👆👆ادامه👆👆
🔹وی چند روز بعد در نامه به شورای نگهبان نوشت که از حق شخصی خودش می گذرد ولی امیدوار است که هیئت تشکیل شده برای بررسی تقلب، به نتیجه برسد و هیچوقت از اتهام تقلب عذرخواهی نکرد!
🔹رضایی در بحث فتنه در همان مقطع 8 ماهه اغتشاش، هیچوقت فتنه گران و سران فتنه را محکوم نکرد و مدعی بود که "مدیریت فتنه" مشکل داشته است! ایشان چندین بار می گفت: "من اگر در کشور مسئولیتی بالاتر از مسئولیت فعلی می داشتم –مثلا در حد رئیس مجلس بودم- زودتر فتنه را جمع می کردم!" یعنی رهبری با آن جایگاه و تدبیر کار محسن رضایی را نمی توانست انجام دهد!
5⃣؛ واقعیت این است که توئیت اخیر ایشان راجع به عملیات کربلای 4 یک اشتباه و خطای جدی بود و تحریف جنگ محسوب می شد و باعث نگرانی و تشویش اذهان ملت و خانواده شهدا شد. واکنش مردم و خانواده های شهدا نسبت به آن توئیت که رضایی نوشته بود که عملیات کربلای 4 یک فریب برای دشمن بود، منفی بود. خانواده شهدا خاصه شهدای کربلای 4 که یکی از عملیات های ناموفق و لورفته بود از ابراز این نکته نگران شده و گفتند نکند سایر عملیات ها هم فریب بود و فرزندان ما را به کشته دادند!!
🔹اگرچه بعدها این نکته اصلاح شد و برخی از فرماندهان گفتند ما از آن عملیات شکست خورده بعد توانستیم فرصت ایجاد کنیم و دشمن را فریب دهیم که فکر کند ایران حالا بعد از شکست در کربلای 4 دیگر توان و قصد عملیات ندارد و حاج قاسم سلیمانی نیز در تلویزیون صریحاً گفتد: کربلای 4 عملیات فریب نبود و گاه در طول سال چند عملیات ناموفق داشته ایم که جزو واقعیات جنگ است و طبیعی است و کربلای4 یکی از عملیات های ناموفق ما بود.
🔸بعد از این تصحیح حاج قاسم و عذرخواهی محسن رضایی ماجرا تا حدی ختم به خیر شد اما در این ماجرا همانند همه حوادث، دوقطبی کاذبی در فضای مجازی و حقیقی تشکیل شد؛ یک عده برخی دوستان ارزشی و بچه های جبهه و جنگ شروع به دفاع از رضایی و یک عده هم بهانه ای گیر آورده بودند برای حمله به رضایی! بعلت اینکه ایشان اخیراً بعنوان دبیر مجمع تشخیص اقداماتی انجام داده که برای دولت و حامیان دولت ناخوشایند بوده است!!
6⃣؛ درد ماجرا این است که فعالان رسانه ای و مجازی جریان انقلابی فکر می کنند وکیل مدافع اشخاص اند و باید به هر شکلی از اشخاص دفاع کرد حتی اگر اشتباهات واضح داشته باشند! این تفکر خود به خود به تقویت دوقطبی های کاذب و همچنین نارضایتی مردم از جریان انقلاب می انجامد. قرار نیست ما به عنوان وکیل مدافع اشخاص عمل کنیم. عدالت آن است که از اقدام خوب یک فرد یا مسئول حمایت و به اقدامات و مواضع غلط اشخاص انتقاد کنیم. تفکر تأیید صددرصدی و رد صددرصدی نشان داده برای جامعه مضر است. در همین ماجرای دانشگاه آزاد و تصادف یک اتوبوس فرسوده و کشته شدن چند تن از دانشجویان عزیز، مثل همیشه عده ای بهانه ای گیر آورده که به ولایتی حمله کنند و بچه های ما متأسفانه به فکر دفاع از ولایتی 37 شغله بوده اند!!
❗️تا کی قرار است این مسیر را ادامه دهیم؟ تا کی قرار است حق را رها کرده و به اشخاص بچسبیم؟ اشخاص باید تا زمانی مورد تأیید و حمایت ما باشند که در مسیر حق باشند. حمایت ما از اشخاص و جریانات باید به همان اندازه حضور آنان در مسیر حق بوده باشد؛ نه بیشتر نه کمتر. رضایی و ولایتی تا زمانی که ایت الله غریق زنده بود سینه چاک هاشمی بوده و هیچوقت علیه خطاها و اشتباهات هاشمی نایستاده اند بلکه در حمایت از هاشمی به جریان انقلاب هم حمله می کردند؛ حالا چه شده که ما فکر می کنیم باید سینه چاک بشویم؟
باید دور این تفکر غلط را خیط کشید!
#داود_مدرسی_یان
#کربلای_4
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
⭕️ بنظر میرسد لازمست #قوه_قضائیه از #فاطمه_هاشمی مدارک، اسناد و شواهدی که برای او اینچنین مسجّل نموده که مرگ پدرشان غیرطبیعی بوده را طلب کند تا بیش از این شاهد کاسبیِ خانوادهی هاشمی با این موضوع و #قدیس_سازی از او در مواقع نزدیک به ایام انتخابات و #سالگرد غرق شدنش نباشیم؛ هرچند که باتوجه به مواضع بعضاً زیگزاگی آیت ا... غریق و عملکرد اطرافیانش، زندگی و "زیست" او بیشتر غیرطبیعی بنظر میرسد تا فوتش در استخر کوشک !!
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
⛔️نفوذیهای #حوزه_زنان و #خانواده را بشناسید!
هم اکنون قسمت چهارم #مستند_خارج_از_دید۲ با موضوع “ #نفوذ ” را مشاهده می کنید.
✅ در سایت رهبران شیعه ببینید🔰
yon.ir/ygiQW
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
⚠️ بوی گند #چاه_برجام هم در آمد پایتخت غرق در بوی نامطبوع شد
🆘 آنچه #سردار_دیپلماسی و دولت لیبرال پرتاب کردند تیری از کمان آرش نبود بلکه بومرنگی بود که آمریکا و اروپا به دست آنها دادند بومرنگی که نرفته بازگشت و ضمن خراب کردن همه آرزوهای لیبرال ها و زیربنای کشور چنان محکم به پس سر ظریف خورد که او را وادار به اعتراف به خیانتی بزرگ کرد.
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
😈 بازخورد بوی نامطبوع در پایتخت در شبکه های معاند و ضد انقلاب
♨️ روح ا... زم : اینها توسط سپاه یک گازی رو پخش کردند در سطح پایتخت تا مردم فراموشی بگیرن و پیگیر اعتراضاتشون نشن😷
♨️ حسینی : این بو حاصل تلاش همزمان لشکریان بی شمار ری استارت بود گفته بودیم روز قبلش سیر و پیاز زیاد بخورند😈
♨️ #ربع_پهلوی ؛ هموطنانم به یاد بیاورید که در زمان پدرم هوا که هیچ حتی چاه های فاضلاب هم بوی گل میداد جوری که بلبل هم در آن لانه میکرد زمان گل و بلبل بود زمان پدرم 😢
♨️ شهرام همایون ؛ باد بی بو پایتخت وی آی پی یکیش ۲ دلار دو تا بیشتر ۴ دلار تازه رسیده برام 🎈
♨️بی بی سی ؛ بوی نامطبوع پایتخت اولین بازخورد توافق ایران و طالبان
♨️ #من_و_تو ؛ توی این بوی بد مواظب باشید بچه هاتون رو بیرون نبرید چون سگ و گربه به این بو خیلی حساسن سعی کنید توی خونه مشغولشون کنید
و.....
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 فحش های بی ادبانه بچه حزب اللهی ها به پیام رسان های داخلی
#تله_گرام
#مومن_نسب
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚔ در زمین دشمن باید جنگید ⚔
🔗 روایتی پیچیده از بچه حزب الهی هایی که در زمین دشمن به جای جنگ، بازی می کنند
حتما این کلیپ را برای شخصیت های تاثیرگذار در #تله_گرام ارسال کنید
#مومن_نسب
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲ربات های تلگرامی که قصد ازدواج دارند!
روایتی عجیب از کلاهبرداری های احساسی و مالی در پیام رسان تلگرام
این هشدار را جدی بگیرید و این کلیپ را برای عزیزترین کسانتان ارسال کنید
#تله_گرام
#مومن_نسب
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
⚠️شورای شهری که #فتنه_گر میپسندند نه فتنه گریز!!
- ناراحتی حق شناس از موضع گیری قاطعانه شهردار تهران که ۹ دیماه را پاسخ کوبنده به فتنه گران میداند، نشان از مکنونات و علایق قلبی این شورای شهر به جریان #ضد_انقلاب دارد.
-حالا غیر از سیاسی کاری و سیاسی بازی این افراد در شورای شهر تهران بر خلاف رویه و وظیفه اصلی شورا شاهد مواضع حمایت آمیز آنان از فتنه گران هستیم. اینکه در مقابل حرفهای انقلابی شهردار تهران ایستادگی شود جز همراهی با فتنه گران و حمایت از آنان موضوع دیگری دریافت نمیشود.
➕مطلب کامل را در سایت رهبران شیعه دنبال کنید 🔰
➕ yon.ir/F2TUC
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders