18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#ببینید
🌙بیانات مقام معظم رهبری درباره ی ماه رجب🌙
💠ماه رجب فرصت #خودسازی است.
💠ماه رجب و ماه شعبان یک آمادگاهی است برای اینکه انسان در ماه مبارک رمضان بتواند با آمادگی وارد بشود.
#ماه_رجب #کلام_ولی
حلول ماه رجب و میلاد با سعادت امام محمد باقر (ع) را تبریک عرض می نماییم.💐💐
------------------•[]💠[]•---------------
@shmotahari
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
🔰توصیه #شهید_مطهری در نامه ای به فرزندشان👆
💢ان شاءلله در ماه مبارک رجب این توصیه ی استاد بزرگوار را جدی بگیریم و مطالعه ی روزانه یک حزب قرآن را در برنامه ی خود قرار بدیم.
#ماه_رجب #تلاوت_قرآن
------------------•[]💠[]•---------------
@shmotahari
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
⁉️آیا عامل ترس جزء عواملی است که باید برای تربیت کودک یا تربیت اجتماع از آن استفاده کرد یا نه؟
🌐جواب این است: بله، ولی نه برای رشد دادن و پرورش استعدادها بلکه برای بازداشتن روح کودک یا روح بزرگسال در اجتماع از برخی طغیانها.
🔹یعنی عامل ترس عامل فرونشاندن است؛ عامل رشد دادن و پرورش دادن استعدادهای عالی نیست ولی عامل جلوگیری از رشد استعدادهای پست و پایین و عامل جلوگیری از طغیانها هست.
📚تعلیم و تربیت در اسلام ، ص۴۶
#تعلیم_تربیت #شهید_مطهری
------------------•[]💠[]•---------------
@shmotahari
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
هدایت شده از المرسلات
🌀طوبی
👈مدرسهتخصصیحکمتاسلامی
✅آموزش حکمت اسلامی با محوریت اندیشه های فلسفی #علامه_طباطبایی
🎙تحت اشراف استاد #علی_فرحانی
#مدرسه_مجازی_المرسلات
🌀لینک عضویت در مدرسه حکمت👇
https://eitaa.com/joinchat/2982543397C98653580f2
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️ امام هادی (ع) در یک حدیث میفرمایند «مَنْ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ فَلَا تَأْمَنْ شَرَّهُ» (بحار الانوار، جلد ۷۵، صفحه ۳۶۵)
اگر کسی نزد خودش خوار بشود، احساس بزرگواری را در خودش از دست بدهد، یعنی خود را به عنوان یک فرد بزرگوار حفظ نکند؛
به تعبیر امروزی؛ کسی که در روح خودش احساس شخصیت اخلاقی و معنوی نکند؛ از شر او بترس؛ از شر او ایمن مباش.
⚫️شهادت امام هادی علیه السلام را تسلیت عرض می کنیم.⚫️
#مناسبت #شهادت
------------------•[]💠[]•---------------
@shmotahari
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
هدایت شده از بینات || ناصر قیلاوی زاده
🔰 عدالت خواهی اسلامی و غیر اسلامی و تاثیر آن در رهبری امام خمینی
🔷 علت اين كه امام خمينى رهبر بلامعارض و بلامنازع اين نهضت شد اين است كه علاوه بر اين كه واقعا شرايط و مزاياى يك رهبر در فرد ايشان جمع بود ايشان در مسير فكرى و روحى و نيازهاى مردم ايران قرار داشت كه ديگران در اين مسير قرار نداشتند، يعنى اگر امام خمينى با همه مزاياى شخصى كه دارد منطقى كه به كار برد و اهرم هايى كه روى آن اهرمها دست مى گذاشت و فشار مى داد و جامعه را به حركت مى آورد از نوع اهرم هايى بود كه ديگران روى آنها فشار مى آورند، مثلا اگر ايشان هم همان منطق ديگران يعنى مسئله تضاد طبقاتى و به اصطلاح وارد كردن تضادهاى طبقاتى در خودآگاهى مردم- فقط همين- را پيش مىگرفت [آيا مىتوانست چنين نهضتى را پديد آورد؟]
✅ البته ايشان از اين مسئله هم استفاده كردند (به دليل اين كه اسلام مكتب جامعى است) ولى نه به اين منطق و بيان بلكه با منطقى كه با منطق اسلام جور در مى آيد يعنى منطق عدالت خواهى.
👌🏻 عدالت خواهى در پرتو تعليمات اسلامى يكى از اهرم هاى اساسى بود كه ايشان هميشه روى آن فشار مى آوردند. اگر فقط روى اين موضوع فشار مى آوردند بدون آن كه رنگ اسلامى به مطلب بدهند، آيا امكان داشت كه بتوانند جامعه را اين طور به حركت درآورند؟
📚مجموعهآثاراستادشهيدمطهرى، ج24، ص: 167
#دهه_فجر #عدالت_طلبی #شهید_مطهری #امام_خمینی
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
Eitaa.com/Bayyenatt
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
🌀نکاتی درباره دعای معروف ماه رجب از زبان شهید مطهری
#ماه_رجب #عبادت
------------------•[]💠[]•---------------
@shmotahari
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
971122_بیانیه گام دوم انقلاب.pdf
332.7K
🕊﷽ 🕊
🔰 نسخه PDF بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملّت ایران
🔺 بیانیهی «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و بهویژه جوانان که بهمثابه منشوری برای «دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی» خواهد بود و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» را رقم خواهد زد.
این گام دوم، انقلاب را به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور است نزدیک خواهد کرد.
📌به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پیشنهاد می شود تمامی مخاطبین ارجمند کانال این بیانیه را مطالعه فرمایند.
#انقلاب #ایران_قوی
------------------•[]💠[]•---------------
@shmotahari
کانال جامع اندیشه های شهید مطهر
📣نگهداری انقلاب دشوارتر از ایجاد انقلاب
🎙#استاد_شهید_مرتضی_مطهری :
💥یک موهبت، نگهداشتنش از به دست آوردنش آسانتر نیست اگر نگوییم مشکلتر است.
خود ثروت، به دست آوردنش یک هنر می خواهد، خوب حفظ کردن و نگه داشتنش هنر بیشتری می خواهد.
این مخصوصا در مُلک گیری صادق است. در قدیم می گفتند جهانگیری از جهانداری آسانتر است.
☄ #انقلاب ایجاد کردن از انقلاب نگه داشتن آسانتر است. انقلاب را حفظ کردن خیلی دشوار و مشکل است و کم و بیش می شود گفت که الان قرائن و امارات نشان می دهد که آن گونه که انقلاب در وقتی که در حال کوبیدن دشمن بیرونی بود قدرت و قوّت و نشاط داشت و پیروزی بعد از پیروزی به دست می آمد، از وقتی که به حالت سازندگی افتاده است آن نشاط و آن قدرت و آن قوّت در آن نیست، یک نوع #تشتّت و تفرقه وجود دارد.
💥البته این تشتّت و تفرقه را یک امر غیر مترقَّب نباید تلقی کرد، پیش بینی میشد، خود ما این حرف را مکرر می گفتیم و خود من در پاریس همین مسئله را با #آقا در میان گذاشتم که این وحدت و یکپارچگی که امروز در میان مردم دیده می شود مسلّم با رفتن شاه به این شکل باقی نخواهد ماند، شکل دیگری پیدا میکند.
☄روی این جهات، بررسی ماهیت این انقلاب به معنای #شناخت این انقلاب به عنوان یک #پدیده_اجتماعی ضرورت دارد یعنی ما باید انقلاب خودمان را بشناسیم و بشکافیم و همه جنبههایش را در نظر بگیریم. با #شکافتن و #شناختن این انقلاب است که امکان نگهداری و حفظ آن و امکان #تداوم بخشیدن به آن پیدا خواهد شد.
📚آینده انقلاب اسلامی ایران
#انقلاب
------------------•[]💠[]•---------------
@shmotahari
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری
هدایت شده از طلبه خارجی
32.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 این کلیپ کوتاه در مورد خواهران مسلمان هندی است که الآن برای مدتی به خاطر حجاب اسلامی، به محل تحصیل خود ممنوع الورود شده اند.
🔸 دوستان توجه داشته باشند که این قضیه مربوط به کل کشور هند نیست. اما، سیاستهای دولت فعلی فضای اسلام هراسی ایجاد کرده و هندو ها را به اذیت کردن مسلمانان را ترغیب می کند.
🔹 اگر اجازه داده شود یک مدرسه چنین قانونی تصویب کند - و صدای اعتراض بلند نشود - مدارس و مؤسسات دیگر نیز تشویق خواهند شد که این سیاست های ضد اسلامی را اجرا کنند.
🔸 مدتی هست که بعضی از این خواهران بزرگوار مشغول تظاهرات هستند... ولی سوال این است که بقیه امت اسلامی چه کار می کند؟
🔹 از دوست عزیزی که زحمت ترجمه را کشیدند سپاسگزارم. ایشان به شرط گمنام ماندن این زحمت را پذیرفتند. انشالله که روز قیامت با شهید ابراهیم هادی - شهیدی که عاشق گمنامی بود - محشور شوند.
@talabekhariji
📸#گزارش_تصویری
♦️تدریس استاد یعقوبی در دوره معرفتی #الصافات (بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز)، بهمن ۱۴۰۰
✅موضوع تدریس شده:
🔹جهان بینی توحیدی
#تبلیغ_دانشجویی
#اساتید_بینش_مطهر
------------------•[]💠[]•---------------
@almorsalaat
@shmotahari
کانال جامع اندیشه های شهید مطهری