نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#تارت_میوه
👈 رسپی های 💯در💯 امتحان شده👉
#تارت_میوه
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره.
كره 50 گرم
آرد 125گرم
نشاسته ذرت 25 گرم
پودر قند 50 گرم
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه:
كره هم دمای محیط و پودر قند رو با دور تند همزن بزنین تا کرم رنگ و یکدست بشه.بعد تخم مرغ رو اضافه و حدود یکی دو دقیقه دیگه بزنین.در این مرحله،آرد و نشاسته ذرت رو الک کرده و با مواد مخلوط کنین.قبلا هم گفتم که فقط با نوک انگشت ورز بدین.زياد هم ورز نديد در حدی كه كاملا مخلوط بشه،كافيه.بعد خمير رو تو كيسه فريزر گذاشته و نيمساعت در يخچال استراحت دهيد.بعد از استراحت،خمير را پهن کرده و قالب زده و داخل قالب تارت با سایز دلخواه بذارید.حتماااا کف و دیواره های خمیر تارت رو با چنگال چند سوراخ بزنید تا حین پخت،پف نکرده و شکل و فرم تارت حفظ بشه.نهایتا در فر 180درجه كه از قبل گرم شده،حدود بیست دقيقه بپزید. بعد از سرد شدن ، نونهای تارت رو با کرم دلخواه ( پاتیسیر ، پودینگ ، باترکریم ، کاسترد ، دنت ، خامه فرمگرفته ، انواع کرم و ... ) و اسلایس میوه و انواع مغزیجات و .. تزیین و سرو کنین.نحوه سرو تارت و فیلینگ اون،بستگی به ذائقتون داره.
https://eitaa.com/shirinisaraa/4738
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#کیک_پرتقالی https://eitaa.com/shirinisaraa/4746
#کیک_پرتقالی
👈 رسپی های 💯در💯 امتحان شده👉
ابتدا چهار تخم مرغو که به دمای محیط رسیده رو با یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و یک پیمانه شکر 5 دقیقه با همزن بهم زدم تا روشن و کشدار بشه بعد یک پیمانه آب پرتقال طبیعی و نصف پیمانه روغن مایع بهش اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن بهم زدم،نصف قاشق چایخوری هم رنده پوست پرتقال بهش اضافه کردم،سپس 2 و 1/4 پیمانه آرد و یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر رو که از قبل سه مرتبه الک کرده بودم رو طی چند مرحله به تخم مرغ ها اضافه کردم و در حد مخلوط شدن دوباره با همزن بهم زدم نباید زیاد زده بشه،بعد ریختمش داخل قالب و گذاشتمش داخل #فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 45 دقیقه.
https://eitaa.com/shirinisaraa/4746
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#ژله_ویترینی
👈 رسپی های 💯در💯 امتحان شده👉
ژله ویترینی گل رز با ژله رولی
ژله رولی درست کردم سه رنگ . بعد ژله آلوورا درست کردم ریختم تو قالب و کج گذاشتم تو یخچال نیم بند شد ژله رولی ها و برگ نعنا رو به صورت برعکس فشار دادم تو قالب . وقت کاملا سفت شد یه لایه ژله آلوورا بستنی درست کردم و ریختم روش و برای مابقی قالب هم ژله آلبالو درست کردم ریختم توش تا قالب پر بشه .
https://eitaa.com/shirinisaraa/4756
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#پاناکوتاشکلاتی😋 https://eitaa.com/shirinisaraa/4766
#پاناکوتا_شکلاتی
👈 رسپی های 💯در💯 امتحان شده👉
#پاناکوتا_شکلاتی 😋
400 گرم شیر . 100 گرم خامه 50 گرم شکلات تخته . نصف لیوان شکر . دو قاشق پودر کاکائو . 2 ق غ پودر ژلاتین
شیر و روی گاز میذاریم تا داغ بشه ولی نجوشه .بعد از داغ شدن پودر ژلاتین میریزیم . وقتی حل شد شکر و و در آخر خامه و تند هم میزنیم شکلات و بعد پودر کاکائو میریزیم و وقتی سرد شد داخل قالب می ریزیم تاببنده
https://eitaa.com/shirinisaraa/4766
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#شیرینی_کره_ای😋 https://eitaa.com/shirinisaraa/4781
#شیرینی_کره_ای
مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده 220 گرم
شکر 2/3 پیمانه یا 140 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
آرد 2 پیمانه یا 283 گرم
شیر 2 قاشق غذاخوری
شکلات برای تزئین
طرز تهیه:
#فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
در کاسه همزن کره را همراه شکر بزنید تا نرم و پوک شود. زررده های تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. حالا برای اینکه خمیر کمی نرم تر بشه و بتونید توی قیف بریزید 2 قاشق غذاخوری شیر بهش اضافه کنید . اگه حس کردید باز هم سفت هست میتویند یکی دو قاشق دیگه شیر اضافه کنید ولی خمیر نباید شل بشه.
یک عدد ماسوره ستاره ای بزرگ داخل قیف بزارید و خمیر شیرینی را داخل قییف بریزید. برای این شیرینی نیازی به کاغذ روغنی و چرب کردن سینی نیست . خمیر را داخل سینی قیف بزنید و سینی را حدود 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. بعد شیرینی ها را داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت حدود 15 تا 20 دقییقه بسته به دمای فر بپزید. صبر کنید شیرینی ها کاملا خنک شوند بعد داخل شکلات ذوب شده بزنید و تزئین کنید.
https://eitaa.com/shirinisaraa/4781