🌤چرایی تاخیر در ظهور
وَ لَوْ أَنَّ أَشْيَاعَنَا وَفَّقَهُمْ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِي الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَيْهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْيُمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَى حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا يَحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا يَتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَكْرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُم ...
📚الإحتجاج على أهل اللجاج؛ ج۲؛ ص۴۹۹
از امام زمان عليهالسلام نقل شده كه به شيخ مفيد مرقوم فرمودند:
- اگر دلهای شیعیان ما (که خداوند توفیق طاعتشان دهد) در وفا كردن به عهدشان يكى بود هرگز سعادت و ملاقات ما از آنان به تأخير نمىافتاد
بلکه سعادت دیدار ما زودتر نصیب آنان میگشت، دیداری همراه با شناخت و صداقت براى آنان زود به دست مى آمد.
👈 علّت مخفی شدن ما از آنان چیزی نیست جز آن چه از کردار ناشایست آنان به ما میرسد و ما توقّع انجام این کارها را از آنان نداریم.
#آداب_منتظران
🆔 کانال شیعه مدیا
┏━━━🍃🍂━━━┓
🌐@shiamedia
┗━━━🍂🍃━━━┛
📜 ما کجا و شیعهی علی (ع) بودن کجا!؟
👤 روزی عمّار دُهْنی (کوفی) از شاگردان امام صادق (ع)، بهخاطر محاکمهای که پیش آمده بود، نزد ابنابیلیلی قاضی کوفه رفت تا گواهی دهد. هنگامی که وی در محضر قاضی شهادت داد، قاضی گفت: «گواهی تو قبول نیست زیرا تو رافضی و شیعه هستی!» عمّار تا این سخنان را شنید، مانند ابر بهاری شروع به گریه کرد. قاضی که عمّار را میشناخت و میدانست که او فردی باتقوا و پرهیزگار است، تحت تأثیر قرار گرفته و گفت: «تو از محدثین و علماء هستی و اگر از حرف من ناراحت شدی، میتوانی اعلان کنی که رافضی و شیعه علی (ع) نیستی و از این مرام بیزاری بجویی! در این صورت در صف برادران ما خواهی شد و من نیز گواهی تو را میپذیرم.»
🍁 عمّار گفت: «گریهام به خاطر خودم و توست! از این جهت برای خودم گریه میکنم که تو مقام بزرگی را به من نسبت دادی که من خود را شایسته و سزاوار آن نمیدانم؛ تو مرا رافضی مینامی، امّا رافضی کسی است که همه باطلها را ترک کند و به سوی حقّ برود، در حالی که من اینگونه نیستم. تو مرا شیعه علی (ع) میخوانی امّا من کجا و شیعه و پیرو علی (ع) بودن کجا؟ و امّا گریهام برای تو بهخاطر این است که چنین مقامهای بزرگی را با سبکی و اهانت ذکر کردی.»
🔺وقتی سخنان عمّار را به محضر امام صادق (ع) رساندند، ایشان فرمود: «بهخاطر ادب و تواضعی که عمّار انجام داد، تمام گناهانش حتی اگر بزرگتر از آسمان و زمین بودند، پاک شدند و خداوند اعمال و کارهای خوبش را هزار برابر کرد.»
📚 التفسير المنسوب إلى الإمام العسکري عليهالسلام، ص ۳۱۰؛ تنبيه الخواطر و نزهة النواظر (مجموعة ورّام)، ج ۲، ص ۱۰۶
🆔 کانال شیعه مدیا
┏━━━🍃🍂━━━┓
🌐@shiamedia
┗━━━🍂🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اسیر آزادشدهٔ فلسطینی:
«...راه من انقلابی و مسیرم حسینی است...
ای قائم، ای صاحب الزمان...»!
📝 این نمونهی تربیتیافتهای از #انسان_مقاومت است. بیان او، تنها یک اظهار نظر شخصی نیست؛ بلکه بازتاب یک جریان فکری گسترده در جبهه مقاومت است که خود را در امتداد عاشورا و در مسیر ظهور میبیند. این تأثیر، نشاندهنده پیوند عمیق میان اندیشه شیعی و آرمان فلسطین است؛ پیوندی که روزبهروز محکمتر شده و فلسطینیان را بیش از گذشته به مقاومت تا پیروزی نهایی امیدوار میکند.
🆔 کانال شیعه مدیا
┏━━━🍃🍂━━━┓
🌐@shiamedia
┗━━━🍂🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولدش پنهان بود مثل موسی
در گهوارهاش سخن گفت مثل عیسی
خلیفه خداست در زمین مثل آدم
عمر طولانی دارد مثل نوح
بشارت آمدنش را داده اند مثل اسماعیل
صبر دارد مثل ايوب
فرشتگان به یاریاش میآیند مثل لوط
کفار به دستش هلاک میشوند مثل هود
در عزای حسین (ع) گریان است مثل یعقوب
زیباترین خلق است مثل یوسف
حکومتش جهانی است مثل سلیمان
نام و کنیهاش نام و کنیه محمد (ص) است
و شبیه ترین خلق در خلق و خو به او
🌟 او مهدی (عج) است...
🆔 کانال شیعه مدیا
┏━━━🍃🍂━━━┓
🌐@shiamedia
┗━━━🍂🍃━━━
❣جانم فدای امام زمان سلاماللهعلیه
📜 ابوخالد كابلى از امام باقر عليهالسّلام روايت كرده است كه آن حضرت فرمود: «بدانيد اگر من آن روزگاران (عصر غیبت) را درک میکردم، مطمئنا جانم را برای فداکاری در رکاب صاحب این امر [حضرت حجت (عج)] نگاه میداشتم.»
🏷 أَمَا إِنِّي لَوْ أَدْرَكْتُ ذَلِكَ لاَسْتَبْقَيْتُ نَفْسِي لِصَاحِبِ هَذَا اَلْأَمْرِ
📘 الغيبة (للنعمانی)، ج ۱، ص ۲۷۳
🆔 کانال شیعه مدیا
┏━━━🍃🍂━━━┓
🌐@shiamedia
┗━━━🍂🍃━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در شهوت مذهبیها موفقترند
🆔 کانال شیعه مدیا
┏━━━🍃🍂━━━┓
🌐@shiamedia
┗━━━🍂🍃━━━
🤲 صاحبتان را صدا بزنید؛ او پاسخ میدهد!
📜 در بسیاری از نقلها آمده است که هرگاه شیعیان عصر غیبت، دچار تحیر و دلتنگی نسبت به وجود مقدس امام زمان (عج) میگردیدند، با توسل به حریم کبریایی حضرت، بهطریق معجزهآسا صداهایی را میشنیدند بدون آنکه صاحب صدا را ببینند و یا نامههایی را دریافت میکردند و پاسخ مشکلات خود را بدینگونه اخذ مینمودند.
🔸برای نمونه میتوان به نقل صدوق از «عاصمی» درباره فردی اشاره کرد که دلتنگی بر او چیره گردیده و در مورد واسطهای که بتواند وجوه شرعی را به حضرت حجت (ع) برساند، در حیرت و تردید بود که ناگاه صدای هاتفی را میشنود که میگفت: «آنچه به همراه داری را به حاجز تحویل ده!» در مورد فردی دیگر به نام «ابومحمد سروی» همین پاسخ به صورت مکتوب خارج شد. [۱]
🔸نمونه دیگر مربوط به «ابورجاء مصری» است. او پس از شهادت امام عسکری (ع) در طلب جانشین حضرت از مصر خارج شد و همچنان متحیر بود. پس از سه سال، در منطقه «صریاء» در نزدیکی مدینه، صدای هاتفی را بدون آن که شخص را ببیند شنید که به وی میگفت: «ای نصر بن عبد ربّه! به اهل مصر بگو آیا ایمان شما به رسول خدا (ص) پس از دیدن او بود!؟» کنایه از اینکه غیبت حضرت مهدی (ع) نباید مانع ایمانتان به وی باشد؛ چنان که بدون دیدن رسول خدا به وی ایمان آوردهاید. و ابورجاء گوید نام پدرم را تا آن لحظه نمیدانستم! چرا که پس از ولادتم، پدرم فوت کرده و نوفلی مرا از محل ولادتم در مدائن (به مصر) برده بود! [۲]
🔺این تجارب، پیوندی ناپیدا اما استوار را آشکار میسازد: او حاضر است، هرچند چشمان ظاهری ما از دیدارش محروم باشد. ایمان، فراتر از حجابهای زمان و مکان، راهی به سوی او میگشاید و در لحظات تحیر، تنها کافی است که دل را به یادش سپرد و او را صدا زد. که او بیتردید، پاسخی خواهد داد.
[۱] کمال الدين و تمام النعمة، ج ۲، ص ۴۹۸
[۲] همان، ص ۴۹۱
🆔 کانال شیعه مدیا
┏━━━🍃🍂━━━┓
🌐@shiamedia
┗━━━🍂🍃━━━
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این رجزهای یک #انسان_مقاومت است که برای برونرفت از تب مصائب خود، اینگونه بر فراز خرابهها، از یک بانوی شهیده (س) استمداد میطلبد.
➕ او انگار درس نجات از مشکلات را با ایضاحی مثالزدنی از مولای خود امام باقر علیهالسلام فرا گرفته و تکرار میکند؛ آنجا که ابوبصیر میگوید: «امام باقر (ع) هرگاه تب، طاقتش را میربود، [یکی از راهها را چنین میدید که جان و روح خود را با توسل به مادرش حضرت زهرا سلاماللهعلیها آرام و عطرآگین نماید] و با صدای بلند بهطوری كه صدايش تا دم در خانه مىآمد، ایشان را صدا میکرد و میفرمود: يَا فَاطِمَةُ بِنْتَ مُحَمَّدٍ!»
📘 الکافي، ج ۸، ص ۱۰۹
🆔 کانال شیعه مدیا
┏━━━🍃🍂━━━┓
🌐@shiamedia
┗━━━🍂🍃━━━
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مقام حضرت عباس (علیه السلام) در اروپا
در سال 1620میلادی تعدادی از زائران کربلا مشتی از خاک مزار حضرت عباس علیهالسلام را برای تبرّک و طلب شفا به آلبانی بردند و مردم برکت این خاک را به چشم خود دیدند و تصمیم گرفتند که باقی مانده آن در بالای کوه تیموری که در 200 کیلومتری تیرانا پایتخت این کشور قرار دارد دفن کنند.
با گذشت زمان بنایی در محل دفن خاک ساخته شد و نام این محل به کوه عباس علی تغییر یافت.
مردم آلبانی ۵ روز از سال را در این مکان مراسم میگیرند، ذبح می کنند غذا می پزند و بنام حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام در میان فقرا و بینوایان توزیع می کنند.
🆔 کانال شیعه مدیا
┏━━━🍃🍂━━━┓
🌐@shiamedia
┗━━━🍂🍃━━━
📜 برگی از سفرنامه ابن بطوطة (متوفی ۷۷۹ ه.ق)
👀 مشاهدات او از شهر حله:
همۀ اهالى اين شهر دوازده امامى و از دو تيرهاند كه يكى را كرد و ديگرى را اهل الجامعين مىنامند، و بين اين دو تيره دائما جنگ و نزاع هست.
در نزديكى بازار بزرگ شهر، مسجدى قرار دارد كه بر در آن پردۀ حريرى آويزان است و آنجا را مشهد "صاحب الزمان" مىخوانند. شبها پس از نماز عصر، صد مرد مسلح با شمشيرهاى آخته پيش امير شهر مىروند و از او اسبى يا استرى زين كرده مىگيرند و بسوى مشهد صاحب الزمان، روانه مىشوند. پيشاپيش اين چارپا طبل و شيپور و بوق زده مىشود و از آن صد تن نيمى در جلو حيوان و نيمى ديگر در دنبال آن راه مىافتند و ساير مردم در طرفين اين دسته حركت مىكنند و چون به مشهد صاحب الزمان مىرسند در برابر در ايستاده آواز مىدهند كه «بسم الله، اى صاحب الزمان، بسم الله بيرون آى كه تباهى روى زمين را فرا گرفته و ستم فراوان گشته، وقت آن است كه برآئى تا خدا به وسيلۀ تو حق را از باطل جدا گرداند.» و به همين ترتيب به نواختن بوق و شيپور و طبل ادامه مىدهند تا نماز مغرب فرا رسد.
📚رحلة ابن بطوطة؛ ج۲؛ ص۵۶
هدایت شده از کانال رسمی موسسه آموزش عالی حوزوی ائمه اطهار (ع)
🔰 دوره تخصصی حدیث پژوهی تطبیقی
⬅️ دورهای جامع و بینظیر در جهت آشنایی با مصطلح الحدیث شیعه و اهل سنت
🎙با تدریس علامه محقق استاد سید حسن آل مجدِّد شیرازی
برخی از سرفصلهای دوره:
🔰 اهمیت حدیث و دانش های حدیثی
🔰 تعریف مصطلح الحدیث و اقسام خبر
🔰 تقسیمبندی اصطلاحات حدیثی نزد فریقین
🔰 اصطلاحات متنی و سندی از حیث های مختلف
🔰 چگونگی حل تعارض و اختلافات در روایات و متن حدیث
🔰 طرق سماع، تحمّل، اداء، آداب و الزامات نقل حدیث
🔰 شیوههای تدوین و تصنیف احادیث
🔰 کتب جوامع، سنن، مستدرکات، مستخرجات، مسانید، معاجم، زوائد و...
🔰 شیوه اخراج و تخریج حدیث و تفاوت های آن
📆 زمان: ماه مبارک رمضان
✅ مزایای دوره:
_ ارتقاء دانش حدیثی
_ فراگیری مجموعه مباحث مصطلحالحدیث تطبیقی در ۶۴ جلسه آفلاین ۲۰ دقیقهای
_ امکان بهرهمندی از مباحث در هر ساعتی از شبانه روز
_ امکان بهرهمندی از مباحث در هر نقطه از ایران اسلامی
_ ارائه گواهی معتبر شرکت در دوره
💢به شرکت کنندگان گواهی حضور برای #سامانهپژوهش ارائه میشود💢
مهلت ثبت نام تا ۸ اسفند
معاونت آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی ائمه اطهار علیهمالسلام مشهد
لینک ثبت نام
https://mashhad.markazfeqhi.com/reg3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️دیدی بعضی طعنه می زنند چرا وقتی دوربین اومده دیگه معجزه ای ثبت نمیشه؟
*اینم معجزه، معجزه ای از بهشت...*
خیلی خیلی جذاب