فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴🔴 اسلحه های غیرمتعارف تروریستی ، مخصوص اغتشاشات شهری 👆👆
◾ گروه های تروریستی پشتیبان کننده اغتشاشات اخیر ، سلاح های مخصوص ترور کور و کشته سازی در شورشها را دست داعشیان داخلی رسانده اند تا با ریختن مردم بیگناه ، آتش شورش را شعله ور نگه دارند
🚫 خطر📛
در تجمع های اغتشاشی حتی تماشاچی هم نباشیم.
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک جوان در کشور الجزائر به ظاهر خودش را شیعه معرفی میکند و از مردم آدرس حسینیه و مسجد را سوال میکند، افراد سلفی و وهابی و طرفدار داعش را ببینید چگونه پاسخ او را میدهند!!
اما در مقابل جوان دیگر در پیاده روی اربعین خودش را سنی معرفی میکند و میخواهد در موکب ها نماز به روش اهلسنت بخواند...
ببینید تفاوت درک و فهم بین پرورش یافتگان مکتب اهلبیت علیهمالسّلام مکتب بنی امیه
💢 اعتدال در پرداختن به خانواده
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🔹 بيشترين دل مشغولى خود را به خانواده و فرزندان (و تأمين زندگى آنها) اختصاص مده، زيرا اگر آنها از دوستان خدا باشند خدا دوستان خود را تنها نمى گذارد و اگر از دشمنان خدا هستند چرا همّ خود را صرف دشمنان خدا مى كنى؟!
✍️ بعيد نيست مخاطب امام علی عليه السلام فردى باشد كه پيوسته به دنبال گردآورى مال و ثروت و تأمين زندگى امروز و فرداى فرزندان خود بوده و به وظايف ديگر خويش اهميتى نمى داده است، لذا امام عليه السلام با این تقسیم او را از اين كار باز مى دارد و به او توصيه مى كند كه بيش از حد در اين راه تلاش مكن و به فكر خويشتن و زندگى سراى ديگر نيز باش.
📚 حکمت 352 نهج البلاغه
📎 #ایذه
📎 #امام_زمان
📎 #نهجالبلاغه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ این ۱۰۰ ثانیه را از آقا بشنوید تا دلتان قرص شود؛
👈 این بساط شرارت جمع خواهد شد.
یاد بگیریم صحنه را واقعی ببینیم. یاد بگیریم همیشه - حتی در دل بحرانها - صحنه را از بالا نگاه کنیم.
الحمدالله علی هذه النعمه 🤲 🤲
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 معرفی 4 لیدر از میان سلبریتی ها در اغتشاشات اخیر به سبک نتکیلیپس
🗣 علی زکریایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨صعود کوهنورد گرگانی خانم عباسی برفراز قله آرارات کشور ترکیه و اهتزاز پرچم یاحسین و با شعار: «حجاب هویت من است»
جمعه، ۲۷ آبان ۱۴۰۱.
#اشد_مجازات
#پایان_مماشات
#لبیک_یا_امامخامنهای
❌ بعد از فروش پیراهن تیم ملی با شماره های علی دایی و علی کریمی در دیجی کالا ، نوبت به پخش محصولات بهداشتی شامپو سر و بدن با تصاویر علی کریمی رسیده...
- شیراز، فروشگاه نگین بلوار عادل آباد
- نماد سازی یکی از تاکتیک های عملیات روانی است که در همه این سالها در همه فتنه ها شاهد آن بودیم
مسئولان.....#برخورد_قاطع
از خیانت تاریخی فرانسه به ایران چه می دانید ؟
🔸️فرانسه یکی از کشورهایی به شمار می رود که اگرچه در اذهان ملت ایران چندان مانند آمریکا و انگلیس بدنام نیست، اما تجربه نشان می دهد که در یک برهه تاریخی حساس ، دولت حاکم بر پاریس از پشت به حکومت وقت ایران خنجر زده است .
🔸️ماجرای خیانت مزبور به قرارداد فین کنشتاین در سال ۱۸۰۷ برمی گردد؛ فتحعلیشاه قاجار که ۳ سال درگیر جنگ با روسیه تزاری بود به سمت ناپلئون متمایل شد و قراردادی ۱۶ ماده ای با دولت فرانسه منعقد کرد .
🔸️بر اساس این قرارداد که به وسیله سرتیپ عسگرخان افشار ارومی به دربار ناپلئون فرستاده شد تا به توقیع وی برسد ، فرانسه تعهد می کرد یکم، خاک گرجستان را متعلق به ایران بداند ؛ دوم ژنرال گاردان را به ایران بفرستد تا قشون عباس میرزا را به وسایل نوین جنگی مجهز کند ؛ سوم ؛ ایران را در جنگ با روسیه تزاری یاری نماید .
🔸️ در عوض ایران نیز تعهد کرد : یکم با انگلیس اعلان جنگ نماید و اتباع انگلیس را از کشور اخراج کند ؛ دوم بنادر ایران را در اختیار نیروی دریایی فرانسه قرار دهد ؛ سوم هرگاه ناپلئون قصد حمله به هند را داشت آزاد باشد تا از خاک ایران عبور کند .
🔸️اما هنگام جنگ در اروپا ناپلئون در نبردهای ایلو و فریدلند بر تزار الکساندر روس پیروز شد و روسها تقاضای صلح کردند و عهدنامه تیلسیت بین آنها منعقد شد .
🔸️در پی عهدنامه تیلسیت ناپلئون معاهده فین کنشتاین را فراموش کرد و ایران را در نبرد با روسیه تنها گذاشت و از پشت به فتحعلیشاه قاجار خنجر زد.
🔸️ حکومت قاجار که در برابر تزار تنها مانده بود اشتباهی بزرگتر انجام داد و به سمت انگلستان متمایل شد و قراردادهای مُجمَل و بعدا مُفصَل را با آن پادشاهی منعقد کرد .
🔸️اگرچه این قراردادها نیز به ایران کمکی نکرد و ایران ناچار شد در قرارداد گلستان از گرجستان و شیروان ،شکی ، باکو ، داغستان ، چچن و ... دست بردارد و انگلستان نیز مساعدت خاصی به دولت قاجار انجام نداد.
🔸️ قراردادهای فین کنشتاین، مجمل و مفصل عبرتی تاریخی برای نسل حاضر است تا بدانند در روابط بین الملل تنها به اصل خودیاری باید متکی بود و امید به معاهداتی چون برجام و وعده هایی چون اینستکس برای کسب امنیت و تحصیل ثروت، جز خیالاتی خام نیست .