از استیضاح فاطمی امین خشمگین اند، قالیباف و مجلس را متهم به اهمال در این زمینه کردند و خواستار شفافیت مجلس و انتشار لیست نماینده های دریافت کننده خودرو شدند.
🔷در پاسخ مجلسی ها دولت را متهم کردند که خودتان هم کم خودرو نگرفتید و اسنادش را ما داریم.
🔷در این میان بازرس ویژه رئیس جمهور (که قبلا ریاست بازرسی قوه قضائیه را برعهده داشته) طی مصاحبه ای اعلام کرد که اصل ماجرای رانت خودرو به مجلسیان درست بوده که مجلسی ها هم پاسخ دادند تو خودت وقتی در قوه قضائیه بودی، از این رانت دریافت خودرو استفاده کردی.
🔷خلاصه اینکه فقط در یک فقره توزیع فساد آلود رانت، هر سه قوه تا الان متهم شده اند.
🔷 خروجی چنین رویه ای تثبیت انگاره ای در میان مردم است که "همه از فساد همه باخبرند و اگر حرفی نمی زنند چون منافع مشترک دارند، به محض تبدیل منفعت مشترک به رقابت، هم را پاره و بی آبرو می کنند"
✍Falaakhon
پ.ن
اینجا هست که شاعر شیرین سخن میفرماید😏😏😏
هر چه بگندد نمکش میزنند / وای به روزی که بگندد نمک
😔😔😔
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
✳️ رسوایی #فیدیلیتی_گیت هر روز ابعاد تازه ای میگیره و تبدیل به میدان نبرد جریان انقلابی علیه هم شده
آقای #قالیباف! آقای #رئیسی آقای #اژه_ایی #شفافیت گزینشی و نمایشی به درد نمی خورد، از همینجا شروع کنید و اسامی 100 نماینده ای که با #رانت و بدون نوبت، و سایر وزیرانی که ماشین شاسی بلند گرفته اند را اعلام کنید.
🗣امیرحسین ثابتی
پ.ن
چرا با روح و روان مردم بازی میکنید مسئولین مثلا پاکدامن
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
تکثیر شجاعت و زیبایی یعنی مسلمان شدن دیلن تیری سلبریتی مشهور فرانسه نه کشف حجاب و ...
تعدادی از معروفای بیصرفه ایرانی 🤲😍
🗣نادر غیور
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
🔴 دیکتاتور کیست؟
مالکیت و اختیارات پادشاه انگلیس
🔹 در کنار مسئولیتهای تشریفاتی، ملکه یا شاه اختیارات و مسئولیت های جدی بسیاری را بر عهده دارند.
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
نرخ تورم سال ۱۴۰۱ اعلام شد
🔹براساس آخرین گزارش مرکز آمار ایران، نرخ تورم سالانه کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کل کشور بر اساس سال پایه ١٤٠٠ در اسفند ماه سال ١٤٠١ به عدد ٤٥.۸ درصد رسید.
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders
انگاره های کلان رسانه های معاند در مسئله حجاب
•┈••✾••┈•
🇮🇷 #رهبران_شیعه | کانون ولائیون بصیرت افزا 👇
🆔 @Shia_Leaders