#تاسوعا
#حضرت_عباس
رَحِمَ اللَّهُ الْعَبَّاسَ فَلَقَدْ آثَرَ وَ أَبْلَى وَ فَدَى أَخَاهُ بِنَفْسِهِ حَتَّى قُطِعَتْ يَدَاهُ فَأَبْدَلَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَ بِهِمَا جَنَاحَيْنِ يَطِيرُ بِهِمَا مَعَ الْمَلَائِكَةِ فِي الْجَنَّةِ كَمَا جَعَلَ لِجَعْفَرِ بْنِ أَبِي طَالِبٍ وَ إِنَّ لِلْعَبَّاسِ عِنْدَ اللَّهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى مَنْزِلَةً يَغْبِطُهُ بِهَا جَمِيعُ الشُّهَدَاءِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ.
خدا حضرت عباس را رحمت كند! حقا كه امام حسين را بر خويشتن مقدم داشت و جان خود را فداى آن حضرت نمود تا اينكه دستهاى مباركش قطع شد. خداى مهربان در عوض دستهاى عباس عليه السّلام دو بال به وى عطا كرد تا بوسيله آنها در بهشت با ملائكه پرواز نمايد. كما اينكه اين نعمت را نيز به جعفر بن ابى طالب عطا كرد.
مجمع جهانی شیعه شناسی:
https://eitaa.com/shiastudies/85
اعظم الله اجورنا و اجورکم بمصابنا بالحسین علیه السلام و اخیه المواسی اباالفضل العباس علیه السلام و اولاده و اصحابه الابرار الاخیار المنتجبین ، العطاشاء المظلومین المضطرّین. واحشرنا معهم فی الدنیا والاخره آمین رب العالمین.
خدا کند که از این کاروان جدا نشویم
ز خیل پیروان و محبان جدا نشویم
خدا کند غلامی جَون نصیب ما گردد
خدا کند که ما از اینان جدا نشویم
عشایریم و دهاتی و ساده می گوییم
بدون عشق حسین از جهان جدا نشویم
به سوگ و روضه ی سقای کربلا گوییم
خدا کند که از این دودمان جدا نشویم .
به حق اتکای حرم به هیبت سقّا
خدا کند از امام زمان جدا نشویم .
الف پ قم تاسوعا ۱۳۹۸
♥️امام حسین (ع) فرمودند:
🌴للسَّلامِ سَبعُونَ حَسَنَةً، تِسعٌ وَ سِتُّونَ لِلمُبتَدِءِ وَ واحِدَةٌ لِلرادِ ؛
🌴سلام کردن هفتاد حسنه و ثواب دارد شصت و نه ثواب از برای سلام کننده و یک ثواب برای جوابگو است (با وجود آنکه سلام کردن مستحب ولی جواب دادن آن واجب است).
📖تحف العقول ص 248
#احادیث 👇
http://Eitaa.com/ahadith
🔸مجمع جهانی شیعه شناسی👇
https://eitaa.com/shiastudies/85%F0%9F%94%B9
عنه صلى الله عليه و آله
مَن اُعْطِيَ أربَعَ خِصالٍ في الدُّنيا فَقدْ اُعْطِيَ خَيرَ الدُّنيا و الآخِرَةِ و فازَ بحَظِّهِ مِنهُما ; وَرَعٌ يَعْصِمُهُ عن مَحارِمِ اللّه ِ ، و حُسْنُ خُلقٍ يَعيشُ بهِ في النّاسِ ، و حِلْمٌ يَدفَعُ بهِ جَهلَ الجاهِلِ ، وَ زوْجَةٌ صالِحَةٌ تُعينُهُ على أمرِ الدُّنيا و الآخِرَةِ .;
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
به هر كس در دنيا چهار خصلت داده شود، خير دنيا و آخرت به او داده شده و بهره خويش را از دنيا و آخرت برگرفته است ; پرهيزگارى، كه او را از حرامهاى خدا باز دارد، و خوش خويى، كه با آن در ميان مردم زندگى كند ، و بردبارى، كه با آن جهالت نادان را از خود دور سازد، و همسر شايسته، كه در كار دنيا و آخرت او را يارى رساند .;
الأمالي للطوسي : 577/1190 .
🔹مجمع جهانی شیعه شناسی https://eitaa.com/shiastudies/85🔹
#امام_زمان_عج
✔️ سختتر از فقدان پدر !!
➖▪️➖🌟📜🌟➖▪️➖
🌟امام حسن عسکری علیه السلام به نقل از رسول الله صلی الله علیه و آله فرمودند:
أَشَدُّ مِنْ يُتْمِ الْيَتِيمِ الَّذِي انْقَطَعَ عَنْ أُمِّهِ وَ أَبِيهِ يُتْمُ يَتِيمٍ انْقَطَعَ عَنْ إِمَامِهِ وَ لَا يَقْدِرُ عَلَى الْوُصُولِ إِلَيْهِ وَ لَا يَدْرِي كَيْفَ حُكْمُهُ فِيمَا يُبْتَلَى بِهِ مِنْ شَرَائِعِ دِينِهِ أَلَا فَمَنْ كَانَ مِنْ شِيعَتِنَا عَالِماً بِعُلُومِنَا وَ هَذَا الْجَاهِلُ بِشَرِيعَتِنَا- الْمُنْقَطِعُ عَنْ مُشَاهَدَتِنَا يَتِيمٌ فِي حَجْرِهِ أَلَا فَمَنْ هَدَاهُ وَ أَرْشَدَهُ وَ عَلَّمَهُ شَرِيعَتَنَا كَانَ مَعَنَا فِي الرَّفِيقِ الْأَعْلَى.
➖▪️سخت تر از یتیم جدا شده از پدر، یتیمی است که از امامش جدا شده و توانایی دستیابی به وی را ندارد و حکم امامش را درباره مسائل دینی مورد ابتلا نمیداند.
🌟آگاه باشید هر کس از شیعیان ما که به علوم ما دانا است و این ایتامی را که از مشاهده امام خویش منقطع شده اند، در دامان خود بگیرد و به سمت معارف ما هدایت کند و با شریعت ما آشنا گرداند با ما در مقام رفیق الاعلی خواهد بود.
➖▪️➖🌟📜🌟➖▪️➖
📚بحارالأنوار، ج۱۰۵، ص ۱۷۱
🌐 کانال_تنهاترین_منجی :
https://eitaa.com/tanhatarinmonji
🌐 مجمع جهانی شیعه شناسی :
https://eitaa.com/shiastudies/98
✨﷽✨
💠ثواب عجیب کمکهزینه به دیگران برای سفر کربلای معلی!
وارث: هشام بن سالم: از امام صادق(ع) پرسیدم:
کسی که خودش به واسطۀ بیماری یا مشکلی نتواند به زیارت امام حسین(ع) برود و در عوض شخصی دیگر را روانه کند(هزینههایش را بدهد)، چه اجری دارد؟
❤️✨ امام صادق(ع) فرمودند:
به ازای هر درهمى که خرج کند، خداوند همانند کوه اُحد برایش حسنه مینویسدچندین برابر آنچه هزینه کرده را در همین دنیا به او برمیگرداند!بلاهایى را که فرود آمده تا به او برسد، از او میگردانَد و از وى دور میکند و مالش حفظ میشود
(توضیح: زیارت اربعین به جهت روایت حضرت عسکری(ع) و نکات دیگر، ارزشش از زیارات معمولی خیلی بیشتر است.)
📚کامل الزیارت، ص129
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
✨🌐 مجمع جهانی شیعه شناسی :
✨https://eitaa.com/shiastudies/98
بسم الله الرحمن الرحیم
گزارش عملکرد شش ماهه
مجمع جهانی شیعه شناسی
فروردین تا شهریور ۱۳۹۸
🔹🔹🔹
۱- جذب ۱۲ سرباز طلبه سطوح عالی متخصص پژوهشگری و فضای مجازی و اداری و بکارگیری آنان.
۲- انتصاب معاون جدید فضای مجازی و اطلاع رسانی و۴نفر کارشناسان و مدیر فنی جدید و ساماندهی مجدد معاونت مهم مذکور.
۳- انتصاب معاون جدید آموزشی و سه مدیر و کارشناس اموزش.و ایجاد نمایندگی در همدان و لرستان.
۴- اعزام ۴ نفر از اعضای هیئت علمی برای قرائت مقاله و کنفرانس و تبلیغ ایام شعبانیه به اروپا و استرالیا .
۵- دیدار و گفتگو با ۷ نفر از مراجع عظام تقلید و مسئولین بیوتات و رویای مراکز حوزوی و دانشگاهها در دفعات مکرر با همراهی میهمانان خارجی .
۶- همکاری با نمایشگاه بین المللی کتاب برای دعوت ناشرین شیعی خارجی و تشکیل غرفه شیعه شناسی .
۷- شرکت در نمایشگاه بین المللی ماه رمضان تهران و فعالیت تبلیغی در نمایشگاه مذکور.
۸- شرکت در نمایشگاه کتاب دینی در مصلای قم و دریافت مجوز برگزاری نمایشگاه در حوزه های علمیه کشور از مدیریت حوزه .
۱۰ - برگزاری دوره چهارم و پنجم آموزش های تخصصی شیعه شناسی در همدان برای حوزه، سپاه ، آموزش و پرورش و استانداری و دانشگاه همدان .
و آموزش بیش از ۲ هزار نفر تاکنون .
۱۱- تشکیل جلسه هماهنگی با اعضای شورای فرهنگ عمومی و استاندار و امام جمعه همدان و توافق نامه همکاری .
۱۲ - عقد و اجرای توافق نامه همکاری با جامعه المصطفی برای آموزش های تخصصی شیعه شناسی و تورهای علمی میهمانان خارجی . و صدور ۵۰۰ گواهینامه رسمی مشترک.
۱۳ - تفاهم نامه همکاری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جهت تبلیغ تخصصی و آموزش های شیعه شناسی در کشورهای خارج و استان های غربی و مرزی ایران . و برگزاری ۵ مرحله آموزش تا کنون .
۱۴ - شرکت در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان لرستان و توافق نامه همکاری با استاندار و امام جمعه و نماینده ولی فقیه و سپاه خرم آباد جهت فعالیت های آموزشی استانی .
۱۵ - سفر به همدان و جلسه با روسای دانشگاه بوعلی و دانشگاه علوم پزشکی همدان و توافق بر تاسیس دوره های شیعه شناسی اساتید و دانشجویان و جذب بورسیه های دانشجویان شیعه خارجی .
۱۶ - برگزاری یک هفته روضه فاطمیه در محل مجمع و شرکت بسیاری از علما و اساتید و طلاب حوزه و حمایت از برنامه بزرگ روضه خوانی هیئت خادم الرضا قم در دهه محرم ۹۸ .
۱۷ - جلسه متعدد با سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان مجلس برای تامین بودجه برای دیون و تعهدات و فعالیت های مجمع . که بدون نتیجه بود .
۱۸ - گزارش مکتوب عملکرد مجمع به مراجع عظام تقلید و مدیریت حوزه و نهاد های ذیربط و گزارش حضوری به ۷ نفر از مراجع و مسئولین دفتر مقام معظم رهبری در رابطه با مشکل فقدان بودجه و بدهی های مجمع که تاکنون فاقد نتیجه است .
۱۹ - افزایش و گسترش سایت ها ی پرتال shiastudies.com و شبکه ها و اطلاع رسان های مجمع از ۱۲ به ۲۷ شبکه به زبان های فارسی انگلیسی غربی اردو . و ایتالیایی و آذری.
۲۰ - تشکیل کارگروه ها و شوراهای تخصص مجمع در ده زمینه مهم داخلی و خارجی و توسعه ارتباطات و همکاریهای علمی و دانشگاهی و حوزوی .
در سطح جهان .
۲۱ - برگزاری اولین دوره تربیت مبلغ بین المللی ۲۰۰ نفر غیر حضوری مجازی و ۸۰ نفر حضوری و صدور گواهی رسمی قبول شدگان .
۲۲- همکاری و مشاوره علمی در پروژه سریال حیات امام صادق علیه السلام. و همکاری و مشاوره با تلویزیون های ماهواره ای شیعی .
۲۳- پذیرش و همکاری با شش هیئت میهمان از هند و کشمیر و آلمان و سوئیس و هلند و آمریکا و تنظیم دیدارها و ملاقات های آنان با مراجع و مدیران حوزوه.
۲۴ - دریافت ویزا و اعزام ۱۴ نفر از اساتید مبلغ دردهه محرم ۹۸ به ایتالیا، هلند ، فرانسه ، آلمان، سوئد، استرالیا، در پاسخ به تقاضای مراکز اسلامی و هیئت های مذهبی شیعیان در کشورهای مذکور .
۲۵ - برگزاری دو نمایشگاه کتاب و آثار مجمع در مشهد مقدس در مرداد و شهریور ۹۸ .
۲۶ - اعزام مکرر و هفتگی شش نفر اساتید دروس شیعه شناسی به همدان و اصفهان .
۲۵ - تشکیل نمایشگاه کتاب و برگزاری دوره آموزش تخصصی شیعه شناسی در حوزه علمیه نجف آباد اصفهان .
۲۷ - اعزام معاونین و کارشناسان مجمع به حوزه های علمیه اصفهان ، همدان ، لرستان، تهران تبریز و قم جهت گزارش و معرفی مجمع و هماهنگی برای همکاری ها و تعاملات علمی و آموزشی و تبلیغی.
۲۸- انتشار نسخه نرم افزار دیجیتالی ۱۳۸ جلد کتب چاپ شده و ۱۲۰ جلد کتب چاپ نشده مجمع با همکاری کتابخانه قائمیه اصفهان و مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی قم .
۲۹ - چاپ محدود کتب حیات ام السلمه ، زندگانی حضرت خدیجه ، دانش نامه امام علی و علل گرایش مستبصرین به تشیع .
۳۰- زمینه سازی برای تاسیس ۵ کرسی جدید شیعه شناسی
در دانشگاه های آلمان ، فرانسه ، ایتالیا ، هند و آمریکا.
۳۱ - همکاری و تعامل و پشتیبانی و حمایت از ۴۰۰ مرکز اسلامی و مسجد و ۳۰۰ هیئت مدهبی و ۶۰ استاد شیعه در کشورهای مختلف و پیگیری و انجام امور ارجاعی آنها .
۳۲ - طراحی و آماده سازی طرح آموزش آنلاین و آفلاین ۱۲ ساعته و ۳۶ ساعته و ۶۲ ساعته در سه سطح کارگاه ها و دوره های آموزش تخصصی شیعه شناسی و تربیت مدرس و تربیت مبلغ زبان دان برای اجرا در سال تحصیلی ۹۸ - ۹۹.
۳۳ - زمینه سازی برای تاسیس دانشگاه مجازی بین المللی شیعه شناسی .
۳۴ - تشکیل ماهانه شورای هماهنگی بخش های مجمع ، کار گروه های پنج گانه ، شوراهای تخصصی پنج گانه ، شورای معاونین ، شورای مشاورین و جلسات با موسسات مختلف .
۳۵ - تمهید مقدمات بزرگداشت استاد فقید دکتر محمد جواد صاحبی ره عضو هیئت علمی و امنای مجمع ، و استاد سید محمد صالحی مترجم و مولف همکار مجمع در نیمه دوم سال جاری . با همکاری مرکزمدیریت حوزه های علمیه و انجمن ادیان و مذاهب حوزه .
۳۶ - همکاری با دبیرخانه شورای دین پژوهان کشور جهت بررسی و داوری ۹۶ پژوهش دینی و همکاری در آماده سازی آیین تجلیل دین پژوهان برتر در نیمه دوم سال ۹۸ .
۳۷ - دیدار و بازدید متقابل از ۲۰ موسسه علمی و پژوهشی و فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه در قم و تهران و اصفهان و مشهد و زمینه سازی همکاری متقابل .
۴۰ - همکاری با معاون پژوهشی حوزه علمیه برای ارزیابی و تهیه لیست نهایی شده و تایید شده ۱۸۱ موسسه فعال دینی و پژوهشی و تصویب مجمع و دین پژوهان در لیست مذکور.
۴۱ - همکاری با مجمع هماهنگی بیوتات مراجع عظام و خیرین و موسسات خیریه قم و قبول دبیری مجمع مذکور و اعزام نیرو و محقق برای بازرسی و ارزیابی عملکرد موسسات خیریه قم.
۴۲ - عضویت در ستاد ملی پاسخگویی به سئوالات و شبهات دینی و فعال سازی بخش پرسش و پاسخ مجمع . و بخش شیعه پاسخ میدهد در سایت .
۴۳ - عضویت در ستاد نهضت ملی تامین و ترویج ازدواج و فرزند آوری، (نمتا ) و پذیرش مسئولیت معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی و تبلیغ ستاد مذکور و فعالیت در این زمینه .
۴۴ - عضویت در ستاد اربعین و فراخوان و پذیرش و اعزام مبلغین زبان دان و برنامه ریزی برای جلسات پرسش و پاسخ و سخنرانی برای زائرین خارجی اربعین .
۴۵ - همکاری با ۵ موکب مردمی مستقر در نجف و طریق مشا و کربلا و کاظمین و سامرا برای استقرار و فعالیت مبلغین و اساتید زبان دان در آیین جهانی اربعین ۹۸ .
۴۶ - همکاری علمی با برگزاری کنفرانس اربعین در اروپا و آمریکا و پیش بینی اعزام سخنران به کنفرانس های مذکور.
۴۷ - پیش بینی برگزاری اجلاس ملی سالانه مجمع و اجلاس بین المللی سه سالانه مجمع جهانی شیعه شناسی در سه ماهه سوم و چهارم سال ۹۸ .
۴۹ - تدارک و پشتیبانی برای توسعه و تجهیز یک موکب ویژه در ۲۰ کیلومتری کربلا برای بیتوته و استراحت و آموزش و تبلیغ ویژه کاروان های زائرین خارجی با مسئولیت آیت الله محمدی ایلامی در بخش توسعه و با مسئولیت آقای معاونیان در بخش غذا و بهداشت و درمان .
با همکاری میزبان عراقی .
از خداوند متعال توفیق و برکت و رضایت طلب میکنیم و امید است مومنین در این امور عنایت و حمایت نمایند تا گام های بلند تر و موثرتری برداریم .
من الله التوفیق و علیه التکلان.
🔹 مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی مجمع جهانی شیعه شناسی.
✨امام صادق (ع):
هر ڪس بعد از نماز واجب
تسبیحات حضرتِ زهرا را بجا آورد
قبل از اینڪہ پاے راست را از روے پاے چپ بردارد جمیع گناهانش آمرزیدہ شود..
📚ڪافے، ج ۳، ص ۳۴۳ ✨🌐 مجمع جهانی شیعه شناسی :
✨https://eitaa.com/shiastudies/98
■ بعد از #واقعه_عاشورا حدودا سه مرتبه سه گروه به ندای هل من ناصر #امام_حسین علیه السلام(بخوان اَيْنَ عمار) لبیک گفتند:
گروه اول #توابین بودند.
همانهایی که روز عاشورا و قبل از آن سکوت کردند، همگی قیام کردند تقریبا همه کشته شدند؛ 5000 نفر
«ولی دیر شده بود»
گروه دوم، #مردم_مدینه بودند
بعد از عاشورا قیام کردند همگی کشته شدند؛ حدود 10000 نفر.
یزید گفت لشکری که به مدینه حمله کند سه روز جان و مال و ناموس مردم مدینه برایش حلال است.
آورده اند اهل بیت #امام_سجاد(ع) را در این زمان از مدینه خارج کردند، در یک صحرا، تا در مدینه شاهد جنگ نباشند. و لشکریان جنایتکار یزید از هیچ جنایت و خیانتی کوتاهی نکردند و 10000 نفر هم شهید شدند.
«اما دیر شده بود»
گروه سوم، #مختار بود که بعد از جنگهای فراوان و کشته شدن حدود 15000 نفر شکست خورد و حدود 7000 نفر هم از اسرا گردن زده شدند. مجموعا حدود 20000 نفر کشته شد
«اما دیر شده بود»
● مردمی که در مدینه هنگام خروج امام حسین علیه السلام همراهیش نکردند و مردمی که هنگام ورود امام حسین علیه السلام به کوفه کمکش نکردند، همه بعد ها به کمک امام رفتند
«ولی دیر شده بود»
● امام سجاد هم استقبال خاصی از این حرکتها نمی کردند
«چون دیر شده بود»
● حدود 35000 نفر کشته شدند
«اما دیر شده بود»
● خیلی فرق هست بین آن 72 نفری که به موقع به یاری امامشان رفتند
با این 35000 نفری که بعد از شهید شدن امام حسین(ع) قیام کردند.
ما باید مراقب باشیم
از امام خودمان عقب نیفتیم
🔸مجمع جهانی شیعه شناسی:
https://eitaa.com/shiastudies/85🔹