7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_گوشت_و_بادمجان
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم
بادمجون کبابی: ۱۵۰گرم
پیاز: ۱عدد
سیر: ۳حبه
ادویه ها: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن
آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ
جعفری خوردشده: ۴ق.غ
بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر.
از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم.
تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم.
این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه.
#بستنی_سرخ_شده
اول هر چند تا اسکوپ بستنی (هر طعمی ) که دوست دارید را روی کاغذ مخصوص شیرینی توی فریزر بگذارید.
بعد در یک ظرف کورن فلکس و یه قاشق دارچین را مخلوط کنید و بستنی ها را یک بار در این مخلوط بغلطانید و دوباره بگذارید فریزر، نیم ساعت بعد بستنی ها را دوباره در بیاورید و اول توی مخلوطی از یک تخم مرغ زده شده + یک قاشق شیر بغلطانید و بعد دوباره در کورن فلکس و حسابی پوشش دهید و بعد هم بگذارید در فریزر . حتی میتوانید این اسکوپها را تا 2ماه فریز کنید تا هر زمان مهمان داشتید دربیاورید و راحت سرخ کنید.
هر وقت خواستید سرخشون کنید اول اجازه دهید کره یا مارگارین حسابی داغ شود بعد اسکوپهارا بیندازید و نگذارید بیشتر از 30 ثانیه در روغن بماند
👩🍳🍕 @shirini71👨🍳🥗
#_سوپ_ذرت_شيرين
1.سه عدد پياز خرد شده را با دو عدد ساقه كرفس ريز شده، مقداري رازيانه، يك حبه سير و يك عدد فلفل تند در روغن تفت دهيد تا زمانيكه مواد نرم شوند.
2. يك دسته گشنيز را خرد كنيد. همزمان 18عدد ذرت را دان كرده آماده طبخ كنيد. گشنيز را كمي تفت داده بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.
3. يك ليتر آب مرغ به مواد اضافه كرده ذرتها را نيز اضافه كنيد. بگذاريد مواد براي 30دقيقه آرام بجوشند.
4. 40 گرم خامه تازه به آن اضافه كنيد و چند دقيقه بعد سوپ را از روي حرارت برداريد. هنگام سرو، سوپ را با آتش ملايم گرم كرده و كمي آبليمو به آن اضافه كنيد. ميتوانيد سوپ خود را با خامه و گشنيز خرد شده تزیين كنید.
👩🍳🍕 @shirini71 👨🍳🥗
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌🏻یه غذای جدید خوشمزه😋😝
مواد لازم:گوشت چرخ کرده،فلفل سیاه،نمک،پیاز،جعفری،آرد سوخاری،پنیر پارمسان،تخم مرغ،سیر،روغن زیتون
خمیر نون،ماکارونی آبکش شده،پنیر پیتزا،سس گوجه
💁🏻♀ طرز تهیه ام کامل توی فیلم مشخصه،نوووووش جااان♥️
#پاستا
@MajalePezeshki71