#اطلاعات_بازار
شاخص کل 1,436,415
2708.43 واحد منفی
ارزش بازار 56,952,704 میلیارد ریال
ارزش معاملات 107,032 میلیارد ریال
حجم معاملات 9,800 میلیارد سهم
نمادهای تاثیر گذار در شاخص
شستا 1784 واحد منفی
خودرو 971 واحد منفی
فولاد 932 واحد منفی
فخوز 892 واحد مثبت
رمپنا 872 واحد مثبت
شپنا 772 واحد منفی
کگل 737 واحد منفی
بیشترین حجم معاملات
خودرو 1.05 میلیارد سهم
خساپا 758.7 میلیون سهم
وتجارت 687 میلیون سهم
خگستر 393.1 میلیون سهم
وبصادر 327.3 میلیون سهم
#فارس
#تحلیل
صرفا تحلیل
درخواستی اعضای محترم 😉
مد نظر قرار بدید دوستان
⭕️اگر قیمت مثلث ایجاد شده را روبه پایین بشکند منتظر یک نزول نسبتا طولانی
⭕️و اگر قیمت مثلث را رو به بالا بشکند انتظار رشد خوبی خواهیم داشت.
@shkhes_bors
🔴توجه 🔴 🔴توجه🔴
گروه وی آی پی شاخص زیر نظر استاد محمدی برای دی ماه عضو گیری میکند.
نماد های معرفی شده در گروه آذر ماه :
فولاد : 28%
بایکا : 80%
ثاصفا : 52%
خفناور : 27%
لپیام : 50%
ونیرو : 25%
غبهار : 39%
برای عضویت مبلغ 150 هزار تومان به شماره کارت
۶۰۳۷۹۹۱۹۲۰۹۵۰۷۳۴
به نام جمشید باقری
واریز کنی.
بعد از واریز، از فیش واریزی عکس بگیرید و به آیدی :
@Admi_shakhes
ارسال کنید
مهلت ثبت نام فقط تا 2 دی ماه
خدمات وی آی پی :
بررسی سبد اعضا، مشاوره، معرفی نماد مستعد رشد کوتاه مدتی
دوستانی که دائماً سوال میکنن، چی بخریم، خریدیم اومد پایین ضرر کردیم، چیکار کنیم و.... ازاین دست سؤالات...
این فرصت 👆 رو از دست ندید، دیگه چی از این بهتر، دقیق میگیم کی و چطوری بخرید و بفروشید، دست بکار بشید که دیگه تمدید نمی شود.
تزریق بیش از ٧٠ میلیارد تومان نقدینگی خرد جدید در نخستین روز از فصل زمستان
▫️در نخستین روز از دی ماه بازار سرمایه با معامله بیش از ١۶ هزار میلیارد تومان کار خود را خاتمه داد. ارزش معاملات خرد در این روز ١۴ هزار و ۵۵٠ میلیارد تومان بود. در مجموع ٩٠ درصد از کل خرید و فروش ها را حقیقی ها انجام دادند ، اما به طور مجزا در هر یک از بخش های خرید و فروش سهم حقیقی ها ٨٧ درصد بود.
▫️پرمعامله ترین گروه های دوشنبه به ترتیب شیمیایی، بانکی، خودرویی، فلزی، فرآورده های نفتی، غذایی، انبوه سازی، استخراج کانه های فلزی، سرمایه گذاری و فعالیت های کمکی به نهادهای مالی بودند.
آموزش اندیکاتور استوکاستیک stochastic
این اندیکاتوربرای اولین بار توسط جورج لین به وجود آمده است و به طور کلی از اواخر دهه 1950 مطرح شده است. که به تخمین قیمت بسته شدن دارایی و محدوده نوسان قیمت در یک دوره از پیش تعیین شده می پردازد. در حالت کلی استوکاستیک به عنوان اسیلاتوری شناخته شده است که از قیمت سهم و حجم معاملات پیروی نمی کند بلکه چیزی که در این اندیکاتور مهم است سرعت و جهت حرکت قیمت است.
در ابتدا باید این را در نظر داشته باشیم که در این اندیکاتور هم نقاط اشباع خرید (over bought) و اشباع فروش (over sold) اهمیت دارد. عموما بازه ای که این اندیکاتور در آن نوسان می کند 20 تا 80 است .( البته بازه اصلی که در آن نوسان دارد بین 0 تا 100 است اما از منظر دیدگاه قدیمی تر بین بازه 20 تا 80 پذیرفته تر است. ) در منابع مختلف ممکن است با اصطلاح بیش فروش یا فروش افراطی که منظور همان اشباع فروش است و همین طور با اصطلاح بیش خرید یا خرید افراطی که همان اشباع خرید می باشد رو به رو گردید . نکته مهمی که باید در نقطه اشباع خرید (خریدافراطی ) مد نظر داشت این است که احتمال کاهش قیمت و شروع روند نزولی در سهم وجود دارد . همچنین در زمانی که در نقطه اشباع فروش (فروش افراطی ) قرار داریم منتظر افزایش قیمت و تغییر روند سهم به حالت صعودی باید باشیم.
زمانی که خط k% که به صورت خطوط صاف می باشد ،خط D% را که به صورت خطوط نقطه چین می باشد را به سمت بالا قطع کند ، می تواند این موضوع به عنوان سیگنال خرید شناسایی شود و همین طور زمانی که عکس این قضیه رخ می دهد و خط k% ، خط D% را به سمت پایین قطع کند این موضوع به عنوان سیگنال فروش برای سهم شناخته می شود
واگرایی در این اندیکاتور هم زمانی شکل می گیرد که قیمت جدید شکل گرفته است ولی این روند قیمت توسط اندیکاتور استوکاستیک تایید نشده است. در این قسمت با هر دو نوع واگرایی (مثبت و منفی ) رو به رو هستیم . واگرایی مثبت زمانی شکل می گیرد که قیمت در یک روند نزولی قرار گرفته و اندیکاتور استوکاستیک روندی خلاف جهت قیمت (صعودی ) را دارد. و واگرایی منفی هم به صورت عکس این قضیه می باشد.
نکته :
زمانی که واگرایی ها در نقاط اشباع (اشباع خرید و اشباع فروش) به وجود می آید ، واگرایی قابل اتکا تر می باشد.
بازه ای که این اسیلاتور در آن نوسان می کند 0 تا 100 می باشد. انتخاب نوع بازه زمانی و تایم فریم هم در این اندیکاتور می تواند به صورت روزانه ، هفتگی ، ماهانه و…………… بستگی به معامله گر و دید معاملاتی فرد دارد.
#آموزشی
@shkhes_bors