#تحلیل_درخواستی
#کاما
اخيرا حمایت ابر کومو را از دست داده ولی دقیقا روی حمایت های استاتیک و داینامیک قرار داره
احتمال برگشت وجود داره ،البته بستگی به وضعیت بازار داره
تحلیل شخصی است و ملاک تصمیم گیری با خود شماست
@shkhes_bors
#مسیر_معاملاتی
زمان معاملاتی بازار را همیشه می توان به چندین دسته تقسیم کرد:
۱- ساعت ۹ تا ۹/۵ (تایم تعیین کننده): در این محدوده ی زمانی متوجه می شویم که قدرت خریداران بیشتر است یا فروشنده ها و به نوعی جهت آن روز سهم مشخص می شود.
۲-ساعت ۹/۵ تا ۱۲ (تایم نوسان):
در این محدوده ی زمانی سهم ها در یک محدوده ی خاصی نوسان می کنند و به نوعی در یک محدوده قیمتی خاصی قدرت خریدار و فروشنده به تعادل می رسد.
۳-ساعت ۱۲ تا ۱۲/۵ (تایم هیجان):
در این محدوده ی زمانی دوباره سهم ها راه تایم اول را ادامه می دهند و معمولا به سمت مثبت کامل یا منفی کامل حرکت می کنند.
@shkhes_bors
❓افزایش سرمایه شرکت چیست؟
افزایش سرمایه یکی از روش های تامین مالی شرکتهاست.شرکتها برای اینکه بتوانند فعالیت های خود را توسعه دهند و قدرت رقابت خود را حفظ و یا افزایش دهند اقدام به افزایش سرمایه می کنند.در برخی از مواقع نیز این کار به منظور اصلاح و بهبود ساختار مالی شرکت صورت می گیرد.این تامین منابع مالی جدید می تواند به شکل های مختلفی صورت پذیرد. هنگامی که یک شرکت در بورس اوراق بهادار بخواهد سرمایه خود را افزایش دهد باید تعدادی سهام جدید منتشر کند و به سهامداران بفروشد تا مبلغ مورد نیاز برای افزایش سرمایه را تأمین کند.تفاوت اصلی بین انواع روش های افزایش سرمایه،در محل تامین این منابع جدید است.در ادامه درباره انواع روش های آن بیشتر توضیح خواهیم داد.
@shkhes_bors
انواع افزایش سرمایه
اگر بخواهیم یک دسته بندی از انواع روش های افزایش سرمایه داشته باشیم،می توان ۴ دسته کلی در نظر گرفت:
1⃣ از محل سود انباشته(سهام جایزه)
2⃣ از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران
3⃣ از محل تجدید ارزیابی دارایی ها (سهام جایزه)
4⃣ به روش صرف سهام
🗒 فرمول محاسبه افزایش سرمایه
برای اینکه بدانید قیمت و تعداد سهام شما پس از افزایش سرمایه چه تغییری می کند باید با فرمول های محاسبه قیمت سهام پس از افزایش سرمایه آشنایی داشته باشید.هر کدام از روش ها فرمول محاسباتی جداگانه ای دارد.در ادامه پس از توضیح هرکدام از این روش ها فرمول محاسبه قیمت و تعداد سهام را برای شما توضیح می دهیم.
@shkhes_bors
✅ افزایش سرمایه از سود انباشته
طبق قانون تجارت شرکت ها موظف هستند سالیانه درصدی از سود خود را نزد خود نگهداری شوند.این سود در حسابی تحت عنوان سود انباشته در صورت های مالی شرکت ثبت می شود.در مواقعی که شرکت سود انباشته مناسبی دارد ، تصمیم می گیرد که افزایش سرمایه خود را از این روش انجام بدهد و با این کار منابع جدید مورد نیاز خود را تامین کند.پس در روش سود انباشته عملا جریان نقدینگی جدید به شرکت وارد نمی شود.پس به دلیل اینکه سهامداران پولی برای سهام جدید خود پرداخت نمی کنند به سهامی که به این روش به سهامدار تعلق می گیرد، سهام جایزه هم گفته می شود.در روش سود انباشته درصد مالکیت شما در شرکت تغییری پیدا نمی کند.یعنی به همان نسبت که سرمایه شرکت زیاد می شود تعداد سهام شما نیز افزایش پیدا می کند.از نظر تئوریک میزان دارایی شما نیز تغییری نمی کند،یعنی به همان نسبت که تعداد سهام شما زیاد می شود قیمت سهام کاهش پیدا می کند.فرمول محاسبه در این روش به شرح زیر است
( درصد افزایش سرمایه ➗ 100 ) = X
( قیمت پایانی سهم قبل از افزایش سرمایه ) ➗ ( 1+ X ) = قیمت جدید سهم بعد از افزایش سرمایه
@shkhes_bors
💲 مثال برای سود انباشته و روش آورده نقدی
❇️ روش سودانباشته:
فرض کنید قیمت سهام شرکتی ۲۰۰۰ ریال است و این شرکت از محل سود انباشته ۴۰ درصد افزایش سرمایه میدهد. طبق فرمول ، قیمت هر سهم جدید به صورت زیرمحاسبه خواهد شد:
X=40/100=0.4
ریال۱۴۲۸٫۵=۰٫۴+۱/۲۰۰۰=قیمت سهم پس از افزایش سرمایه
همانطور که مشاهده می کنید اگر مثلا شما قبل از افزایش سرمایه ۱۰۰۰ سهم ۲۰۰۰ ریالی داشتید پس از آن ۱۴۰۰ سهم ۱۴۲۸ ریالی دارید که مجموع دارایی شما در این ۲ حالت یکی می شود.
❇️ روش آورده نقدی:
فرض کنید قیمت هر سهم شرکتی ۶۰۰۰ ریال است و این شرکت ازمحل مطالبات و آورده نقدی ۳۰۰ درصد افزایش سرمایه داده و به ازای هر سهم جدید ۱۰۰۰ ریال(یعنی همان ارزش اسمی) از سهامداران مطالبه میکند. قیمت هر سهم جدید و همچنین قیمت حق تقدم سهم این شرکت به صورت زیر خواهد بود:
X=300/100=3
ریال۲۲۵۰=۱+۳/(۳ *۱۰۰۰ )+۶۰۰۰=قیمت سهم پس از افزایش سرمایه
ریال۱۲۵۰=۱۰۰۰-۲۲۵۰=قیمت حق تقدم
@shkhes_bors
🔷افزایش سرمایه از محل سود انباشته (سود های پرداخت نشده سالهای قبل)
بخشی از سود سالانه شرکتها در حساب سود انباشته آنها ذخیره میشود. سودهایی که در سالهای گذشته بین سهامداران تقسیم نشده است در جهت جبران و احیاء مخارج مورد نیاز برای سرمایهگذاریهای جدید و سایر عملیات شرکت به کار گرفته شده و عملاً جریان نقدینگی جدیدی به شرکت ورود پیدا نمیکند.
همانطور که مشخص است در این حالت سهامداران پولی برای خرید اوراق جدید تزریق نمیکنند، به همین دلیل اصطلاحاً به سهام تعلق گرفته به سهامداران سهام جایزه میگویند. این سهام جایزه به همه سهامداران تعلق دارد و سهامداران بدون نیاز به پرداخت هیچ گونه وجهی، مالک سهام جایزه شده به نحوی که میزان مالکیت سهامداران پس از این نوع افزایش سرمایه تغییری نخواهد کرد.
🔷افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها
زمانی که قدرت خرید پول کشورها کم شده و تورم در آن ها افزایش می یابد، شاهد افزایش تغییرات در قیمت نسبی کالا و خدمات هستیم. این امر خصوصا در زمان استفاده از سازوکار چند نرخی بودن ارز، سبب اختلاف شدید میان بهای تمام شده (ارزش تاریخی) دارایی های ثابت و سرمایه گذاریهای بلند مدت با ارزش های جدید و جاری می شود. یکی از روشهایی است که نقصان و نامربوط بودن اطلاعات را تا حدی رفع میکند. قیمتی که در تجدید ارزیابی برای ارزش ثبت شده یک دارایی تعیین می شود، مازاد تجدید ارزیابی نامیده میشود. این مازاد محاسبه شده، به عنوان درآمد (عایدی) یا چیزی شبیه آن محسوب نمیشود. زیرا این روش (تجدید ارزیابی) فقط منتسب کردن ارزشهای جدید به داراییهای موجود و اتفاقی است و مبنی بر ایجاد درآمد و یا عایدی نیست. در این روش افزایش ارزش دفتری یک دارایی ثابت مشهود که به عنوان یک درآمد غیرعملیاتی تحقق نیافته از محل تجدید ارزیابی و یا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی خواهد بود، به صورت مستقیم و با نام مازاد تجدید ارزیابی به ثبت میرسد. به عنوان بخشی از حقوق صاحبان سرمایه در ترازنامه آمده و در صورت سود و زیان نیز ذکر میشود.
در افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی، با درنظر گرفتن اینکه حساب افزایش سرمایه به روش مذکور اندوختهای غیرقابل تقسیم خواهد بود و به عنوان بخشی از حقوق صاحبان سرمایه محسوب میشود، در هر دوره مالی به مقدار استهلاک ناشی از مابهالتفاوت تجدید ارزیابی به عنوان هزینه منظور شده و به حساب افزایش سرمایه منتقل میشود. سهامداران باید به این نکته توجه داشته باشند که از آنجا که مازاد تجدید ارزیابی به عنوان عایدی و چیزی شبیه به آن محسوب نمیشود، ارزش ذاتی شرکت تغییری نخواهد کرد.
@shkhes_bors
دلایل افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها
برای بررسی دلایل افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها شرکت هایی که اقدام به این نوع افزایش
سرمایه میکنند را به سه دسته طبقه بندی میکنیم:
1 )شرکت هایی با حاشیه سود مطمئن و وضعیت عملیاتی خوب
2 )شرکت های دچار بحران مالی اغلب ورشکسته)مشمول ماده 141)
3 )بانک ها و بیمه ها و موسسات مالی .
1 )شرکت هایی با حاشیه سود مطمئن و وضعیت عملیاتی خوب
گاهی شرکت هایی قدیمی که سرمایه اسمی کمی دارند به منظور استفاده از ظرفیت بدهی خود و دریافت تسهیالت
مالی بیشتر اقدام به افزایش سرمایه از این محل میکنند. افزایش سرمایه برای چنین شرکت هایی که از نظر عملیاتی
وضعیت با ثبات و مطمئنی دارا بوده و از حاشیه سود قابل توجه برخوردار هستند مطلوب است. و میتواند ظرفیت
استفاده از بدهی شرکت ها را افزایش داده و منافع بیشتری را برای سهامداران فراهم آورد.
@shkhes_bors
✅ افزایش سرمایه از محل آورده نقدی
در مواقعی که شرکت سود انباشته مناسبی ندارد و یا می خواهد که منابع مالی جدید به شرکت وارد کند از محل آورده نقدی سهامداران اقدام به افزایش سرمایه می کند. به دلیل اینکه افزایش سرمایه از این روش، نیازمند تأمین منابع جدید از سوی سهامداران فعلی شرکت است، شرکت حق استفاده و حضور در آن را ابتدا به سهامداران شرکت میدهد. به این صورت که اوراقی تحت عنوان حق تقدم سهام در اختیار سهامداران فعلی قرار می گیرد.سهامدار در مدت زمان مجاز برای معاملات این اوراق که معمولا ۲ ماه است و به آن مهلت پذیره نویسی گفته می شود،می تواند یکی از دو کار را انجام دهد:
پرداخت مبلغ اسمی سهام: در این روش شما به ازای هر سهم باید مبلغی را دراین بازه زمانی ۲ماهه به شرکت پرداخت نمایید.این مبلغ در ایران معمولا ۱۰۰۰ ریال(قیمت اسمی سهم) است.با این کار پس از طی شدن مراحل افزایش سرمایه،حق تقدم شما تبدیل به سهم عادی می شود.
فروش حق تقدم: اگرشما به هر علتی تمایل نداشته باشید که از حق تقدم های خود استفاده کنید می توانید در این بازه زمانی ۲ ماهه حق تقدم های خود را به سرمایه گذاران دیگر بفروشید.این حق تقدم ها مثل سهام عادی در بورس قابل معامله هستند.مثلا حق تقدم ایران خودرو با نماد خودرو، با نماد خودروح معامله می شود.قیمت حق تقدم به اندازه آورده شما(معمولا ۱۰۰۰ ریال) از قیمت روز سهم اصلی در بازار کمتر است.
♨️نکته:اگر شما به هر علتی مبلغ اسمی سهام را پرداخت نکنید و همچنین حق تقدم خود را نیز به فروش نرسانید،پس از اتمام مهلت پذیره نویسی حق تقدم سهام شما به فروش می رود.یعنی شرکت حق تقدم های استفاده نشده را از طریق بورس به فروش می رساند و مبلغ حاصل از فروش را بعد از کسر کارمزدها به حساب شما واریز می کند.قیمت فروش در این مواقع معمولا نزدیک به قیمت روزهای آخر پذیره نویسی حق تقدم هاست.
فرمول محاسبه در این روش به شرح زیر است:
(قیمت پایانی سهم قبل از افزایش سرمایه) + (آورده سهامداران × X ) ➗ ( 1+ X ) = قیمت جدید سهم بعد از افزایش سرمایه
@shkhes_bors
🔷افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات حال شده
شرکت اگر اندوخته و یا سود انباشتهای داشته باشد میتواند اقدام به افزایش سرمایه کند حال اگر شرکت اندوخته و یا سود انباشتهای نداشته باشد و یا نخواهد از این محل برای افزایش سرمایه استفاده کند میتواند از محل آورده نقدی سهامداران اقدام به افزایش سرمایه کند. در این حالت از سهامداران خواسته میشود که مبلغ جدیدی را برای افزایش دادن سرمایه به شرکت بیاورند و با این کار حق بهرهمندی از حق تقدم را برای خود محفوظ داشتهاند.
شرکت با تصویب مجمع عمومی فوقالعاده تصمیم میگیرد تا از محل آورده نقدی ، اقدام به افزایش سرمایه کند. بنابراین با توجه به اینکه افزایش سرمایه از این روش، مستلزم تأمین منابع جدید از سوی سهامداران فعلی شرکت است، شرکت حق استفاده و حضور در این افزایش سرمایه را ابتدا به سهامداران میدهد. به این صورت که اوراقی تحت عنوان حق تقدم سهام در اختیار سهامداران فعلی قرار می گیرد. سهامدار در مدت زمان مجاز برای معاملات این اوراق میتواند یکی از دو اقدام زیر را انجام دهد:
راه اول) پرداخت پول:
در این روش سهامداران به ازای هر سهم باید مبلغی را به شرکت پرداخت نمایند. این مبلغ ممکن است به اندازه ارزش اسمی هر سهم که در ایران برابر است با ۱۰۰۰ ریال است باشد و یا بیشتر از این مبلغ بوده و تا قیمت روز هر سهم تعیین شود. همانطور که بیان شد معمولا در ایران از سهامداران میخواهند که به ازای هر سهم ۱۰۰تومان (ارزش اسمی) به حساب شرکت واریز کنند اما اگر این عدد بیشتر از این مبلغ باشد تحت عنوان صرف سهام در قسمت حقوق صاحبان سهام در سمت چپ ترازنامه شرکت نشان داده میشود که بر طبق قانون تجارت حساب صرف سهام نمیتواند به عنوان سود بین سهامداران شرکت توزیع شود. به عنوان مثال چنانچه از سهامداران خواسته شود که بجای ارزش اسمی هر سهم، مبلغ ۱۲۰ تومان برای هر سهم واریز کنند، ۲۰ تومانی که مازاد بر ارزش اسمی از سهامدار دریافت میشود، به عنوان صرف سهام در نظر گرفته خواهد شد.
راه دوم) فروش حق تقدم:
به جز پرداخت مبلغ اسمی هر سهم، سهامدار قبلی میتواند نسبت به فروش این اوراق در مدت زمانی که برای آن تعیین میشود اقدام نماید. اگر سهامداران به هر علتی تمایل نداشته باشند که از حق تقدمهای خود استفاده کنند میتوانند این اوراق را به سرمایه گذاران دیگر بفروشند که این نقل و انتقال از طریق شرکتهای کارگزاری بورس اوراق بهادار و فرابورس ایران امکان پذیر است. خریدار اوراق حق تقدم، باید علاوه بر پرداخت مبلغی که بابت حق تقدم به فروشنده میپردازند مبلغ مطالبه شده توسط شرکت را نیز به حساب شرکت واریز نماید. باید توجه داشت که معمولا مهلت استفاده از گواهی های حق تقدم در خرید سهام جدید، در یک بازه زمانی ۶۰ روزه خواهد بود.
چنانچه سهامداران در مهلت مقرر اقدام به پذیره نویسی نکنند (یعنی مبلغ مطالبه شده توسط شرکت را واریز نکنند) و یا از فروش گواهی حق تقدم خود صرف نظر کنند، شرکت پس از اتمام دوره پذیره نویسی، گواهیهای باقیمانده را به عنوان حق تقدم استفاده نشده از طریق بورس اوراق بهادار در معرض فروش عمومی (پذیره نویسی عام) قرار میدهد و پس از فروش، مبلغ حاصل از فروش را به حساب سهامداران قبلی واریز میکند. به این صورت افراد جدید میتوانند حق تقدم استفاده نشده را خریداری کرده و از این طریق جایگزین سهامداران قبلی شوند.
🔷افرایش سرمایه از محل سلب حق تقدم
۱- تقسیم نقدى صرف سهام بین سهامداران قبلى : در این ارتباط لازم است شرکت به اطلاع صاحبان سهام برساند که سود نقدى توزیع شده از محل صرف سهام یا بازده سرمایه است نه از محل فعالیت عملیاتى و بازرگانى شرکت و با توزیع نقدى صرف سهام میان سهامداران قبلى چیزى جز افزایش سرمایه به قیمت اسمى نصیب شرکت نخواهد شد.
۲- توزیع سهام جدید میان سهامداران جدید به ازاى صرف سهام : در این مورد برابر حساب صرف سهام، سهام جدید به قیمت اسمى منتشر و به سهامداران قبلى داده میشود. به نظر مىرسد پس از توزیع سهام جدید، نتیجه این نوع افزایش سرمایه براى شرکت برابر با افزایش سرمایه به قیمت اسمى است.
۳- انتقال صرف سهام به اندوخته شرکت : در این مورد صرف سهام همانند سایر حسابهاى اندوخته شرکت، ذیل حقوق صاحبان سهام قرار مىگیرد و متعلق به کلیه سهامداران اعم از قبلى و جدید مىشود. این نوع مصرف صرف سهام مورد نظر و توجه شرکتها و سازمان بورس است که با تامین مالى صرف سهام پشتوانه و بنیه مالى شرکت براى انجام طرحها و پروژهها و سرمایهگذارى قوى مىشود.
@shkhes_bors
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انگیزشی ....
تصمیم درست وهدف درست دست خود ماست پس درست و سنجیده و سطح بالا تصمیم بگیریم
#تحلیل_درخواستی
#پترول
روی حمایت قرار داره
به خاطر مجمع بسته شده و به زودی بدون دامنه نوسان باز میشه
احتمال رشد وجود داره ولی باید دید بازیگر چی کار میکنه
تحلیل شخصی است و ملاک تصمیم گیری با خود شماست
@shkhes_bors
✅ رضوانیفر مدیرعامل #شستا گفت: این شرکت حدود 2 هزار میلیارد تومان در صنایع مس سیستان و بلوچستان سرمایهگذاری میکند.
@shkhes_bors
اگه یادتون باشه خودش به تنهایی جلوی منفی شدن بازار رو می گرفت. دقیقا روزای روزای روزای اخر منفی شد روازی متعادل مثبت میشه. این باز بشه فوق العاده میشه .
#شاخص کل هموزن
نزدیک به حمایت های ابر کومو و استاتیک خودش قرار داره
اگر خراب کاری نکنند بازار برمیگرده
@shkhes_bors
📢📢 #فملی
📢اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت ملی مس برای حمایت از سهام مس در بورس
🔸 مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: این شرکت در راستای تاکیدات رئیس هیات عامل ایمیدرو و با هدف حمایت از سهامداران خرد ۵۰۰ میلیارد تومان برای حمایت از سهام مس در بورس اختصاص داد.
@shkhes_bors
*قیمت #سهام شرکتها، به ارزندگی رسید
به گزارش بازار، همایون دارابی، درباره روند معاملات امروز بازار سرمایه افزود: بعد از کاهش قیمتها در بازار سرمایه، امروز شاهد بازگشت بازار به روال عادی خود هستیم.
وی اضافه کرد: مصوبه شورای عالی بورس درباره استفاده از ابزارهایی، چون انتشار اوراق خزانه و یا اوراق تبعی در بازار تاثیر گذار است، اما نیاز به زمان دارد و نمیتوان از امروز تاثیر آن را در بازار ملاحظه کرد.
کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: پس از اصلاح قیمت ها، قیمت سهام شرکتها به ارزندگی رسیده است، اما هنوز جو بازار ناپایدار است و احتمال اینکه دوباره نوسان داشته باشد وجود دارد.
دارابی با بیان اینکه حقوقیها در بازار در حال حمایت کردن هستند افزود: اختصاص یک درصد از صندوق توسعه ملی به بازار، هفتهها طول میکشد.
وی ادامه داد: افزایش قیمت در بازارهای موازی، انگیزه را برای سهامداران برای ماندن در بازار بیشتر کرده است.
@shkhes_bors
کانال خودرویی فلات ایران
#سیگنال_خرید وایران سنیر فولاد دی سیتا
سیگنال هایی که چهار شنبه صادر کردیم
دی صف خرید
فولاد صف خرید
سیتا حجم خوبی خورد و به زودی پرواز میکنه
وایران جای نگرانی نداره، بیشتر از 200% میتونید سود بگیرید
سنیر هم به زودی دست نیافتنی میشه
#ارزندگی (گروه بانکی)
در لیست زیر سهامی که در گروه بانکی کمترین P/E را دارند به ترتیب آورده شده است و توجه بکنید که P/E (پی بر ای) یکی از معیار های مهم ارزندگی می باشد و این مقدار هر چقدر عدد کمتری باشد نشان دهنده ی آن است که شرکت با توجه به بنیاد مناسبی که دارد رشد کمتری داشته است:
۱- #وپاسار (پی بر ای ۲۴)
۲- #وپست (پی بر ای ۲۷)
۳- #ونوین (پی بر ای ۳۶)
۴- #وبملت (پی بر ای ۴۳)
۵- #دی (پی بر ای ۴۸)
۶- #وسینا (پی بر ای ۵۷)
۷- #وبصادر (پی بر ای ۱۵۱)
۸- #وتجارت (پی بر ای ۱۶۵)
👈در بین بانک های دولتی وبملت بیشترین ارزندگی را دارد و دربین بانک های غیر دولتی وپاسار بیشترین ارزندگی را دارد.
@shkhes_bors
#اوضاع_بازار
📢 ورود پول حقیقی بعد از 7 روز معاملاتی
🔸 امروز 686 میلیارد تومان ورود پول حقیقی به بازار داشتیم که این اتفاق بعد از 7 روز معاملاتی رخ داد.
🔸همچنین امروز بازیگر اصلی بازار حقیقی ها بودند که 83 درصد خریدها و 77 درصد فروش ها را به خود اختصاص دادند.
🔸 همچنین ارزش معاملات خرد امروز بازار 9717 میلیارد تومان بود
@shkhes_bors
#تحلیل_درخواستی
#آریان
الان موقع فروش نیس. سهامداری کتید
نزدیک به حمایت استاتیک و ابر کومو
اگه بازار برگرده این نماد هم برمیگرده
تحلیل شخصی است و ملاک تصمیم گیری با خود شماست
@shkhes_bors
#تحلیل_درخواستی
#تبرک
با چشم هم معلومه روی حمایته نیازی به اندیکاتور یا خط روند نیست ولی رسم کردم تا متوجه بشید
نفروشید
بنیاد خوبی داره
تحلیل شخصی است و ملاک تصمیم گیری با خود شماست
@shkhes_bors
#درخواست_تحلیل
#برکت
حمایت ابر کومو رو از دست داده
فردا حمایت استاتیک داره
برگشتش بستگی به بازار داره
سهم ارزش منديه
تحلیل شخصی است و ملاک تصمیم گیری با خود شماست
@shkhes_bors
#درخواست_تحلیل
#میدکو
به حمایت های میان مدت و کوتاه مدت عکس العمل نشون داده و پیش بینی می شود مقاومت کوتاه مدت رو بشکنه
تحلیل شخصی است و ملاک تصمیم گیری با خود شماست
@shkhes_bors
#درخواست_تحلیل
#درهآور
چسبیده به منطقه حمایتی معتبر
باز گشت سهم به بازار بستگی داره
تحلیل شخصی است و ملاک تصمیم گیری با خود شماست
@shkhes_bors
5 سهم از تحلیل های درخواستی از تحلیل شد
نکته قابل توجه اینه که تمام نماد ها، نزیک یا روی حمایت استاتیک قرر دارند.
فروختن در این قیمت یعنی مفت فروشی
#فولاد
جنگ بین حقوقی کاملا مشخصه
بعد از این همه منفی چرا حقوقی میفروشه؟ یعنی چه قصدی داره؟