﷽
⛔️شبهه:
یکی دیگر از داستانهای کربلا موضوع تیراندازی شخصی بنام حرمله بن کاهل اسدی که به طفل شش ماهه امام حسین است،آنچه از مقتل خوانی ها بدست آمده تا قبل از ظهور قاجاریه چنین داستانی وجود نداشته تنها در دوره ناصری هست که این داستان دست مایه روضه خوانها شده برای معروفیت شخص روضه خوان وچون وجود طفل خردسال شیرخواری در داستان میباشد رقت قلب بیشتری بر می انگیزاند وگریه سوز ناکی خروجی انستا مروزه که تیرو کمان ها با درجه علمی ساخته میشوند ودرآن فشار جو ووزش باد در آن لحاظ میشود بهترین مسافتی که یک تیرانداز المپیکی میتواند درست به هدف بزند کمی بیش از سی قدم میباشد،حال در نظر بگیرد اردوی عمر سعد وخیمه های امام حسین حداقل ۳۰۰ قدم بوده(کمتر ازاین دولشکر باهم ادغام میشوند ودوست ودشمن معلوم نمیشه)
چکونه است که یک کمان دست ساز یه بدوی این فاصله را درست روی هدف بزند مضافا براینکه مگر کودک شش ماهه ارتفاع گردن دارد که تیر زهر الود روی گردنش بنشیند.
( متن خلاصه شده)
❇️پاسخ:
« السلام علی الطفل رضیع شهید»
1⃣دشمن هرچه بیشتر بر ضدیت خود با واقعه ی #عاشورا می افزاید، نادانی وجهالت خودرا بیشتر نمایان میکند.
نویسنده ی شبهه، علاوه بر مغرض بودن، درنهایت بی سوادی نیز است.
2⃣درتمامی مقاتل ، چه متقدمین وچه متاخرین، و در همه ی کتب تاریخی مربوط به واقعه ی عاشورا ، ماجرای شهادت نوزاد #شیرخواره ی امام حسین (ع) توسط حرمله در روزعاشورا ثبت شده است.
به چندمورد از ده ها سند اشاره میکنیم:
🔸ابومخنف در «فصوص» (۱۵۸) ،محمدبن سعد در«ترحمة الحسین و مقتله»(۲۳۰ه ق)،ابن اعثم کوفی در«الفتوح» قرن سوم، ابن ابی الثبلع در «تاریخ اهل بیت»قرن سوم، محمدبن جریر طبری در «دلائل الامامة»(۳۱۰ق)
،تاریخ خوارزمی(۵۶۸ق)، إربلی در «کشف الغمة»قرن هفتم ،شیخ مفید در «ارشاد» (۴۱۳ق)، زیارت ناحیه مقدسه، تاریخ یعقوبی (۲۹۲ق)، سیدبن طاوس در «لهوف»، علامه مجلسی در «بحارالانوار» ،شیخ عباس قمی در «نفس المهموم»
وده ها سند معتبر از قرون ابتدایی اسلام تا کنون.
3⃣در برخی منابع بانام «علی» ودر برخی با نام «عبدالله» ذکر شده. اما آنچه مهم است ، این است که در همه ی منابع ، بر طفلی شیر خواره که در آغوش امام حسین (ع) توسط تیر حرمله به شهادت رسیده تاکید شده است.
4⃣بنابراین ، این گفته که این ماجرا از زمان قاجاریه وارد روضه ها ومداحی ها شده ، ادعایی مضحک واز روی عناد یا بی سوادی وکم اطلاعی است.
5⃣نویسنده، قطعا نه کربلا رفته و نه موقعیت جغرافیایی میدان جنگ درکربلا را بررسی کرده. اگر اسناد تاریخی ونیز موقعیت جفرافیایی میدان نبرد در کربلا را بررسی کنیم ، فاصله ی بین محل شهادت امام حسین (ع) تا نهر علقمه (و محل شهادت حضرت عباس ع هم کنار آن واقع است) که پشت سر لشکر عمر سعد قرار دارد،حدود ۳۵۰ متر است.
6⃣بنابراین معلوم میشود که فاصله ی جلوداران لشکر دشمن با جلوداران لشکر امام ، و خیمه گاه و تل زینبه حدود چند ده متر است و در محاصره ی کامل دشمن بودند.از طرفی نویسنده ادعا کرده بهترین تیر تا ۳۰ قدم برد دارد. لااقل ای کاش کمی بیشتر بررسی میکردند
7⃣هر چقدر پونداژ کمان بیشتر باشد برد مفید تیر نیز بیشتر است، کمانهای با پونداژ بالای۴۰، برد مفید تیرشان بیشتر از ۹۰ متراست (یعنی حدود۱۸۰قدم) ، هرچه قدر تیرانداز قوی و بلند قد باشد از #کمان با پونداژ بالا استفاده میکند. اعراب در شمشیرزنی و تیراندازی و اسب سواری مهارت خاصی داشتند و قطعا #حرمله که هم از پهلوانان بود وهم #کماندار ماهر ، صاحب کمان قدرتمندی بوده است.
8⃣بنابراین با این توصیفات و برآوردهای منطقی ، امکان شهادت حضرت علی اصغر (ع) باتیر حرمله بسیار معقول است.
9⃣ امام حسین (ع) از روی استیصال این کار را انجام ندادند ، بلکه حضرت #علی_اصغر (ع) در لحظات آخر جنگ ، بهترین وبرترین پرچم و علم حقانیت بودند که حضرت میتوانست در مقابل دشمن بلند کند.
ادامه 👇👇👇
ادامه 👆👆
🔟هم برای اتمام حجت نهایی با لشکر دشمن ، هم برای نشان دادن نهایت قصاوت لشکر عمرسعد که حتی از طفلی شیر خواره هم آب را دریغ میکنند، هم برای نشان دادن اوج مظلومیت خاندان پیامبر(ص).
که این حرکت امام ، لشکر دشمن را متزلزل کرد و بهم ریخت که حتی باعث شد عده ای از جنگ امتناع کنند و حتی به بیابان بگریزند ، که عمرسعد برای جلوگیری از این تزلزل در لشکرش ، که دلیلش همان امام و طفل شیرخوارش بود ، آنان را مورد هدف تیر قرار داد.
1⃣1⃣بنابراین عمرسعد برای سرنگون کردن این علم، دستور داد تا پدر و پسر را هدف تیر قرار دهند که حرمله از تیری برنده تر که برای زدن جنگویان قوی هیکل استفاده میشد (معروف به تیر سه شعبه)، برای این کار استفاده کرد ، که برخورد این تیر به طفل موجب شد سرش جداشود و دربرخی منابع گفته شده که حتی این تیر بعد از قطع سر طفل، در بازوی امام نیز فرو رفت.
2⃣1⃣بنابراین؛ ادعای نویسنده مضحک است ، یعنی تیرانداز ، اصلا گلوی طفل را نشانه نرفته بود بلکه در کل ، امام و طفل را نشانه رفته بود که به طفل بر خورد کرد و سرش را جداکرد.
اندکی مطالعه ی تاریخ بدور از غرض ورزی ، راهگشا و روشنگر خواهد بود
💠 حدیث روز 💠
❗️بداخلاقها بخوانند
🔻پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله:
خِيَارُكُمْ أحاسِنُكُمْ أخْلَاقا، الّذِينَ يَألَفُونَ وَ يُؤلَفُونَ
❇️ بهترين شما خوشخوترينشماست؛ آنان كه الفت میگيرند و الفت میپذيرند.
📚 تحف العقول، ص۴۵
⛔⛔متن شبه !!
اگر کرونا داشته باشیم و واکسن بزنیم ، کار کراهت داری کرده ایم ....
✅✅توضیحات و صحیح !!
اگر کرونا داشته باشیم و واکسن بزنیم دو راه وجود دارد ....
1️⃣اگر عمدی بوده باطل است !
2️⃣اگر سهوی بوده صحیح است !
⚔◇﴿جنود الحیدر﴾◇⚔
⛔⛔متن شبه !! اگر کرونا داشته باشیم و واکسن بزنیم ، کار کراهت داری کرده ایم .... ✅✅توضیحات و صحیح !
این پست فقط جنبه فان داشته و اصلا چنین چیزی وجود ندارد .....🙂
امامت در قرآن و سنت.m4a
3.95M
خلافت.m4a
2.95M
خلافت ابوبکر.m4a
3.11M
♦️شان نزول آیه ی اکمال
دراین باره دو قول وجود دارد:
1⃣نزول در روز عرفه و اکمال احکام اللهی
2⃣نزول در غدیر و ولایت امیرالمومنین علی
⚠️اما نقد قول اول:
1⃣اولا این احکام در سوره ی بقره هم آمده بود و اگر مراد اکمال احکام اللهی بود،همانجا بیان میشد.
2⃣ثانیا:روز عرفه نهم ذی الحجه میباشد،و روز غدیرهجدهم ذی الحجه است.چطور خداوند در روز نهم ذی الحجه خبر اکمال دین را داده است،ولی نه روز بعد یادش آمده یک مطلب دیگر بگوید و فرموده:یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک و ان لم تفعل فما بلغت رسالته؟😂
✍اما قول دوم:در کتاب شواهد التنزیل حاکم حسکانی(منابع اهل سنت)آمده است:این آیه(آیه ی اکمال)آیه ای محکمه است،نه متشابهه.و در روز غدیر و در شان امیرالمومنین علیه السلام نازل شده است.
✅بنابراین آیه ی اکمال درباره ی ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام می باشد.
📌تحدی: منتظر ردّ این استدلال توسط جماعت عمریه هستیم.😁
⏳مهلت:الی یوم القیامه🤣✋
سلام
یک سوال ؟
الان که میگیم که هفته وحدت ....
خب اگه روزی این اتفاق افتاد و شیعه ها و سنی ها جمع شدند کنار هم و یک حکومت یک ملیارد و نه صد ملیون نفری (طبق آمار سال ۲۰۱۹ )
و خواستند به اهداف خود برسند
باید برای خود رهبری انتخاب کنند تا این وحدت ثمر بخشد
حال اینجا دو روش وجود دارد .....
۱_طبق تاریخ باید برای خود از سنی ها رهبر انتخاب کنند که طبق حدیث الناس علی دین ملوکهم و بر اساس تاریخ عقاید و مبانی شیعه و سنی در هم آمیخته میشود و خللی در مبانی شیعی به وجود می آید
۲_یا هم برای خود رهبری انتخاب نکنند که آن هم به جایی نمیرسد
حال تکلیف در وحدت چیست ؟!
و سوال بعدی اینکه
وقتی میگوییم لعن علنی در ایجاد وحدت جایز نیست و طبق آیه شریفه که میفرماید به عقاید آنها توهین نکنید تا به عقاید شما توهین نکنند (مضمون آیه )
و از طرفی هم میگوییم زیارت عاشورا ثمرات و فواید روحی بسیاری دارد که کاملا واضح و آشکار است
خب الان چرا در زیارت عاشورا میگوییم
الهم العن اول ثم الثانیه ثم الثالثه و... ؟
و کاملا برای جهانیان آشکار هست که اولی و دومی و سومی کیه ....
اولا منظور از وحدت کنار گذاشتن عقاید خود نیست. بلکه تکیه بر مشترکات (خدای واحد-دین واحد-قبله واحد-پیامبر واحد-قران واحد) است.
ثانیا با حفظ معتقدات خود هدف از ایجاد وحدت قطعا همراه با کنار گذاشتن اختلافات خواهد بود. در این صورت انتخاب رهبر نیز منطبق با غرض غایی وحوت خواهد بود. در هر صورت اگر رهبری از شیعیان انتخاب شد که مراد حاصل است. اگر از غیر شیعه بود که و چاره ای غیر از آن نبود به شیوه امیرالمومنین رفتار میکنیم. در صورت امکان به دادن مشاوره و اقدام به نصیحت نیز میپردازیم ولی بر طبل اختلاف نمیکوبیم.
باید به این نکته نیز توجه شود که اهل سنت نتنها مخالف اهل بیت نیستند بلکه آنها را دوست دارند و محب آنها هستند و حساب آنها با وهابیت و دشمنان اهل بیت جدا است. در همین حال نیز ما با اهل سنت منصف وحودت داریم اگر طرفداران اسلام آمریکایی و شیعه انگلیسی بگذارند. اختلاف را اینها میاندازند که منحرف از حق هستند.
این نیز بدان که دشمنان اهل بیت هیچ وقت طرفدار وحدت نیستند و نخواهند بود.
👈نکته دیگر این که در این زمان (غیبت) منظور از وحدت انتخاب یک رهبر و یک ملت (مطلوب) نیست. ایجاد وحوت شاخصه هایی دارد که برای این منظور سخنان امروز رهبری را به دقت گوش کن.
در زیارت عاشورا نیز نامی از دشمنان اهل بیت نیز نیاورده شده بلکه به طور کلی لعن بر ظلم کننده گان در حق محمد ص و آل محمد ص شده است.
در ثانی بنا بر نقلی از یکی از علمای شیعه که الآن اسمش در ذهنم نیست قسمت آخر از زیارت عاشورا را گفته بود که بعدا بر آن اضافه شده که بعدا نیز از این نظر خود برگشتند.🤫🤔
عرفی کو که کند فهم زبان سوسن
که بپرسد که چرا رفت و چرا باز آمد